תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 6 מיליון ש"ח מהבמבי
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:40 
לפי כל הפרסומים ההנהלה החדשה עדיין צריכה לגייס מיליוני ש"ח מהקהל רק כדי להשלים את הרכישה, שלא לדבר על התקציב.
בנוסף, גפ לפי פרסומים, ישנו חשבון נאמנות בו יושבים 6 מיליון ש"ח שטביב העביר למוני הראל.
אמרתי אז ואני אומר היום. הכסף הזה שייך להפועל ת"א (כמובן שלא משפטית). אין שום סיבה שבן-אדם שמתיימר להיות אוהד הפועל ייקח לעצמו 6 מיליון ש"ח אחרי שקיבל את הקבוצה בחינם ולא השקיע בה שקל.
עכשיו, בהנהלת הפועל יושב אמיר לובין, שלמיטב הבנתי כבר לא מייצג את מוני הראל, אלא את הפועל. לובין יודע שהפועל צריכה כסף, לובין יודע שלמוני הראל לא מגיעים 6 מיליון ש"ח האלה. מקווה שהצעד הראשון שלו יהיה לדרוש אותם בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 6 מיליון ש"ח מהבמבי
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:41 
אני לא בא להגן על מוני
אבל איך אתה יודע שהוא לא השקיע שקל בהפועל? הוא היה לא מעט זמן בקבוצה, לא תמיד הקבוצה הייתה רווחית, אמנם לא הושקעו סכומים עצומים אבל ע"פ מה הקביעה החד משמעית שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:44 
Oleg Neduda כתב:
אני לא בא להגן על מוני
אבל איך אתה יודע שהוא לא השקיע שקל בהפועל? הוא היה לא מעט זמן בקבוצה, לא תמיד הקבוצה הייתה רווחית, אמנם לא הושקעו סכומים עצומים אבל ע"פ מה הקביעה החד משמעית שלך?

ייאמר לזכותו של מוני הראל שבתקופתו הקבוצה לא הפסידה כסף.
מכירות שחקנים ואירופה יצרו רווחים נאים למועדון (עוד לפני ליגת האלופות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:49 
Oleg Neduda כתב:
אני לא בא להגן על מוני

איך אני יודע שטביב לא השקיע בקבוצה?
וואלה, כשהכל מסריח והכל מתנהל בקומבינות, אז אני משער.
אם למוני הראל לא היו שלדים בארון, הוא כבר מזמן היה פותח על טביב.
שתיקה רועמת.
ואם לא נבהיר למוני הראל שהוא וטביב זה אותו חרא, אז תוך שנה נראה אותו בחזרה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני לא בא להגן על מוני

ייאמר לזכותו של מוני הראל שבתקופתו הקבוצה לא הפסידה כסף.
מכירות שחקנים ואירופה יצרו רווחים נאים למועדון (עוד לפני ליגת האלופות).

איפה זה פורסם?
לא זכור לי שהפועל סיימה ברווח תפעולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:58 
villa crespo כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני לא בא להגן על מוני

שתיקה רועמת.
ואם לא נבהיר למוני הראל שהוא וטביב זה אותו חרא, אז תוך שנה נראה אותו בחזרה אצלנו.

איך אתה יודע שטביב לא השקיע? כשהוא נכנס למועדון הוא הביא איתו את הנדוניה שלו מכפר סבא. שנה אחרי זה הקבוצה עלתה לבתים בליגה האירופית, ושנה אחרי זה לבתים באלופות
אצל מוני השנים היו פחות יציבות, הייתה אפילו שנה אחת בתחתית שבה שולמו למאמן אחד פיצויים גבוהים, ונעשה חיזוק דיי מאסיבי בינואר בשביל להשאיר את הקבוצה בליגה.

לא אמרתי שמוני השקיע. אין לי מושג. אבל זה פחות ברור מאלי טביב שבתקופתו כמעט תמיד הקבוצה הייתה בפלוס כלכלי מהותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
villa crespo כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני לא בא להגן על מוני

שתיקה רועמת.

איך אתה יודע שטביב לא השקיע? כשהוא נכנס למועדון הוא הביא איתו את הנדוניה שלו מכפר סבא. שנה אחרי זה הקבוצה עלתה לבתים בליגה האירופית, ושנה אחרי זה לבתים באלופות
אצל מוני השנים היו פחות יציבות, הייתה אפילו שנה אחת בתחתית שבה שולמו למאמן אחד פיצויים גבוהים, ונעשה חיזוק דיי מאסיבי בינואר בשביל להשאיר את הקבוצה בליגה.

לא אמרתי שמוני השקיע. אין לי מושג. אבל זה פחות ברור מאלי טביב שבתקופתו כמעט תמיד הקבוצה הייתה בפלוס כלכלי מהותי

א. טביב קיבל 7.5 מיליון שקל על השחקנים שהוא העביר שהגיעו לעו"ד שלו- כפ"ס לא ראתה מכך שקל! (איפה הבקרה?)
ב. טביב השקיע כשנכנס למועדון 1.5 דולר (לא סגור על הסכום, אשמח אם יתקנו אותי), כדי לסגור גירעון שהקבוצה נקלעה אליו, ובתמורה קיבל חצי קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
לפי כל הפרסומים ההנהלה החדשה עדיין צריכה לגייס מיליוני ש"ח מהקהל רק כדי להשלים את הרכישה, שלא לדבר על התקציב.
בנוסף, גפ לפי פרסומים, ישנו חשבון נאמנות בו יושבים 6 מיליון ש"ח שטביב העביר למוני הראל.
אמרתי אז ואני אומר היום. הכסף הזה שייך להפועל ת"א (כמובן שלא משפטית). אין שום סיבה שבן-אדם שמתיימר להיות אוהד הפועל ייקח לעצמו 6 מיליון ש"ח אחרי שקיבל את הקבוצה בחינם ולא השקיע בה שקל.
עכשיו, בהנהלת הפועל יושב אמיר לובין, שלמיטב הבנתי כבר לא מייצג את מוני הראל, אלא את הפועל. לובין יודע שהפועל צריכה כסף, לובין יודע שלמוני הראל לא מגיעים 6 מיליון ש"ח האלה. מקווה שהצעד הראשון שלו יהיה לדרוש אותם בחזרה.

עם כל הכבוד, אני חייב לשאול.
אתה רציני?
אין להפועל נגיעה לחשבון הנאמנות. הכסף עבר מעל הפועל ולא דרך, זה כסף שאמור להיות משולם מטביב להראל.
אני חושב שה-200 מיליון ששילמה זינגה לחברה שהמציאה את אפליקציית Draw Something הטפשית שולמו לחינם, אחרי שהחברה שהמציאה את האפליקציה הוציאה על האפליקציה שקל שמונים. שיביאו את הכסף להפועל גם...
איך בדיוק ידרוש לובין את הכסף? ממי? ממוני הראל? בגלל כל העיקולים של מוני הראל, הוא לא יכול לקנות 3 קסטה ב-10 אחרי משחק (ובטח לא בשביל 2 בתחילת המשחק), אז לוותר על שישה מיליון ש"ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:47 
גם ככה הכסף הזה תקוע בלי תזוזה בגלל הבלאגן עם אשתו, שלפי הפירסומים מגיע לה 3 מתוך ה 6 האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, את אותו דבר אפשר לומר על הכסף שעשוי טביב לקבל ממכירת הקבוצה. שיחזיר אותו גם, הוא גם לא אוהד הפועל, הוא בקושי השקיע בקבוצה וצפוי לצאת ברווח. שיביאו את אוסידון להפועל ושהוא יבקש מטביב להחזיר את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
קרספו, אני ממליץ לך לקרוא את תיאורית הקונספירציה של סוקולובסקי בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:58 
עמי נאווי כתב:
קרספו, אני ממליץ לך לקרוא את תיאורית הקונספירציה של סוקולובסקי בפייסבוק.

:SHOCK3:
מעניין....

אם מוני חוזר לקבוצה והקהל ישתוק אז אנחנו טפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
במסיבת העיתונאים אתמול לובין זרק את השם של מוני הראל כאחד שהוא היה רוצה לראות בחזרה בקבוצה, רמון מיד אח"כ מיהר להבהיר שמוני לא חלק מהקבוצה (כי אין לו שקל על התחת) ואין לו כוונה גם להיכנס לקבוצה (וטוב שכך).
חשוב שהוא וכל החברים שלו ידעו שאם הוא שוקל לחזור להפועל האדמה מתחת לרגליים שלו תרעד, הספיק לנו ממנו ומכל הסיבובים שהוא עשה על חשבוננו.
לא פוסל את האפשרות שהוא מעורב מאחורי הקלעים אבל הוא לא טיפש ויודע שבשניה שהוא יחשף הוא שורף את עצמו ואת מי שהוא שם בפרונט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
במסיבת העיתונאים אתמול לובין זרק את השם של מוני הראל כאחד שהוא היה רוצה לראות בחזרה בקבוצה, רמון מיד אח"כ מיהר להבהיר שמוני לא חלק מהקבוצה (כי אין לו שקל על התחת) ואין לו כוונה גם להיכנס לקבוצה (וטוב שכך).
חשוב שהוא וכל החברים שלו ידעו שאם הוא שוקל לחזור להפועל האדמה מתחת לרגליים שלו תרעד, הספיק לנו ממנו ומכל הסיבובים שהוא עשה על חשבוננו.
לא פוסל את האפשרות שהוא מעורב מאחורי הקלעים אבל הוא לא טיפש ויודע שבשניה שהוא יחשף הוא שורף את עצמו ואת מי שהוא שם בפרונט.

לדעתי יש למוני בסיס כוח לא קטן בקרב האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:

נחיה ונראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:01 
עמי נאווי כתב:

למוני הראל יש אנשים בקהל, זה ברור.
אבל אם הוא יבוא, בשקט זה לא יעבור. או שהוא לא יהיה או שתהיה מלחמה בקהל. מבחינתי, כל דבר בא בחשבון ורק שהוא לא יעז להראות את הפרצוף שלו.
וקראתי את התיאוריה של סוקו. אין בכלל ספק שאנחנו צריכים לדרוש לראות את המספרים בתקופת מוני הראל-אלי טביב.
הבעיה היא שאין שום בעיה חשבונאית בכך שהפועל שילמה 650,000 יורו על פאצ'לקה, 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס של דמארי והוציאה סכומים גדולים הדשא בוולפסון.
לך תסביר להם שז'ילינה דרשה חצי ממה שהפועל שילמה בפועל, שמכבי פ"ת עשתה המון שימוש (לא באמת) בכסף שנכנס מעסקת דמארי ושבוולפסון יש הכל חוץ מדשא. מבחינת רו"ח הכסף יצא, הכל רשום ואין בעיות.

אבא של רגב, אל תדאג. אני לא באמת חושב שהפועל יכולה לגעת או אפילו לדרוש את הכסף. אני סתם רוצה שיזהרו לחשוב בכלל לכיוון של מוני הראל כמי שיחזור וידברו עליו בדיוק כמו שמדברים על טביב.
בינתיים, אני שומע את בוכמן אומר שמוני הראל בא מאהבת הפועל ושהיו לו כוונות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
אם מישהו יכול לשתף את ה'תיאוריה של סוקו' (אפילו בפרטי), זה יהיה נחמד... :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
רמון אמר אתמול פעמיים שתהיה בדיקה של ההתנהלות הכספית בעידן טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:16 
Gaudi כתב:
אם מישהו יכול לשתף את ה'תיאוריה של סוקו' (אפילו בפרטי), זה יהיה נחמד... :WHOME:

בגדול, הוא טוען שמוני הראל עומד מאחורי העסקה ומאחורי חברי הנהלה החדשים והכל שנקמה בטביב.
ושכשחיים רמון מדבר על שקיפות בספרים, הוא מדבר מהיום והלאה, כי כולם יודעים שלא טביב, לא ההתאחדות ולא מוני הראל רוצים לפתוח תיבת פנדורה.
(תוספת שלי - אם למוני הראל לא היו שלדים בארון והוא לא היה מפחד ליפול יחד עם טביב, הוא כבר מזמן היה מספר על התוכניות של טביב ומה גרם לריב ביניהם).
ושבקרוב נראה אותו בחזרה.

לדעתי הוא קצת הגזים. בטח שבוכמן הוא לא איש של מוני הראל (למרות הרגע המביך הזה שלו אתמול בו הוא מגן על מי שגרם למצב הזה) וגם לובין לא בא הפעם כאיש של מוני הראל (למרות שהוא חבר שלו וצריך להיזהר).
אני גם חושב שזה יהיה ממש צעד מטומטם מצידו של מוני הראל לחזור. מצד שני, גם למכור קבוצה עם הכנסות של מעל 100 מיליון ש"ח, עם שטרות הון של 20 מיליון ש"ח, ב- 6 מיליון ש"ח, שחצי מהם מעוקלים ע"י גרושתו, זה צעד מטומטם, אז לכו תדע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:16 
kobster כתב:
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:

נחיה ונראה

בחייך, בוכמן בעצמו הכשיר אותו הבוקר במעריב ( "יש גם קצת כעס על מוני הראל, על שהכניס את טביב לקבוצה ולא מנע את הקטסטרופה, אבל מוני בא להפועל מאהבה והכוונות שלו היו טובות" ) מה צריך יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:26 
לי זה דיי ברור שמוני בא מאהבת הפועל. זה לא אומר שהוא לא טעה או שאי אפשר לכעוס עליו.
אני גם לא מקבל את האקסיומה של ה"לא שם שקל בהפועלל!!!1" שאנשים פה מאמצים בלי לבדוק.
אגב, גם תאומים בקדנציה הקודמת בא מאהבת הפועל וויתר בשלומיאליות על בלומפילד, הלשין על אוהדים וכדומה, זה לא אומר שהוא זוכה לחסינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:59 
לא תתפוס אותי כתב:
לי זה דיי ברור שמוני בא מאהבת הפועל. זה לא אומר שהוא לא טעה או שאי אפשר לכעוס עליו.
אני גם לא מקבל את האקסיומה של ה"לא שם שקל בהפועלל!!!1" שאנשים פה מאמצים בלי לבדוק.
אגב, גם תאומים בקדנציה הקודמת בא מאהבת הפועל וויתר בשלומיאליות על בלומפילד, הלשין על אוהדים וכדומה, זה לא אומר שהוא זוכה לחסינות.

טעה זו הגדרה יפה למה שהוא עשה.
אתם יכולים לקרוא לזה איך שתרצו. בפועל, כל מה שאלי טביב עשה, מוני הראל עשה איתו ובלעדיו.
גם טביב אומר שהוא בא בכוונות טובות. גם טביב אומר שהוא השקיע מיליונים בהפועל (כמה הוא לקח הוא לא אומר). אז מה?
ותאומים עשה מספיק דברים שהוא היה צריך וגם קיבל עליהם בראש, אבל אני תמיד אזכור לו שהוא הוציא אותי מחושך לאור.
מוני הראל זה סתם כלום ושום דבר. הכל אצלו קומבינות. הכל מסריח. לפעמים לטובת הפועל, לפעמים נגד הפועל. תמיד למען מוני הראל.
ולא אנחנו אלו שהעלנו את נושא מוני הראל. אם בוכמן בחר לציין ולהגן על הנוכל הזה, אז לנו ישר נדלקת נורה אדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 19:59 
אם מוני הראל בטעות יחזור לקבוצה ויהיה בעל תפקיד, אז בעצם לא עשינו כלום....
לא יהיה מוני בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
הפוליטיקה משחיתה. וגם כשהשתן עולה לאנשים למוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:24 
אין שום משקיעים, אין שום ערבים, לא נמצאו הפראיירים שישימו פה 12 מיליון שקל על כלום ושום דבר(בטח שלא מאהבת הפועל), הכל ספינים מסריחים שנועדו לקנות מנויים ולקוות להעפיל לשלב הבתים באופ"א בשביל לכסות את הבור שהכלב השאיר. רמון(חבר קרוב מאוד של מוני) חתם עם טביב, גנבת מה שגנבת, עכשיו זוז הצידה.
הכל מחושב, הכל מקומבן, הכל אחיזת עיניים.
אם מה שסוקו אומר זה נכון, שרק פירוק יוכל להביא לחשיפת המחדלים שהיו בקבוצה אז שיהיה פירוק!!! מישהו צריך לחקור מה היה פה, שני הכלבים האלה צריכים לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אודה למי שיעתיק לכאן את התאוריה של סוקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:32 
villa crespo כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אתם יכולים לקרוא לזה איך שתרצו. בפועל, כל מה שאלי טביב עשה, מוני הראל עשה איתו ובלעדיו.
גם טביב אומר שהוא בא בכוונות טובות. גם טביב אומר שהוא השקיע מיליונים בהפועל (כמה הוא לקח הוא לא אומר). אז מה?
ותאומים עשה מספיק דברים שהוא היה צריך וגם קיבל עליהם בראש, אבל אני תמיד אזכור לו שהוא הוציא אותי מחושך לאור.
מוני הראל זה סתם כלום ושום דבר. הכל אצלו קומבינות. הכל מסריח. לפעמים לטובת הפועל, לפעמים נגד הפועל. תמיד למען מוני הראל.
ולא אנחנו אלו שהעלנו את נושא מוני הראל. אם בוכמן בחר לציין ולהגן על הנוכל הזה, אז לנו ישר נדלקת נורה אדומה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:35 
ציטוט:
המסקנה שאני הגעתי אליה מכל מה שקרה עד עכשו הוא שמי שעומד מאחורי כל העיסקה הוא מוני הראל, שבסופו של תהליך יחזור להיות בפרונט. בדיוק כפי שהרוזן ממונטה כריסטו חזר מאשפתות כדי לנקום בכל אילו שרצו ברעתו ועשו עליו קומבינות, כך גם מוני עשה אתמול את הצעד המעשי הראשון בדרך להיות שוב בעלי הקבוצה על חשבון טביב. צעד הנקמה הראשון בא אתמול לידי ביטוי בהושבתו של נמרוד בוכמן, בהוראת הראל, על דוכן המנצחים, במטרה להשפיל את טביב ולתת לטביב לראות שהאיש שעמד בראש מטה המאבק מולו ועמד שעות רבות מתחת לחלון ביתו - יושב עכשו גאה על הבמה המרכזית. זה גם מסביר את המפלגה החדשה של צינור העיסקה, חיים רמון, עם ציפי לבני, שיועץ התקשורת של לבני הוא אמיר לובין, שקמה יום קודם. וכל מילה נוספת מיותרת. מסקנה נוספת שהגעתי אליה קשורה למחיר העיסקה שלטענתי המחיר הוא דמי השתקה והסתרת כל מידע הנוגע לשקיפות הכספית בעידן טביב. האינטרס הוא אינטרס משותף הן של טביב, הן של הראל, והן של ההתחאדות, שהספרים לא יחשפו בפני הציבור. כלומר השקיפות שעליה מדבר רמון תהיה במקרה הטוב מהיום והלאה. שקיפות לגבי העבר? תשכחו מזה. את זה יכולנו לקבל רק אם הקבוצה היתה הולכת לפירוק. ובסופו של יום יקרה אחד משני הדברים הבאים: הקבוצה תמכור מעל 8000 מנויים ותעפיל לליגה האירופאית ובכך תפתר בעיית התקציב לעונה הקרובה , או שהקבוצה לא תעפיל לבתים וימכרו בערך 5000 מנויים ואז נלך בכל זאת לפירוק. מה עדיף? תלוי את מי שואלים. גם זה טוב וגם זה טוב אבל אני מעדיף את האפשרות השניה

בבקשה אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:37 
villa crespo כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

נראה לי שאנחנו מכירים מספיק שנים כדי שתאמין לי שאותי אף אחד לא יכול לסנוור, ועדיין, אני שומע דברים אחרים. לא הכל שחור ולבן בחיים.

לצורך העניין אני גם מקווה שמוני סיים את החלק שלו בהפועל, אני רק מוקיר לו תודה על כמה דברים טובים שעשה ולא חושד במי שאין נגדו אפילו חצי ראיה ולדעתי עשה גם את הטעויות מאהבת הפועל.

ההשוואה בין מוני לטביב מופרכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:39 
מוני מי ?

כדאי שלא יתקרב יותר להפועל !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: