אני אוהד הפועל מגיל 6 ופוקד את מגרשי הכדורגל עוד לפני. אני יושב ב 15 השנה האחרונות בשער 5
וב12 שנים האחרונות באותו מקום בדיוק. אני לא "אולטראס" אבל לא אכחיש שחברי יודעים בדיוק את מי אני
אוהד, אני לא חוליגן או פושע כי מעולם לא ראיתי תחנת משטרה מבפנים.
שמעתי ויותר מפעם אחת את דבריך, ברדיו ובטלויזיה, אך אתה מעולם לא שמעת את דברי.

תל אביב לא שייכת לך. היא שייכת לקהילה. אתה מחזיק בזכויות להפעיל אותה. הדרך שבה הגעת
להחזיק את הקבוצה
שלי (דגש במקור) לא הסבה לך הרבה כבוד, לא כשותף, עם שאלות רבות על עזיבת
הפועל כפר סבא ותקופת צינון ולא כבעלים, בה לתפיסתי, החלשתם אתה ושותפך לשעבר, בתקופת הבמבי את הקבוצה
וגרמתם ליותר מלב אחד לפעום אחרת מן הרצוי לו.
אבל, מאחר והצהרת כי כוונותיך הינם נקיות ואמיתיות ומעשיך, מינוי אוהד מוכר כיו"ר ואיש מקצוע צעיר אך מוערך כמנכ"ל,
גרמו לי לקבלך בזרועות פתוחות, דף חלק. פעולות שעשית כגון התחזקות בשחקנים עם החתמת מאמן שנויה התקבלו, אצלי,
כחבלי לידה, כתקופת נסיון, כתחילתה רצופת מהמורות של תקופה חדשה אך עם מטרות משותפות לנו כקהל ולך כבעלים.
התפטרות היו"ר והמנכ"ל ובעיקר זה האחרון, שהינו חסר זיהוי מוחלט, אלא איש מקצוע גרמו ליותר מפעמון אחד לצלצל.
פעולות נוספות והתבטאויות, לאורך כל התקופה. ג'מצ'י, סגירת שער 5, סחבת בענין משכורות שחקנים,
התפרקות מח' הנוער לא הוסיפו לך נקודות אלא רק הורידו. ניתוק מן הקהל, בניגוד למנכ"ל המתפטר שלך שהצליח לפנות
לעצמו זמן לענות לפניה שלי בפייסבוק... ועוד ועוד.
אבא שלי אוהב את המשל על אדם ששקוע בבור של חרא ומבקש "...בלי גלים, בלי גלים..." אבל אתה כהרגלך בינואר,
פעם שניה בתקופה שמכריעה את העונה, דניאל דה רידר בעונת הדאבל מזכיר לך משהו, אתה נעלם לך למיאמי החמימה.
אז זה בסדר יש לך עסקים, אבל מה עם ה"עסק" היחידי שלך בארץ הקודש, לטענתך. מה עם אלפי קוני המנויים, שאת
פתיחת הקניה תזמנת בדיוק לאחר קנייתו של עומר דמארי... אנחנו פחות חשובים מקוני מכנסי גלישה במיאמי?
אני את התשובה שלי ממך כבר קיבלתי. התשובה שלי אליך היא "...זה לא הקומץ, זה כל

..."
(אבחנה אישית, אף אחד לא התכוון לפגוע בך כשהעצבים בשער 5 התפרצו בסוף המשחק, ארועים שראוים לגינוי, אך
עם זאת אתה לא בדיוק שיה תמימה, הרי היית שם בדיוק בשביל לחמם את האווירה, פשוט הצטברות של תסכול על
הנהלה מנותקת עם שיפוט מזוויע גרמו למראות המכוערים, אפרופו, שיעור היסטוריה/גאוגרפיה פוגרומים קרו ברוסיה
ואוקראינה).
ההופעות הרבות, הספינים הברורים באמצעי התקשורת לא עושים את עבודתם. מותר להודות בטעויות.
אם אתה באמת חושב שאתה יכול לתקן/לשנות/לשפר אתה צריך לעשות לא לדבר.
אבל כמו שזה נראה עכשיו....
בא ניפרד כלא ידידים, אתה תחזור לך למיאמי, ואני אמשיך לעשות לי מנוי, כי אחרת לא תראה מיל שחוק שיצא מכיסי.
נראה לי שאני לא היחיד שאם המצב הנוכחי ישאר, אני אצטער ב 15 שנה ואשוב לראות כדורגל בקרית אליעזר, ר"ג
וסרמיל וטדי (ימק"א עליו השלום).