תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 17:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הצעה לשיווק עמותת האוהדים
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 21:34 
בעקבות שיחות רבות עם אוהדי הפועל מכל הגילאים,נוצר הרושם שלמי שלא מחובר באינפוזיה לפורומים ולמדיות של אוהדי הפועל,אין הרבה ידע ופרטים על עמותת האוהדים שקורמת עור וגידים.
הצעה שיכולה לעזור בעניין הזה ולהגיע לסכומים משמעותיים הרבה יותר של כסף,היא פרסום מאסיבי ובולט יותר במדיות המרכזיות שכולם חשופים אליהם(פרסומות בטלויזיה,בעיתונים וכו׳).
אני מודע לעובדה שדברים מהסוג הזה עולים לא מעט כסף,אבל אם יש אמונה בפרסום כזה וצריכה להיות, כי באמת יש המון אנשים רלבנטיים שלא מודעים למהלך הזה ולחשיבותו,אז אפשר גם להשתמש בכספים שכבר הוזרמו לעמותה.
זהו סיכון מאוד קטן ביחס לפוטנציאל הגלום במהלך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הצעה לשיווק עמותת האוהדים
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אגב עוד רעיון שיווקי שעלה לי, קיבלתי מהשיווק של סרט הספיידרמן האחרון. באמריקה במקומות מסוימים בתור קמפיין לפרסום הסרט ציירו "גרפיטי" של הסמל של ספיידרמן. אפשר לעשות משהו דומה. אפשר פשוט במקומות מובחרים, עם תחילת העונה לעשות דברים שפשטות. גרפיטי במקומות מובחרים של סמל הפועל שקורא להצטרף לעמותה. האמת אני לא יודע כמה חוקי כל הסיפור של גרפיטי מסוג זה, אם זה לא חוקי שמשהו יאמר ואני אערוך..

אבל גם בלי זה. בתחילת העונה (יש דרבי עודה שבועיים) שלטים, אנשים פליירים וכו' שקוראים לאנשים להצטרף לעמותה ולקנות את הפועל. יש הרבה דרכים לשווק את עצמך באופן יחסית זול ויעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הצעה לשיווק עמותת האוהדים
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
כמה רעיונות שהיו לי ופרסמתי אותם פה כבר בפורום:

1)סתם דוגמה לדעתי יהיה גימיק יפה לנסות ל"מכור" מניות בEBAY..
גם כי אנשים מאמינים בEBAY טיפה יותר ממה שהם מאמינים בMIMOONA וגם כי זה יכול למשוך תשומת לב מכל העולם ואולי אפילו לגייס לנו משקיעים שונים מארצות שונות שפתאום יראו את המודעה ויחשבו להם "וואלה יהיה נחמד להיות חלק בקבוצת כדורגל" וככה הם יתרמו 120$ או משהו בסגנון ואולי אפילו כדי להשאיר אותם מעודכנים לתת לכל מי שתרם בחו"ל שידור של המשחקים שלנו ואיזה אתר להתעדכן בכל מה שקורה שם..

אפילו לפרסם את האדומים באתר מימון כספים מחו"ל כמו mimoona ששם החשיפה גדולה יותר ואפשר להשיג הרבה יותר תרומות שישארו בגדר "תרומה" ואותם אנשים לא ינהלו את הפועל..

2)לנהל ערבי התרמה של זמרים+סטנדאפיסטים+עוד 101 אלף דברים שהם אוהדי הפועל שכל ההכנסות מהערב ילכו קודש ישר לעמותה של הפועל ונגיד בכניסה ימכרו חולצות וכל מיני דברים של הפועל והאולטראס ויהיה מקום שבו אפשר להירשם ולהצטרף לעמותה וימכרו שם אוכל וכל מיני דברים כאלה שיעזרו לגייס כסף ואולי אפילו מכירת מוצרים ישנים של הפועל במכירה פומבית וכמובן גם כל שחקני הפועל בכדורגל וכדורסל ישתתפו בו בשיתוף עם שחקני עבר.. ערב כזה יכול להכניס לנו מלא מלא כסף ואפילו לגייס חצי מהסכום לקנייה ראשונית של 1.2 מליון שקל

לא חסרים רעיונות לגיוס כספים לעמותה ועם טיפת חשיבה השמיים הם הגבול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: