תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כל הסיבות למה - טביב חייב לעוף!!!
הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
לפני הגמר , שהוא הפלטפורמה הטובה ביותר להצגת המחאה מול טביב , חשבתי שיהיה נכון שכל משתמש בפורום יכתוב סיבה אחת חשובה, מיני רבות ,למה הוא היה רוצה לראות את טביב מחוץ לקבוצה.
בתקופה האחרונה נדמה כאילו המחאה איבדה קצת כיוון (דנה אשכנזי וכו') והרבה מהסיבות נגד טביב ומעלליו קצת נשכחו, שלא תבינו לא נכון , לדעתי אחת מפריצות הדרך במחאה היא דנה אשכנזי ואני מאוד בעד , אבל דנה היא כלי בלבד ואני רוצה סיבות למה, בכדי שנזכור תמיד ולא נשכח גם ביום שאחרי טביב (רעשנים ) .
הייתי רוצה שיהיו כמה שיותר משתמשים באשכול לכן חשוב לכתוב סיבה אחת, כמות המגיבים תיתן את "הדלק" , הסיבות יבעירו את ה"אש" לקראת גמר הגביע ....
אם אתם שואלים אותי....בהתחלה חטאתי וחשבתי לתת לבחור צ'אנס , ידעתי שגם מוני אידיוט וחייתי תחתיו בשלום ,לכן חשבתי שטביב (עמיד יותר) יהיה הרע במיעוטו....
בשנה הראשונה שלו ,כשעוד היה שותף למוני, והקבוצה ממש הייתה זקוקה לחיזוק ,בחלון העברות בינואר , מר' טביב נסע לארה"ב ולא ענה לטלפונים בכלל , דבר שבסופו של דבר גרם לכך שלא היה שום סיכום עם אף שחקן בחלון העברות והיה ידוע בזמנו שהקבוצה הייתה חייבת "רענון שורות" כמו אויר לנשימה , ברור לכולנו שעם חיזוק של שני שחקנים היינו לוקחים אליפות בהליכה.......
חטא כבר אמרתי , גם אז עדיין לא "ירד לי האסימון" ואמרתי טוב זה בגלל הסיכסוך עם מוני וכשמוני יעזוב אז יהיה יותר טוב ....נחשו מה , דפוק (ולא, לא התכוונתי לטביב!!!) .
בינואר האחרון נשברתי , כשהמלומד החליט לעשות את אותו התרגיל ואז הבנתי שנפלנו קורבן לנוכל עם קבלות (כפר-סבא, הפועל כפר-סבא!!!). באותו הזמן התחלתי להקשיב ולא רק לשמוע !!! על כל הסיבות למחאה שקדמו לינואר 2012.
כן, אצלי זה היה מאוחר, ינואר 2012 , מה איתכם.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כל הסיבות למה - טביב חייב לעוף!!!
הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
יש בלוג שמסביר את כל הסיבות בצורה ברורה.
http://www.savehapoel.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 14:11 
אני יכול לומר לך איך אני תופס את זה:

בראש המועדון צריך לעמוד מי שהצלחת המועדון בראש מעייניו, ומי שפועל לטובת המועדון.

לכל בעל קבוצה מותר גם לטעות ולקבל החלטות לא טובות, והבחינה שלו צריך תמיד להיות בפרספקטיבה רחבה.

תקופת טביב במועדון מאופיינת בבעיות ניהוליות קשות שמעידות על שיוקל דעת פגום והתהנלות בלתי סבירה, באופן שיטתי, שמזיקה למועדון, וזאת בעיקר בכל הנוגע להפרה שיטתית של הסכמים ובהתנהלות מבישה כלפי שחקנים, בצורה שמזיקה למועדון. ההתנהלות היא חובבנית וגסה, עד כדי כך שגם אנשי אמונו של טביב נאלצו לעזוב כי הבינו שזו דרך לשום מקום.

מסביב לנניהול הבעייתי, יש הרבה סימני שאלה בכל הנוגע להתנהלות הכספית, להיקף ההשקעה במועדון, לעסקאות הרכש של המועדון ולאופן בו מושקע תקציב המועדון. זה כולל גם את ההזנחה המתמשכת של מחלקת הנוער, שעליה העיד ממקור ראשון זאב זלצר.

ההתנהלות הזו מלמדת בצורה די ברורה, שמי שעומד בראש המערכת לא יודע לנהל אותה, ויש ספק רב אם הוא מעוניין בטובת המועדון.

די בכך כדי שכל אוהד עם קצת שכל ירצה לראות את טביב בחוץ. על אחת כמה וכמה ההתנהלות שלו בתקופה המשברית, מול השחקני ומול האוהדים. חוסר היכולת לקבל ביקורת, חוסר היכולת להקשיב לאחרים או לכבד אותם. טביב הוא בעל הבית, אבל הפועל ת"א שייכת לכולנו, ואת זה הוא כנראה לא מבין. לכן הוא לא ראוי לעמוד בראש המועדון, וכל דקה שלו במועדון ממסוכנת ומזיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 14:14 
אחת הבעיות הכי קשות של אלי טביב היא חוסר ביקורת עצמית וחוסר יכולת להבין את הבעיות ולטפל בהם.
אם הוא היה לוקח את הטענות כלפיו בתחילת העונה ועד ינואר ומשפר והולך לקראת הקהל ומנסה באמת לעשות את המיטב בשביל שהקבוצה תתנהל בצורה תקינה, אולי היום הכל היה בסדר.
במקום זאת הוא בחר במשך כל העונה להתנגח באוהדים, להבטיח הבטחות ולקיים/לא לקיים בזמנים לא זמנים (מענקים מבטיח אחרי הניצחון על חיפה ומשלם אחרי כמה חודשים, חותם עם אבוטבול על חוזה מצהיר על כך במסיבת עיתונאים ועד היום החוזה לא מקויים)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
למה?
כמו שאמרו, מי שעומד בראש המערכת צריך לרצות שהמועדון יתקדם ויצליח. זה לפני הכל.
אלי טביב נמצא בהפועל מסיבה אחת ראשונה, והיא לעשות כסף על גב הקבוצה.
שאלי טביב התחיל לנהל את המועדון כבעלים יחיד בקופת המועדון היו כ60 מיליון ש"ח שהגיעו מהצלחות הקבוצה באירופה ומכירת שחקנים. במקום שכל הכסף ילך במטרה למנף את המועדון כמה שלבים למעלה, הכסף היום נעלם, אלוהים יודע לאן.
גם השנה, איך שמצביעים הדברים מסביב, עוד כמה עשרות מיליונים הולכים להעלם, כשטביב מתכנן למכור את כל הכוכבים ולהעמיד תקציב מינימום. הוא אומר את זה בגלוי. לאן הולך הכסף?

מעבר לזה, תוסיף למשוואה את המלחמות אגו שלו. מהיום שהוא נכנס למועדון אין רגע שקט.
ריב עם מוני, ריב עם גוטמן, ריב עם אבוקסיס, התפטרות כל שרשרת הניהולית הבכירה כולל אנשים שהכי קרובים אליו כמו קצרה ואוסידון, ריב עם האוהדים, ריב עם השחקנים שהכי מזוהים עם הקבוצה.

תוסיף את ההתנהלות המבזה שלו שאסור שתיהיה בקבוצה גדולה כמו הפועל:
מוסר תשלומים שגרוע זו לא מילה בשבילו, שם את הבת שלו שהיא בת 23 ועוד לא סיימה תואר כחשבת הכספים, יחס משפיל כלפי השחקנים והאוהדים, המון קבוצות שחקנים וחברות כבר לא מוכנות לעבוד עם הבן אדם עקב ההתנהלות שלו.

החפירה יכולה להמשך עוד שעות ובדפים על גבי דפים.

שורה תחתונה, אלי טביב זה אדם שתחתיו למועדון הפועל ת"א אין סיכוי להתקדם מילימטר אם הוא ימשיך.
אלי טביב הוא אדם בעל אישיות בעייתית שמבריחה גם את עובדיו וגם את לקוחותיו.
אלי טביב הוא אדם שהספיק כבר לבזות כל ערך אפשרי שהיה למועדון בתקופתו הקצרה.

לשם השוואה, אלי טביב רואה בקבוצה מה שראה למשל אנטיוכוס שהגיע לארץ ישראל. רצה רק לנצל את אוצרותיה ואת עמה ועל הדרך לנסות ולגזול מעם ישראל את הערכים והדת שלו. לכן המרד שלנו כ"עם" שנמצא בשבי של עריץ אכזר ומנוקר הוא בלתי נמנע. לא ניתן לו לרמוס אותנו ואת קבוצתנו האהובה!
(לא מתאים לי כזו השוואה אבל זה משהו שהרבה אנשים יזדהו איתו, ולדעתי זו השוואה די מדוויקת)

כמו כל רודן אחר שהיה לפני אם זה מימי המיקרא ואם זה במאה האחרונה, גם סופו של הרודן הזה יגיע ואנחנו עוד נחוג את חגנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
משום מה , התגובות כאן מסוגננות כאילו צריך לשכנע אותי ש "לא רוצים טביב בהפועל" ... :LOL2: :LAGUH!:
למי שלא הבין , אנחנו נמצאים לפני גמר , חשוב לחזק עמדות ,חשוב שמודעות האנשים ,שלא כל כך מכירים וקוראים כאן בפורום , תהיה כזו שגם הם ידעו למה, באמת למה!!! ומכיוון שההרגשה (שלי ) הייתה שהסיבות למחאה קצת נדחקו לפינה וכל מה שעניין את רובנו זה
"מתי הולכים לדנה " / "מתי הולכים למשמרות המחאה בכפר שמריהו" חשבתי שאולי כדאי קצת להוציא מהארכיון את כל הטינופת שגרם טביב למועדון שלנו.
לפנות ללינק גם אני יכולתי , אבל חשבתי על אשכול שיהיה " נר לרגלינו" או במקרה הזה לעינינו כדי שמקרים כאלו לא יחזרו לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 15:35 
בוא נעשה את זה קצר יותר- תן לי סיבה אחת למה לרצות שישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 17:10 
הבעלים הראשון של הפועל שיצא נגד הקהל.
גייס לצורך הענין דוברים, יועצי תקשורת
והעליל עלילות שלמות על קהל מצוין ונאמן
שנתן לו ימי חסד גם כשהיה ברור כבר לאן זה הולך.
עסק מימיו הראשונים ברדיפה אישית של מספר אוהדים
וטען לגזענות של הקהל כולו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 19:24 
טביב לא יודע לנהל מועדון כדורגל.
בן אדם כמו טביב חייב שיהיו תחתיו או מסביב לו הרבה מאוד אנשים שכן יש להם מושג, אפילו קלוש, ושיהיה להם רקע אפרורי כמו גל יוסף ודומים , הוא יודע לעשות קצת קומבינות לפעמים ולרכב על הגב של אחרים לאחר הצלחה כמו במקרה הדאבל האחרון, אבל מעבר לזה כלום, הוא טוען שהשקיע כסף בכפר סבא, לדעתי הכל זה כספים של העיריה/אגודה בכלל.. וגם בזמן סוף הכהונה שלו בכפר סבא טענו זאת.
חבל שאנשים קיבלו אותו כל כך בברכה בזמנו כשעוד התריעו.
אני לא יודע אם העברה כזאת כמו שהוא עשה עם שחקני הפועל כפר סבא היתה עוברת כמו שצריך בליגה בכירה בעולם.
זה מתאים לליגות ברמה נמוכה מאוד כמו ליגת העלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: