תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ב' 2.7 - דיונים
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 04:38 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"מצבנו טוב ועוד ישתפר"

למרות מחאת האוהדים וחוסר הוודאות, ניצן שירזי ניסה להפגין אופטימיות באימון פתיחת העונה של הפועל ת"א ובינתיים בברלין: טביב חזר למו"מ עם קבוצת רמון במקביל, עו"ד מוזר, שהיה אמור לשמש נאמן, צפוי להודיע שהוא מוותר על התפקיד
רותם גרוסמן
הפועל ת"א פתחה אמש את אימוניה לקראת העונה החדשה, כשברקע חוסר הוודאות בנוגע לבעלות על המועדון, שעדיין שייכת לאלי טביב, שחזר אמש לנהל מגעים עם קבוצת הרוכשים של חיים רמון.
"הפעם יש סיכוי שזה יצליח," אמר אתמול מקורב לטביב, שנמצא יחד עם רמון בברלין. הסיבה שבגינה חזר טביב לאופציית רמון היא ההבנה שהתהליך אותו מוביל עו"ד יואב מוזר נמצא בדרך למבוי סתום, וההערכה היא כי מוזר יודיע כבר היום כי הוא מוותר על האפשרות להפוך לנאמן של הפועל.
רמון, שמייצג כמה אנשי עסקים ישראלים שחלקם גרים בגרמניה, עדיין מציע "רק" 12 מיליון שקלים לטביב, שככל הנראה יירד מדרישתו המקורית לקבל 18.5 מיליון, זאת בשל העובדה שההתחייבויות של הפועל לעונה הבאה גבוהות, מה שמייקר בעבור רוכשים פוטנציאליים את העיסקה כולה. "יכול להיות שמשהו קורה, אבל עדיין אי אפשר לדבר על זה," אמר אתמול המאמן ניצן שירזי שקיבל מסרים מאוהדי הקבוצה הקשורים לרמון כי ייתכן שבקרוב מאוד הקבוצה תעבור לידי רוכשים חדשים.
ובחזרה לאימון: שירזי שימש אתמול בתפקיד המרגיע וניסה להשרות ביטחון. הוא אולי פיזר חיוכים לעבר שחקניו ולעבר נציגי התקשורת שהגיע למסיבת העיתונאים הרשמית, אבל שחקניו התקשו להסתיר את המתח כתוצאה מהמצב.
"אנחנו לא יודעים כלום וקוראים בתקשורת מה קורה," הסביר יגאל אנטבי שסיים חוזה וטרם חתם על חוזה חדש, "אני רוצה להאמין שזה יסתדר. אני רוצה לסיים את הקריירה בהפועל, אבל כרגע אין באמת עם מי לדבר, ולמרות הפגישות שנעשו, אין מי שבאמת יכול לחתום פה על חוזים ולקבל החלטות."
מלבד אנטבי, גם הקפטן ואליד באדיר והקשר סלים טועמה סיימו את חוזיהם. השלושה נפגשו עם המנכ"ל עומר עצמוני, שביקש מהם להפחית מחצית ממשכורותיהם ונענה בשלילה. באדיר, שישב עם שירזי במסיבת העיתונאים, התייחס לעניין ואמר: "חשוב לנו להיות ביחד בשביל הסמל, בשביל האוהדים. אמרתי לחברים: בואו נעזור למועדון כמו שהוא עזר לנו. זה הבית שלנו, ואנחנו צריכים להיות פה כל הזמן. אני לא רוצה לחשוב על תסריט שאני עוזב."
אולי לכבוד פתיחת האימונים השחקנים קיבלו אתמול את משכורת מאי והבונוסים על חודש אפריל, אחרי שטביב החליט למשוך כמיליון וחצי שקלים מהכספים שהפקיד בבקרה התקציבית. אגב, טוטו תמוז, אביחי ידין, סלים טועמה ושי אבוטבול לא קיבלו את מלוא השכר, ככל הנראה בגלל הקנסות שהוטלו עליהם. הארבעה לא מתכוונים לוותר ויפנו לערכאות משפטיות אם הכסף לא יוחזר להם.
"כרגע אי אפשר לעשות רכש כי אין לנו מסגרת תקציב, אבל אני יכול להעיד שהדברים במציאות יותר טובים ממה ששומעים בתקשורת," אמר שירזי אתמול, "אני יודע שנצטרך לוותר על כמה שחקנים, ואם זה מה שנידרש לעשות כדי להעמיד תקציב ראוי, נעשה את זה."
מי שכמעט בוודאות יעזוב הוא השוער אפולה אדל, שקיבל הצעה מברסט הצרפתית וכבר ביקש לדעת אם האדומים יעמדו במלוא חוזהו - ולא, הוא מעוניין לקבל טופס שחרור מיידי. "אני לא יודע אם אשאר פה, הפועל צריכה להגיד לי מה קורה," אמר אדל אתמול, "צריך לכבד את החוזה שלי כמו שאני מכבד כל מועדון שאני משחק בו."
גם נוסא איגייבור, שביקש ארכה של שבוע עד לחזרתו לארץ, לא צפוי להישאר במועדון. אחרי הליכתם של אורמוש, פרנסמן ושולר, הפועל עלולה למצוא את עצמה בעוד כמה שבועות ללא זרים כלל.
בינתיים שומר יעקב הלל על קשר עם שני מועמדים לעמדת הבלם, הרוסי סרגיי גוליאטקין והברזילאי קסאיו אלסנדרו דה סוזה.
"השורה התחתונה היא שמועדון בסדר גודל של הפועל יעמוד על הרגליים במוקדם או במאוחר," המשיך שירזי בניסיונותיו להשרות ביטחון, "אמנם התקציב יהיה נמוך ממה שהתרגלנו בשנים האחרונות ולקבל החלטות לטווח הארוך קצת יותר קשה, אבל אנחנו נסתדר."
והיה גם אימון, או לפחות 20 דקות של ריצה עם מאמן הכושר החדש, דרור שמשון, עד 250-ש האוהדים שהגיעו למתחם החליטו לפרוץ לדשא ולפוצץ את האימון.
בניגוד לשנים עברו, שבהן פוצץ האימון כדי להחדיר מוטיבציה בשחקנים, הפעם המטרה של האוהדים היתה להפגין נגד טביב ולהבהיר שעד שהבעלים לא בחוץ, הם לא מתכוונים לאפשר לקבוצה להתאמן.
בהפועל החליטו שלא להילחם באוהדים ולא הזמינו משטרה. אפילו חמשת המאבטחים שהיו במקום ובהתחלה ניסו להוציא כמה אוהדים, לא עזרו. שירזי הבין את הרמז והוריד את שחקניו לחדר ההלבשה.
לאחר מכן פרצו האוהדים גם לחדר ההלבשה ולמשרדי ההנהלה וקראו לשחקנים "לא להתאמץ, לא להתאמן ולא לעשות כלום עד שטביב הולך." באדיר, שניסה לדבר עם כמה מהאוהדים וביקש מהם שיאפשרו לקבוצה להתאמן, התייאש לאחר שאלה אמרו לו: "אנחנו עושים את זה בשבילכם. הלב שלנו כואב וכנראה צריך לעשות דברים כאלה כדי שכולכם תתעוררו. אי אפשר להתנהג כאילו כלום לא קורה."
בחדר ההלבשה שוחח שירזי עם שחקניו ועידכן אותם במעט המידע שיש לו בנוגע לבעלות על המועדון: "כנראה משהו יקרה בימים הקרובים, ואני מקווה שדברים יסתדרו. המטרה היא להשאיר את כל מי שכאן, והמשימה היא להישאר יחד חזקים ולהאמין בעצמנו. לא צריך לתת לכל הדיבורים מסביב להשפיע, מצבנו טוב והוא עוד ישתפר."
עמרי קנדה, שיצא להיבחן בקבוצת אמקאר פרם מהליגה הרוסית, לא הגיע לאימון. הקשר רועי גורדנה הגיע עם רגל מגובסת לאחר ניתוח שעבר בקרסולו עקב שברי מאמץ, והוא צפוי לחזור בעוד כחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 2.7 - דיונים
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי ספינצ'יק כל עניין המו"מ עם רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
המשיח יגיע לפני שטביב ילך מאיתנו (רומאריו בטוח מסכים איתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.123478.html

הלוואי וחצי מזה נכון...... :bang:

כי אם כן ...... 12 זה מחיר נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
ביום חמישי ה-21 ביוני הבת של דנה חגגה יום הולדת מפוארת ומכובדת בביתה והראיס היה אמור לשוב "מחיפוש אוליגריכים באוקראינה" (=יורו).
דנה לא רצתה את ליהי והאוהדים בכפר שמריהו וטביב הוציא הודעה לתקשורת שהוא "מכר הקבוצה למוזר".
נכון שאף אחד לא אכל את הספין שהקבוצה באמת נמכרה (חוץ מאופירה) אבל טביב הרוויח שקט במסיבת יום ההולדת והרוויח מאז שקט (טביב חזר מהיורו לפני 11 יום!).

כעת, עלה שוב ספין (עסקת?) רמון
שקט קונים בספינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
ביום חמישי ה-21 ביוני הבת של דנה חגגה יום הולדת מפוארת ומכובדת בביתה והראיס היה אמור לשוב "מחיפוש אוליגריכים באוקראינה" (=יורו).
דנה לא רצתה את ליהי והאוהדים בכפר שמריהו וטביב הוציא הודעה לתקשורת שהוא "מכר הקבוצה למוזר".
נכון שאף אחד לא אכל את הספין שהקבוצה באמת נמכרה (חוץ מאופירה) אבל טביב הרוויח שקט במסיבת יום ההולדת והרוויח מאז שקט (טביב חזר מהיורו לפני 11 יום!).

כעת, עלה שוב ספין (עסקת?) רמון
שקט קונים בספינים

לא אמרתי לרגע שאתה טועה ובטח שלא מטעה

הלוואי וזה נכון ! עדיין....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
בניית ספינים יפה עד הבריחה למיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
ידיעות אחרונות ידין (מכבי ת"א מגששת אצלו) לא יישאר

לו הייתי מכביסט הייתי חרד מאוד מהניתוק של קרויף לקבוצה
קרויף מגשש אצל ידין למכבי?!
עזבו אם ידין יגיע לשם, או לא. עצם הגישוש מראה על ניתוק חמור של קרויף מהאוהדים.

אני מחכה בכליון עינים לראות את טביב המנותק (שהביא את גמצי להפועל) מביא את אבו ענזה לביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ב' 2.7 - דיונים
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 09:28 
אבו ענזה נמכר כנראה לנתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 09:35 
על פניו, הסגל יכול להיבנות מצויין גם עם תקציב שיושלם ע"י מכירה של תמוז, אדל ונוסא. לאדל יש לנו כבר עכשיו תחליף טוב ואם גם יצליחו לקבל עליו כסף בנוסף לחסכון במשכורת יש לנו עוד 5 מיליון לתקציב. טוטו ממילא בשנה האחרונה של החוזה אז הגיוני למכור אותו, וגם אם יקבלו מיליון דולר או קצת יותר יחד עם המשכורת מדובר על 6 מיליון או יותר, ומכאן אפשר לחפש חלוץ זרתותח חופשי והציע משכורת מכובדת ולצאת גם מהעסק הזה עם קרוב ל5 מיליון בפלוס. ונוסא, נו, אני לא מהסנגורים שלו ואין לי ספק שאפשר למצוא זר טוב ממנו ( חופשי, אלא מה ) וגם כאן הפרש משכורת פלוס מכירה יהיה כמה מיליונים. הנה לנו הפרש מספק גם לנאמן או איזה חרטא שלא נקרא למה שינהל אותנו בתסריט הפסימי, וזה לפני שנתחיל לתהות משפטית לאן נעלמו עשרות מיליונים.
בהינתן ושאר הסגל יישאר ונמצא בלמים סבירים ועוד זר לקישור, אין סיבה שהסגל של העונה הבאה יפול מהאחרון, זה שתוך שנה מלאה בצרות ויכולת לא טובה, סיים במקום השני ולקח גביע. יש זמן עד אירופה והליגה, אז גם אם הבלגן יימשך עוד קצת כמו בעונה שעברה, זה לא נורא. מכבי החתימה אתמול שחקן ישראלי ראשון אחרי שהייתה עסוקה רק בלשחרר, וחיפה גם היא הביאה רק אחד רציני. הקטע עם הבעלות חייב להיחתך בשבועיים הקרובים, גם מבחינתנו אבל גם מבחינת מי שלא ייקח את הקבוצה, כי צריך להתחיל למכור מנויים וכי כל יום מוריד לטביב עוד כסף ממה שיוכל לקבל היה והחוזה עם הנאמן לא ייחתם ( מי כאן שמאמין שיש מי שנתן ערבויות על 18.5 מיליון שירים יד ). אחרי סיפורי בית המשפט של יולי שעבר, קטן עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 09:41 
joshsoos כתב:
על פניו, הסגל יכול להיבנות מצויין גם עם תקציב שיושלם ע"י מכירה של תמוז, אדל ונוסא. לאדל יש לנו כבר עכשיו תחליף טוב ואם גם יצליחו לקבל עליו כסף בנוסף לחסכון במשכורת יש לנו עוד 5 מיליון לתקציב. טוטו ממילא בשנה האחרונה של החוזה אז הגיוני למכור אותו, וגם אם יקבלו מיליון דולר או קצת יותר יחד עם המשכורת מדובר על 6 מיליון או יותר, ומכאן אפשר לחפש חלוץ זרתותח חופשי והציע משכורת מכובדת ולצאת גם מהעסק הזה עם קרוב ל5 מיליון בפלוס. ונוסא, נו, אני לא מהסנגורים שלו ואין לי ספק שאפשר למצוא זר טוב ממנו ( חופשי, אלא מה ) וגם כאן הפרש משכורת פלוס מכירה יהיה כמה מיליונים. הנה לנו הפרש מספק גם לנאמן או איזה חרטא שלא נקרא למה שינהל אותנו בתסריט הפסימי, וזה לפני שנתחיל לתהות משפטית לאן נעלמו עשרות מיליונים.
בהינתן ושאר הסגל יישאר ונמצא בלמים סבירים ועוד זר לקישור, אין סיבה שהסגל של העונה הבאה יפול מהאחרון, זה שתוך שנה מלאה בצרות ויכולת לא טובה, סיים במקום השני ולקח גביע. יש זמן עד אירופה והליגה, אז גם אם הבלגן יימשך עוד קצת כמו בעונה שעברה, זה לא נורא. מכבי החתימה אתמול שחקן ישראלי ראשון אחרי שהייתה עסוקה רק בלשחרר, וחיפה גם היא הביאה רק אחד רציני. הקטע עם הבעלות חייב להיחתך בשבועיים הקרובים, גם מבחינתנו אבל גם מבחינת מי שלא ייקח את הקבוצה, כי צריך להתחיל למכור מנויים וכי כל יום מוריד לטביב עוד כסף ממה שיוכל לקבל היה והחוזה עם הנאמן לא ייחתם ( מי כאן שמאמין שיש מי שנתן ערבויות על 18.5 מיליון שירים יד ). אחרי סיפורי בית המשפט של יולי שעבר, קטן עלינו.

בלי לזלזל חס וחלילה , הפסקתי לקרוא את ההודעה שלך באמצע
עם כל הכבוד , קשה יהיה להגיע למצב של לבנות סגל "מצויין"
בקושי שיש כרגע חצי הרכב לקבוצה הזאת והמועמדים כרגע להשלים עמדות הם שחקני בני 40

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 09:48 
מצויין זה יחסית לליגת הפח שלנו. עד כמה ששמתי לב, כרגע חוץ משלושה זרים בינוניים וישראלי בינוני לא פחות, לא עזבו אותנו שחקנים מהסגל שלקח מקום שני וגביע בעונה עם בלגן לא נורמלי בתוך ומסביב למועדון. התייחסתי לעניין הכספי ואיך אנחנו לא חייבים בהכרח להיפגע מעזיבה של שחקנים מרכזיים ולכסות איתם את הבור הכספי בתקציב שכביכול קיים. כרגע זה הכותרות של הבוקר ואני מדבר על העתיד הקרוב ועל מה שיכול לקרות גם עם תסריט פסימי. המצב לא יישאר כפי שהוא כרגע בכל מצב, הקבוצה לא תישאר בניהול ובתקווה גם בבעלות של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 09:58 
joshsoos כתב:
מצויין זה יחסית לליגת הפח שלנו. עד כמה ששמתי לב, כרגע חוץ משלושה זרים בינוניים וישראלי בינוני לא פחות, לא עזבו אותנו שחקנים מהסגל שלקח מקום שני וגביע בעונה עם בלגן לא נורמלי בתוך ומסביב למועדון. התייחסתי לעניין הכספי ואיך אנחנו לא חייבים בהכרח להיפגע מעזיבה של שחקנים מרכזיים ולכסות איתם את הבור הכספי בתקציב שכביכול קיים. כרגע זה הכותרות של הבוקר ואני מדבר על העתיד הקרוב ועל מה שיכול לקרות גם עם תסריט פסימי. המצב לא יישאר כפי שהוא כרגע בכל מצב, הקבוצה לא תישאר בניהול ובתקווה גם בבעלות של טביב.

דיברת על עזיבה של תמוז אדל ונוסא
זה פחות או יותר 70% מהיכולת שלנו שנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:43 
מישהו שמע את הראיון של רמון עכשיו בגל"צ?

לפי מה שהבנתי יש אולטימטום של דנה לאלי טביב לסיים את כל הנושא עד ה 10/7
כמו כן, תוך 72 שעות אמור הכל להסתיים.

מישהו יכול לאשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:50 
מסכים מאוד עם ג'וש, יש בקבוצה הזאת בסיס מעולה גם בלי טוטו, אדל ונוסא.
יש בליגה שחקנים כמו גל אראל, רואש, סטולר, הרוש, אקסברד, נחום ועוד שהם גם טובים וגם לא עולים הרבה.
תוסיפו לזה חיזוק זר מהמכירה של השלושה למעלה וקיבלתם מועמדת לאליפות.
כרגע כל יום שעובר מחרב לנו את העונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:54 
הכל טוב ויפה, אבל אם היינו מאבדים 3 נקודות נוספות השנה היינו מסיימים במקום 6(אל תתפסו אותי במקום אני זוכר שזה היה מאוד מאוד צמוד בטבלה) . ככה שזה לא בדיוק עובד כמו שאתם חושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
טוטו ואדל הם השניים היחידים שצריכים לאפשר להם לעזוב,אדל בגלל השכר הגבוה וטוטו כי הוא ממש לא רוצה להיות פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
השורה הכי משמעותית מכל בלל הקישקושים שהיו בכתבות:
ציטוט:
הבעלים טביב משך 1.3 מיליון ש"ח מהרשות לבקרה לטובת תשלום משכורות ופרמיות על החודשיים האחרונים של העונה. "אין חוב אחד לשחקנים" הכריז אתמול ניצן.

הוא חיכה עד עכשיו בשביל להוציא מההכנסות המועטות שהיו אמורות להיות לעונה הזו. אני מקווה שהחבר'ה של רמון ידרשו הורדת מחיר בעקבות זה. פחות מיליון שקל בקופה! :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:15 
noamw כתב:

מישהו יכול לאשר?

אולטימטום של דנה? הוא לא סופר אותה כשזה קשור לכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:16 
oMeR1 כתב:
הכל טוב ויפה, אבל אם היינו מאבדים 3 נקודות נוספות השנה היינו מסיימים במקום 6(אל תתפסו אותי במקום אני זוכר שזה היה מאוד מאוד צמוד בטבלה) . ככה שזה לא בדיוק עובד כמו שאתם חושבים.

! ! !

לא יודע על איזה בסיס טוב אתם מדברים לכול הרוחות
שיחקנו בחצי שנה האחרונה עם שני שחקני הרכב שאשכרה החזירו מפרישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

אל תשכח שירדו לנו 3 נקודות השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:27 
בסיס טוב זה יחסית לליגה, ולפני חיזוק של זרים. למי שלא שם לב, חוץ מאדל שיחקנו עם זרים בינוניים ומטה, וגם לו יש תחליף שנראה אחלה של דבר בשביל הליגה שלנו, כך שבקטע של זרים אין לנו לאן להיחלש אלא רק להרוויח. הליגה שלנו היא פח לא נורמלי, ולא עושה רושם שהיא הולכת להתחזק במיוחד. אז בשביל אליפות נצטרך שיהיה כסף ופגיעה בזרים, אבל כל נביאי הזעם שמדברים על מאבקים בתחתית, צריכים להירגע קצת, כי אם בעונה כה רווית מאבקים ניהוליים ברמות של 2004/5 ( ואז הקהל היה מאחורי הקבוצה במשחקים, לא התעסק בהנהלה, לא קיבלנו רדיוסים וכו' ) עשינו מה שעשינו, אין סיבה שלא נהיה בצמרת התחתונה. רק שהבלגן יסתיים בשבועיים הקרובים והקבוצה תתחיל להתאמן ולהסתדר, סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:

מישהו יכול לאשר?

הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:30 
joshsoos כתב:
בסיס טוב זה יחסית לליגה, ולפני חיזוק של זרים. למי שלא שם לב, חוץ מאדל שיחקנו עם זרים בינוניים ומטה, וגם לו יש תחליף שנראה אחלה של דבר בשביל הליגה שלנו, כך שבקטע של זרים אין לנו לאן להיחלש אלא רק להרוויח. הליגה שלנו היא פח לא נורמלי, ולא עושה רושם שהיא הולכת להתחזק במיוחד. אז בשביל אליפות נצטרך שיהיה כסף ופגיעה בזרים, אבל כל נביאי הזעם שמדברים על מאבקים בתחתית, צריכים להירגע קצת, כי אם בעונה כה רווית מאבקים ניהוליים ברמות של 2004/5 ( ואז הקהל היה מאחורי הקבוצה במשחקים, לא התעסק בהנהלה, לא קיבלנו רדיוסים וכו' ) עשינו מה שעשינו, אין סיבה שלא נהיה בצמרת התחתונה. רק שהבלגן יסתיים בשבועיים הקרובים והקבוצה תתחיל להתאמן ולהסתדר, סה טו.

אני שומע את הקטע הזה על הזרים כבר 20 שנה
ככה זה שאין שום סקאוטינג נורמלי ורוכשים זרים על סמך סרטי יוטיוב
שום דבר לא ישתנה שנה אחרי שנה נמשיך ליפול עם זרים
השנה עוד המצב היה יחסית מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:32 
בסיס טוב למקום טוב או סביר אבל לא להתמודדות עם אריות הליגה. השנה היה אריה אחד, מי יודע כמה יהיו בשנה הבאה ?

ולא לאירופה, ובעיקר לא ל"גם אירופה גם ליגה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:33 
מעולה? שני בלמים חלשים שקיבלו מלא כסף, קשר בינוני ששילמו עליו קרוב למיליון יורו ותרם בפועל כמעט כלום ( לטעמי, הויכוח על יכולותיו ידוע ) ועוד קשר בינוני שתרם פה ושם כששיחק בחצי השני של העונה. היחיד שהיה סביר היה אדל, והוא היחיד שיש לנו תחליף עבורו. אז מספיק שני זרים טובים ושניים בינוניים והשתדרגנו. רבאק, מספיק שני בלמים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:34 
IdanTheLittle כתב:
noamw כתב:

מישהו יכול לאשר?

הלוואי.

נושא האולטימטום של דנה לא הגיע מהראיון ברדיו אבל המקור שלו מאוד אמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:37 
noamw כתב:
IdanTheLittle כתב:
noamw כתב:

מישהו יכול לאשר?

הלוואי.

מה רמון אמר? נמצא בברלין? לא נמצא בברלין? יש מו"מ? תן משהו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:40 
רמון לא צריך להיות בברלין בשביל להיות מעורב, האיש הוא הבחשן מס' 1 בישראל בשערים השנה האחרונות, בטח ובטח במועדון כדורגל הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:44 
Oleg Neduda כתב:
noamw כתב:
IdanTheLittle כתב:
noamw כתב:

מישהו יכול לאשר?

הלוואי.

מה רמון אמר? נמצא בברלין? לא נמצא בברלין? יש מו"מ? תן משהו..

לא שמעתי את הראיון עצמו אבל הבנתי שהוא בעניינים ושתוך 72 שעות הכל יגמר (לכאן או לשם).
לא מעוניין כרגע לחשוף מי עומד מאחוריו ושהכל יתבהר מאוחר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: