תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 19:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי (דיונים+מידע) 3-5-2012
הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 04:52 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אבוטבול וגולסה בספק לגמר
שירזי: "למרות הקשיים, עלינו לגמר"

רותם גרוסמן וליאב נחמני
קשר הפועל ת"א, שי אבוטבול, יעבור היום בדיקת MRI ברגלו ובקבוצה חוששים כי לא ישוב עוד לשחק העונה. השחקן נפצע בתיקול חזק מול תומר סוויסה מרמה"ש שהוחלף גם הוא כבר בדקה .22-ה
מאמן הפועל ת"א, ניצן שירזי, שיחרר הרבה אוויר בסיום המשחק ואמר: "ידענו שרמה"ש תנסה להסתגר עם כמה שיותר שחקנים, ולא עשינו את העבודה כי לא שטפנו את המגרש. עם הבקעת השער בהארכה כל המשחק נפתח. אני שמח שבסוף למרות הקשיים עלינו לגמר. אנחנו חושבים על המפגש עם הנשיא פרס ורוצים ללחוץ את ידו כמנצחים בפעם השלישית ברציפות, זה יכול להיות מדהים."
עומר דמארי, שכבש את השער הראשון, אמר: "היה משחק לא טוב שלנו, אבל העיקר שעלינו לגמר. עמדנו במטרה ואני מקווה שבגמר נראה יותר טוב וניקח את הגביע. חשוב לסיים בכל זאת עם תואר."
בצד המפסיד נרשמה כמובן אכזבה גדולה. המאמן שייע פייגנבוים סימן את השופטים כסיבה להפסד. "אנחנו קטנים ולא שורקים לטובתנו," אמר שייע, "הגיע לנו פנדל מנגיעת יד של חוטבה שהיה מעלה אותנו ליתרון ראשונים. אני לא כועס על זה, אלא יותר על זה שכל שריקה הייתה לטובת הפועל." לוי: "חסר לי גביע בקדנציה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי (דיונים+מידע) 3-5-2012
הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 05:42 
ידיעות:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
הגיבוש זה מה שהתחיל המשתמש מקרומן ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 06:38 
גרזן אדום כתב:
הגיבוש זה מה שהתחיל המשתמש מקרומן ???

מולי בלומנפלד. איש יקר, כוונות טובות, דרך בעייתית לדעתי.
אדון טביבי שנוקב ב-30 מיליון ש"ח עבור הקבוצה כאילו אומר שאין לו כוונה למכור אותה.
להמשיך במאבק בכל הכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
מישהו זוכר מה היה מצבה הכלכלי של מכבי כששניידר קנה אותה בשמונים מיליון שקל? זה נכון שלקבוצה אין ערך כלכלי של שלושים מיליון, גם לא עשר מיליון. אבל אני לא חושב שזה יהיה מופרך עבור מישהו בסדר גודל כמו של שגיא לקנות את הפועל בשלושים מיליון, ואני מעדיף שיקנו את המועדון באופן מוחלט עם התנתקות מלאה מהטביב ולא במחיר נמוך עם כל מיני קומבינות וסעיפים חוזיים שישאירו את הסרטן הזה קרוב אלינו בצורה כזאת או אחרת. שיקח את הכסף שלו, יעוף למיאמי ויתרסק עם המטוס מעל האוקיינוס האטלנטי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 08:21 
mbracha כתב:
מישהו זוכר מה היה מצבה הכלכלי של מכבי כששניידר קנה אותה בשמונים מיליון שקל? זה נכון שלקבוצה אין ערך כלכלי של שלושים מיליון, גם לא עשר מיליון. אבל אני לא חושב שזה יהיה מופרך עבור מישהו בסדר גודל כמו של שגיא לקנות את הפועל בשלושים מיליון, ואני מעדיף שיקנו את המועדון באופן מוחלט עם התנתקות מלאה מהטביב ולא במחיר נמוך עם כל מיני קומבינות וסעיפים חוזיים שישאירו את הסרטן הזה קרוב אלינו בצורה כזאת או אחרת. שיקח את הכסף שלו, יעוף למיאמי ויתרסק עם המטוס מעל האוקיינוס האטלנטי.

מצב הכדורגל הישראלי כרגע לא דומה לשום דבר מכל הבחינות
אף אחד לא ישלם סכומים כאלה ובצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 10:18 
כרגיל אחד היחידים שאומר דברים אמתיים בעיתונות הספורט. :ROSE:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224046,00.html
מושב לצים / על פגישת 14 המנהיגים
תראו מי הפיגורות שהתכנסו כדי להבריא את הכדורגל ולהילחם באלימות: אנשים שמשתלחים בשופטים, עבריין שהתחבא למשטרה בארון ואחד ששומר על זכות השתיקה כבר 20 שנה
עמיר פלג

הצבועים - רק הכסף מעניין אותם
14 מנהיגים נפגשו השבוע בכפר המכביה. זוכרים למה הם החליטו להתכנס? אה כן, בגלל איזו קטטה קטנטנה באזור הספארי, שהצטרפה לתקרית פצפונת במושבה. ועל מה דיברו ג'קי וחבורתו? בעיקר על "נושאים מסחריים וכלכליים". במלים אחרות: על כסף. בסוף הם גם פירסמו הודעת תמיכה בחבר שלהם, עבריין בעברו, שבמשטרה הגיעו למסקנה שדווקא נגדו יש ראיות להגשת כתב אישום.
אם כבר התכנסנו בגלל האלימות, בואו נבדוק מי המשתתפים. קודם כל היוזם, הלוחם והקמב"ץ, ג'קי בן זקן, שמחזיק רקורד נכבד של השתלחויות והעלבות שופטים. מורשת הקרב שלו רק בארבעת החודשים האחרונים כוללת העלבת שופט במשחק מול עכו, התנהגות בלתי הולמת נגד מכבי פ"ת, ועוד התנהגות בלתי הולמת לצד העלבה וביזוי המוסדות השיפוטיים בהתאחדות. על הסעיף האחרון הוא גם הורחק לארבעה חודשים. ולא שכחנו איך הגן בלהט על יא יא פטי, שנקלט במצלמות יורק לעבר ולדימיר דבאלישוילי. אלימות? העיקר שהבלם שלו ייצא בלי עונש. טפו־טפו־טפו.
תמונה
נעבור לאיזי שרצקי, שנבחר לחמישייה הפותחת של הפורום לצרכי מו"מ. לפני שש שנים, במהלך אימון של ק"ש, בעט המאמן דאז אייל לחמן בבטן של שחקנו
נביל נאסר א-דין. ואיך טיפל באלימות האציל מהגליל? לחץ שהסיפור לא יפורסם. בהזדמנות אחרת, הוא התנשא על כתב ערוץ הספורט, תושב העיר, ונזף בו: "אם לא אני, אין לך מה לאכול", ואח"כ גם הורשע בהתאחדות באיום ובהעלבת שופט.
שאהר חלאילה, נציג סכנין בוועידת ה-ג'י 14, התנפל בזמנו על השופט אסף קינן, ולא מזמן גם הורחק לשלושה חודשים בגלל העלבת שופט. לצידו בפורום ישב ציון ויצמן מעכו, שזכור בעיקר בזכות סגנונו המעודן והכינוי שהדביק למאמנו אלי כהן: "מרוקאי עם אגו". לפני כן הוא גם לעג למאמן שהפך את הקבוצה המסכנה שלו לחברה קבועה בליגת העל: "אתם כמו דגים מתים, באים לעבודה רק כדי לקחת את הכסף". בקיצור, לא על-שם הוויצמן הזה קראו למכון ברחובות.
והייתה שם, בוועידת הפסגה, עוד אישיות שהיא דוגמה ומופת לכבוד הדדי ולדרך-ארץ: הברון מרמת-השרון, סר מאיר יצחקי. אדם שהורשע בהתנהגות בלתי הולמת ובהעלבת שופט, ושכמו שרצקי, ליכלך על המאמן שלו מעל כל במה אפשרית. כשהג'נטלמן יצחקי התבקש להתייחס לאשפוזו של מומי זפרן, הוא אמר: "שלא ישחק אותה מסכן", ואף כינה אותו: "הנוכל, הגמד".
עם כל האנשים הקטנים האלה נפגשו גם יתר אבירי ליגת העל, והצליחו לדבר אליהם בגובה העיניים. כמו-כן השתתפו בכנס: פרקליט הקבוצה הכי גזענית במזה"ת, והלורד ממיאמי, שבא לדון בעתיד הכדורגל, שבוע אחרי שהכריז שהוא עוזב בגלל האלימות. אנחנו מדברים כמובן על אלי טביב, שבעבר החליף זהויות כדי לברוח מהארץ והתחבא בארון כשהמשטרה הגיעה לעצור אותו.
העיקר שבסוף החבר'ה ניסחו הודעה שעליה חתם אפילו יואב כץ: "כולנו מבטאים שאט-נפש מהתנהגות אוהדי הפועל ת"א נגד אלי טביב ומשפחתו". ומה עם עלי חטיב ומשפחתו? אפילו לא מילה.

