תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ראשון 5.8 (מידע)
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אניימה רוצה לחזור להפועל.
אשמח אם מישהו יוכל להעתיק את הכתבה, אני ראיתי רק את השער של המוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ראשון 5.8 (מידע)
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:
הנהלת האדומים תאפשר כניסה חינם לנשים ולילדים שימוקמו, בשער 4 על בסיס כל הקודם זוכה. בהפועל מצפים לראות 15 אלף צופים ביציע היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 02:56 
להלן הכתבה המקורית ששימשה בסיס לפרסום בעתונות הספרדית אודות איגיבור. בכתבה בניגריה, הסוכן הניגרי של השחקן טוען ששכרו השנתי 400 אלף אירו. לא כתוב שזה נטו או ברוטו. על פי החוזה שכבר פורסם משלמים לשחקן 200 אלף אירו נטו בהפועל תל אביב. יתכן שהסוכן התכוון לשכרו הברוטו. יש מקום לספק.

http://allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=7551

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 06:26 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 07:11 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 98&Lang=he

אניימה על סף סיכום במכבי ת''א צפוי לחתום כבר בימים הקרובים
שירלי בר דיין
07:55|05/08/2012
פרסום ראשון: שוערה של הפועל ת"א בעבר וכיום של ליל הצרפתית בדרך לקרית שלום אחרי שמרבית הפרטים איתו כבר נסגרו. הצהובים ממתינים עם החתימה הסופית עד לאחר הדרבי הערב בגביע הטוטו. חיימוב יקבל אישור לצאת לקפריסין
הצטרפו אלינו:
פרסום ראשון

וינסנט אניימה על סף סיכום במכבי תל אביב. אקס הפועל תל אביב ושוערה של ליל בעונה הקודמת שנדחק לקצה הספסל של קבוצתו הצרפתית כבר סיכם את מרבית תנאיו במועדון וצפוי להצטרף לקבוצה עד לסוף השבוע הקרוב.
כתוצאה מכך, במכבי צפויים להודיע לשוערם הישראלי, גיא חיימוב, שאם ברצונו לצאת לקפריסין (לרנקה של רן בן שמעון גילתה בו עניין) הוא יכול לעשות זאת, אבל בכל מקרה מעדיפים שם שהוא יישאר ויילחם על מקומו.

הצהובים מעדיפים בשלב זה להודיע רשמית על חתימתו של אניימה רק לאחר הדרבי כדי לא להסיט את האש מהמשחק הראשון של העונה, אבל כבר אתמול אניימה שוחח עם מספר אנשים בצרפת ובישראל ואמר להם שהוא צפוי לשוב לישראל.

היום הקבוצה תקיים את משחקה הראשון בישראל תחת הצוות המקצועי החדש בראשות יורדי קרויף ואוסקר גרסיה. שחקני הרכש מהראן ראדי , קרלוס גרסיה וגונסלו גרסיה צפויים לערוך הופעת בכורה. הקבוצה תצא אחרי אימון הבוקר הטקטי למלון וממנו תגיע לאצטדיון רמת גן כששם ייערך הדרבי הראשון של העונה במסגרת המחזור ה-1 של גביע הטוטו.

גורם במועדון אמר לאתר ערוץ הספורט: "יש הרבה שחקנים שאנחנו רוצים להביא מאירופה אך הם צריכים להתגמש ולקבל 'משכורות ישראליות'. נסיים עם המשחק החשוב היום ורק אחריו יקרו דברים".
כזכור, כבר בעבר פורסם כאן באתר שאניימה מעוניין לחזור לישראל, אבל בשלב ההוא ראשי המועדון היו במשא ומתן עם מגן מהליגה האיטלקית שאמור היה לתפוס מקום של שחקן זר אך בסופו של דבר המגן העדיף להישאר בסריה א' ולכן הצהובים עברו לאופציית השוער הזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
"אי אפשר לזרוק את אדל ולהביא את אניימה"
בהפועל תל אביב לא מכחישים כי ישנם מגעים בין וינסנט אניימה לבין המועדון, אולם הסיכוי כי השוער הניגרי יחזור קלושים מאוד. גורם בהנהלה הדגיש: "יש עמדות דחופות יותר לחיזוק".
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3836

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
ברק יצחקי כועס על התנהלות מכבי ת"א כלפיו
החלוץ הוסיף למקורביו: "הם לא יכולים לשחרר אותי וגם להחזיק אותי". אם יעבור להפועל, היא תשלם 200 אלף דולר משכרו, העומד על 600 אלף דולר

הגזרה בין מכבי תל אביב לברק יצחקי מתחממת. החלוץ זועם על הקבוצה שמצד אחד הודיעה, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, שהוא אינו בתכניות שלה, אבל מאידך היא אינה משחררת אותו באופן חופשי, כאשר הדוגמא הטובה ביותר היא הפועל ת"א, שפנתה לשחקן ולמכבי ת"א באופן רשמי והיא תכריע עוד השבוע - ורמוט או יצחקי יצטרפו לסגל של ניצן שירזי.

למערכת ONE נודע ששכרו של ברק יצחקי העומד על 600 אלף דולר לעונה, יתחלק כך שהפועל תשלם 200 אלף ואת היתרה תשלם מכבי, אם המעבר יתבצע.

בכיר בהפועל ת"א אמר ל-ONE: "אנחנו רוצים את יצחקי, אבל אנחנו לא ניקח אותו לשנה אחת כפי שאנשי מכבי רוצים. אנחנו רוצים אותו מיידית ולא אחרי הדרבי כפי שהיא התנתה".

ברק יצחקי עצמו אמר למקורביו: "אם מכבי לא תשחרר אותי לאיפה שאני רוצה, אני אפנה לבית משפט".

סוכנו של החלוץ, רונן קצב, מסר ל-ONE בתגובה: "אני לא מעוניין להגיב לשמועות, אני רק יכול לציין שהשיחות ומערכת היחסים עם הנהלת מכבי מתנהלת באופן יפה ומעבר לכך אינני מעוניין להגיב".

דובר הפועל, רותם גרוסמן, הוסיף ל-ONE: "אכן יש מו"מ רציני בין הפועל ליצחקי, אבל כל זמן שהוא לא מקבל את השחרור הרשמי ממכבי זו בעיה".
כזכור, יצחקי מתאמן בנפרד משאר הקבוצה כבר זמן רב ואף לא יצאה עימה למחנה האימונים בספרד, לאחר שג'ורדי קרויף הודיע לו רשמית כי הוא אינו נמצא בתכניות של הקבוצה לעונה הבאה.

זו אינה הפעם הראשונה ששחקן של מכבי ת"א מחוזר על ידי היריבה העירונית. האדומים רצו בעבר לצרף לקבוצה את מאור בוזגלו, כאשר זה היה שייך לצהובים, אך אלה היו מוכנים להשאיל אותו לשנה אחת בלבד, בדיוק כפי שהם מוכנים להשאיל את יצחקי ולכן העסקה לא יצאה לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 11:06 
http://www.sport2.co.il/content/74400

מכבי פ"ת דורשת מיליון יורו עבור פרדה

הקשר שירד עם המלאבסים לליגה הלאומית, מחוזר ע"י מכבי ת"א, הפועל ת"א ומכבי חיפה. ובינתיים, הקשר הושעה מאימוני קבוצתו בעקבות התנהגות בלתי הולמת

מאת: דורון בר תמונה: אסף קליגר

קשרה של מכבי פתח דני פרדה, הושעה מאימוני הקבוצה בעקבות מה שהוגדר כהתנהגות לא הולמת מול חבריו לקבוצה.

הקשר המצטיין אינו מוצא את מקומו במועדון שעזר לו המון עוד כנער צעיר. מתברר, שאין דברים שמתגלגלים סתם אצל הקשר.

בפרדה, מעוניינות שלוש הקבוצות הבכירות של הכדורגל הישראלי - מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל תל אביב.

בימים האחרונים מובילים "האדומים של חיים רמון" מהלך לצירופו של פרדה אחרי המלצות מקצועיות חמות מהכיוון של החלוצים עומר דמארי וטל בן חיים.

במקביל, מחוזר השחקן גם מהכיוון של מאמן מכבי חיפה ראובן עטר והמנג'ר המקצועי של מכבי תל אביב,ג'ורדי קרויף והמאמן אוסקר גרסיה. במכבי פתח תקווה הבהירו כי מחיר כרטיסו של דני פרדה הוא מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
גם בוואן אניימה למכבי. " אני אדום אבל אין לי ברירה"

להתראות אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ראשון 5.8 (מידע)
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 12:16 
ספורט 5 מדברים על טרייד בין יצחקי וידין
לא יכול לשים לינק (פלאפון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27016.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

פרסום ראשון: הטרייד של הקיץ עשוי להגיע דווקא מ-2 היריבות השנואות

האם אנחנו עומדים בפני הטרייד הכי לוהט של הקיץ? ייתכן מאוד. מכבי ת"א והפועל ת"א שוקלות לבצע עסקת ענק כאשר ברק יצחקי יעבור לצד האדום של העיר ואילו אביחי ידין יגיע לקרית שלום. המשמעות: העברת כוכבים בין שתי היריבות הגדולות. לזה לא ציפיתם.

עסקה כזו יכולה להיות פתרון מושלם לשני המועדונים. הצהובים כבר הודיעו ליצחקי שהם לא מעוניינים בו לעונה הקרובה ומחפשים לו קבוצה חדשה. בצד השני של תל אביב, אביחי ידין לא מרוצה מההתנהלות של האדומים כלפיו וציין בתקופה האחרונה את רצונו לעזוב.

גם מבחינת העמדות, האפשרות הזו טובה לשני המועדונים. ניצן שירזי מחפש חלוץ לנוכח עזיבתו הצפויה של טוטו תמוז ושמו של יצחקי עלה כאפשרות בשבועות האחרונים. בצד השני, אוסקר גרסיה מחפש חיזוק ישראלי וידין הוא אחד השמות שעלו.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27016.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2012, 12:18 
אניימה: אני אוהב את הפועל אך אף אחד לא יגיד לי איפה לשחק

ציטוט:
ניימה: אני אוהב את הפועל אך אף אחד לא יגיד לי איפה לשחק
שירלי בר דיין
07:55|05/08/2012

כפי שפורסם לראשונה כאן באתר, אקס האדומים על סף סיכום במכבי תל אביב. השוער כבר מוכן לאתגר החדש: "מחכה שמכבי וליל יסגרו את הפרטים, כנראה אגיע לעשות בדיקות כבר בימים הקרובים". הוא אמור לחתום עד סוף השבוע
הצטרפו אלינו:

צפו בו כובש בדרבי

וינסנט אניימה על סף סיכום במכבי תל אביב. אקס הפועל תל אביב ושוערה של ליל בעונה הקודמת שנדחק לקצה הספסל של קבוצתו הצרפתית כבר סיכם את מרבית תנאיו במועדון וצפוי להצטרף לקבוצה עד לסוף השבוע הקרוב.

"עוד לא חתמתי על שום דבר", אמר אניימה לאתר ערוץ הספורט, "כי הם עדיין צריכים לסגור דברים עם ליל. מכבי רוצה רק להשאיל אותי והם מחכים לתשובות של הצרפתים. כנראה אגיע לעשות בדיקות בימים הקרובים".

"מבחינתי, אין לי בעיה לשחק במכבי", המשיך השוער, "אני זר ולא ישראלי. אמנם הייתי בהפועל שלוש שנים, היה לי טוב, הגעתי להישגים ואני מכבד את המועדון והאוהדים אבל זה המקצוע שלי ואף אחד לא יכול להגיד לי איפה לשחק. אני מבחינתי רוצה לשחק ולא משנה לי איפה. אני רק מחכה שמכבי וליל יסגרו את הפרטים".

כתוצאה מכך, במכבי צפויים להודיע לשוערם הישראלי, גיא חיימוב, שאם ברצונו לצאת לקפריסין (לרנקה של רן בן שמעון גילתה בו עניין) הוא יכול לעשות זאת, אבל בכל מקרה מעדיפים שם שהוא יישאר ויילחם על מקומו.

הצהובים מעדיפים בשלב זה להודיע רשמית על חתימתו של אניימה רק לאחר הדרבי כדי לא להסיט את האש מהמשחק הראשון של העונה, אבל כבר אתמול אניימה שוחח עם מספר אנשים בצרפת ובישראל ואמר להם שהוא צפוי לשוב לישראל.

בקבוצה מנסים להגיע לפתרון לפיו ליל תשאיל את השחקן כך שמכבי לא תצטרך לקנות אותו. בכל מקרה, השכר של אניימה לא צפוי לעבור את ה-350 אלף יורו. במועדון נחושים שלא ליצור פערי שכר בין השחקנים השונים מכיוון ששם מרגישים שזה אחד מהדברים שמייצרים בעיות בחדר ההלבשה.

גורם במועדון אמר לאתר ערוץ הספורט: "יש הרבה שחקנים שאנחנו רוצים להביא מאירופה אך הם צריכים להתגמש ולקבל 'משכורות ישראליות'. נסיים עם המשחק החשוב היום ורק אחריו יקרו דברים".

כזכור, כבר בעבר פורסם כאן באתר שאניימה מעוניין לחזור לישראל, אבל בשלב ההוא ראשי המועדון היו במשא ומתן עם מגן מהליגה האיטלקית שאמור היה לתפוס מקום של שחקן זר אך בסופו של דבר המגן העדיף להישאר בסריה א' ולכן הצהובים עברו לאופציית השוער הזר.

היום הקבוצה תקיים את משחקה הראשון בישראל תחת הצוות המקצועי החדש בראשות יורדי קרויף ואוסקר גרסיה. שחקני הרכש מהראן ראדי , קרלוס גרסיה וגונסלו גרסיה צפויים לערוך הופעת בכורה. הקבוצה תצא אחרי אימון הבוקר הטקטי למלון וממנו תגיע לאצטדיון רמת גן כששם ייערך הדרבי הראשון של העונה במסגרת המחזור ה-1 של גביע הטוטו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: