תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 23:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 15/8 (מידע)
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
יגוסלביה היום

דג'מבה דג'מבה בהפועל ת"א
הקשר הקמרוני אריק דג'מבה דג'מבה חתם אתמול על חוזה לשנתיים בהפועל תל אביב. החתימה באה לאחר חילוקי דעות בין הצדדים, היות שהפועל סירבה תחילה לתת לשחקן חוזה לשנתיים. בסופו של דבר הצדדים התגמשו ודג'מבה דג'מבה יקבל שכר של 180 אלף יורו לעונה. בכך השלימה הפועל את מכסת הזרים שלה. הקמרוני יצטרף לחבריו החדשים הבוקר, לאחר שאתמול כבר הצטרף המגן הגנאי ג'ון פנסטיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 15/8 (מידע)
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 04:39 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הצלה של אפולה
אריק דג'מבה-דג'מבה חתם אתמול לשנתיים בהפועל ת"א, רק אחרי ששוער האדומים גישר בין הצדדים \ ידין בדרך להקפאה
אלמוג שריד
אחרי עוד מו"מ מתיש ורווי מהפכים בהפועל ת"א, הקשר אריק דג'מבה-דג'מבה חתם אתמול לשנתיים, בהן ירוויח 300 אלף דולר לעונה - כולל בונוסים ומענקים.
שלשום הצדדים היו על סף פיצוץ, אחרי שנתגלעו פערים של כ100- אלף דולר ועל אורך החוזה, כשהקמרוני דרש חוזה לשנתיים בעוד הפועל התעקשו על שנה אחת. בנוסף, הקבוצה טענה כי השחקן חזר בו מסיכום שכבר הושג עמו. אתמול הושגה פריצת הדרך, כשהשוער ממוצא קמרוני של האדומים, אדל אפולה, נשלח לשוחח עם דג'מבה-דג'מבה. לבסוף הקשר השתכנע, הסכים לוותר על דרישותיו לבונוסים ומענקים נוספים, והגיע ללא סוכניו כדי לחתום.
"מיד שנחתתי הבנתי שהפועל זה המקום הכי טוב בשבילי," אמר אתמול השחקן בן ה31- לאתר הרשמי, "המו"מ היה ארוך, אבל תמיד התנהל בהבנה. אני שמח להצטרף ואני בטוח שנגיע להישגים גדולים. מצאתי בית חם." למרות שתם המועד להרשמת שחקנים לפלייאוף ליגת אירופה, דג'מבה-דג'מבה יוכל להירשם למשחקים מול דודלאנז,' מכיוון שניתן לצרף שחקן אחד עד 24 שעות לפני המשחק.
אפולה התייחס להחתמה החדשה: "אני מכיר את אריק באופן אישי והסברתי לו מה המטרות שלנו. אני שמח שיכולתי לעזור למועדון, ובטוח שאנחנו והאוהדים הרווחנו שחקן מעולה ואדם טוב."
במועדון מאמינים שהרכש החדש סולל סופית את דרכו של אביחי ידין מחוץ למועדון. אם הקשר, השוהה עם הנבחרת בהונגריה, לא ימצא קבוצה שתסכים לרכוש אותו, בהפועל מתכננים להקפיא אותו כדי לחסוך את הפרמיות שלו, המוערכות בכמעט 300 אלף שקל לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 06:43 
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2558426

טיפוס טיפוס: כך הגיע אריק דג'מבה דג'מבה להפועל תל אביב
מאת: מיכאל יוכין, מערכת וואלה! ספורט
יום רביעי, 15 באוגוסט 2012, 7:00

במנצ’סטר יונייטד הוא החזיק עשרה ג’יפים ו-30 חשבונות בנק לפני שפשט את הרגל, באודנסה הוא השתקם מקצועית אבל פירק את הקבוצה מבחינה חברתית. כך הגיע אריק דג’מבה דג’מבה, אחד הפלופים הגדולים של אלכס פרגוסון, דווקא להפועל תל אביב
תגיות: אריק דג'מבה דג'מבה,הפועל תל אביב

צילום: טל אנגלנדר, עריכה: טל רזניק

כדי להבין כיצד לטפל בחניכו החדש אריק דג'מבה דג'מבה, כדאי לניצן שירזי להתקשר ללארס אולסן. קפטן נבחרת דנמרק שזכתה ביורו 1992 מאמן כיום את נבחרת איי פארו, אולם את ההישגים הגדולים בקריירת האימון שלו הוא רשם באודנסה. הוא היה אחראי להחתמתו של אריק דג'מבה דג'מבה במועדון הדני בקיץ 2008, ואיתו הפגין הקשר הקמרוני את כושרו הטוב ביותר. כאשר השניים עבדו יחדיו, סיימה אודנסה פעמיים כסגנית אלופה, אחרי קופנהאגן הגדולה.

כאשר נקלעה אודנסה למשבר בתחילת עונת 2010/11, פוטר אולסן, ומיד סיפר לתקשורת על אשר התרחש מאחורי הקלעים. "כן, דג'מבה דג'מבה ופיטר אוטאקה קיבלו יחס מועדף" לא התבייש להודות המאמן. "הייתי אחראי לתוצאות, ועשיתי הכל כדי להשיג אותן. פירוש הדבר הוא שדרושה גישה שונה לשחקנים שונים. אחדים אתה צריך ללטף, לאחרים צריך לתת בעיטות בתחת. מוסר האימונים שלנו לא היה גרוע. היו ימים טובים יותר וטובים פחות, אבל ככה זה בכל קבוצה", אמר אולסן. כדי להוציא את המקסימום מדג'מבה דג'מבה הוא ליטף אותו ללא הפסקה, וזה לא תמיד מצא חן בעיני השחקנים האחרים.

לוטף ללא הפסקה. דג'מבה דג'מבה באודנסה (צילום: AP)

"דג'מבה דג'מבה הוא הבעיה"

אחרי הדחתו של המאמן המצליח הקשיים של אודנסה רק החמירו, ורבים החלו לחפש אשמים. באוקטובר 2010 התפרסם בעיתון הנפוץ "אקסטראבלאדט" תחקיר אודות מצבה של הקבוצה תחת הכותרת: "ד'גמבה דג'מבה הוא הבעיה". העיתונאי קלאוס אגלונד טען במאמרו: "הקמרוני קיבל יחס מיוחד מיומו הראשון בדנמרק. למשל, מספר פעמים הוא קיבל חופשות באמצע העונה על מנת לטוס לפריס. היה מקרה בו איחר בשעה לאימון אחרי שבילה בלילה. הכל תמיד נסלח, והוא תמיד היה בהרכב. לעומת זאת, שחקני ספסל מעולם לא קיבלו הזדמנות הוגנת, ללא קשר להשקעתם ולאיכותם. כל עוד התוצאות היו משביעות רצון, הבעיות לא יצאו החוצה, אבל עכשיו המצב שונה". המתח בחדר ההלבשה נחשף אז במלוא עוצמתו. הקשר הוותיק תומאס הלבג, מכוכבי נבחרת דנמרק בשנות התשעים, פתח את הפה על התנהלות המועדון ופרש מכדורגל בסוף 2010. השוער הצפון אירי רוי קארול יצא לעימות חזיתי עם אוטאקה במהלך משחק.

אז, בשלהי 2010, העריכו בדנמרק כי ימיו של דג'מבה דג'מבה בקבוצה ספורים. גם סוכנו צ'ארלס קולימור פיזר דיווחים על עזיבה קרובה. למעשה, מספר חודשים קודם לכן, בקיץ 2010, הכל כבר היה מוכן לחזרה החגיגית של הקשר לאנגליה, כאשר ווסט ברומיץ' של רוברטו די מתאו הגישה הצעה של 2.5 מיליון ליש"ט תמורתו. אלא שאז נכשל לטענת האנגלים דג'מבה דג'מבה בבדיקות רפואיות, ונעשה ניסיון להוריד את מחירו. אודנסה כעסה וביטלה את העסקה, ולזעמו של הקמרוני על ווסט ברומיץ' לא היה גבול. באותה תקופה דווח בתקשורת גם על העניין שמגלות בו לאציו ופארמה, אולם דבר לא יצא לפועל, וצריך לקחת את הכל בערבון מוגבל.

בסופו של דבר, הקמרוני נשאר במועדון עד לסיום החוזה, וספק אם באודנסה מרוצים מכך. ב-2011 אמנם סיימה הקבוצה את העונה לא רע למרות הבעיות והתברגה שוב, בפעם השלישית ברציפות, במקום השני, אבל העונה שעברה התבררה כקטסטרופה אמיתית. אודנסה דורגה עשירית, שש נקודות מעל הקו האדום. המאמן הנריק קלאוסן לא הצליח בלשון המעטה, ודג'מבה דג'מבה לא הסתיר את חוסר הערכתו כלפיו. במרץ השנה, במהלך ההפסד הביתי לנורשלנד, החליף קלאוסן את הקמרוני בדקה ה-60. דג'מבה דג'מבה הזועף לא לחץ יד ליאקוב שופ הצעיר שנכנס במקומו, והתעלם בהפגנתיות גם מהמאמן. האירוע עורר סערה תקשורתית בקנה מידה לא קטן במונחים הדנים, וקלאוסן פוטר כעבור שבועיים.

היה אמור להיות יורשו של רוי קין. דג'מבה דג'מבה ביונייטד (צילום: אימג’בנק – GettyImages)

מבוקש באיטליה, צרפת וסין... או שלא

עתידו של דג'מבה דג'מבה היה ידוע בשלב זה – אודנסה לא התכוונה בשום אופן לחדש את חוזהו. הדיווחים על כך פורסמו כבר בנובמבר 2011, והמועדון לא היה מתנגד למכור אותו בחלון ההעברות בחורף, אך לא מצא קונים. באפריל טען הסוכן קולימור: "הובהר לי שאין לאריק עתיד בקבוצה, וזה בסדר. אנחנו מבינים את סדר העדיפויות הכלכלי, ושכרו באמת גבוה. אודנסה תתבסס מעתה על שחקנים צעירים, עדיף לכל הצדדים להיפרד". בתחילת יולי היה קולימור מלא אופטימיות: "אנחנו עובדים על הרבה אופציות. יש לנו הצעות מברסט הצרפתית, מאיטליה, מארצות הברית ומסין. צריך לראות לאן זה יתפתח. אנחנו לא לחוצים, ויכולים לחכות גם עד סוף החודש". ואולם ההצעות נעלמו כלא היו, ודג'מבה דג'מבה נאלץ להרחיב את מעגל החיפושים, עד שהגיע להפועל תל אביב.

בקרב העיתונאים הדנים חלוקות הדעות על המורשת שמותיר דג'מבה דג'מבה. מיקאל האנסן משוכנע: "היו לו ארבע שנים טובות באודנסה, והוא היה פופולרי מאוד. כמו כל הקבוצה, הוא לא היה במיטבו בעונה שעברה, אבל אין לי ספק שהוא יצליח אם יגיע לקבוצה הנכונה עם השחקנים הנכונים". סורן קריסטנסן מספר: "היו לדג'מבה דג'מבה משחקים גדולים, אבל הוא גם אחראי לבעיות לא מבוטלות בחדר ההלבשה". סבנד פראנדסן נחרץ אפילו יותר: "דג'מבה דג'מבה הוא שחקן טוב, אבל אופיו פעל פעמים רבות לרעתו. הוא גרם לחוסר שקט גדול מבחינה חברתית, ואני מאמין שלאודנסה פשוט נמאס ממנו. הוא נהג לבקר את הקבוצה ואת השחקנים בפומבי".

מקרים מסוג זה ניתן למצוא בשפע. עוד במרץ 2010, כאשר אולסן היה על הספסל והקבוצה רצה חזק בצמרת, פתח דג'מבה דג'מבה פה על החלוץ האיסלנדי רוריק גיסלאסון בגלל החמצה אחת: "הוא לא יכול להרשות לעצמו לבזבז מצבים כאלה, וחייב ללמוד מכך". באותה הזדמנות סיפר הקמרוני: "האווירה בסגל גרועה, ואנחנו צריכים לדבר על זה. כדי לזכות באליפות אנחנו צריכים להחליף דיסקט. כל שחקן צריך להילחם למען הקבוצה". ביקורתו התרכזה בעיקר בעמיתיו הדנים, וזה לא מקרי – העיתונאים יודעים לספר על מחנאות שיצרו האפריקאים – דג'מבה דג'מבה, אוטאקה והחלוץ הסנגלי ג'יבי פאל. מצד שני, גם אוטאקה לא היה בסופו של דבר חסין, ולפני שנה רץ דג'מבה דג'מבה לתקשורת אחרי משחק חלש של הניגרי: "אמרתי לפיטר שהוא צריך להתאמץ יותר. האוהדים צדקו כאשר שרקו לו בוז. פיטר הוא חבר טוב שלי, ולכן זה תפקידי לייעץ ולעזור לו".

וזו בדיוק הנקודה - דג'מבה דג'מבה הרגיש בדנמרק, במידה מסוימת של צדק, ככוכב על. הוא היה אחד השחקנים הבולטים בליגה, ועברו במנצ'סטר יונייטד הקנה לו סטטוס מיוחד. שלא יהיה ספק - הקמרוני באמת היה פעם הבטחה גדולה. הוא צמח באקדמיה של נאנט, אשר נחשבה במשך עשורים לאחת הטובות באירופה, והצמיחה בין היתר את דידייה דשאן, מרסל דסאי וקלוד מקאללה. אלכס פרגוסון סבר שדג'מבה דג'מבה יהפוך ליורשו של רוי קין, אולם תקווה זו היתה מוגזמת, והקמרוני נכנס דווקא לרשימת הפלופים הגדולים בקריירה של המנג'ר הסקוטי.

עזב את אנגליה כפושט רגל. דג'מבה דג'מבה באסטון וילה (צילום: אימג’בנק – GettyImages)

מחכה לנדוניה

למעשה, היה הקשר עסוק במנצ'סטר בעיקר בבעיות כלכליות. אם אנשי הפועל תל אביב, אשר נתקלו במהלך המשא ומתן בניסיונות של דג'מבה דג'מבה לקבל את רוב הכסף מראש היו מספרים על חוויותיהם באולד טראפורד, הם היו זוכים לאוזן קשבת. ניהול הכספים של דג'מבה דג'מבה בימיו באנגליה היה כה שערורייתי, עד שכל שכרו הלך מיד להחזר הלוואות, ובשלב מסוים החל הקמרוני לבקש מקדמות. משום מה, היו לו לא פחות מעשרה ג'יפים, והוא פתח 30 חשבונות בנק. שלא תהיה טעות – הוא ניסה לעזור גם לאחרים. חבריו מספרים שקנה לא פעם רהיטים גדולים ושלח אותם למשפחתו ולחברים בקמרון, וגם הלווה בעצמו כספים לכל מי שביקש, אפילו לאנשים שלא הכיר. בסופו של דבר, אחרי שעזב את אנגליה ב-2007, הוכרז דג'מבה דג'מבה כפושט רגל. עד אז הוא הספיק לבלות תקופה מאכזבת באסטון וילה, במהלכה הסתכסך עם המנג'ר מרטין אוניל שלא בנה עליו בעקבות פציעה. כסף, אגב, מעולם לא הפסיק לעניין אותו. כאשר התבדח עם עיתונאי דני, אמר לו פעם דג'מבה דג'מבה: "יש לי ארבע בנות, וזה בסדר. רק תדמיין לעצמך איזו נדוניה אקבל מכל החתנים לעתיד".

את תקופתו באודנסה קשה לסכם באופן חד משמעי. למרות הבעיות החברתיות, הוא היה אחד הבולטים בליגה הדנית, במיוחד בשנתיים הראשונות. היו שחקנים שאהבו אותו. למשל, החלוץ האנס אנדראסן, המבוגר בשנתיים מדג'מבה דג'מבה, סיפר בזמנו: "אני לומד ממנו משהו כל יום. זה תענוג לשחק לצידו, יש לנו מזל שהוא בקבוצתנו. הוא חזק, מתקל מעולה ומוסר בחסד". עם זאת, המחמאות הלכו ופחתו עם הזמן.

לקראת עזיבתו של דג'מבה דג'מבה בשלהי העונה החולפת התנהל בפורומים של אוהדי אודנסה דיון לוהט. בעוד אוהד אחד כתב: "הוא ייזכר כאחד השחקנים הגדולים שלנו בכל הזמנים". מנגד, טען אוהד אחר: "שלום ותודה על זמנך, אריק. אין שום סיבה להאריך את חוזהו. הרמה שלו ירדה מאוד בשנה האחרונה. הוא מבצע יותר מדי עבירות, ומאבד המון כדורים במקום להעביר מסירות פשוטות. בשכר שלו, אין ספק שאפשר למצוא שחקן צעיר וטוב יותר". בשורה התחתונה, שניהם צודקים. לרוע מזלה של הפועל תל אביב, היא מקבלת את דג'מבה דג'מבה מודל 2012 ולא מודל 2009. להנהלה, צוות האימון והשחקנים צפויות הפתעות לא מעטות כאשר יגלו את אופיו המיוחד של הקמרוני, בעוד התפוקה על כר הדשא מוטלת בשלב זה בספק. אחרי הכל, מכל ההצעות המפתות עליהן דיבר סוכנו, לא במקרה הוא הגיע בסופו של דבר לבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

אחרי שכבר היה על המזוודות בדרך חזרה לפריז, חתם דג'מבה בהפועל לשנתיים. אדל היה זה ששכנע אותו לחזור לשולחן המו"מ.
הפועל הוסיפה עוד 40 אלף יורו להצעתה הראשונית לאחר הסכמה של חיים רמון והעיסקה הושלמה.
דג'מבה ישתכר כ-170 אלף יורו לעונה ובנוסף יקבל מענק חתימה.
מאחר ודג'מבה הוא הזר החמישי של הקבוצה, אם תעפיל הפועל לשלב הבתים היא צפויה להחתים בלם זר ולוותר על איגיבור.

המגן פנטסיל ערך אמש אימון בכורה בהפועל והתקבל בהתלהבות ע"י האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 08:38 
http://www.one.co.il/Article/204302.html

דג'מבה דג'מבה: לא אלבש צהוב, אלחם מול מכבי
הקשר הקמרוני של הפועל כבר התאקלם באדום ואמר ל-ONE: "העובדה שאדל פה השפיעה לחיוב. המשפחתיות פה מזכירה לי את התקופה באקדמיה בצרפת"

דג´מבה דג´מבה והחבר הטוב אדל באימון (שי לוי)
מאת שירי אלג'ם 15/08/2012 09:30

אחרי יום מלא תהפוכות, חתם לבסוף הקשר, אריק דג'מבה דג'מבה, לשנתיים בהפועל תל אביב. מה שהיה נראה במהלך יום שלישי כחלום רחוק, הפך ב-20:00 בערב למציאות, כשהקמרוני הפך לזר החמישי והצטרף לטל בן חיים, זאב חיימוביץ', ברונו קוטיניו, חנן ממן, אלירן דנין וג'ון פנסטיל בגזרת הרכש.

לאחר שחתם וערך אימון קצר עם חבריו החדשים, התפנה דג'מבה דג'מבה לספר ל-ONE על 48 השעות ההפכפכות בהן התנהל המשא ומתן, על יחסיו הטובים עם השוער הקמרוני, אפולה אדל, וגם על מה שהספיק כבר לשמוע על מכבי.

הקשר פתח והסביר על המו"מ הארוך: "זה כדורגל וזה מו"מ. לפעמים מו"מ יכול לקחת יום אחד, לפעמים יומיים ולפעמים שלושה ימים. בשבילי הדבר החשוב ביותר היה להגיע להסכם עם הפועל ולחתום, עשיתי זאת ואני שמח. כעת, אני רוצה להתמקד קודם כל בהתאקלמות, להכיר את שאר שחקני הקבוצה ואחר כך לעבוד על הכושר שלי ולהיות מוכן לפתיחת הליגה".

דג'מבה דג'מבה חתם בהפועל: מצאתי בית חם
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, הקשר מקמרון הצטרף לאדומים ואף החל להתאמן לאחר שחתם לשנתיים. אפולה אדל סייע בהחתמתו: "שמח שעזרתי"
לכתבה המלאה

"אדל הוא שוער פנטסטי, כולם מכירים אותו ושמעו עליו, הוא שיחק בליגה טובה באירופה" המשיך דג'מבה דג'מבה. "העובדה שהוא נמצא כאן בהפועל השפיעה עליי לחיוב והיה לי קל להסכים להצטרף. אדל הוא שוער נהדר, בן אדם מדהים וחבר טוב, הוא לא צריך להגיד לי מילה, מספיק שהוא יסתכל עליי ואני אבין אותו. אדל אמר לי שהפועל מועדון טוב, שהאנשים חברותיים וממש כמו משפחה. את זה באמת חשתי כבר ביום הראשון שהגעתי לכאן. זה הזכיר לי את הימים באקדמיה בצרפת, שבחדר ההלבשה כולם חברים".

הקשר החדש גם התייחס ליריבה העירונית: "שמעתי כמובן על מכבי ת"א ועל היריבות איתה וכבר עודכנתי שאסור לי ללבוש צהוב. זה כלל של הקבוצה לא ללבוש צהוב ואני אציית לו. הבנתי שמול מכבי זה משחק שמאוד חשוב לאוהדים. אני וחבריי לקבוצה צריכים לעבוד קשה כדי שנגיע למשחק מולם מוכנים ושננצח אותם. משחק נגד מכבי זה קרב גדול מאוד אז אני אלחם, אני רוצה להגיע מוכן כדי לספק את כל האוהדים ואת המועדון בכלל".

דג´מבה דג´מבה. יחזור ביום חמישי (שי לוי)

היום יחזור דג'מה דג'מבה לביתו שבפריז על מנת לערוך סידורים אחרונים וישוב ארצה ביום חמישי. הקשר אמור לקבל דקות במשחק מול בני יהודה במסגרת גביע הטוטו ביום שבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
לא נמאס להם מהרכש?
ציטוט:

החלוץ יניב לוי על סף סיכום בהפועל תל אביב
הכישרון בן ה-19 שגדל במחלקת הנוער של טוברוק, מתאמן עם האדומים, שם יודעים לספר: "שירזי התהלב ממנו". כרטיס לבני יהודה בגביע הטוטו: 50 ש"ח ()

החלוץ יניב לוי בן ה-19, שגדל בבית"ר טוברוק, נמצא על סף חתימה לשלוש שנים בהפועל תל אביב. ל-ONE נודע כי המועדונים כבר נמצאים בתהליכי סיכום אחרונים על השאלתו, כשיו"ר טוברוק, אריק איזיקוביץ', ויו"ר האדומים, פרופסור משה בר ניב סיכמו ביניהם את כל הפרטים. אם לא תהיינה הפתעות מיוחדות החלוץ יושאל למועדון האדום לשלוש שנים.

לוי מתאמן בשבועות האחרונים עם האדומים ומרשים את המאמן ניצן שירזי ושאר הצוות המקצועי. מהפועל ת"א נמסר: "ניצן מאוד מתלהב מיניב, הוא רואה בו כישרון מבטיח וגם המועדון רואה בו השקעה עתידית טובה. הוא מאוד הרשים באימונים".

דג'מבה דג'מבה: לא אלבש צהוב, אלחם מול מכבי
הקשר הקמרוני של הפועל כבר התאקלם באדום ואמר ל-ONE: "העובדה שאדל כאן השפיעה לחיוב. המשפחתיות פה מזכירה לי את התקופה באקדמיה בצרפת"
לכתבה המלאה
אם אכן יחתום לוי, הוא יצטרף לארבעה בוגרים של טוברוק שמשחקים בהפועל ת"א: זאב חיימוביץ', אלירן דנין, ויקטור מרעי ואלרואי כהן.

בתוך כך, מכירת הכרטיסים למשחק גביע הטוטו מול בני יהודה שייערך ביום שבת נפתחה. מחיר כרטיס יעמוד על 50 ש"ח לכל נפש.

מחזיקי מנוי לשערים 4-5-8 בבלומפילד יישבו בשער 1 בר"ג. מחזיקי מנויי 2-13-7 ומנויי כסף וזהב יישבו בשער 2. יציעי הכבוד ללא שינוי. אוהדי בני יהודה יישבו בשער 4. יציע 3 של ר"ג לא ייפתח.

http://www.one.co.il/Article/204314.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
נחתם הסכם של שת"פ בין עמותות אוהדי הפועל ת''א

אמרו לא פעם שמתוך בעיות זהות, נוצרת שותפות. נכון, לאוהדי הפועל תל אביב בכדורגל ובכדורסל יש בכל מקרה הרבה מן המשותף, על אחת כמה וכמה אחרי השנים הלא-כל-כך קלות שהם עברו. אמש (שלישי) נערכה פגישה בין נציגי העמותות וממנה הם יצאו לדרך חדשה.

נציגי עמותת 'האדומים' של אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל ונציגי עמותת 'הפועל אוסישקין ת"א' בכדורסל הסכימו על שיתוף פעולה בין העמותות. בפגישה, בה השתתפו חברי הוועד המנהל של השתיים הוחלט כי הן תסייענה זו לזו בכל דרך אפשרית. הן ישתפו פעולה בנושא כרטיסים והמנויים וייבחנו את האפשרות להקמת חנות מוצרים משותפת, ואולי אף פניה משותפת לספונסרים.

בנוסף, עוד סוכם כי חברי עמותת הכדורסל יסייעו בגיוס חברי עמותה לכדורגל והיהפך. עוד הוחלט כי גם עמותת הכדורסל תסייע לכורגל בכל הידע שנצבר על ידה במשך השנים, ותעזור בכל נושא שיעלה בהמשך.

רמי כהן, יו"ר עמותת הכדורסל סיפרר: "כולנו אוהדי הפועל תל אביב - כדורגל וכדורסל כאחד. כולנו רוצים בהצלחת הקבוצה בכדורגל בדיוק כמו שאנחנו רוצים בכדורסל. אני שמח מאוד על שיתוף הפעולה הזה ואני בטוח ששתי העמותות תרווחנה מכך. עמותת הפועל תל אביב בכדורסל צברה המון ידע ונסיון במשך השנים ותשמח לעזור לעמותת הכדורגל בכל שידרש, ואני גם בטוח שעל ידי שיתוף הפעולה מהכדורגל נגדיל את החשיפה לכדורסל ואת כמות חברי העמותה".

בתוך כך, הודיעו בעמותת הכדורגל כי הם מתכוונים להוציא בקרוב את כרטיסי החבר לאוהדים לאחר שישיגו מספר הטבות לחברי העמותה מבתי העסק איתם הם נמצאים במשא ומתן.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 80&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
סקירה קטנה של ההוצאות של כל קבוצה בליגת העל על רכש:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000774418
הפסקה הרלוונטית:
ציטוט:
הפועל ת"א השקיעה כ-3.85 מיליון שקל עבור השאלת שחקנים: כ-2.5 מיליון שקל בגין השאלת טל בן חיים לשנתיים ממכבי פ"ת, כ-1.1 עבור השאלת ברונו קוטיניו מפולוניה ורשה הפולנית, וכ-250 אלף שקל עבור השאלתו של חנן ממן מהפועל חיפה. יתר השחקנים החדשים במתחם וולפסון - אריק דג'מבה דג'מבה, ג'ון פנטסיל, אלירן דנין וזאב חיימוביץ' - הגיעו כהעברות חופשיות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: