תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ״אלימות האוהדים״ ואלימות אלי טביב
הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:26 
מאז הדרבי האחרון או יותר נכון מאז ״הפיגוע הספורטיבי ״ האחרון אין ולו יום אחד שאני קורא עיתון שומע רדיו או רואה חדשות ונגלה כל פעם מחדש לסיקור ארועי הדרבי האחרון ולפעולות שצריך לנקוט כנגד אותם״בריונים״. כלא-זה הפתרון החד משמעי שכל אותם חכמי חלם(הנהלת הפועל תל אביב,ההתאחדות לכדורגל,משטרת ישראל,שרי ממשלה וחברי כנסת וכל אדם אשר רוצה קצת להינות מחשיפה תקשורתית על חשבון אוהדי הפועל תל אביב) מציעים ודורשים ,ויפה שעה אחת קודם לטענתם. עכשיו אני רוצה לענות לכל שונאי הפועל תל אביב ובראשם אלי טביב על האשמות המיוחסות לנו:נכון אוהדי הפועל זרקו מוטות וכוסות לכר הדשא,נכון אוהדי הפועל פרצו למגרש,נכון אוהדי הפועל קיללו את השופטים אבל מישהו פיזית נפגע מאותם ארועים??? מישהו הובל לבית החולים בעקבות אותם ארועים.??? ולפני שכל אותם שונאי הפועל קמים ואומרים כן מישהי נפגעה הרי נורה רימון ליציעי מכב* תל אביב-להזכירכם הרימון נורה מחוץ למגרש ולא מהיציעים אשר מאכלסים את אוהדי הפועל תל אביב לדעתי ויותר חשוב לפני חוק אין ואי אפשר להאשים את אוהדי הפועל תל אביב מה שגם אותם יורי הרימון לא נתפסו ואי אפשר לברר האם הם אוהדי הפועל. ומצד שני יש לנו את העבריין המורשע (אל תעלב אלי אתה באמת כזה ) והבריון הראשי אלי טביב אשר ישנם הוכחות ברורות וחותכות שהוא היכה נער קטין בן 17.לאותו נער לא ״היה יכול להיגרם נזק כבד״ נגרם נזק כבד! אותו נער הובל לבית החולים עם נקב בעור התוף(אני במקרה חצי חירש ואין לאנשים מושג מה זה אומר נקב בעור התוף) אותו נער כנראה יהיה חירש באותו אוזן אותו נער לא יוכל להתגייס למקום שרצה בצבא כי לרוב לאנשים כאלה נותנים תפקידים זותריים ואותו נער פשוט יסבול כל חייב בגלל שאיזה בריון והמאבטח שלו החליטו להרביץ לו! ועכשיו אני שואל את כל אותם חכמי חלם ובראשם המשטרה: באיזה מקום בעולם נשמע שבשביל״נסיון לפגיעה באנשים״ יינתן עונש כבד יותר מאשר פגיעה ממשית באנשים!הרי זה בדיוק כמו שמישהו שביצע ממשית פשע מסויים ומי שהיה שוטף בתכנון יקבלו את אותו העונש(חס וחלילה אני לא מתכוון להשוואות את אוהדי הפועל תל אביב לשותפים לפשע זה רק בשביל לרדת לסוף דעתי ואילו את אלי טביב כן הרי אתה פושע טביבי זה כתוב שחור על גבי לבן) הרי יש עובדות בשטח: בדרבי האחרון לא נפגע אף אחד על כר הדשא ולו מחוץ לביתו של אלי טביב הוכה קטין בן 17 על ידי אותו טביב. הרי לפני טענתכם אלי טביב הוא בעלים שתורם המון להפועל תל אביב ונלחם באלימות,אז יש לי חדשות אליכם כל אותם יפי נפש ומתחסדים אלי טביב לא נלחם באלימות אלי טביב יוצר אלימות! ובשבילך אלי אני רוצה להגיד שכל נסיון שלך לייצר את המחאה כאלימה לא יעזור לך אנחנו נמשיך ונפעל בכל הדרכים הדמוקרטיות והחוקיות בשביל שאתה אותו פולש שלקח את הפועל כבת ערובה לא יהיה פה יותר! ומשפט אחרון לסיום: לא רוצים טביב בהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ״אלימות האוהדים״ ואלימות אלי טביב
הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
אחינו,
כדי שמישהו יקרא את הטקסט הזה, מומלץ להשתמש בפסיקים, ולחלק לפיסקאות.
מודה שנשברתי אחרי שורה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
אחינו,
אני יותר חלש ממך, לא הצלחתי לעבור אפילו חצי שורה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:31 
its-sick כתב:
עמי נאווי כתב:
אחינו,
אני יותר חלש ממך, לא הצלחתי לעבור אפילו חצי שורה.

כנראה שלא במקרה כינה את עצמו המשתמש הזה בשם: חריג .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
חריג כתב:
מאז הדרבי האחרון, או יותר נכון מאז ״הפיגוע הספורטיבי״ האחרון, אין ולו יום אחד שאני קורא עיתון שומע רדיו או רואה חדשות, ונגלה כל פעם מחדש לסיקור ארועי הדרבי האחרון ולפעולות שצריך לנקוט כנגד אותם ״בריונים״.
כלא-זה הפתרון החד משמעי שכל אותם חכמי חלם (הנהלת הפועל תל אביב, ההתאחדות לכדורגל, משטרת ישראל, שרי ממשלה וחברי כנסת וכל אדם אשר רוצה קצת להינות מחשיפה תקשורתית על חשבון אוהדי הפועל תל אביב), מציעים ודורשים, ויפה שעה אחת קודם לטענתם.
עכשיו אני רוצה לענות לכל שונאי הפועל תל אביב ובראשם אלי טביב על האשמות המיוחסות לנו: נכון אוהדי הפועל זרקו מוטות וכוסות לכר הדשא, נכון אוהדי הפועל פרצו למגרש, נכון אוהדי הפועל קיללו את השופטים, אבל האם מישהו נפגע פיזית מאותם ארועים? האם מישהו הובל לבית החולים בעקבות אותם ארועים?
לפני שכל אותם שונאי הפועל קמים ואומרים "כן, מישהי נפגעה, הרי נורה רימון ליציעי מכב* תל אביב!" - להזכירכם, הרימון נורה מחוץ למגרש ולא מהיציעים אשר מאכלסים את אוהדי הפועל תל אביב, לדעתי ויותר חשוב לפני חוק, אין ואי אפשר להאשים את אוהדי הפועל תל אביב, מה שגם אותם יורי הרימון לא נתפסו ואי אפשר לברר האם הם אוהדי הפועל.
ומצד שני יש לנו את העבריין המורשע (אל תעלב אלי, אתה באמת כזה) והבריון הראשי אלי טביב, אשר ישנם הוכחות ברורות וחותכות שהוא היכה נער קטין בן 17. לאותו נער לא ״היה יכול להיגרם נזק כבד״, אלא נגרם נזק כבד! אותו נער הובל לבית החולים עם נקב בעור התוף (אני במקרה חצי חירש ואין לאנשים מושג מה זה אומר נקב בעור התוף), אותו נער כנראה יהיה חירש באותה אוזן, אותו נער לא יוכל להתגייס למקום שרצה בצבא, כי לרוב לאנשים כאלה נותנים תפקידים זותריים ואותו נער פשוט יסבול כל חייו בגלל שאיזה בריון והמאבטח שלו החליטו להרביץ לו!
ועכשיו אני שואל את כל אותם חכמי חלם, ובראשם המשטרה: באיזה מקום בעולם נשמע שבשביל ״נסיון לפגיעה באנשים״ יינתן עונש כבד יותר מאשר פגיעה ממשית באנשים? הרי זה בדיוק כמו שמישהו שביצע ממשית פשע מסויים ומי שהיה שותף בתכנון יקבלו את אותו העונש! (חס וחלילה אני לא מתכוון להשוות את אוהדי הפועל תל אביב לשותפים לפשע. זה רק בשביל לרדת לסוף דעתי ואילו את אלי טביב, כן הרי אתה פושע טביבי זה כתוב שחור על גבי לבן)
הרי יש עובדות בשטח: בדרבי האחרון לא נפגע אף אחד על כר הדשא, ולו מחוץ לביתו של אלי טביב הוכה קטין בן 17 על ידי אותו טביב. הרי לפני טענתכם אלי טביב הוא בעלים שתורם המון להפועל תל אביב ונלחם באלימות. אז יש לי חדשות אליכם כל אותם יפי נפש ומתחסדים: אלי טביב לא נלחם באלימות אלי טביב יוצר אלימות!
ובשבילך אלי אני רוצה להגיד שכל נסיון שלך לייצר את המחאה כאלימה לא יעזור לך. אנחנו נמשיך ונפעל בכל הדרכים הדמוקרטיות והחוקיות בשביל שאתה, אותו פולש שלקח את הפועל כבת ערובה, לא יהיה פה יותר!
ומשפט אחרון לסיום: לא רוצים טביב בהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:46 
הטקסט נכתב באייפון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:49 
אם אלימות אלי טביב עסקנו...
http://www.news.frogi.co.il/view/1751
ציטוט:
כיצד יכול להיות שטביב מציין בגרסתו כי לא הופעלה כלל אלימות מצידו ומצד מאבטחו, כשלראשונה בתכנית הרדיו חושף פרקליטו כי הנער הותקף והוכה על ידי המאבטח?

שנית, כתוצאה מדבריו על עניין המצלמות, ניתן להסיק כי צילומי מצלמות האבטחה מתעדות ומאששות את גרסת טביב - אזי למה דווח לאחר מכן בחדשות 2 שטביב חשוד בשיבוש הליכי חקירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
חריג כתב:
הטקסט נכתב באייפון...

אתה בערך האדם הכי משועמם בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:53 
ככה זה שאתה בשמירה בבסיס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
חריג כתב:
ככה זה שאתה בשמירה בבסיס...

או כשאתה חריג (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
חריג כתב:
הטקסט נכתב באייפון...

אתה בערך האדם הכי משועמם בעולם.

מה עם המשועמם שניקד ותיקן שגיאות כתיב בטקסט שלו?
קצת רסקפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: