למי איכפת מאליפות, תן לראות כדורגל, כרגע אנחנו רחוקים מזה אלף שנות אור.
האסון הכי גדול שהיה יכול לקרות היום זה שננצח את סכנין ביותר מגול בפנדל מפוקפק ואז לחשוב שיש לנו כדורגל.
יש אחלה סגל, לפחות בחלק הקדמי... אני מקווה מאוד שבשבועיים וחצי שיש ליוסי הוא יידע לייצב את קו ההגנה, לצערי כרגע אני לא רואה מחליף לבאדיר, אין לי שמץ מי צריך להיות לצידו, מה שכן אני לא מבין למה להביא זר לתפקיד הזה ולא להשתמש בו, אני אוהב את אנטבי אבל זה לא מתאים יותר לסגנון של כדורגל מודרני חייבים לתת לדנין צ'אנס, אני גם בטוח שאנטבי יהיה הראשון לפרגן ולעזור לו להתפתח כמגן שמאלי מצויין. לגבי פנסטיל וחוטבא, לצערי הרב זה האגף עם הברדאק הכי גדול, הויכוח כרגע זה מי משניהם הוא הרע במיעוטו, אני לא בטוח שלא צריכים לבוא פה בהנפצה, שמעתי מישהו שזרק את הרעיון של להפוך את אלרואי למגן ימני, זה נשמע מופרך על פניו, אבל במצב הנוכחי הכל קביל...
נראה כי החוסר שקט והסטטיות של החלק האחורי משפיע מאוד על משחק ההתקפה של הפועל, אם הקו האחורי יהיה יותר אפקטיבי, יש מצב שנרוויח את הקבוצה שאנחנו רוצים לראות.
לגבי ג'מבה, לצערי לא נראה שהוא עושה משחק אלא יותר הורס משחק, הוא לא השחקן שאמור להוציא התקפות ולנהל אותם, אפשר לחיות עם ממן כשחקן 50-50, מי יודע אולי הוא גם התפתח לשחקן טוב בתפקיד הזה, יש לו מסירות והגבהות מדוייקות, הוא יודע לבעוט מחוץ ל-16 בעיטות עם עוצמה והוא מסוכן גם ברחבה במידה והוא מגיע לשם, מה גם שהוא זריז ומשחק עם הרבה שכל ויודע לעשות הגנה.
אני המשיך להתעקש על 4-4-2, ככה משחקים היום כדורגל, גם אם הקבוצה לא בכושר אידיאלי, זה סגנון משחק שמחייב תיאום והקרבת יתר, גילי חייב לשחק בימין ויותר קרוב לחלוצים, סלים בשמאל, טוטו בחוד כאשר טב"ח הוא פוטנציאל ענק להיות שכטר, הוא יודע לבוא טוב מהקו ויש לו כוח מתפרץ, דריבל טוב, אסור לפספס אותו ובשביל זה חייבים להשתמש ביכולות שלו בצורה חכמה. לצערי הרב דמארי לא פתח טוב את העונה וזה לא אסון גדול, הוא גם סוחב פציעה, לא יקרה אסון אם הוא יקבל את הדק' שלו בהקצבה, במצב אידיאלי הוא חייב ואפילו צריך לפתוח לפני טוטו.
הפועל חייבת לשחק כדורגל, לא מעניין אליפות, תן לראות שיטה, שחקנים שמחוייבים לטקטיקה ולתפקיד שלהם במגרש ומעל הכל למועדון, לא לאוהדים... למועדון !
10,000 אוהדים במשחק של 16:00 אחה"צ ביום שבת מול בני סכנין זה כוח בלתי מבוטל, היו ימים שבמשחק כזה לא היו יותר מ-500 (אומנם זה היה מזמן אבל עדיין...), מה שכן הגיע הזמן לעודד את הקבוצה, אני מעדיף לא להתרכז בשורקי הבוז ומה קדם למה הביצה לתרנגולת או התרנגולת לביצה מבחינת ההשפעה על המשחק, אבל את החלק שלנו אנחנו לא מקיימים ברמה בסיסית, וזה מעבר לעשות מנוי, להיות חבר עמותה, לתרום לאולטראס או לקנות כרטיס.
10,000 אוהדים שמעודדים ברוב שלבי המשחק במשחק כזה, זה הפור הכי גדול שיכול להיות לכל מועדון כדורגל בליגה הזאת - אנחנו פאקיין הפועל, אימפריה, כדאי שכולנו נתחיל להתעורר !
|