תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ב' 3/9 - מידע
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ורמוט, פטקוביץ' ובן יוסף סיכמו
ליאב נחמני

יום עמוס בהחתמות היה אתמול בהפועל ת"א. גילי ורמוט נרכש מקייזרסלאוטרן תמורת 300 אלף יורו ויחתום היום על חוזה לחמש שנים. אתמול הגיע ורמוט לאיצטדיון בלומפילד וזכה לתשואות מהאוהדים. העיסקה נסגרה הודות לבעלים חיים רמון, שטס במיוחד לגרמניה כדי לגשר על הפערים. גם בהגנה הפועל מתחזקת. הלילה היה אמור לנחות בישראל הבלם/מגן הסרבי ניקולה פטקוביץ', שיחתום גם הוא לעונה אחרי שיעבור את הבדיקות הרפואיות. פטקוביץ' שיחק בעונה שעברה בכוכב האדום בלגרד. עוד קודם לכן החתימו האדומים את הבלם תומר בן יוסף לשנתיים. היום זו תהיה עבודתם של אנשי המינהלה, שירשמו את השלושה באופ"א כך שיוכלו לשחק בשלב הבתים של הליגה האירופית.

את הסיקור ההזוי והמביש של עדי רובינשטיין אני לא מתכוון להביא כי אין לי מושג איזה משחק הוא ראה ולמה הוא רוצה לדכא אותנו.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 03 ספטמבר 2012, 12:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' 2/9 - מידע
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

תמונה

ורמוט: אין כמו לחזור הביתה

הפועל ת"א סיימה אתמול את בניית הסגל לעונה הנוכחית, כשצירפה שלושה שחקנים: גילי ורמוט, ניקולה פטקוביץ' ותומר בן-יוסף. אביחי ידין סיכם עקרונית במכבי חיפה, ועכשיו הירוקים צריכים לסגור את תנאי המעבר מול האדומים, השאלה או מכירה. במידה וידין יעבור לחיפה, טוטו תמוז, שחזר אתמול לשחק, יישאר בהפועל ת"א. תמוז, בלי הצעות רלוונטיות, שוחח עם המאמן ניצן שירזי ואמר כי הוא מעוניין להישאר. בינואר תהיה בחינה מחודשת של סטטוס החלוץ.
העברת ורמוט סוכמה אתמול בגרמניה בין הבעלים חיים רמון ובין יו"ר קייזרסלאוטרן, סטפן קונץ. רמון הפחית את דרישת הגרמנים מ-2 מיליון שקל השאלה לשתי עונות ל-1.8 מיליון שקל לרכישה. לאחר שהתקבל האישור מהמועדון הגרמני, הגיע ורמוט לחודורוב, לפגישה עם המנכ"ל אמיר לובין. סוכם על חוזה ל-5 עונות, בשכר של 1.5 מיליון שקל בעונה.
ורמוט התקבל אתמול בחום ביציעי בלומפילד, בניצחון על הפועל חיפה. היום הוא יקיים את אימון הבכורה. הקשר: "אין כמו לחזור הביתה. ידעתי שאם אחזור לארץ זה יהיה רק להפועל. התרגשתי מאוד מקבלת הפנים של האוהדים."
הסרבי פטקוביץ' (26), שעל צירופו פורסם בnrg מעריב, יכול לשחק כבלם וכמגן שמאלי. הוא היה אמור לנחות הלילה ולחתום לעונה בשכר של 400 אלף שקל בלבד. בן-יוסף, אתמול בן ,33 מגיע מבית"ר וירוויח חצי מיליון שקל בעונה, בחוזה לשנתיים. להפועל חמישה בלמים, וייתכן כי מור שושן, שדווקא מוערך מאוד על-ידי הצוות המקצועי, יושאל.
חנן ממן, שכבש נגד האקסית: "לא חגגתי כי הפועל חיפה זה הבית שלי." [אלמוג שריד]

גיל המעבר

חנן ממן הפגיז מול האקסית, טב"ח ודמארי שידרו אידיליה מהנקודה והחגיגות האמיתיות ביציעים בכלל היו סביב ורמוט \ הפועל חיפה לא העזה להפריע

אורן יוסיפוביץ

"הפחדן שהיה פה קודם, טוב שהוא הלך, התגעגעתי אז באתי, אני שמח כל כך" (שלט ענק בשער 5, אתמול בבלומפילד).
גילי ורמוט, חולצת פסים תכולה, ירד במדרגות של יציע הכבוד. כשהיה בערך בין שורה 8 ל-7, הכרוז של הפועל ת"א הגדיר מחדש את המונח "בשורות טובות". חיים רמון בגרמניה, שיתף הבחור, יש דיל - ורמוט שוב אדום, ולחמש השנים הבאות. אלפי האוהדים שרו את השיר של ההוא עם המספר המחייב על הגב, ובלומפילד הרגיש כמו בדרבי. מספרים שהרעש הרעיד גם את לאוטרן.
גילי נופף לכל עבר, הצטלם עם כל דורש, חטף נשיקות שלא יורדות עם מגבון. אם לא הבנתם, המאסטרו חזר. ואם הפועל היו זורמים גם על דוכן של חולצות מספר 14, הם עוד היו יוצאים ברווח מהשופינג הסוער של אתמול.
משחק כדורגל רגיל זה לא היה. זו היתה אוטופיה, מהסוג שחולמים רק בשנת צהריים. ורמוט חוזר, ופטקוביץ' מגיע, וברונו קוטיניו מתנהג כמו ביוטיוב ומקפיץ לחנן ממן שמפגיז 1-0. לא, אל תקומו עדיין, כי פתאום טוטו תמוז מתחמם ומדברים שאולי נשאר. ואז הגיעה הדקה ה-60, כשטל בן-חיים מסר לדמארי וסטולר עשה פנדל.
בן-חיים רץ אל הכדור, ובראש רצו זכרונות מלוקסמבורג. לא הפעם. טב"ח שם את הפרס ביד של דמארי, "כולו שלך". דמארי שיחק אותה קשה להשגה, והחזיר את הכדור למגרש של טב"ח. זה לא עזר לו. הלחץ החברתי השפיע, דמארי הניח, בעט ומצא את הרשת בפעם הראשונה העונה.
החינגה כמעט נהרסה כשמישהו ביציע זרק שעסקת ורמוט לא סגורה. "יש בעיות מול לאוטרן", העירו לטאלנט. המקורב שליד נעמד, הסתובב והבהיר: "הכל סגור. יש מייל רשמי. מקונץ". ההמונים נרגעו, אפילו תמוז כמעט הבקיע, נגמר 0-2. הפועל ת"א משלימה שבוע של 0-7, הפועל חיפה עדיין מחפשת שער ליגה ראשון. אתמול היא ממש לא היתה קרובה. וואליד באדיר שוב עשה דברים שלא רואים ברוטציה, ומור שושן, שהולך לישון עם פלקאו, התעורר מול פלקט. מהראן לאלא לא סיכן, יובל אבידור לא איים. לא הם יהרסו את החגיגה.
אה, כמעט נשכח בכתוב, גם תומר בן-יוסף חתם. מעכשיו הצרות רק בראש של ניצן שירזי. הסגל פתאום עמוס, ההרכב מרגיש נוצץ. כמעט כמו החברים של נטאשה. •

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 05:45 
הבלם הזר נחת.
ידין מתחנן להגיש עתירה לשיחרור מהפועל היום
מה עם העתירה של טוטו?

ציטוט:
טקוביץ' נחת, בן חיים: כל שער של עומר - שלי
הבלם/מגן הסרבי יצטרף לאימוני הפועל, ורמוט יחתום היום על החוזה. החלוץ אחרי ה-0:2 על הפ' חיפה: "לא קל לקבל את חולצת ההרכב בהפועל".

מאת שירי אלג'ם 03/09/2012 06:35

בהפועל תל אביב יכולים להיות סוף סוף להיות מרוצים. לאחר ארבעה משחקים בהם הציגו יכולת בינונית, הגיע המשחק מול הפועל חיפה בו לא רק שניצחו 0:2 ושמרו על מאזן מושלם בליגה, אלא גם הציגו את הכדורגל המצופה מהם (במיוחד במחצית הראשונה).

חנן ממן, שהיה בין המצטיינים במשחק מול דודלאנג' ביום חמישי האחרון, המשיך לבלוט גם הפעם, כשכבש מול האקסית את השער הראשון והיפהפה, כשעומר דמארי הכפיל את היתרון מהנקודה הלבנה, לאחר שטל בן חיים הראה 'חברות- מהי?' והתעקש כי דמארי הוא זה שיבעט את הפנדל.

ולמרות המשחק, במועדון האדום התעסקו בעיקר בחיזוק הסגל לקראת תום מועד רישום השחקנים לליגה האירופית (הלילה בחצות). האדומים צירפו אל שורותיהם את תומר בן יוסף מבית"ר ירושלים, והחזירו את אחד מהסמלים של המועדון בשנים האחרונות, גילי ורמוט, לאחר שרכשו אותו מקייזרסלאוטרן הגרמנית ב-350 אלף יורו. ורמוט יחתום בהמשך היום על חוזה לחמש שנים.

אמאל'ה
דעה: מתחת לאף צמח להפועל ת"א סגל מפחיד במיוחד. ורמוט, בן יוסף ופטקוביץ' יהפכו את האדומים למפחידים עוד יותר. אליפות? זה בהחלט אפשרי
לכתבה המלאה
הבלם/מגן שמאלי ניקולה פטקוביץ', נחת לפנות בישראל והוא צפוי להצטרף לאימונים לאחר שסיכם עקרונית את תנאיו במועדון. פטקוביץ' יהיה הרכש התשיעי ויצטרף לג'ון פנטסיל, אלירן דנין, אריק דג'מבה דג'מבה, חנן ממן, זאב חיימוביץ', תומר בן יוסף, ברונו קוטיניו וטל בן חיים. גילי ורמוט יחתום על החוזה בהמשך היום ויהיה שחקן הרכש העשירי.

הרכש המאסיבי בימים האחרונים והסגל העמוק שבנה ניצן שירזי מעלה לא מעט תהיות אם בתקופה הקרובה נראה גם כמה שחקנים שעושים את הדרך ההפוכה ומשוחררים מהמועדון.

צפו בהפועל מנצחת את הפועל חיפה
טל בן חיים: "גילי ורמוט וטוטו תמוז כוכבים"
חלוץ הקבוצה, טל בן חיים, התייחס לעימות שהיה בינו לבין חברו הטוב עומר דמארי: "הריב שלי ושל עומר מאחורינו כבר ממזמן. היה לי מאוד חשוב לפרגן לעומר שהוא יבקיע, כי גול של עומר זה כמו גול שלי. התקשורת עשתה מהסיפור הזה הרבה יותר גדול ממה שהוא היה באמת ואני לא חושב שיש עוד טעם להתייחס לזה. הכי חשוב הוא שניצחנו את המשחק, שנראינו טוב ועומר כבש, אני הכי מאושר שיש".

בהתייחס לסגל העמוק שנבנה ולתחרות שתהיה על ההרכב אמר: "כשאתה משחק במועדון כמו הפועל אני לא חושב שיש מצב שמישהו קבוע בהרכב. לקבל חולצת הרכב בהפועל זה לא דבר של מה בכך. מבחינתי אין שום שינוי, אני מברך כל שחקן שמגיע למועדון ויכול לעזור לנו להצליח ולהגיע להישגים ושיהיה בהצלחה לכולם, ובעיקר לקבוצה. אני חושב שגילי ורמוט הוא כוכב כדורגל ואני מאוד שמח שהוא מצטרף, כי הוא יכול רק להועיל לנו. קטונתי מלדבר על ורמוט, שיהיה לו רק בהצלחה".

דנין ובאדיר עם בן חיים לאחר הפנדל שנתן לדמארי לבעוט (משה חרמון)

עוד הוסיף החלוץ: "אני מאוד מקווה שנוכל לעשות קמפיין יפה באירופה כי אנחנו קבוצה טובה. כל יריבה אירופית שתגיע לפה ואנחנו אליה, נסתכל לה בגובה העיניים. נקווה לעשות קמפיין טוב. אנחנו מסתכלים כבר אל המשחק הקרוב מול אתלטיקו מדריד ומקווים לעשות משחק טוב ולנצח".

לגבי טוטו תמוז, שעתידו במועדון עדיין לא ברור אמר בן חיים: "טוטו תמוז הוא עוד כוכב כדורגל, יש פה הרבה כוכבים בקבוצה הזאת ואני מקווה שגם הוא ישאר ושנהיה קבוצה טובה, שתהיה תחרות בריאה על ההרכב ומי שטוב שישחק. אחרי הכל, אין שום שחקן שהוא גדול יותר מהמועדון והדבר הכי חשוב בסופו של יום הוא שהמועדון יצליח ויגיע להישגים בסוף השנה".

טוטו תמוז. בן חיים: "מקווה שהוא ישאר" (משה חרמון)

לעניין אחר. אביחי ידין צפוי להגיש היום באמצעות פרקליטו, עו"ד רועי רוזן, תביעת שחרור מהפועל למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל, בה ידרוש להשתחרר באופן מיידי מהמועדון. כזכור, לפני מספר ימים סרב ידין לחתום על חוזה לחמש שנים שהוצע לו, ובעקבות כך בהפועל הצהירו כי הוא יישב ביציע עד תום העונה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 05:53 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/205210.html

פטקוביץ' נחת, בן חיים: כל שער של עומר - שלי
הבלם/מגן הסרבי יצטרף לאימוני הפועל, ורמוט יחתום היום על החוזה. החלוץ אחרי ה-0:2 על הפ' חיפה: "לא קל לקבל את חולצת ההרכב בהפועל

בהפועל תל אביב יכולים להיות סוף סוף להיות מרוצים. לאחר ארבעה משחקים בהם הציגו יכולת בינונית, הגיע המשחק מול הפועל חיפה בו לא רק שניצחו 0:2 ושמרו על מאזן מושלם בליגה, אלא גם הציגו את הכדורגל המצופה מהם (במיוחד במחצית הראשונה).

חנן ממן, שהיה בין המצטיינים במשחק מול דודלאנג' ביום חמישי האחרון, המשיך לבלוט גם הפעם, כשכבש מול האקסית את השער הראשון והיפהפה, כשעומר דמארי הכפיל את היתרון מהנקודה הלבנה, לאחר שטל בן חיים הראה 'חברות- מהי?' והתעקש כי דמארי הוא זה שיבעט את הפנדל.

ולמרות המשחק, במועדון האדום התעסקו בעיקר בחיזוק הסגל לקראת תום מועד רישום השחקנים לליגה האירופית (הלילה בחצות). האדומים צירפו אל שורותיהם את תומר בן יוסף מבית"ר ירושלים, והחזירו את אחד מהסמלים של המועדון בשנים האחרונות, גילי ורמוט, לאחר שרכשו אותו מקייזרסלאוטרן הגרמנית ב-350 אלף יורו. ורמוט יחתום בהמשך היום על חוזה לחמש שנים.

הבלם/מגן שמאלי ניקולה פטקוביץ', נחת לפנות בישראל והוא צפוי להצטרף לאימונים לאחר שסיכם עקרונית את תנאיו במועדון. פטקוביץ' יהיה הרכש התשיעי ויצטרף לג'ון פנטסיל, אלירן דנין, אריק דג'מבה דג'מבה, חנן ממן, זאב חיימוביץ', תומר בן יוסף, ברונו קוטיניו וטל בן חיים. גילי ורמוט יחתום על החוזה בהמשך היום ויהיה שחקן הרכש העשירי.

הרכש המאסיבי בימים האחרונים והסגל העמוק שבנה ניצן שירזי מעלה לא מעט תהיות אם בתקופה הקרובה נראה גם כמה שחקנים שעושים את הדרך ההפוכה ומשוחררים מהמועדון.

טל בן חיים: "גילי ורמוט וטוטו תמוז כוכבים"
חלוץ הקבוצה, טל בן חיים, התייחס לעימות שהיה בינו לבין חברו הטוב עומר דמארי: "הריב שלי ושל עומר מאחורינו כבר ממזמן. היה לי מאוד חשוב לפרגן לעומר שהוא יבקיע, כי גול של עומר זה כמו גול שלי. התקשורת עשתה מהסיפור הזה הרבה יותר גדול ממה שהוא היה באמת ואני לא חושב שיש עוד טעם להתייחס לזה. הכי חשוב הוא שניצחנו את המשחק, שנראינו טוב ועומר כבש, אני הכי מאושר שיש".

בהתייחס לסגל העמוק שנבנה ולתחרות שתהיה על ההרכב אמר: "כשאתה משחק במועדון כמו הפועל אני לא חושב שיש מצב שמישהו קבוע בהרכב. לקבל חולצת הרכב בהפועל זה לא דבר של מה בכך. מבחינתי אין שום שינוי, אני מברך כל שחקן שמגיע למועדון ויכול לעזור לנו להצליח ולהגיע להישגים ושיהיה בהצלחה לכולם, ובעיקר לקבוצה. אני חושב שגילי ורמוט הוא כוכב כדורגל ואני מאוד שמח שהוא מצטרף, כי הוא יכול רק להועיל לנו. קטונתי מלדבר על ורמוט, שיהיה לו רק בהצלחה".

עוד הוסיף החלוץ: "אני מאוד מקווה שנוכל לעשות קמפיין יפה באירופה כי אנחנו קבוצה טובה. כל יריבה אירופית שתגיע לפה ואנחנו אליה, נסתכל לה בגובה העיניים. נקווה לעשות קמפיין טוב. אנחנו מסתכלים כבר אל המשחק הקרוב מול אתלטיקו מדריד ומקווים לעשות משחק טוב ולנצח".

לגבי טוטו תמוז, שעתידו במועדון עדיין לא ברור אמר בן חיים: "טוטו תמוז הוא עוד כוכב כדורגל, יש פה הרבה כוכבים בקבוצה הזאת ואני מקווה שגם הוא ישאר ושנהיה קבוצה טובה, שתהיה תחרות בריאה על ההרכב ומי שטוב שישחק. אחרי הכל, אין שום שחקן שהוא גדול יותר מהמועדון והדבר הכי חשוב בסופו של יום הוא שהמועדון יצליח ויגיע להישגים בסוף השנה".

לעניין אחר. אביחי ידין צפוי להגיש היום באמצעות פרקליטו, עו"ד רועי רוזן, תביעת שחרור מהפועל למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל, בה ידרוש להשתחרר באופן מיידי מהמועדון. כזכור, לפני מספר ימים סרב ידין לחתום על חוזה לחמש שנים שהוצע לו, ובעקבות כך בהפועל הצהירו כי הוא יישב ביציע עד תום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 06:28 
הבלם/מגן פטקוביץ נחת.

http://www.one.co.il/Article/205210.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 07:39 
http://sports.walla.co.il/?w=//2563950

הפועל תל אביב: בהנהלה שוברים את הראש בנוגע לתמוז
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שני, 3 בספטמבר 2012, 8:28

הבאת ורמוט יצרה גירעון: החלוץ עשוי להימכר למכבי ת"א או להישאר אם כהן וחיימוביץ' יעזבו. בן חיים: "יש לנו קבוצת כוכבים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 09:47 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 28710.html

מוראל גבוה בהפועל. "ההחתמה של ורמוט הוסיפה למוטיבציה"
מוטי פשכצקי
10:23|03/09/2012
הצרות מאחור, הסכסוכים נשכחו והפרגון הגיע. בן חיים: "כל שער של דמארי הוא שער שלי". השחקנים הקדישו את ה-0:2 על הפועל חיפה לשירזי, שאחרי המשחק נסע לבדיקות בבי"ח. פטקוביץ' נחת, שחקנים: "חמישה בלמים בקבוצה? רק נזק''

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' 3/9 - מידע
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 14:40 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28710.html

ניצן שירזי אושפז בבית חולים ועלול לפרוש מאימון הפועל תל אביב

המאמן, שסובל מבעיה רפואית חמורה, חש מכאבים כבר תקופה ארוכה ונלקח לבדיקות באיכילוב. אתמול לפני המשחק מול הפועל חיפה הוא כינס את שחקניו לאסיפה ואמר להם: "עוברת עליי תקופה לא קלה, אני מבקש מכולם להיות ביחד"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 17:09 
לא יודע עד כמה זה אמין.
כרגע אמרו בתכנית הספורט ב103 שגילי ופטקוביץ חתמו ממש עכשיו על החוזים שלהם וכרגע נציגי הפועל נמצאים
בבקרה התקציבית ומעבירים את החוזים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
עוד ב-103FM:
גורם בהפועל אמר להרוש כי באדיר שוקל לפרוש עוד לפני תום העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 17:24 
הרוש מטזיין את המח,
מה שנאמר וחשוב זה שרשמו והעבירו בבקרה גם את ידין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:35 
גילי ורמוט חתם על חוזהו לחמש העונות הבאות וחזר באופן רשמי להפועל תל אביב. גם ניקולה פטקוביץ' חתם על חוזה לעונה אחת. חוזיהם של השניים ושל תומר בן יוסף עברו בבקרה התקציבית

הפייסבוק הרשמי :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:54 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/400 ... 1&cat=7101

רמון לשירזי: "לא נחפש לך מחליף"
הבעלים של הפועל ת"א ביקר בביה"ח את המאמן, שסובל מבעיה רפואית וינותח כבר מחר בבוקר: "אנחנו לא נחפש לך שום מחליף". גם אביחי ידין הגיע לאיכלוב
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: