לפי ynet, רב"ש ירד מגבאי ומעוניין בשפונגין
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4382835,00.htmlיובל שפונגין מועמד להפועל תל אביב
בשל עזיבתם של טיאגו קושטה ונאאל חוטבא, רן בן שמעון לוטש עיניו לעברו של מגן אומוניה ניקוסיה המסיים חוזה בקפריסיןמאמנה של הפועל ת"א, רן בן שמעון כבר החל לעבוד על הרכבת הסגל לעונה הבאה כשהבוקר (ד') הצטרף שמו של מגן אומוניה ניקוסיה, יובל שפונגין כמועמד לקבוצה.
עמדת המגן הימני היא אחת מהראשונות לה רוצה בן שמעון למצוא פיתרון, מכיוון ששני שחקניה של האדומים בעמדה זו, טיאגו קושטה ונאאל חוטבא, לא ימשיכו בעונה הבאה. בן שמעון עקב מקרוב אחרי שפונגין בעונה האחרונה בקפריסין ומעריך מאוד את יכולותיו.
שפונגין בן ה-26 מסיים חוזה באומוניה ניקוסיה ואם לא ימצא קבוצה אחרת בקפריסין או בליגה אירופאית אחרת שתעמוד בדרישותיו הכספיות, 400 אלף יורו לעונה, הוא צפוי להסכים לחזור לארץ. שמו של שפונגין הוזכר בעבר עם חזרה אפשרית למכבי ת"א, אך נראה כי כרגע המועמד המוביל של הצהובים לתפקיד המגן הימני הוא אלעד גבאי מעירוני קריית שמונה.
"ההגעה של בן שמעון הופכת את הפועל למועדון הרבה יותר אטרקטיבי בשביל שחקנים", אמר גורם במועדון, "לרן יש את היכולת לשכנע גם שחקנים שבעבר לא היו מוכנים לשמוע על הפועל, מכיוון ששחקנים מבינים שהקבוצה מתנהלת כעת בצורה טובה ורצינית ויש לה שאיפות גבוהות לקראת העונה הבאה".