GATE7 כתב:
אוגמק כתב:
GATE7 כתב:
אוגמק כתב:
GATE7 כתב:
הכי פשוט. לא צריך תעונשים שלהם לא להגיע למשחקים יותר. שטביב ישחק עם הקבוצה שלו בלי אוהדים ובלי שחקנים ושבית הדין יאכל את הלב שקהל שממלא כל שבוע את בלומפילד ומגרשים אחרים לא יגיע יותר לצפות בכדורגל.
עד שלא תעלם השחיתות מבין הדין אחרי שאוהדי כל הקבוצות אבל במיוחד בית"ר ירושלים מתפרעים כל משחק בתוך המגרש ומחוצה לו כבר עשרות שנים עם נקודות על תנאי מפה ועד הודעה חדשה וזה רק בגלל שהם הפסידו.
מצד שני הפועל תל אביב בהתפרעות הראשונה שלהם תחת התגרות של בעלים שמפרק את הקבוצה ושופט מכור בדרבי שהוא גם ככה משחק רגיש.
עד שלא יעלם טביב מהפועל וימשיך להתנהג בעבריינות ולשקר.
זו לא הקבוצה שלי זה לא הכדורגל שאני רוצה לראות אני אישית לא מגיע יותר למגרשים לפחות ל10 שנים הקרובות.
תודה לפושע אלי טביב ולמושחתים מבית הדין שהרסו את אחת הקבוצות הגדולות במדינה.
אתה באמת חושב שהם יאכלו את הלב?
אין ליגה בלי הפועל תל אביב ואם הם לא מבינים את זה עכשיו בגלל שנאה עיוורת הם יבינו את זה אחרי כמה משחקים שהם יראו שזה רציני.
אני אומר לך שכל העיתונאים, כל אוהדי הקבוצות השונאות שלנו וגם בית הדין אחרי שהרוחות ירגעו קצת אבל הפועל לא תהיה שם
יאכלו את הלב "אין ליגה בלי הפועל", "אין ליגה בלי בית"ר"... נו באמת.
אחרי כל מה שעברנו רק בשבוע האחרון עם השיא של היום, אתה באמת חושב שיש מישהו שהפועל חשובה לו חוץ מאיתנו? כל אותם אנשים ישמחו לראות את כולנו נעלמים מהנוף שלהם.
בוא נבהיר משהו הסיבה הראשונה שאני לא מתכוון להגיע למשחקים יותר היא לא כמניפולציה אלא כי פשוט נמאס לי.
אם אתה אוהב לקבל בתחת מאלי טביב, מההתאחדות, מהעיתונאים, מהסוכנים ומכולם אז תהנה. מבחינתי זה לא כיף יותר לא מעוניין בזה.
אני פשוט חושב שההפסד הוא שלהם בסופו של דבר כי כשאין להם את מי לדפוק הם יאכלו את הראש. שלא נדבר על כסף יוקרה ומה לא.
אני חושב שההפסד לא שלהם כי הם ישיגו את מה שהם רצו. אלי טביב כבר הוכיח יותר מהכל כמה הוא מנותק, ממוצע הצופים במגרשים העונה מעניין לו את הזרת. אתה חושב שאתה עושה להם טובה בזה שאתה בא למשחקים של הפועל אבל צר לי להגיד לך שאתה ממש לא.
אנחנו צריכים לעשות ההיפך להגיע על אפם ועל חמתם, להיות קולניים יותר מאי פעם ושיבינו טוב טוב שאנחנו לא הולכים לשום מקום, ואף אחד לא יעצור אותנו וישתיק אותנו עד שהדיבוק יעוף מפה.