המתנדב - פתאום שחר נותן כתף
ומי ישב בראש השולחן באותו כינוס? נשיא מכבי חיפה. כבר שנים ארוכות שהכדורגל פה מידרדר מקצועית, כלכלית ומוסרית, הקהל הולך ופוחת והאלימות עולה וגואה - ויעקב שחר שותק כמו דג (חי). אחרי התוהו במושבה והבוהו בווינטר ציפינו לאיזה גינוי, זעזוע, שאט-נפש. שום כלום. והנה עכשיו, כשלוזון מציע לו לכהן בוועדה להבראת הכדורגל - שחר נרתם למאבק, וכג'קי תופס מנהיגות - יענקל'ה מתייצב. בוקר טוב אדוני המלך, איפה היית ומה עשית ב־20 השנים האחרונות?
הכדורגל שקע לתהומות האלה בגלל שאתה וחבריך הייתם בנבדל פאסיבי כל השנים. לא צייצתם כשמינו את האחיין של היו"ר למאמן נבחרת, והעיפו בשבילו מאמן באמצע קמפיין. עשיתם קולות של שטיח כשזרקו מהנבחרות הצעירות מאמנים מנוסים ומינו במקומם סחבקים. מילאתם פיכם מים כשעבריינים נכנסו לענף, גזרתם על עצמכם שתיקה כשכרטיסי ילד אזלו באצטדיונים ריקים, הפכתם אילמים כשמשפטנים ודיינים חתמו קבע בהתאחדות.
בין שחר ללוזונים יש סוג של קשר עסקי אוטו־ביוגרפי. המשפחה מחזיקה בפ"ת סוכנות מכוניות שהוא מייבא, וחברת ההשכרה שבבעלותו נותנת שירותים להתאחדות. עם אחד הרכבים האלה, היו"ר עשה לא מזמן תאונה וגובש נגדו כתב אישום. עכשיו שניהם נזכרו לבדוק מי אשם בתאונת השרשרת של הכדורגל הישראלי. מה שבטוח, לא תהיה פה השתתפות עצמית.
המתחסדים - עונש סלקטיבי בהפועל ר"ג
ואם כבר מדברים על צביעות, דווקא עקבתי אחרי התגובות של ראשי הפועל ר"ג בעקבות ההתפרעויות בווינטר. לא היו"ר, לא הבעלים ולא המאמן, איש
מהם לא הצליח להוציא מפיו נוסח גינוי, כולל שמות, לשחקנים שהתנהגו כמו חיות. והנה השבוע, מיד אחרי שליאור אסולין ואדריאן פרננדז הורחקו למעשה עד תום העונה, הקבוצה זרקה אותם, רק את שניהם, ו"הביעה סלידה" ממעשיהם.
את חמומי המוח האחרים שנטלו חלק בתגרה - עוז יפרח, יוגב בן-סימון, אלי לוי, תמיר בן־עמי וטל חן - הקבוצה לא שיחררה. מעניין באמת למה. אפשרות א':
סגנון הקיק-בוקס של החמישה היה יותר יעיל מזה של אסולין ופרננדז, שלא תמיד דייקו בחבטות. אפשרות ב': על החמישה האלה הקבוצה בונה לעונה הבאה, בניגוד לאסולין, שהפך גם ככה לשחקן ספסל, ולפרננדז, שלא סיפק את הסחורה.
חשוב לציין שאחרי שהביעו סלידתם (משני מתאגרפים) וסליחתם (לחמישה אחרים), ראשי הפועל ר"ג הגישו ערעור להתאחדות, בטענה ש"המועדון לא היה אמור להיענש בשל מעשי השחקנים". בטח שלא. השחקנים האלה הרי שייכים בכלל למרכז הפועל, ואם תסתכלו טוב טוב על הסמל שמופיע להם על החולצה, תראו שאין שם בכלל כדור. יש מתאגרף!
והכי משעשעת הייתה תגובתו של היו"ר, נתן דטנר, שבוע אחרי המהומה: "אני לא רואה את עצמי ממשיך בפרונט". הלו, אם אתה היית בפרונט, אני הייתי החתול שמיל.
האבסורד - עטר וסיני רואים כפול
ביום שני השבוע, אחרי שמכבי נתניה הפסידה למכבי ת"א, ראובן עטר נשאל על מכבי חיפה, וענה: "עכשיו אני מרוכז רק במכבי נתניה". אחרי כמה שעות הוא כבר קיים פגישת עבודה עם יעקב שחר ואיתמר צ'יז'יק.
על מה הם דיברו? יענקל'ה ואיתמר בטח התעניינו על הרכש והצוות המקצועי, אבל ראובן, שמרוכז רק במכבי נתניה, כנראה השיב: "עזבו אתכם מהעונה הבאה. אפילו בדרך, מרוב שהייתי מרוכז בנתניה, כמעט עשיתי תאונה".
ועכשיו ברצינות, זאת בדיחה! מאמן שקבוצתו נלחמת על מקום באירופה, נפגש עם ראשי קבוצה שנאבקים על אותו דבר בדיוק, ושיקרה בתקופה שהוא כבר
יעבוד אצלם. מה קרה, לא יכולתם לחכות עוד שלושה שבועות? יש גבול לזלזול באוהדים ובמועדון שראובן, כידוע, מרוכז רק בו.
מגוחך ואבסורדי לא פחות מה שקורה בהפועל עכו. לפי הפרסומים, אחרי שאורי מלמיליאן השיב בשלילה, היו"ר ציון ויצמן שוחח עם משה סיני וסיכם איתו עקרונית. זאת למרות שבמחזור הלפני אחרון מכבי פ"ת תגיע לעכו, למשחק שעשוי לחרוץ את גורלה, ולא בטוח שהמארחים ישמחו להוריד ליגה את מאמנם המיועד.
אתמול קראתי שהצדדים טרם יצאו בהודעה רשמית על המינוי כי העונה בעיצומה וסיני, כידוע, מרוכז כל־כולו במכבי פ"ת. אז על מה הוא שוחח עם ציון ויצמן? בואו ננסה לדמיין.
ויצמן: "אהלן משה, סגרנו שאתה בא?".
סיני: "נניח שכן, אבל אני מרוכז כל־כולי במכבי פ"ת".
ויצמן: "כבר קניתי את אימורו לוקמן ואת אמייה טגה. מה דעתך?".
סיני: "תיאורטית? שחקנים שהייתי לוקח לכל קבוצה. אבל אני מרוכז רק במכבי פ"ת".
ויצמן: "אין בעיה, עם השכר נסתדר אבל תזכור - דגים מתים באים לעבודה רק כדי לקחת כסף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 10:24 
מוזר איך הוא כותב את כל זה בלי איזה גרון עמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
מוזר איך הוא לא מתייחס למה שקרה במשחק בין יפו לכפר שלם.
את האהבה שלו ללוזונים, טביב ושחר אנחנו מכירים ממזמן, היה מקום לדעתי להתייחס גם לזה.
מעבר לכך, טור מצוין כרגיל. הבעיה היא שהוא צדיק בסדום וקולו נבלע בין כל שאר הפופוליסטים והאינטרסנטים. אני כבר מחכה לטור הבא של אביצהל רצון ועל רצונו של טביב לקנות את בית"ר. מעניין כמה זמן הוא יסחט את הלימון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 10:50 
טור יוצא מן הכלל.
בניגוד לשאר "עיתונאי הספורט" לא מתחנף ליקירי מדינה כמו דון קסקט ומר איתוראן, אלא אומר את האמת בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 11:47 
30 מליון זה מחיר של מישהו שלא באמת רוצה למכור.
שילך להזדיין.
שאף אחד לא ישלם לו את הסכום הזה בחיים.
אני מעדיך להמשיך עוד שנה וחצי במאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 12:44 
30 מיליון, שליטה על 5 שחקנים (מה שמשאיר את ערך כל השאר על 0 פחות או יותר), ובנוסף נטילה של כל החובות שבמקומות מסויימים מוערכים ב20 מיליון ש"ח ובאחרים זה מגיע לכמעט פי 2.

עצוב מאוד, אבל לא נראה לי שבתנאים כאלו יהיה מי שיחשוב בכלל על לקנות את הקבוצה בקרוב (אלא אם יש עוד פראיירים כמו גדאיימק באזור).

עושה רושם שהדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לקבוצה זה שהיא תלך לפירוק :(, במצב כזה אומנם יורידו לנו 9 נקודות, אבל מצד שני לפחות החובות ימחקו והמחיר של הקניה אמור להיות משהו ריאלי לחלוטין שבו גם "עמותה" שתוקם על ידינו תוכל לעמוד בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי טביב גילה שיש עוד דרך לסחוט את הלימון שנקרא הפועל ת"א.
לכן הדרישות שלו מופרזות,בכוונה שאף אחד לא יירצה/יוכל/יישתלם לו לרכוש את הקבוצה.
מבטיח לכם שלא יהיה מה לסחוט ממנה,הוא עוד בסוף ייתן אותה בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

כגודל המחאה - כך גודל המחיר
ככל שנכביד עליו ועל דנה - המחיר יירד מתוך מטרה אחת: להתפטר מהנטל ושמו הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 12:56 
nirog כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אדל כנראה חי על ענן

ציטוט:
"הגביע חשוב לנו מאוד", מספר אדל. "היה יותר מדי בלאגן השנה עם טביב והאוהדים ועבורי אם ניקח גביע זה יהיה מיוחד. זה יוכיח להם שאפשר לחיות ביחד ולהביא תארים. בגלל זה חשוב לי באופן אישי להביא את הגביע ולקוות שזה יגשר על הבעיות".

one

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אדל כנראה חי על ענן
ציטוט:
"הגביע חשוב לנו מאוד", מספר אדל. "היה יותר מדי בלאגן השנה עם טביב והאוהדים ועבורי אם ניקח גביע זה יהיה מיוחד. זה יוכיח להם שאפשר לחיות ביחד ולהביא תארים. בגלל זה חשוב לי באופן אישי להביא את הגביע ולקוות שזה יגשר על הבעיות".

אין באתר המחאה אופציות שפות לאנגלית ולצרפתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אדל כנראה חי על ענן

ציטוט:

one

הוא שחקן זר שקצת מנותק מהתקשורת.
שהשחקנים לא יתעסקו בבלאגן ויתעסקו בלקחת גביע.
המסורת של המועדון הזה הרבה יותר גדולה מאלי טביב ומכל מאבק גדול ככל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 13:30 
עומרי קנדה כתב:
dino כתב:
אדל כנראה חי על ענן

ציטוט:

one

הוא שחקן זר שקצת מנותק מהתקשורת.
שהשחקנים לא יתעסקו בבלאגן ויתעסקו בלקחת גביע.
המסורת של המועדון הזה הרבה יותר גדולה מאלי טביב ומכל מאבק גדול ככל שיהיה.

אתה באמת חושב שהשחקנים יכולים לנתק עצמם מהמחאה וממה שקורה, או יותר נכון, לא קורה בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
משהו יודע מה זה הזיוני מוח האלה שלא הגיע קהל? את היציעים שלנו מילאנו ממה שאני ראיתי. נכון לא היה מפוצץ אבל לא היה קרחות או משהו בסגנון. זה האוהדים של חיפה שהביעו בערך 17 איש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 13:38 
ירדן כתב:
משהו יודע מה זה הזיוני מוח האלה שלא הגיע קהל? את היציעים שלנו מילאנו ממה שאני ראיתי. נכון לא היה מפוצץ אבל לא היה קרחות או משהו בסגנון. זה האוהדים של חיפה שהביעו בערך 17 איש.

אה?
שער 13-16 היה אולי חצי. מילאנו בסה"כ את שער 1 ועוד חצי משער 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 15:13 
בתקצירים רואים בבירור שהמזרחי די שומם.
ההתאחדות דיווחה על קצת פחות מ20 אלף כרטיסים, עצוב ומוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
עוד תפקיד לאיש האשכולות יעקב הילל
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2530090

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
בעבר הפועל וחיפה היו יכולות כל אחת למלא חצי ר"ג. המצב שלהן ובעיקר של הפועל וכמובן הרגשת הגועל מהכדורגל פה עשו את שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 16:23 
NARKOTIKA כתב:
ירדן כתב:

אה?
שער 13-16 היה אולי חצי. מילאנו בסה"כ את שער 1 ועוד חצי משער 2.

שער 2 כולו היה הפועל וגם רוב היציע האמצעי חסר המספר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 16:29 
"בפגישה בין טביב למנכ"ל, עומר עצמוני, החליט הבעלים על קיצוצים נוספים בתוך המועדון. הבעלים ביקש מהמנכ"ל לקצץ בשכר של הצוות המקצועי לעונה הבאה ושל מאמני מחלקת הנוער, אך אין מדובר במאמן ניצן שירזי, שרק לאחרונה חתם על חוזה לשנתיים במועדון. בנוסף, החליט הבעלים גם לקצץ בעלויות בנוגע להוצאות השחקנים בקבוצה, כמו החזרי דלק לנסיעות ארוכות לשחקנים המתגוררים רחוק מתל אביב."
בן של זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 16:30 
4tis כתב:
עוד תפקיד לאיש האשכולות יעקב הילל
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2530090

לדעתי זה דורש אשכול משלו, אבל בכל זאת, אם זלצר לא ממשיך בקבוצה
זה רעידת אדמה נוספת בתקופת טביב שמוכיחה שיש בעיה קשה (לא שאנחנו לא יודעים) בניהול הקבוצה.
לא שאין לי ביקורת על התנהלותו של זלצר בשנה האחרונה בתפקידו, אבל כיוון שאני לא מכיר את הנעשה במחלקה
לעומק באמת אני לא רוצה לבקר אותו יותר מידי, הוא איש רציני וחבל שלא נתנו לו את התנאים להצליח.

מישהו כמו יעקב הילל יוכל לעשות אולי את העבודה הזו טוב אבל לא אם זה יהיה התפקיד ה5 שלו בקבוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
sport5

"אחרי כל הבלאגן של העונה הזו אני מקווה שנזכה בגביע ונהפוך את העונה הזו למתוקה למרות כל הקשיים שעברנו", אמר טועמה שניסה להסביר מדוע האדומים לא מצליחים להפגין יכולת טובה במפעל הגביע ומתקשים לנצח כפי שהיה מול מכבי נתניה, בני לוד ואתמול, "זה נכון שאנחנו מתקשים אבל בסופו של דבר אנחנו מצליחים לנצח, מה שמראה שהמועדון חזק. רמת השרון יריבה קשה שלא הצלחנו לנצח העונה בליגה. הצעד שעשינו הוא מאוד חשוב. גם מכבי חיפה היא יריבה קשה, אבל המשחק פתוח לחלוטין".

טועמה שחזר מהרחקה ארוכה רק לפני שבועיים בעקבות אירועי הדרבי לא פתח בהרכב, אבל לא הופתע. להיפך, הוא אפילו הבין את המאמן: "אני יודע שאין לי כושר ל-90 דקות, בטח אחרי ההרחקה הארוכה שספגתי. אני מקבל את הדקות שלי בהבנה, כמה שניצן ייתן לי אשתדל להוכיח שמגיע לי לשחק ואעשה הכל בשביל המועדון".

הקשר שי אבוטבול שנפגע אתמול בבירכו כתוצאה מתיקול לא מכוון עם תומר סויסה, יעבור בדיקות נוספות כדי לאבחן את חומרת הפגיעה. בקבוצה מקווים כי מדובר במכה יבשה וכי אחד הסמלים הגדולים של המועדון יוכל לחזור לשחק בקרוב. "יש לי כאבים חזקים ואני מתקשה לקפל את הרגל", אמר אבוטבול. יגאל אנטבי, שזכה בשלושה גביעים עם הפועל, אמר: "לא הפסדתי עד עכשיו בגמר גביע ואני מקווה שאמשיך את המסורת הזאת. היה לנו קשה מאוד נגד רמת השרון. צריך להגיד את האמת, לא היה משחק טוב שלנו. ה-0:3 לא משקף את המשחק, אבל הכי חשוב שעברנו".

על עצמו אמר המגן: "אני מרגיש שאני יכול להמשיך לשחק ואין לי בעיה עם זה. אנחנו עוד לא יודעים מה יהיה, אבל נקווה לטוב. ב-15 במאי אני מאמין שכבר יהיו לנו תשובות. הכי גרוע זה אי הוודאות. אני שמח שעם כל הבלאגן מסביב אנחנו מתמקדים העונה בצד המקצועי ומצליחים לעשות את זה על הצד הטוב ביותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20100.html

חיפה התחילו בהכנות לעונה הבאה - שי אבוטבול על הכוונת !!!!!!!

מעבר לכך, השם שאולי מעניין יותר מכל הוא שמו של שי אבוטבול. קשר הפועל תל אביב מחזיק במעמד גבוה במיוחד אצל אנשי חיפה ובימים אלו מעמדו בקבוצת האם ממש לא ברור. הכול תלוי כמובן במעמדו של אלי טביב ודיוני הבוררות למיניהם אבל אם התנאים יכשירו, בחיפה בהחלט ישמחו לראות את אבוטבול עובר לירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: