תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 17:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום א' 15/7 (מידע)
הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 02:54 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

אחרי השארתי טועמה בקבוצה, הוחלט במועדון שלא למכור את אביחי ידין.
השחקן יישאר בקבוצה בעקבות לחצים של שירזי.
עסקת בן חיים טרם הושלמה, בעקבות מחלוקת של השחקן עם מכבי פ"ת לגבי אורך החוזה שלו.
בקבוצה חוששים שיאבדו אותו בעוד שנתיים ורוצים לחתום עימו ל-3 שנים.
בכל מקרה, ההערכה היא כי הוא ייצא עם הפועל למחנה האימונים עוד יומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' מידע
הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"אין סיבה להחזיק אותי בכוח "

קשר הפועל ת"א מחמוד עבאס מסרב להתאמן ודורש לעזוב למרות שהוא תחת חוזה • היום צפויה ההתאחדות להכריע בעניין הבעלות על המועדון

"אם מחמוד עבאס לא יגיע לאימונים - הוא ייקנס." כך אמרו אתמול בהפועל ת"א לגבי הקשר שמעוניין לעבור לבני סכנין.
בהפועל לא אהבו לאחרונה התבטאויות של השחקן בתקשורת והדגישו: "המטרה היא לשבת ולהגיע להסכמה על סכום שחרור סביר, אבל עד שאין סיכום עבאס מחויב להגיע לאימונים." בהפועל דורשים 50 אלף שקלים עבור השחקן, אך בסכנין מתקשים מאוד למצוא אפילו סכום כזה.
מנגד, עבאס ממשיך לטעון כי המאמן ניצן שירזי אינו מעוניין בו ואין לו בשביל מה להגיע לאימונים.
"גם ככה לא רוצים אותי, אז אין סיבה להחזיק אותי בכוח," אמר עבאס למקורביו והוסיף: "שייתנו לי לשחק במקום שרוצים אותי בו."
היום אמורה להתכנס הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות כדי להכריע בנושא העברת הבעלות על הקבוצה מידיו של אלי טביב לקבוצתו של חיים רמון.
ביום חמישי הועברו המסמכים שדרשה הוועדה ובהפועל מאמינים כי היום יוכלו לצאת לדרך חדשה. כמו כן, גם האוהדים ממתינים להתפתחויות, ואם הקבוצה תצא מידיו של טביב צפויים מאות מהם לרכוש ממניות הקבוצה ולהפוך למודל דומה לקבוצת הכדורסל של הפועל אוסישקין. קבוצת בטיס הספרדית הביעה התעניינות בקשר נוסא איגייבור. הספרדים לא שלחו הצעה כספית עבור הניגרי, אך בהפועל לא ימכרו את השחקן בפחות ממליון וחצי יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
לפי "הארץ" עסקת טב"ח בסכנת פיצוץ עקב סירובו להאריך חוזהו בפ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 07:41 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24220.html

נוסא איגייבור: חול לשחק בליגה הספרדית. מקווה שהמו"מ יצליח
מוטי פשכצקי
07:11|15/07/2012

קשר הפועל ת"א על ההתעניינות מצד בטיס עליה פורסם לראשונה כאן באתר. מכבי פ"ת מערימה קשיים בעסקת טל בן חיים, האדומים: "מקווים שיירדו מהעץ ושטל יחתום". טועמה שסיכם לשנתיים: "תמיד אמרתי שאני רוצה לפרוש פה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24220.html

נוסא איגייבור: חול לשחק בליגה הספרדית. מקווה שהמו"מ יצליח
מוטי פשכצקי
07:11|15/07/2012

קשר הפועל ת"א על ההתעניינות מצד בטיס עליה פורסם לראשונה כאן באתר. מכבי פ"ת מערימה קשיים בעסקת טל בן חיים, האדומים: "מקווים שיירדו מהעץ ושטל יחתום". טועמה שסיכם לשנתיים: "תמיד אמרתי שאני רוצה לפרוש פה"

עוד בידיעה
"שחקן נוסף שצפוי לעזוב הוא עמרי קנדה, שמנהל מו"מ עם ראפיד בוקרשט. המגן הוצע למועדון הרומני על ידי סוכן שחקנים מקומי שנמצא בקשר עם שחקן העבר פליקס חלפון שהמליץ על קנדה בחום. בהפועל אישרו כי הקבוצה הרומנית מעוניינת בשחקן וההערכה היא כי המגן לא ימריא עם האדומים למחנה האימון מאחר והוא לא בתוכניות המקצועיות לעונה הקרובה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' 15/7 (מידע)
הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
החלה מכירת הכרטיסים באתר ובמשרדי לאן: www.leaan.co.il
טלפון: 03-5247373

החל ממחר צפוייה להיפתח המכירה ב-"חבר", ארגון המורים וארגונים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
לפי 0ne הפועל לחוצים כי שירזי רוצה לגנוב את בן חיים
שירזי לוחץ על רמון להשאיר את ידין
התנפלות מאסיבית על המנויים נמכרו מאות
http://www.one.co.il/Article/202756.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
לפי 0ne הפועל לחוצים כי שירזי רוצה לגנוב את בן חיים
שירזי לוחץ על רמון להשאיר את ידין
התנפלות מאסיבית על המנויים נמכרו מאות
http://www.one.co.il/Article/202756.html

שירצקי. לא שירזי. ניצן משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 15:23 
ע"פ ואללה דין מורי מועמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
לפי ספורט 5 ו"אדום עולה":
נמכרו 1,500 מנויים עד עכשיו...
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.124220.html
ציטוט:
בכל אופן, אוהדי הקבוצה כבר מתחילים לחוש שוב את הרוח החדשה. היום (ראשון), בתוך שש שעות בלבד, כבר נמכרו כ-1,500 מנויים, כאשר מאות בודדות נותרו לשערים 4 ו-5.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3793
ציטוט:
בשעה 15.00 דווח כי 1,500 מנויים כבר נמכרו כאשר רק כמה מאות נותרו לשערים 4-5. מחר תחל המכירה גם דרך הארגונים השונים, לרבות "חבר" ו"הסתדרות המורים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 16:07 
בספורט 5 מתוך כתבה על סארי פלאח:

ציטוט:
פלאח ביקש להיות מושאל ולא לשחק העונה במדי מכבי חיפה, כאשר הוסכם כי מעתה ואילך כל צעד ייעשה בתיאום עם המועדון. הבלם מבוקש בבני סכנין, הפועל עכו, בני יהודה ו הפועל תל אביב , אבל ההחלטה כאמור תתקבל רק בתום מחנה האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 16:48 
מתוך YNET:
"בינתיים מי שממשכיך להיבחן במועדון הוא קשר בית"ר טוברוק, יניב לוי, שמותיר רושם טוב על ניצן שירזי והצוות המקצועי."
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255740,00.html
להלן פרטים על השחקן מתוך אתר ההתאחדות לכדורגל
http://football.org.il/Leagues/Pages/Pl ... R_ID=36855

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
לובין אישר למחמוד עבאס להתאמן עם סכנין

במועדון ממשיכים בבניית הסגל לקראת מחנה האימונים אליו
תצא הקבוצה ביום שלישי בבוקר. המנכ"ל נפגש היום עם מחמוד
עבאס וסיכם כי האחרון יחל להתאמן בסכנין. נמשכת מכירת המנויים.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3794

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 17:46 
ראיון עם טל בן חיים:
טל, תעשה סדר, אנחנו מבולבלים
"גם אני, תתפלאו, גם אני מבולבל".

איפה אתה רוצה לשחק?
"אמרתי כבר יותר מפעם אחת. התעוררתי היום בידיעה שאני חותם על חוזה בהפועל לשנתיים אבל יש גירסה של מכבי פ"ת שאני חותם לשלוש ואני לא מסכים".

אתה רוצה חוזה רק לשתי עונות?
"זה היה הסיכום שלי עם עמוס. לא דיברתי איתו עדיין כי הוא בחו"ל".
אם לא לשנתיים אז לא תחתום?
"לא".

מתי החוזה במכבי פ"ת נגמר?
"בסוף העונה הקרובה".

תגיד ללוזון שאתה נשאר עוד עונה?
"אם זה מה שצריך לעשות זה מה שיהיה. אני חושב שזה יסתדר לפני כי זה אינטרס משותף שלי ושל מכבי פ"ת שאני יימכר".
למה עמוס מתעקש שתחתום לשלוש שנים?
"הוא רוצה שיהיה לו מרווח זמן של שלוש שנים למכור אותי. למה? צריך לשאול אותו".

הפועל ת"א הסכימו לשלם את ההשאלה?
"כן, הכל סוכם ביני לבינם ובין הפועל ת"א למכבי פ"ת".

אתה מאוכזב ממכבי פ"ת?
"כן כי זה עניין שרציתי שיסתיים".

