תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 21:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות סופ''ש - מידע
הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 05:07 
ידיעות אחרונות -
מקורב לטביב ''העסקה כמעט גמורה''
''עסקת רכישת הפועל תא כמעט גמורה, ההודעה הרשמית צפויה בימים הקרובים'', כך חשף אתמול גורם המקורב לבעלים, השוהה באוקריאנה.
בהפועל הודיעו כבר שלשום על הפגישה המכרעת, שתתקיים היום באוקריאנה אחרי העברת המסמכים הרלוונטים לקבוצת הרוכשים.
לפי מתווה שעליו סוכם עוד בפגישה הראשונה בין הצדדים בברלין. לפי הסיכום, טביב אמור לקבל סכום כולל של 18.5 מיליון שח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ''ש - מידע
הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 07:20 
NRG:

בעלי הפועל ת"א ינסה לקדם את מכירת הקבוצה לידיו של האוליגרך האוקראיני. גם אם ייכשלו המגעים, יקווה טביב לעניין את בעלי דנייפרופטרובסק בשחקנים היקרים: תמוז, אדל ואיגייבור

בעלי הפועל ת"א אלי טביב צפוי להיפגש מחר (שישי) באוקראינה עם האוליגרך איגור
קולומויסקי, שעל מועמדותו לרכוש את הקבוצה פורסם בלעדית במעריב.
טביב נפגש בתחילת השבוע עם נציגיו של האוליגרך היהודי אוקראיני, שהונו נאמד ב-2.5 מיליארד יורו ומדורג רביעי ברשימת עשירי אוקראינה, ומקווה להשיג התקדמות משמעותית במגעים הנמשכים כבר חצי שנה.

יש לציין כי קולומויסקי הוא הבעלים של הקבוצה האוקראינית דנייפרופטרובסק, ובעלות כפולה אסורה עפ"י חוקי פיפ"א. עפ"י מקורביו של טביב, גם במידה ולא תצא רכישה מהסיפור בסופו של דבר, הוא מעוניין להתחבב על קולומויסקי כדי לעניין אותו בשחקנים של הפועל מהם הוא מעוניין להיפטר, כמו טוטו תמוז, אפולה אדל ונוסא איגייבור.
תמוז עצמו שלח היום מכתב לטביב באמצעות בא כוחו רועי רוזן בו הוא טוען כי הקנס שהושת עליו בגין התקרית בגביע, 40,000 דולר, אינו חוקי, ומאיים בפניה לבית הדין לעבודה.
שחקן החיזוק היחיד עימו מתנהלים כעת מגעים ועשוי להגיע לוולפסון הוא קשר
הפועל רמה"ש, משה אבוטבול, אם כי חוסר הודאות סביב הקבוצה מקשה על העברתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
בקבוצת רמון מעריכים: מו"מ בתחילת השבוע
אלי טביב אמור לשוב ארצה במהלך סוף השבוע לאחר שהות באוקראינה. בקבוצת הרכישה שמצייג חיים רמון מעריכים כי בתחילת שבוע הבא יימשך המו"מ בין הצדדים במטרה לסכם את העברת הבעלות.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3735

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
הזרים של הפועל ת"א זועמים: "רוצים את הכסף שמגיע לנו"

מרקו שולר, מירקו אורמוש ואפולה אדל טוענים כי לא קיבלו את כל השכר שמגיע להם על חודשים אפריל ומאי. השלושה גם פנו במייל לליהי טביב, שטרם הגיבה או החזירה טלפונים. הקשר הקרואטי: "בכל יום מבטיחים לנו ש'מחר' זה יסתדר"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22613.html

הבעלים של הפועל תל אביב, אלי טביב, צפוי להודיע היום (שישי) האם המו"מ למכירת המועדון עלה לפסים חיוביים, כאשר מקורביו טענו גם הבוקר כי בקרוב הקבוצה תעבור מידיו. לצד סאגת המכירה של המועדון, השחקנים הזרים של הפועל ת"א בעונה שעברה מתחילים גם הם לאבד סבלנות. מרקו שולר, מירקו אורמוש ואפולה אדל פנו לאחרונה למועדון בדרישה לקבל את יתרת משכורת חודש אפריל ואת משכורת חודש מאי שטרם נכנסה.
השלושה החליטו לשלוח מייל לליהי טביב, בתו של הבעלים, בנוגע לשכרם. השחקנים גם שוחחו עם המנהל יעקב הילל. יש לציין כי בינתיים הועבר לשחקנים רק שכר הבסיס של חודש אפריל ללא פרמיות ומענקים.

"אולי היא לא מכירה את המספר שלי, אבל גם למייל היא עדיין לא הגיבה", אמר מרקו שולר בשיחה מביתו אשר בסלובניה. אדל, המחזיק בחוזה לעונה נוספת, אמר מביתו בצרפת: "אני מחכה לכסף. יש לי חוזה לעוד עונה בהפועל ואני מתכוון לכבד אותו כל עוד לא נאמר לי אחרת". מירקו אורמוש, שנכון לעכשיו יפתח את האימונים עם היידוק ספליט הקרואטית, אמר: "זה ממש לא בסדר שעד עכשיו לא העבירו לנו את הכספים. כל יום מבטיחים ש'מחר' זה יסתדר".

בתוך כך, ארגון השחקנים בראשותו של המנכ"ל אריה אלטר, החליט לתמוך לחלוטין במאבקו של טוטו תמוז נגד הקנס שקיבל, כפי שפורסם אתמול לראשונה כאן באתר ערוץ הספורט. כזכור, תמוז הגיש אתמול באמצעות פרקליטו עורך הדין רועי רוזן מכתב חריף כנגד הפועל ת"א בעקבות הקנס בסך 40 אלף דולרים, שספג בוועדת המשמעת שנערכה לו. "גזר הדין לא תקף ולא קביל. אנו עומדים מאחורי טוטו ואם יחליט להגיש תביעה לבית הדין לעבודה, ארגון השחקנים יצטרף אליו כצד בעניין", אמר אלטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ''ש) - מידע
הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
טור דעה שני של זאב קם, הוא רושם במקומון של תל אביב ,זה שמגיע בדואר ומחולק חינם -הוא לא אוהד את הפועל אבל הוא אומר (גם מורשע צריך להיות בצד הנכון )

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 14:12 
תתחילו לסנן טורים מעיתוני סופר, זה לא מידע, וזה לא מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 20:34 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/377 ... at=6508190

הפועל ת"א זוכרת את ארז אשכנזי ז"ל
לוחם השייטת שנפל לפני תשע שנים בעזה, היה אוהד מושבע של האדומים וכמו בכל שנה עולים התארים של קבוצת הכדורגל והכדורסל לקברו. "זו המורשת שהשאיר לנו ואנו ממשיכים את דרכו", אמר אביו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: