יהלום אדום כתב:
villa crespo כתב:
יהלום אדום כתב:
villa crespo כתב:
אסף אבולעפיה אוהד הפועל, כמו שחולדאי אוהד הפועל.
במה זה מתבטא בדיוק? בזה שכשיש משחק הוא מעדיף שהפועל תנצח, אלא אם כן יהיה לו אינטרס אחר לגבי אותו עניין? ממש אוהד לתפארת.
אבועלפיה הוא סמרטוט רצפה, כלב של טביב ועושה לקבוצה שהוא אוהד לכאורה נזק יום-יום. כל שנייה שלו בבלומפילד, היא תעודת עניות ליושבי שער 7.
שטויות במיץ. לגבי התפקוד המקצועי שלו ניתן להתווכח לגבי אהדתו לחלוטין לא (ואני לא מתכוון לנהל דיון ולסנגר עליו, הוא לא צריך אותי כסנגור שלו)
בסדר. "שטויות במיץ". אסף אבולעפיה אוהד הפועל שרוף. שיהיה.
במה זה מתבטא בדיוק?
מה ההבדל בינו לבין חולדאי, שגם הוא מעיד על עצמו שהוא אוהד הפועל. או יצור כמו חנן עדני, שטוען שהוא אוהד הפועל לפני שנולדנו, ובאותה נשימה קורא לטביב לפרק את הפועל.
אז כולם אוהדי הפועל? למה, כי הם אומרים?
בסופו של יום יש כאן אמת אחת ויחידה שגם ברורה לך - יש כאן מאבק בין מי שרוצה בטובתה של הפועל לבין מי שרוצה ברעתה של הפועל. ברור לגמרי שאסף אבולעפיה לקח את הצד של מי שרוצה ברעתה של הפועל והוא שותף בכיר בכל מה שקורה לנו עכשיו.
אז אתה תגיד שהוא אוהב את הפועל קצת ואוהב כסף והצלפות מאופירע הרבה. אני אגיד שהוא סמרטוט רצפה עוכר הפועל, ובושה שהוא מבקר בבלומפילד ולא יוצא משם מושפל.
מקווה שיושבי שער 7 יתחילו להתעורר בנושא שלו שנה הבאה.
מתי חולדאי היה במשחק של הפועל. מתי עדני היה? מתי אחד מהם נסע לכל מיני חורים אחרי הפועל?
אני מניח שאתה יודע את התשובה.
שוב, אני יכול לקבל את הביקורת המקצועית (ואת שלי בנושא אמרתי לו לא פעם אחת), לא מסכים לגבי הפקפוק באהדה שלו.
אבל זו בדיוק הבעיה. אתה מכיר אותו (אני מניח) בתור אוהד הפועל לפני יציאת המרצע מהשק ובגלל זה אתה בוחר לנתח את זה מהצד התעסוקתי שלו.
השאלה שלי היא איפה עובר הקו?
אם, למשל, לי ולך יציעו עבודה מכובדת וכעבור שנה, במסגרת התפקיד שלנו, אנחנו נצטרך לפגוע בהפועל בצורה הכי אנושה שאפשר ובדרך הכי מלוכלכת שיש ונדע שאנחנו לא עושים את זה בידיים נקיות, אבל נעדיף בכל זאת לשמור על הפרנסה. עדיין ניחשב אוהדי הפועל כמו אתמול? כמו החברים שלנו ליציע?
אז בסופו של יום לאבולעפיה יש עבר בתור אוהד הפועל וכנראה שגם אז הוא לא היה סגור על עצמו מספיק. כמו הרבה ילדים ששנה-שנתיים אחרי הצבא נעלמו להם (להבדיל אלף אלפי הבדלות, כי הם רק הפסיקו לבוא והם עדיין אוהדי הפועל), אז הוא גילה בשנות ה- 30 (?) לחייו שהפועל זה נחמד, אבל אם אפשר לעשות על חשבונה כסף, אז עדיף.
אגב, על עמנואל רוזן, למשל, הרבה יותר קשה לי להגיד שהוא לא אוהד. הוא סתם סמרטוט רצפה שמכר את נשמתו לשטן, טיפס על עץ גבוה ועכשיו מנסה לרדת.