אתה פוחד שתצא קירח?
"אני לא אצא קירח כי יש לי עוד אופציות ומונה עורך דין שמטפל בדבריםויש לי הצעות גם מהארץ וגם מחו"ל.

מכבי ת"א זה שיבורים באוויר?
"לא חושב אבל הם ירדו מזה כי הם הבינו שזה רציני עם הפועל ת"א. אם עברתי את העונה האחרונה במכבי פ"ת אעבור כל עונה, אם צריך אשאר אבל אנ ילא מאמין שזה יקרה".

מה עם הנבחרת?
"בהתכנסות הראשונה הייתי, בשנייה אני לא יודע אם הייתי אמור להיות מוזמן. יש ל יבוקרת עצמית, עשיתי עונה לא טובה וגם המניות שלי ירדו השנה. אם אעשה את השידרוג שאני מייחל לו כבר שנים ואעבור לקבוצה בחו"ל אז גם הנבחרת תגיע".

יש גם שחקנים שלא משחקים בחו"ל ומוזמנים לנבחרת
"זה המאמן קובע".

איך זה ייסגר?
"הלב רוצה הפעול אבל לא אשתף אתכם באינטואיציה שלי לגבי מה יקרה כי היא לא אופטימית לגבי המעבר הזה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לשאול מאיפה הראיון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
One

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:44 
שי והמועדון הגיעו לפשרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
בן חיים: יש פיצוץ ביני לבין לוזון. במצב הנוכחי לא אחתום בהפועל
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.124251.html

ציטוט:
מעברו של החלוץ לאדומים על סף טירפוד. השחקן, שהיה אמור להפוך כבר היום לחבר בסגל של ניצן שירזי, לא מוכן לחתום על חוזה חדש לשלוש שנים במלאבס כתנאי מקדים להשאלתו: "פ"ת תרוויח עלי מספיק כסף, שייתנו לי ללכת וזהו"

שום דבר לא הולך חלק בעסקת העברתו של טל בן חיים להפועל תל אביב. אחרי שכבר סוכם על השאלה לשנתיים, והשחקן סגר את כל תנאיו עם האדומים, כעת מכבי פ"ת היא זו שמערימה קשיים. הלוזונים דורשים כי בן חיים יחתום מיידית ל-3 שנים, כדי שאחרי שנתיים של השאלה הוא יחזור להיות שחקן מכבי פ"ת, או לחילופין יימכר לקבוצה בארץ או בחו"ל ופ"ת תרוויח גם היא על העיסקה. "אם מכבי פ"ת תתעקש שאחזור אליה בתום ההשאלה להפועל ת"א, אשאר בפ"ת ולא אחתום בהפועל", אמר בן חיים המאוכזב, "הכל כבר סוכם, רק ביני לבין עמוס לוזון יש פיצוץ".

"מכבי פתח תקוה מרוויחה עליי מספיק", הוסיף החלוץ, "אם היא מאמינה בי, שתתן לי ללכת. אני רוצה לסיים את כל הסיפור ולנסוע עם הפועל תל אביב למחנה האימון. אני מאוכזב ממכבי פ"ת. אני עדיין מאמין שלא אשחק בעונה הבאה בליגה הלאומית".

בינתיים נראה שהחתימה עם שי אבוטבול קרובה הרבה יותר. ביום שישי פורסם כאן באתר על התקדמות משמעותית בין הפועל ת"א לאבוטבול והיום, בפגישה בין המנכ"ל אמיר לובין והקשר, הגיעו הצדדים להבנות בנוגע לחוזהו. לובין ייפגש עם עו"ד מורן מאירי, נציגו של אבוטבול, כדי לסכם סופית את תנאיו החוזה לפני החתימה הרשמית, שתיעשה לאחר שזכויות הניהול יעברו.

ההערכה היא שאבוטבול יאריך את חוזהו בהפועל תל אביב ב-4 שנים נוספות. הקשר צפוי להסכים לקבל משכורת על פי חוזהו הישן, כלומר בדולרים ולא ביורו, כאשר בנושא זה אבוטבול והקבוצה נמצאים בשלב של בוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 19:58 
קנדה לא הופיע לאימון ועלול לא לצאת למחנה
http://one.co.il/Article/202775.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
שי אבוטבול כתב בדף הפייסבוק שלו:
ציטוט:
סוף טוב הכול טוב.......
נשאר אדום לתמיד!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
"לחיים רמון יש יכולת כלכלית להיות בעלים יחיד בהפועל"

משה הרוש

"יש לנו לא מעט שאלות משפטיות בנוגע לעסקה ודרשנו מחיים רמון השלמות ומסמכים נוספים כי ההסכמים שהוגשו לנו לא מספיקים". את הדברים האלה אמר היום אחד החברים בוועדה לאישור העברת זכויות הניהול, לאחר שבימים האחרונים בחנה את ההסכמים שהגיש רמון בצירוף בקשתו להעברת זכויות הניהול בהפועל ת"א מידי אלי טביב.

רמון, שהגיש בשבוע שעבר "המון מסמכים" – כדברי גורם בוועדה – בבקשה לאשר את עסקת מכירת הפועל, זומן יחד עם אנשיו לפגישה רשמית ביום רביעי עם חברי הוועדה, היועץ המשפטי עו"ד משה אביב, יו"ר הבקרה עופר אורליצקי וסמנכ"ל ההתאחדות רותם קמר. על פי ההסכמים שהוגשו להתאחדות, רמון נושא לבדו באחריות למימוש העסקה "ללא כל ערבים שעומדים מאחוריו", כלשון גורם שעיין בהסכמים, שהוסיף כי "רמון רשום כבעלים היחיד בשלב הזה שרוכש את הפועל מטביב".

לפיכך, בפגישה ביום רביעי אין בכוונת אנשי הוועדה לדרוש מרמון לחשוף שמות משקיעים אנונימיים שעומדים מאחוריו, שכן "אין כאלה בהסכמים, רמון הערב היחיד בהסכם". עם זאת, יידרש רמון להביא השלמות ולספק תשובות לשאלות ולהסתייגויות המשפטיות שעלו בקרב אנשי הוועדה מעיון במסמכים, כך שההליך כולו – בהנחה שלא יתגלו מוקשים מיוחדים – לא אמור להיות מושלם בימים הקרובים.

"זה ייקח עוד קצת זמן", סיפר גורם בוועדה, "אנחנו רוצים לסיים את זה מהר, אבל לא נחפש לעגל פינות. נעשה הכל באופן עמוק ורציני". במקביל, החלו אנשי הבקרה – ללא קשר לכינוס הועדה – לבחון את יכולותיו הכלכליות של רמון כדי לוודא שהוא אכן יכול לשאת בהתחייבויות הכספיות של המועדון. מבדיקות ראשוניות עולה כי "לרמון יש הון עצמי לא קטן ויכולת כלכלית להיות אפילו הבעלים היחיד של הפועל", אמר גורם בבקרה.

בשיחה שקיימו מנכ"ל הפועל ת"א אמיר לובין ושי אבוטבול, הגיעו הצדדים לסיכום על תנאי חוזהו המחודש, כשהקשר צפוי להשתכר כ-160 אלף דולר בעונה (לא כולל מענקים) בארבע השנים הבאות. אבוטבול יחתום רשמית על חוזהו מיד לאחר העברת זכויות הניהול לידי רמון. תביעת הבוררות של הקשר מול טביב והפועל מיועדת להישאר בעינה, כך שאם אבוטבול יזכה בה, ההפרשים של העונה האחרונה – שישולמו לו רטרואקטיבית ועשויים להגיע עד ללמעלה ממיליון שקל – יקוזזו מעסקת רכישת המועדון.

"אם תוך 24 שעות לא אצטרף להפועל, לא אעבור לשם בכלל", כך אמר טל בן חיים, שעסקת העברתו לאדומים תקועה עקב סירובו להאריך את חוזהו במכבי פתח תקוה לשלוש השנים הבאות, כפי שדורש הבעלים עמוס לוזון. בן חיים מקווה כי לוזון "יחליט לרדת מהעץ", כדברי מקורביו, ולא יתנה את עסקת העברתו להפועל בחוזה לשלוש שנים.

"בפתח תקוה לא אשאר בכל מקרה", הוסיף החלוץ, "אם לא אהיה בהפועל, יש לי הצעות מחו"ל שאני רק צריך לבחור. אם אעבור לחו"ל לוזון יקבל עלי רק דמי השבחה. אני מעדיף ללכת להפועל כדי להתחשל ולהתבשל לפני מעבר לאירופה, אבל אם זה לא יסתדר אצא עכשיו לאירופה". בהפועל מקווים כי לוזון יגשר על המחלוקות עם השחקן ויפשיר את עסקת השאלתו להפועל לשנתיים הבאות.

מחמוד עבאס קיבל אישור להתאמן עם בני סכנין ובימים הקרובים יסכמו הצדדים את תנאי השאלתו לעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: