חיים רמון: "אני הבעלים של הפועל ת"א"הועדה לאישור העברת זכויות הניהול בהתאחדות לכדורגל, אישרה את מתווה העסקה בין רמון לאלי טביב. רמון: "אני קניתי את הפועל, מקווה שיצטרפו אליי בעלים נוספים"
משה הרוש נראה כי עוד מכשול אחד הוסר בדרך להעברת זכויות הניהול של הפועל תל אביב מידי אלי טביב לידיו של חיים רמון. זאת לאחר שהועדה לאישור העברת זכויות הניהול בהתאחדות התרצתה מהצגת מתווה העסקה בין טביב לרמון. במשך כמעט שעה פרשו רמון והיו"ר המיועד, משה בר ניב, שהגיעו לפגישה יחד עם פרקליטו של טביב, עו"ד נועם פורר, את פרטי העסקה לאנשי הועדה, היועץ המשפטי משה אביב, יו"ר הבקרה עופר אורלצקי וסמנכ"ל ההתאחדות רותם קמר, והעניקו להם הסברים מפורטים על תנאי העסקה.
רמון הבהיר לנוכחים כי הוא האחראי לעמוד מאחורי העסקה, ואין כל ערבים נוספים שמעורבים רשמית במימוש העסקה. אנשי ההתאחדות שמעו כי תנאי העסקה אומנם כוללים מספר שלבים – תשלום של 12 מיליון שקלים עד יולי 2013 ועוד חמישה מיליון שקלים בפריסה לחמש שנים, מיליון שקל מידי שנה – אך על פי ההסכם לא צויין מפורשות כי חלקה השני של העסקה - תשלום חמשת מיליון השקלים הנוספים, תשולם באמצעות כספי המועדון.
אורלצקי הבהיר חד משמעית לרמון ואנשיו כי אין שום סיכוי "לבנות על כספי המועדון לצרכי השלמת העסקה", כלשונו, ונראה כי כל הצדדים הסכימו כי אכן כך יהיה. "אני הקונה המסתורי", אמר רמון בצאתו מהפגישה עם אנשי הועדה, "אני קניתי את הפועל תל אביב, ואני הבעלים של הפועל. אני מקווה שיהיו לצידי בעלים נוספים. אנשי הוועדה קיבלו את ההסברים ונרגעו".
לפי הסיכום, בימים הקרובים יגיש רמון בקשה רשמית להתאחדות לאישור העברת זכויות הניהול בהפועל מידי טביב לידיו, כשנראה כי על סמך ההסברים המפורטים שקיבלו אנשי ההתאחדות, לא צפויים להיות מכשולים בדרך לאישור העסקה. "הסיכוי לעסקה מאוד גדול", סיפר אורלצקי, "יוצאים כנראה לדרך חדשה. שמענו את המתווה בעל פה ובימים הקרובים הם יגישו בקשה מסודרת בכתב". עם אישור העברת זכויות הניהול יקבל רמון, יחד עם נציגיו בהנהלת הפועל, זכות חתימה, כך שיתאפשר להם להוציא את תוכניותיהם לעונה הבאה אל הפועל.
רמון ביקש במהלך הפגישה לציין "לפרוטוקול בלבד" את מורת רוחו ממכתבו של אביב בושינסקי, שמתח ביקורת על עסקת רמון. "הוא חבר הנהלה אבל הוא מכביסט", התייחס מאוחר יותר רמון להאשמותיו של בושינסקי, "לפני שהוא מוציא מכתב שאין בו מילה אחת של אמת, הוא יכול היה לדבר איתי. כנראה שהוא מודאג שטביב לא בהפועל ואני שם".