תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 19:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סבלנות
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
סבלנות. מילת המפתח.

רק לפני כמה חודשים, תחת שלטונו של הצורר, היו אוהדים שהיו מוכנים שהוא ילך ושנפסיד בכל משחקי הדרבי
כולל השארות במחזור האחרון. רק שילך.
אז הוא הלך. יש פה הנהלה חדשה. נכון שעשו טעויות, אני קורא לזה שכר לימוד.

תנו צ'אנס לשחקנים. בעיקר הזרים.
תראו לדוגמא את ורמוט ושכטר. שחקני העונה בישראל. מה עשו בחו"ל ? כלום.
קוטיניו ודג'מבה דג'מבה הם שחקנים בעלי רקורד מוכח ששיחקו (לא ישבו על הספסל) בקבוצותיהם בעונות האחרונות.
מאמין שהיכולת תגיע וגם אם חו"ח לא, צריך לתת להם את הזמן.

בסה"כ אנחנו במצב טוב מאוד מבחינת צבירת הנקודות. אני לא רוצה לחשוב מה היה אם היינו עם פחות.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סבלנות
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 18:55 
לא יודע מה איתך
קיבלנו את ההגרלה הכי קלה בליגה
לכאורה חמישה משחקים שאחריהם היית אמור להראות טיפה ניצוצות של תיאום ושיטת משחק,
היום,מול הקבוצה הכי חלשה בליגה והגנה מביכה,השחקנים נראו כאילו הם פעם ראשונה ביחד על מגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:07 
לא נהניתי ממשחק אחד של הפועל עד עכשיו.
0 בעיטות לשער במשחקים נגד הפועל ר"ג, רמה"ש ובני סכנין. אני לא אופטימי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
סבלנות. מילת המפתח.

רק לפני כמה חודשים, תחת שלטונו של הצורר, היו אוהדים שהיו מוכנים שהוא ילך ושנפסיד בכל משחקי הדרבי

קוטיניו ודג'מבה דג'מבה הם שחקנים בעלי רקורד מוכח ששיחקו (לא ישבו על הספסל) בקבוצותיהם בעונות האחרונות.

בסה"כ אנחנו במצב טוב מאוד מבחינת צבירת הנקודות. אני לא רוצה לחשוב מה היה אם היינו עם פחות.

:ROSE: :ROSE:

לאנשים יש זיכרון קצר ואפס סבלנות.

בשבוע שעבר, אחרי המשחק, שמעתי אבא אומר לילד הקטן שלו ״זהו הלכה העונה!״ והוא היה רציני לגמרי..

עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
ב 22/10 מתחילה העונה שלנו.
אחרי כל התירוצים וההנחות (בניה מאוחרת של הסגל, שחקנים שלא עשו הכנה עם הקבוצה,מצבו הבריאותי של ניצן) מול חיפה אנחנו כבר צריכים להגיע כמו קבוצה שיודעת מי היא ומה היא רוצה מעצמה.
אחרי המשחק בחמישי (שאני לא בונה עליו יותר מדי) יש שבועיים וחצי כדי לעבוד קשה ולהראות כמו שהפועל אמורה להראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 13:41 
kobster כתב:
ב 22/10 מתחילה העונה שלנו.
אחרי כל התירוצים וההנחות (בניה מאוחרת של הסגל, שחקנים שלא עשו הכנה עם הקבוצה,מצבו הבריאותי של ניצן) מול חיפה אנחנו כבר צריכים להגיע כמו קבוצה שיודעת מי היא ומה היא רוצה מעצמה.
אחרי המשחק בחמישי (שאני לא בונה עליו יותר מדי) יש שבועיים וחצי כדי לעבוד קשה ולהראות כמו שהפועל אמורה להראות.

מי שחושב שבקרוב הולך להיות משמעותית יותר טוב, משלה את עצמו.
בדרך כלל משלמים מחיר על הכנה כל כך מאוחרת ובחירת זרים כל כך מהירה, ואנחנו כבר משלמים מחיר מבחינת יכולת ובקרוב גם בתוצאות.

מה שנעשה מאז שנפטרנו מטביב זה מיזעור הנזק - במקום להיות מועמדים לירידה ולראות את גילי וטוטו אצל הנבלות ועוד שחקנים בחיפה, רק ידין עזב. זה נזק רציני אבל בהתחשב בנסיבות הרע במיעוטו. בעצם גם את שולר איבדנו בגלל הבלאגן של סוף ימי טביב.

פטקוביץ, למשל, היה הימור לא יקר במיוחד שנכשל. דג׳מבה וקוטיניו היו לכאורה מה שעושים כשאין לך זמן - מביאים שחקנים ששיחקו בשנים האחרונות באירופה והיו בסדר. עד עכשיו לצערנו זה לא עובד ויחד עם השיחרור של ידין והפציעות של גורדנה ושי זה יוצר בור ענק בקישור שאני לא רואה לו פיתרון טוב.

ההבאה של טל בן חיים כבר הביאה לנו 3 נקודות, גם ממן הביא נקודות ותודות לשני אלה ולאדל אנחנו עם 12 מ-15 ולא עם הרבה פחות. גם תודות למזל - הגרלה הכי טובה שיכולה להיות בפלייאוף של הליגה האירופית ובליגה.

העניין שאף אחד מאיתנו לא ממש עושה הנחות, גם בגלל שהנבלות למעלה.

הרגש אומר שזו הפועל ועוד מעט נראה יכולת של עונת הדאבל. השכל אומר מכסימום פלייאוף עליון ומכסימום 4 נקודות באירופה ומקום שלישי או אחרון בבית בליגה האירופית. וכיוון שחלק גדול מהקהל לא יקבל את זה, הולכת להיות שנה קשה.

חיים רמון והאנשים שלו חייבים לתכנן שינויים בינואר, אם אפשר, ולהתחיל לתכנן את השנה הבאה, אולי בלי אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 14:46 
אתם מגזימים

טוטו, דמארי, טב"ח, ורמוט, ממן הם התקפה ששווה 2 גולים גם אם המשחק עומד ואין קבוצה בארץ שלא היתה עושה טרייד על כל אחד מהשחקנים האלה עם כל אחד מהשחקנים שלה.

לומר שנכשלנו בבחירת הזרים כשאחד מהם (שנחשב בשנה שעברה "נפילה") מחזיק אותנו בחיים כשהקבוצה מרוסקת, פנטסיל משתפר ממשחק למשחק וא.ג.ג הביא שני משחקים מהחלומות ועכשיו יש קצת נסיגה ביכולת זה קצת היסטרי.
הגיע מאמן חדש, אפשר רק לקוות שהוא יבין שהקבוצה הזו צריכה לשחק על התקפה ולא על הגנה ויהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 14:52 
נגד חיפה המשחק יהיה קריטי מאוד.

אנשים שוכחים שהיו עונות לפניי כמה שנים שגם קיבלנו הגרלות קבלות ושמטנו נקודות בבית במשחקים שאנחנו אמורים וצריכים לנצח.

כרגע אנחנו 12 מתוך 15 ואני לא בטוח שאם בתחילת העונה מישהו חשב על 12 מתוך 15 במצב הזה , יש חומר נהדר והשחקנים חייבים להתחבר כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
סבלנות. מילת המפתח.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: