תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 01:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש ארוך 25/26/27-5 (מידע)
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

תמונה

_________________
הפועל תל אביב מ-1927 ולתמיד


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש ארוך 25/26/27-5 (מידע)
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 06:51 
ממעריב: בנוסף למופיע בידיעות מדווח שהפועל עומדת לסגור מחנה אימונים בסוף יולי בברלין ורוצה לשחק עם וולספורג והרתה ברלין.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש ארוך 25/26/27-5 (מידע)
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/371 ... 1&cat=7101

מהראן לאלא בדרך להפועל חיפה
חלוץ הפועל ת"א מעוניין לחזור אל הקבוצה בה גדל. נדרש לקצץ משמעותית בחוזהו כדי לחתום. אבידור עדיין רוצה אירופה


מהראן לאלא קרוב לסיכום בהפועל חיפה. חלוץ הפועל ת"א, שלא זכה לדקות משחק רבות
בעונה האחרונה, נמצא במגעים מתקדמים עם הקבוצה והביע לאחרונה רצון רב לחזור לשורות המועדון בו גדל.

סגירתו בקבוצה מותנית כרגע בהסכמתו של ניר קלינגר, וכמובן במשא ומתן כספי. לאלא מחזיק בחוזה של 250 אלף דולר בוולפסון, אולם לא זכה לקבל את מלוא המשכורות העונה. לשחקן ברור שהוא יידרש לרדת בהרבה מהסכום אותו הוא מרוויח כיום, ואחרי כל הבעיות בתשלומים, הוא מעוניין לקבל חוזה שאמנם יהיה מופחת בהרבה, אבל יהיה "חוזה בטוח".

כרגע הסכומים עליהם מדברים בהפועל חיפה נעים סביב 100 אלף דולר, ונראה שהקרבה לביתו בעוספייה והעובדה שהפועל חיפה היא הקבוצה הגדולה ביותר מבין כל הקבוצות הקטנות, יביאו אותו לקריית חיים. לחלוץ ברור כי אף אחד מהמועדונים הגדולים אינו מהווה אופציה ראויה עבורו.

בינתיים נמשכים הניסיונות להשאיר את סגל שחקני הבית הקיים. גל אראל וחנן ממן מחזיקים בחוזים לעונה הבאה. עיקר הבעיה קיימת סביב אושרי רואש, יובל אבידור וכמובן עלי חטיב. לאחרון יש חוזה לעונה הבאה, אך הוא רוצה לשדרג אותו ב-150 אחוז.

אבידור ממשיך בחיפושיו אחרי קבוצה באירופה, והאופציה
הגרמנית עדיין קיימת. לגבי רואש עדיין אין שינוי. השחקן עצמו רוצה לעבור לקבוצה גדולה או לאופציה אירופית. במקביל הוא מעוניין לשדרג משמעותית את שכרו. נראה כי לאחר החתמתו של קלינגר בקבוצה, ייכנס המו"מ עם השלושה להילוך גבוה או שיופסק, בהתאם להחלטתו.

_________________
הפועל תל אביב מ-1927 ולתמיד


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש ארוך 25/26/27-5 (מידע)
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
http://m.sport5.co.il/touch/sport5/Arti ... &di=121431. לצאת לטורניר יש חוסר הוודאות בהפועל ת"א עדיין לא מאפשר לניצן שירזי לסגור עם שחקנים שסיימו חוזים כמו, וואליד באדיר ויגאל אנטבי, או לרכוש שחקנים חדשים, אבל בינתיים הפועל ת"א כבר סיכמה על השתתפות בטורניר בספליט. האדומים יגיעו לקרואטיה למשחקי ידידות מול היידוק המקומית, אודנסה הדנית וככל הנראה גם אולימפיאקוס היוונית, שטרם אישרה סופית את השתתפותה.

מי שמארגן את הטורניר הוא נשיא היידוק ספליט, יחד עם אשת הקשר שלו בישראל, עורכת הדין וסוכנת השחקנים ויקי ואקנין, שיצרה את המגעים עם האדומים. הטורניר יימשך שלושה ימים, בין ה-6 ל-8 ביולי. לא כל שחקני הפועל ת"א נלהבים מהרעיון. "אין לנו מחנה אימון כרגע, חוסר הוודאות גדול, אין משכורות, טביב לא מדבר איתנו אבל העיקר שיש טורניר", אמר בציניות אחד השחקנים, אולם בהפועל הסבירו כי ליציאה לטורניר אין כל קשר לענייני התקציב, כיוון שהקרואטים יישאו בכל העלויות הכרוכות.

הקפטן וואליד באדיר מחכה לפגישה עם הבעלים אלי טביב. הבלם בן ה-38 הצהיר בשיחה עם ניצן שירזי שימשיך במועדון, אולם הבהיר כי הוא מעוניין לשבת עם הבעלים ולהבין איזו קבוצה הוא מתכנן לעונה הקרובה, בטרם יודיע סופית על החלטתו. טוטו תמוז יחזור בשבוע הבא מחופשה בחו"ל ויבקש שוב מטביב שוב להיפגש איתו, במטרה ללבן העניינים אחרי אירועי גמר גביע המדינה, ולפני ועדת המשמעת הפנימית.

עומר דמארי ואלרואי כהן קיבלו מסר לחפש לעצמם קבוצה לעונה הבאה, בדיוק כמו נוסא איגיבור ואפולה אדל, שבמתכונת הנוכחית הפועל ת"א לא יכולה להחזיק אותם בשל החוזים שלהם ולאור הקיצוץ הגדול הצפוי בתקציב. בסביבתו של דמארי בטוחים כי משחק טוב שלו מול גרמניה או צ'כיה במדי הנבחרת, מול הסקאוטים הרבים שאמורים להגיע לאיצטדיון, עשוי לפתוח לו דלת כבר הקיץ לאירופה.

אוהדי הפועל ת"א קבעו להיפגש עם מספר אנשי עסקים כדי לרתום אותם למהלך של קניית הקבוצה מידי טביב. האוהדים בטוחים כי ביכולתם לגייס למעלה מעשרה מיליון שקלים: "את הסכום הזה נשיג, הבעיה היא שטביב לא אומר כמה הוא רוצה בעבור עזיבתו. נמשיך להילחם".

_________________
הפועל תל אביב מ-1927 ולתמיד


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש ארוך 25/26/27-5 (מידע)
הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
הפועל סגרה טורניר בספליט
האדומים יגיעו לקרואטיה למשחקי ידידות מול היידוק, אודנסה ואולי גם מול אולימפיאקוס
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21431.html


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.