תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 23:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 14/8 (מידע)
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
מעריב:

פערים כספיים בין הפועל ת"א ודג'מבה דג'מבה

פערים כספיים במו"מ בין הפועל ת"א לקשר הקמרוני אריק דג'מבה דג'מבה. הבוקר ייעשו ניסיונות אחרונים ללחוץ על הקשר להתגמש ולחתום. חטאפה מתעניינת בנוסא איגייבור.

בצד של מכבי:
הפועל מעוניינת ביצחקי, אבל מכבי רוצים שהפועל תשלם את מלוא החוזה, 550 אלף דולר נטו. יצחקי מנסה להתיר את החוזה תמורת פיצוי כספי ולהשתחרר חינם.

ישראל (בינתיים...) היום:

המו"מ בין הפועל ת"א לדג'מבה דג'מבה פוצץ

הקשר הקמרוני אריק דג'מבה דג'מבה לא ישחק בהפועל ת"א בעקבות חילוקי דעות כספיים בינו לבין המועדון. הפועל טוענת שהשחקן העלה את דרישותיו כמה פעמים, ואילו הוא מצידו כועס על כך ששחקן ברמתו הגיע לישראל לשווא.
כעת, לא מן הנמנע שיעשו ניסיונות נוספים לסגור עם אביחי ידין, שקיבל הודעה לחפש קבוצה, על חוזה חדש ומשודרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 14/8 (מידע)
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 03:18 
מכוון שיבש פה, קצת על נוסא.
בלה , בלה והערכה שבסופו של דבר איגיבור ישאר בהפועל ת״א מכוון שנרשם לליגה אירופאית.
http://www.estadiodeportivo.com/betis.php?id=31321

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות (מהזיכרון ואני מקווה שאני לא מבלבל בין העיתונים):
פיצוץ במו"מ עם דג'מבה. סיכוי קלוש שישחק בהפועל. בהפועל מאשימים אותו בניהול מו"מ שלא בתום לב לאחר שחזר בו מהסיכום שהגיעו אליו טרם בואו ארצה והעלה דרישות שלא היו מקובלות על הפועל.

בהפועל חששו תחילה להחתים את פנסטיל שכן לא שיחק מאז אוקטובר ובסה"כ שיחק רק 7 משחקים אשתקד, אבל מאחר ובבדיקות הרפואיות שערכו לו, הוא נמצא בריא ובכושר גופני מצויין, הוחלט להחתימו, מה גם ששיחק עם הנבחרת שלו באליפות אפריקה בפברואר (על מה הם מדברים שם?!).

נוסא איגיבור מבוקש בחטאפה.

כמו כן יש כתבה אמצע גדולה על השוער החדש של הנבלות (שחבל שלא בנו לו פסל, כי אז היה מה לנתץ, כמו את הפסלים של לנין, סדאם ואסד האב...) שמעלה שאלה האם הוא יצליח לעשות קאמבק גדול בארץ וישחזר את היכולת שלו מהדאבל שלנו ב-2010.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
"הסיכוי שדג'מבה דג'מבה יחתום בהפועל קלוש"

הקשר כבר בדרכו הביתה ובהפועל ת"א הסבירו: "הוא העלה את דרישותיו ב-50%". אוהדים יגיעו לאימון הבכורה של פנסטיל. טועמה תרם 4,000 ש"ח לעמותה

http://www.one.co.il/Article/204271.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 12:24 
השגריר ג'ון פנטסיל מגיע לסיבוב נוסף
הקריירה של המגן בן ה-31, לקחה אותו למכבי ת"א, דרך היריבה העירונית ומשם לפרמייר-ליג, עכשיו הוא חוזר לתחנה האהובה עליו
אלי שווידלר 14.08.2012
13:03

אין מדובר בשובו של "בן אובד" וכנראה גם לא בחיזוק יוצא דופן. ג'ון פנטסיל בן ה-31 פשוט החליט להמשיך את הקריירה המקצוענית - זו שנתקעה בלסטר סיטי - בהפועל תל אביב, תחנה בה זכה בעבר ליחס טוב. והרי פנטסיל הוא טיפוס שרגיל לגמול למקום שהיטיב עמו.

במונדיאל בגרמניה ב-2006, תכונה זו כמעט גרמה למגן הימני נזקים גדולים. אחרי הניצחון שהעלה את נבחרתו גאנה לשמינית הגמר, פנטסיל המאושר חגג עם דגל ישראל, והרגיז בכך אנשים ומדינות. "אף אחד לא הבין מדוע עשה זאת", אמר אז שדר הכדורגל הגנאי, מייקל אדג'יו, "בישראל, מן הסתם, היו מרוצים, אבל איש לא הבין מדוע שחקן שמייצג את גאנה עשה מעשה כה מוזר".

מוזר זו הגדרה עדינה. התקרית עוררה תגובות נזעמות במדינות מוסלמיות. במצרים הוא אף זכה לקריקטורה וכונה "סוכן מוסד". ההתאחדות הגנאית מיהרה להבהיר כי "המעשה נבע מנאיביות ולא היתה כוונה להעביר מסר פוליטי כלשהו". כל זה לא הפריע לפנטסיל עצמו להבהיר כי "יש בלבי הרגשה מיוחדת כלפי ישראל".

פנטסיל נפרד מהאוהדים האדומים בקדנציה הקודמת. צילום: אנצו גוש לכתבות ועדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ספורט הארץ

את ההרגשה הזו חש לראשונה כשנחת במהלך עונת 2002/03 במכבי תל אביב. פנטסיל היה מהבולטים באליפות המפתיעה באותה עונה, אך נפרד מהצהובים לאחר תקרית בינו לבין אבי סטרול. בדצמבר 2004 הוא חצה את הכביש ונחת במדים האדומים, בתמורה לאדוארדו מרקש.

התבטאותו הראשונה אחרי שחתם על חוזהו הנוכחי בהפועל, "תמיד טוב לחזור הביתה", אינה מקרית. החיבור עם האוהדים האדומים היה מיידי. תוך זמן קצר הפך פנטסיל לשחקן משמעותי ולאחד מאהובי הקהל, שהעריך מאוד את המאמצים שהשקיע. בדיעבד התברר שלא רק האוהדים התרשמו. "היו לי אופציות אחרות, אבל לפנטסיל היתה נחישות שחיפתה על מיומנות טכנית מעט פחות טובה", גילה ראטומיר דוז'קוביץ', שאימן את גאנה במונדיאל בגרמניה.

לא רק המאמן הסרבי הבחין בנחישות הזו. אחרי הופעה מוצלחת בגביע העולם, ובצירוף המלצות חמות מצד יוסי בניון, ווסטהאם החתימה את פנטסיל. בעונתו הראשונה באנגליה התקשה להתמודד עם המהירות והקשיחות, ושיחק רק חמש פעמים. בעונה השנייה כבר שותף 24 פעמים בכל המסגרות, אך בעיקר כמחליף.

המעבר לפולהאם בקיץ 2008 העניק לפנטסיל את השנתיים הטובות בקריירה. הוא תפס מקום בהרכב של רוי הודג'סון, כמו גם בהרכב גאנה במונדיאל 2010, בו שיחק בכל חמשת המשחקים. אלא שב-2011 הגיע המנג'ר מרטין יול לפולהאם, וסימן לפנטסיל את הדרך החוצה. "יול ניסה להקנות לקבוצה סגנון מאוד התקפי, ופנטסיל - שלא כבש שער אחד בכל עונותיו בפרמייר-ליג - לא התאים לו", מספר העיתונאי ג'ונתן וארסאו.

פנטסיל והדגל במונדיאל 2006. צילום: אי–פי ביולי אשתקד הגיע פנטסיל ללסטר בהעברה חופשית, בתקווה להתחלה חדשה תחת סוון גוראן אריקסון. אלא שהמנג'ר השוודי נטש במהרה, ועונתו של פנטסיל הסתכמה בשבעה משחקים בכל המסגרות, לאחר שהמנג'ר החדש נייג'ל פירסון לא השתמש בו.

כעת מגיע פנטסיל להפועל במטרה לשקם את הקריירה במקום בו מכירים אותו ומאמינים ביכולתו. ההיכרות הזו קיצרה מאוד את הליך החתמתו. פחות משבועיים לקחו ליו"ר הפועל אמיר ליובין להחתימו על חוזה לעונה, עם אופציה לאחת נוספת. מערכת היחסים החמה בין פנטסיל למנהל הקבוצה, מורדי דדון, חסכה למועדון כמה עשרות אלפי דולרים, לאחר שהשחקן הסכים להסתפק ב-170 אלף דולר. כעת רק נותר לראות אם החיבור המחודש יביא לתוצאות הרצויות עבור שני הצדדים.

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1800793

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 12:55 
לנצח בצילנו:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2558268

אריק דג'מבה דג'מבה במשא ומתן עם מכבי תל אביב
מאת: ענבל מנור, מערכת וואלה! ספורט|רענן ברנובסקי, מערכת וואלה!
יום שלישי, 14 באוגוסט 2012, 13:45

הקשר שכבר היהעל סף סיכום בהפועל תל אביב, עשוי לנחות דווקא ביריבה העירונית של ג'ורדי קרויף, עימה נכנס למשא ומתן
תגיות: אריק דג'מבה דג'מבה,מכבי תל אביב,הפועל תל אביב

ינחת בסוף ביריבה העירונית? דג'מבה דג'מבה (צילום: צלמים זמניים)
אריק דג'מבה דג'מבה, שהיה בימים האחרונים במשא ומתן מתקדם ואף היה על סף סיכום בהפועל תל אביב, עשוי לבצע פניית פרסה מפתיעה: היום (שלישי) נודע כי הקשר עשוי לנחות בסוף דווקא ביריבה העירונית, מכבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אחרי הפיצוץ במו"מ, עליו פרסמנו לראשונה, הצדדים מחליפים האשמות. הקשר: "רציתי לסיים פה את הקריירה, אך לא באמת רצו אותי". הפועל: "אם הוא באמת היה רוצה לשחק פה הוא היה מכבד את הסיכום עליו חתם". כל הפרטים בפנים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27624.html

ציטוט:
קשר הקמרוני אריק דג'מבה דג'מבה כבר ארז את המזוודות בדרך אל היעד הבא שלו, אחרי שהסיפור בינו לבין הפועל ת"א תם עוד לפני שהחל. סוכנו הגרמני של השחקן, מתיאס טיס, שהגיע במיוחד בכדי לסגור את חוזהו, כבר המריא חזרה למולדתו, בעוד השחקן שנשאר עם סוכניו הישראלים מוטי כהן וחגי אורון במלון בת"א, אמור להמריא היום (שלישי) לפריז.

לחצו כאן לפרסום הראשון על הפיצוץ במו"מ בין דג'מבה דג'מבה להפועל ת"א
בשיחה לילית שקיים חיים רמון עם נציגי השחקן הבעלים עוד ניסה לשנות את הגזרה, אך אחרי שדג'מבה דג'מבה סירב להתגמש עוד בנוסף על הויתורים שכבר עשה, ובהפועל דרשו שיבצע קיצוץ נוסף בשכרו, נציגיו של השחקן פרשו משולחן הדיונים. חגי אורון ומוטי כהן אמרו לאתר ערוץ הספורט: "אתמול בערב נציגי הפועל נתנו הצעה מסויימת לשנה עם אופציה לעונה נוספת. אריק לא הסכים ורצה חוזה לשנתיים. אחרי שכנועים רבים מצדנו הוא הסכים לחוזה עם אופציה, אך כשחזרנו להפועל עם תשובה חיובית, הם פתאום דרשו שנקצץ עוד 30 אלף יורו. זה לא מקובל, וההתנהגות הזו לא ראויה".

דג'מבה דג'מבה מסר את גרסתו המלאה לאירועים שקדמו לפיצוץ המו"מ: "רציתי לבוא לכאן ולהפוך את המועדון הזה יחד עם החברים החדשים לשם עוד יותר גדול באירופה", אמר השחקן לאתר ערוץ הספורט. "הבהרתי להפועל מההתחלה שאני מגיע בתנאי שמחתימים אותי לשנתיים, כי בשביל עונה אחת לא אבוא לשחק באף מדינה".

על העובדה שבהפועל טענו כי שינה את דרישותיו מרגע לרגע, אמר הקמרוני: "לא היתה כאן שום מלחמת אגו ולא שיניתי את הדעה שלי, זה שקר. אם הייתי רוצה לעשות עוד כסף בקריירה שלי הייתי הולך לקאטר, שם אוהבים שמות של שחקנים ששיחקו בקבוצות גדולות וגם הציעו לי לבוא. אבל ברגע שנחתתי בת"א, ראיתי כמה אני רוצה להישאר פה. אמרתי למשפחה שלי שיכינו את המזוודות כי זה גן עדן פה. התאהבתי בישראל ממבט ראשון, אבל הפועל לא עמדה בהתחייבות שלה אלי מבחינה חוזית. יש לי מעל 30 הופעות בליגת האלופות, הופעות בנבחרת קמרון, נבחרתי לשחקן הטוב ביותר בדנמרק, שיחקתי בכל עונה 40 משחקים והרווחתי שם 410 אלף יורו, ולהפועל הסכמתי להגיע ב-60 אחוז פחות, אז כנראה שהם לא באמת רצו אותי".

סוכנו הגרמני של השחקן, מתיאס טיס, הוסיף לפני שעלה על המטוס לגרמניה: "אריק כבר אמר לי שהוא חושב ברצינות לסיים כאן את הקריירה וזה עוד לפני שהוא עלה פה לאימון אחד. הוא מאוד מאוכזב מאיך שהמועדון התנהל. אני העברתי שחקנים למועדונים גדולים כמו רובין קאזאן, המבורג ועוד, אבל עם הפועל לא הצלחתי להגיע למו"מ חיובי. הסיכוי שדברים ישתנו? "הם לא מוכנים לעשות צעד בכיוון, אז זה נגמר".

בקטאר אוהבים שמות ממועדוני פאר". הקמרוני במדי יונייטד (GETTYIMAGES)
בהפועל ת"א, אגב, מציירים תמונה שונה לחלוטין. "השחקן נחת פה לאחר שכל פרטי העסקה כבר סוכמו, אלא שבפגישה הראשונה הוא וסוכניו העלו דרישות חדשות שמנוגדות לסיכום. למרות זאת הסכמנו לחלק גדול מהן, אבל אז הגיעו דרישות חדשות מטעם הסוכנים שניהלו מו"מ בחובבניות ותאוות בצע מבלי להתחשב בשחקן, שקיבל מידי סוכניו מידע מוטעה במכוון במטרה לעשות קופה על חשבונו. זה יפה שהשחקן מדבר על לסיים את הקריירה בהפועל כאילו שיחק פה מהנוער. אם הוא באמת היה רוצה לשחק בהפועל הוא היה מכבד את הסיכום עליו הוא חתם זאת בנוסף לשיפורי החוזה שהוצעו לו. לא ניתן לסחוט את המועדון".

מיוחד: פרטי החוזה
לידי אתר ערוץ הספורט הגיעו פרטי החוזה אותו דרש השחקן. מדובר בחוזה לשנתיים עם אופציה של הפועל ת"א, שתתחייב להודיע לו עד ה-31 במארס אם היא מממשת את האופציה לעונה השנייה. על פי הסיכום, ברגע שיחתום, דג'מבה דג'מבה היה אמור לקבל מענק חד פעמי של 50 אלף יורו, שיורכב ממענק חתימה של 20 אלף יורו ועוד 30 אלף יורו ששווים לשתי משכורות חודשיות, ובנוסף עוד 140 אלף יורו מחולקים ל-10 חודשים.

כאמור, על פי החוזה, שכרו של הקמרוני יגיע ל-190 אלף יורו אם יוחלט להשאירו לעונה השניה. בנוסף, בשתי העונות היה אמור דג'מבה דג'מבה לקבל 400 יורו על כל משחק שייטול בו חלק, 15 אלף יורו מענק אליפות, 15 אלף יורו מענק עלייה לליגה האירופית, 15 אלף יורו מענק עלייה להצלבה ו-5,000 יורו מענק גביע. השחקן גם ביקש דירה ברמת אביב בשווי של 7,000 שקל לחודש,סכום הגדול ב-2,000 שקלים ממה שמקבלים יתר השחקנים הזרים לשכירות של דירה, וגם רכב ודלקן.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
אופיראתון:
ציטוט:
הפועל תל אביב מכרה 7,600 מנויים, הכי הרבה מקבוצות ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
דגמבה חתם לשניים
http://www.one.co.il/Article/204294.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 19:35 
http://www.one.co.il/Article/204294.html
דג'מבה חתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
בכתבה בספורט 5 כתוב שהפועל בדקה את האפשרות להביא את סארי פאלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: