ערן כתב:
שמע, אתה גיבור גדול בכינויים אז טרחתי גם. שנהיה באותה סירה, אתה מבין.
אתה אולי לעולם לא תדע. זה היופי בפורום. יכול לבוא אדום נחמד, לומר משהו ובסוף לסיים דיון ב"לעולם לא נדע".
אם יכולתי לכתוב לאט כדי שתבין הייתי עושה זאת, אבל האדמין הזונה לא התקין פיצ'ר כזה בפורום.
מפעלות חינוך לא הסבו נזק להפועל תל אביב, אבל בשלב מסוים הפכו להיות, איך נאמר, לא חזות הכל אבל חלון ראווה גדול מכפי שהיה צריך להיות במועדון ספורט הישגי.
אבל בסדר, תארים זה פויה, ערכים זה נהדר (מי ישמע איזה ערכים מטורפים רצים בדבר הזה), ואדום נחמד יכול להמשיך לקשקש על מכביזם בלי באמת להיות בענף.
לא הבנתי איזה סוג של גיבור גדול אני.. כי שאלתי למה אתה לא אוהד מכבי? מצטער אם נפגעת.
את המשפט השני לא הבנתי בכלל. אתה אומר מה שאתה אומר מידיעה ברורה שזה מה שהיה? זה לא היה נראה ככה. זה היה נראה כמו אותן תגובות על קבוצת אוהדים. משמע, אנחנו פה בשביל לחגוג אליפות כל שנה. כל דבר אחר לא מענין. כמה משאבים דרשה מפעלות? לא יודע. אתה יודע? אתה מודה שמפעלות לא הסבו נזק? מצוין. כך צריך להמשיך. לגבי כמה גדול חלון הראווה, זה כבר עניין סובייקטיבי. בטח לא כזה שמצדיק את התגובה שלך.
ההמשך קצת מטופש. אמרתי בדיוק מה שכתבת אתה, ועדיין טרחת לומר שאולי אם תכתוב לאט אני אבין. אז הבנתי.
ולסיום, לא. תארים זה לא פויה. זה יכול לבוא ביחד עם ערכים (למה לא בעצם?). תמשיך לתקוף או להתגונן או מה שזה לא יהייה. אני לא הולך לשום מקום.