תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 14:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 22-4-2012 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 05:36 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

טביב מוכר את הפועל ת"א
אחד הבעלים השנויים במחלוקת בכדורגל הישראלי "תפס טרמפ" על האלימות, והודיע אמש שהוא מעמיד את הקבוצה למכירה הסכום המבוקש: 15 מיליון שקל
רותם גרוסמן
אחרי גל השמועות ובעיצומו
של המאבק נגדו הודיע אתמול הבעלים של הפועל ת"א אלי טביב כי הוא מעוניין למכור את המועדון בקיץ ולעזוב את הקבוצה.
בהודעה ששלח יועץ התקשורת של טביב הסביר הבעלים כי גם האירועים האלימים בכדורגל הישראלי הביאו להחלטתו לעזוב את המועדון שרכש לפני פחות משנה. "הדברים החמורים שקורים כבר תקופה ארוכה אינם מאפשרים לי להמשיך ולהשקיע בקבוצה. לנוכח האירועים החמורים בכדורגל הישראלי וההטרדות הנמשכות נגד בני משפחתי החלטתי להעמיד את הקבוצה על המדף למכירה," נאמר בהודעה.
חוץ מהאירועים האלימים במגרשים, הקש ששבר את גב הגמל מבחינת טביב היה ההפגנות שקיימו האוהדים ביום שישי האחרון מחוץ לסניפי חנויות האופנה של אשתו, דנה אשכנזי. "המפגינים קראו לעוברים ושבים להימנע מלקנות בחנויות אלו. זהו עוד אירוע חמור מני רבים שעוברת המשפחה שלי כבר שבועות ארוכים. קווים אדומים נחצים שוב ושוב, וההטרדות נגד בני משפחתי הפכו לצערי לדבר שבשיגרה. רימון נזרק אל ביתי בשעת בוקר בזמן שאשתי והילדה בת הארבע עמדו לצאת לגן הילדים, השמצות וקריאות נגדי ונגד בני משפחתי הפכו לעניין יומיומי. משפחתי נאלצת לחיות עם מאבטחים ולישון בבית בזמן שמחוצה לו קוראים קריאות גנאי בשעות לילה מאוחרות," נכתב בהמשך הודעתו של טביב שהצהיר: "החלטתי כי אני מעמיד את הקבוצה על המדף למכירה. אני אקיים את כל התחייבויותיי עד סוף העונה."
הליך מכירת הקבוצה ינוהל על ידי עו"ד יורם זמיר. בחודשים האחרונים ניהל טביב באמצעות מקורביו כמה פגישות עם רוכשים פוטנציאליים, ובהם איש עסקים ישראלי בכיר שכבר היה קשור בעבר לקבוצות אחרות בליגה.
בנוסף קיבל טביב הצעה מאנשי עסקים ישראלים החיים במיאמי וגם מאיש עסקים רוסי, שהעביר לו הצעה כספית באמצעות אחד האוהדים המוכרים של הפועל.
טביב, שהבטיח לחזור לאותם גורמים ולפתוח עימם במו"מ רציני על המכירה , טרם עשה זאת בעבר, אולם נראה כי עתה, לאחר שהחליט סופית למכור את הפועל, הוא יקיים פגישות רבות. לדברי מקורביו, הסכום המבוקש הוא לא פחות 15-מ מיליון שקלים.
ממטה המאבק נגד טביב נמסר: "ההודעה של טביב היא צעד חשוב בכיוון הנכון. העובדה שטביב מבין כי הוא אינו רצוי במועדון וכי עליו לעזוב היא מצוינת. עם זאת, למדנו להכיר את טביב ולדעת שעד שזה לא נגמר, זה לא נגמר. נמשיך לפעול כדי להבטיח עתיד טוב יותר להפועל ת"א, שלא כולל בתוכו את אלי טביב."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 22-4-2012 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 07:02 
בידיעות יש את הציטוטים של משרד הפרסום "אמיר דן" והתגובה של מטה המחאה, ממה שאני זוכר, נכתב שבמידה ולא יימצא רוכש הפועל תפעל בעונה הקרובה במתכונת של קבוצה בפירוק, טביב לא ישקיע כסף(כאילו השנה הוא כן השקיע) ובמידה ויהיו גרעונות ימכרו שחקנים מהסגל, לא בטוח שהחוזה של שירזי יכובד.

בקיצור, החלום הורוד של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
לפי ידיעות הוא רוצה 30 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
לפי אדום עולה הוא לא יקבל יותר מ-6 מיליון.
החלה עונת הספקולציות והברווזים העיתונאים.
טביב תמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
לפי אדום עולה הוא לא יקבל יותר מ-6 מיליון.
החלה עונת הספקולציות והברווזים העיתונאים.
טביב תמות.

נראה לי שהוא ימות עם הקבוצה יחד ולא ייסתפק ב6 מיליון,למרות שזה מה שהוא שילם.
הוא כביכול את השישה מיליון שילם על חצי קבוצה,ככה שהערך שלה שווה לפחות את ה12 מיליון,וזה גם אחרי כל מה שהוא גנב ועתיד לגנוב בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
לעשות לו ת'מוות! שירצה ללכת גם בחינם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 09:03 
http://www.one.co.il/Article/196677.html

מה קורה איתו??????????????
זה היה סתם חרטוט של אופירע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 5- כתבי אישום נגד 11 אוהדים על ארועי הדרבי.
מענין למה 11. מה עשו 11 אוהדים שלא עשו 2500 אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 09:54 
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html

המשטרה סיימה את חקירת התפרעות אוהדי הפועל תל-אביב בסיום משחק הדרבי מול מכבי שנערך בתחילת החודש שעבר. בכוונת המשטרה להגיש 11 כתבי אישום נגד אוהדים שבסיום המשחק התפרעו, השליכו מוטות ואיימו לפגוע בשופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בספורט 5- כתבי אישום נגד 11 אוהדים על ארועי הדרבי.

הם כנראה לא עשו דבר שונה מאחרים,פשוט הם נתפסו בתור שעירים לעזעזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

השליכו מקלות על השופט בכניסה למנהרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אדום נחמד כתב:

השליכו מקלות על השופט בכניסה למנהרה

הבנתי. לא שמתי לב שפגעו בשופטים האמת. נשמע כמו עבירה שמצדיקה עונש. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
טביב רוצה 30 מיליון על הקבוצה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4219053,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

"במביי"

לא שזה הפתיע מישהו, אבל בעלי הפועל ת"א הודיע כי יעמיד את הקבוצה למכירה פחות משנה אחרי הליך הבמבי. ההפגנות שלשום בבוקר מול חנויותיה של אשתו, ברח' שינקין ובמתחם G בת"א שינה את מאזן הכוחות - מה גם שבמקרה אחד היה אפילו עימות בין המפגינים למאבטחים.
טביב הפקיד את הליך המכירה בידיו של ב"כ עו"ד יורם זמיר שניהל גם את המערכה המשפטית מול מוני הראל לאחר הבמבי.
עד כה לא הוגשה הצעה ולמעשה טביב לא הציב כלל סכום למכירה.
בסביבתו של טביב טוענים כי הקבוצה תסיים את העונה בעודף תקציבי והכוונה היתה להשתחרר מחוזים כבדים במהלך הקיץ.
ההערכה היא שטביב ידרוש 12 מיליון ש"ח עבור הקבוצה - כפול ממה שהציע עבור 50% מהקבוצה שהיו בשעתו בידי הראל. לפי מקורביו טביב השקיע בקבוצה יותר מ-12 מיליון ש"ח וטוענים כי אם בכפ"ס הוא שם כסף אז בהפועל לא היה משקיע?! (כן, בטח)
אוהדי הפועל אמידים כבר הביעו עניין ברכישת הקבוצה בסכום אפס, מכיוון שלטענתם עומק ההתחייבויות והתביעות לא ברור.

אוהדי הפועל לא רואים בהכרזה של טביב סוף פסוק ומתכוונים להמשיך במחאה (ציטוט של בוכמן) ובקרב שחקני ועובדי המועדון התעורר חשש שמא ההודעה של טביב כי "אקיים התחייבויותיי עד סוף העונה" מעמיד בסכנה את ההכנות לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
האם אנחנו כאוהדים יכולים להגיש בקשה לבדוק איפה הכסף של המועדון?
איפה עשרות המליונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19508.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.119508.html

ציטוט:

אלי טביב טרם קיבל הצעה. "רק פראייר ישלם לו 12 מיליון ש"ח"

בעלי הפועל העמיד את הקבוצה למכירה, אך נכון לעכשיו אין קופץ על המציאה. אנשי עסקים ואוהדים מנסים למצוא רוכש, וגורם במועדון יודע: "הפועל לא שווה כלום
היום". ערן זהבי סוגר חשבון: "חשוב שיגיע מישהו שלא יריב עם האוהדים"

ההודעה אתמול (שבת) של אלי טביב לפיו הוא הוציא את הפועל תל אביב למכירה גרמה לתחושות טובות אצל רוב אוהדי הפועל, אבל חלקם עדיין משוכנעים שמדובר ב'ספין של הבעלים'. מארגני המחאה נגד טביב, שנמצא באירופה, העבירו מסר לפיו אם טביב יחזור בו מכוונתו או יקשה על המשא ומתן תימשך המחאה נגדו בחנויות הבגדים של אשתו ובסביבת ביתו.

מקורבי אלי טביב: "הצעה גבוהה והוא יילך"בסביבתו של טביב אמרו כי הבעלים ידרוש לפחות 12 מיליון שקלים תמורת עזיבתו, כפול ממה ששילם למוני הראל על מניותיו. "הפועל היום לא שווה כלום. יש חובות של עשרות מיליוני שקלים, על פי מה שאנחנו מבינים - לרונן קצב, לשחקנים כמו אבוטבול וספקים. רק פראייר ישלם לו כדי לקחת מועדון שחייבים לבנות אותו מהיסוד", אמרו שחקנים בהפועל שהביעו את שמחתם מעזיבתו הצפויה. "טביב אולי איש טוב אבל הפועל לא עניינה אותו. זה היה נטו ביזנס עבורו".

מאז הוציא טביב את הודעתו אף אדם עוד לא פנה אליו. אוהד ותיק של האדומים טען כי ייתכן ותוקם קבוצת ניהול על ידי האוהדים, שלא פוסלים רכישה חלקית כשלב ראשון אבל מודעים לעובדה שלא יצליחו באופן מלא להחזיק את המועדון ללא עזרה. טביב עצמו פנה לחברו, איש העסקים מני ויצמן, בבקשה לסייע לו למצוא רוכש. גם האוהד קובי סידי מנסה למצוא רוכש, כאשר פניות למשה תאומים וחיים רמון לסייע במציאת רוכש פוטנציאלי נעשו גם כן. "טביב צריך לנקוב בסכום ולא להגיד שהוא שם את הפועל על המדף. אנחנו דורשים לדעת כמה כסף יש בקופה, ובכמה הוא רוצה למכור את המניות שלו. בקיצור שקיפות מלאה", אמרו בסביבת השניים.

קשר פאלרמו והפועל ת"א בעבר, ערן זהבי, התייחס להודעה של הבוס שלו בעבר ואמר לאתר ערוץ הספורט: "אני שמח בשביל המועדון שייצא לדרך חדשה בסוף העונה. אני מקווה שיבוא מישהו שייתן את כל כולו למועדון ואולי כך הוא יחזור להיות מה שהיה בשנים האחרונות. חשוב שיבוא מישהו שלא יריב עם האוהדים, שבלעדיהם המועדון לא שווה כלום".

מגן העבר של האדומים, דני בונדר, הוסיף: "אני חושב שאלי טביב עשה את המהלך הנכון מבחינת שני הצדדים. בסיטואציה שנוצרה שניהם הפסידו, הפועל איבדה כיוון בקטע הניהולי והוא ומשפחתו עברו סיוט מדי יום. חייב לבוא בעלים שאכפת לו מהקבוצה, שיהיה מזוהה עם הפועל ואז אני מאמין שהקבוצה תרוץ בצמרת ניהולית ומקצועית".

במידה ויגיע רוכש חדש, לא ברור מה יהיה הסטטוס של ניצן שירזי שמוערך מאוד על ידי השחקנים וחתם לשנתיים לפני מספר ימים על חוזה שטרם עבר בבקרה התקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 12:45 
הכתבה בידיעות מאוד מטרידה. ממנה עולה בבירור שטביב לא מעוניין למכור, אלא פשוט לפרק את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
הכתבה בידיעות מאוד מטרידה. ממנה עולה בבירור שטביב לא מעוניין למכור, אלא פשוט לפרק את הפועל

טביב מעוניין למצוץ כל שקל אפשרי מהפועל וללכת. הקבוצה לא עניינה אותו ולא מעניינת אותו גם עכשיו.
כסף כסף כסף, זה מה שמניע אותו וזה מה שידחוף אותו החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 12:58 
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:

טביב מעוניין למצוץ כל שקל אפשרי מהפועל וללכת. הקבוצה לא עניינה אותו ולא מעניינת אותו גם עכשיו.

אני ממש לא בטוח.
הכתבה בידיעות מציגה מצב אחר לגמרי. אם המחיר אכן יהיה 30 מליון ברור שאף אחד לא יקנה. במצב כזה הפועל תתקיים מהכנסות בלבד, שזה אומר מצב דומה לזה שנמצאת בו בית"ר. במצב כזה טביב לא ירוויח שקל אבל יפרק את הפועל חתיכה אחרי חתיכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:

אני ממש לא בטוח.
הכתבה בידיעות מציגה מצב אחר לגמרי. אם המחיר אכן יהיה 30 מליון ברור שאף אחד לא יקנה. במצב כזה הפועל תתקיים מהכנסות בלבד, שזה אומר מצב דומה לזה שנמצאת בו בית"ר. במצב כזה טביב לא ירוויח שקל אבל יפרק את הפועל חתיכה אחרי חתיכה

לי ברור שהמטרה שלו בהודעה אתמול היא שזה נותן לו את הלגיטימציה לא להשקיע שקל ולהעמיד את הקבוצה כאילו במצב של פירוק, כשמאחורי הקלעים הוא ימסמס הצעות מכירה וימשיך למצוץ כסף מהמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:24 
אבשלומוב פתח במו"מ עם טביב לרכישת הפועל
http://one.co.il/Article/198639.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
איש העסקים, יהושוע אבשלומוב, פתח במשא ומתן עם אלי טביב על רכישת הפועל תל אביב, כך נודע היום (ראשון) לראשונה ב-ONE.

אבשלומוב, בעלי החברה ברודווי סניקרס, כבר התעניין בעבר ברכישת הפועל ואף הגיש הצעה לרכישת הקבוצה ממשה תאומים לפני מספר שנים. איש העסקים, אשר מקורב מאוד לאנשים בכדורגל הישראלי, אף ישב היום במסעדת 206 וסעד עם צביקה רוזן ודרור קשטן.

בנוסף ניסה אבשלומוב לקנות את מועדון הכדורסל כשזה עמד בפני שוקת שבורה, אך לבסוף המהלך לא יצא אל הפועל כשהוקמה הפועל אוסישקין ע"י האוהדים.

אבשלומוב סיפר ל-ONE כי "אני אכן נמצא במשא ומתן עם אלי טביב לגבי רכישת המועדון, אך מעבר לזה אינני יכול להרחיב".

כזכור, אתמול הודיע טביב כי הוא מעמיד את הקבוצה למכירה. המחיר הרשמי עומד על 12 מיליון שקלים, אך זהו מחיר פתיחה ולא מן הנמנע כי הקבוצה תמכר בפחות.

מכביסט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
מי זה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
שו אבשלומוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:35 
איפשהוא ב-2008 הגיש הצעה לרכישת הפועל מתאומים, יחד עם בחור בשם הרצל שקלים.

http://www.shedim.com/forum078/viewtopic.php?t=225664&postdays=0&postorder=asc&start=0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:39 
אבל תאומים אמר שאין מי שיקנה לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:40 
מתנקש על פיגום כתב:
אבל תאומים אמר שאין מי שיקנה לא ?

האמת שזה נשמע כמו סתם איזה ליצן בלי כסף מאחוריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
כתוב שהוא בעלים של "חברה" בשם ברודווי סניקרס. ממה שהצלחתי למצוא יש חנות קטנה בניו יורק של נעליים (ודיי זולות ככל הנראה) שנושאת את השם הזה וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
כל ההכנות לעונה הבאה הוקפאו בהוראת טביב
הבעלים של המועדון נמצא כעת בחו"ל אולם לאחר הכרזתו כי הוא מעמיד את הקבוצה למכירה - העביר טביב הוראה ליעקב הילל שלא יסכם את מחנה האימונים לקיץ. גם ההכנות בנוער הוקפאו.

ואיך אפשר בלי המנכ"ל:
ציטוט:
עצמוני הופתע לגלות אמש כי אלי טביב הכריז על מכירת הקבוצה למרבה במחיר. יודגש כי המנכ"ל הצעיר וחסר הניסיון לא היה מעורב בקבלת ההחלטות של טביב בשבועות האחרונים, וכמו כן לא עודכן על המהלך הצפוי. גורמים במועדון לא הופתעו מהמהלך, מאחר שטביב הגיע לחלק קטן ממשחקי הקבוצה במהלך החודשים האחרונים, ואף לא הראה נוכחות במתחם חודורוב.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3615

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: