החתול של שרדינגר כתב:
אני לא יודע מה היה בשנות ה80 וה90, אבל היום כל השופטים הם ערסים שלא שמים זין על הבריאות של השחקנים אבל ירחיקו בלי לחשוב פעמיים שחקן שמעצבן אותם ו/או פנקסנים שמחשבים לפני כל משחק כמה טעויות הם חייבים לכל קבוצה, ו/או פופליסטים במקרה הטוב שילכו בכל החלטה לטובת הקבוצה שעפ"י התקשורת יותר נדפקה בזמן האחרום ומוסתים במקרה הרע.
קודם שיכבדו את התפקיד שלהם, אחרי זה נדבר על לתת להם כבוד.
יאללה, חדל קשקשת.
"כל השופטים הם ערסים" - האמת שלא מצאתי את הגורמטים, העגילים והקעקועים אצל מספר שופטים. אבל אם אתה יודע, מי אני שאטען כנגד ... ?
ולגבי דברי ההבל האחרים שרשמת - הרי אפשר לטעון אותם תמיד גם כלפי כל השופטים בכל הליגות ברחבי הגלובוס, בין אם יש לכך ביסוס ובין אם לאו. אבל אני מניח שאתה במשרד חקירות וכל הראיות והממצאים כבר מונחים לפניך ...
אני חוזר ומדגיש, למרות כל הקשקשת שנכתבת פה, הגיע הזמן שלפחות בטקס חלוקת המדליות שלפני הנפת הגביע, לא תישמענה שריקות בוז צורמות וכפי שרבים מהאוהדים שלנו יודעים להתעלות באותם רגעים ואפילו למחוא כף לשחקני הקבוצה היריבה (ויש ביניהם גם שחקנים ערסים, ויש שחקנים פופוליסטיים וכו"), כך אפשר גם להתעלות ולפחות לא לשרוק בוז צורם לכל צוות שיפוט בכל טקס כזה.
אם אין, בלשון המעטה, תרבות ספורט, אצל יושב ראש התאחדות לכדורגל ובעלים של קבוצת כדורגל, אז בואו אנו האוהדים נפגין תרבות ספורט ואין כמו האוהדים שלנו - של הפועל ת"א - להראות זאת ראשונים, בדיוק כפי שאנו מוחאים כף לשחקני הקבוצה היריבה בעת חלוקת המדליות שלהם.