תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 08:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפחתת נקודות
הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 06:57 
על מה?ולמה?
מדהים איך כולם ואפילו פה החליטו שצריך להוריד לנו נקודות.השאלה היא לא אם להוריד,אלה כמה צריך להוריד?(הדעות חלקות בין 5 ל20)
ואני שואל למה?מה זאת הפעם הראשונה שקהל אוהדים מתפרע?מתי לפני הורידו לקבוצה נקודות על התפרעות?(לבית"ר הורידו על גזענות לא על התפרעות)
לפני בערך 3 שנים הייתה התפרעות עם זריקות אבנים ופציעות של אנשים ושוטרים במשחק בין סכנין לבית"ר.הורידו לאחת מהן נקודות?כשאוהדי בית"ר ב83 עשו פוגרום במקדש ובאוהדי הפועל הורידו להם נקודות?
אצל חיפה בית"ר ואפילו מכבי מה שאנחנו עשינו זה קורה כמעט בכל משחק גדול.

נערך לאחרונה על ידי nati בתאריך 10 מרץ 2012, 06:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפחתת נקודות
הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו 2 נקודות על תנאי שאפשר להפעיל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 07:03 
אז שיורידו 2 נקודות.
(באיזו עוד ליגה בעולם מורידים נקודות על התפרעות של אוהדים?)אבל כולם מדברים על מינימום 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
יורידו 2-3 ויתנו אותו דבר על תנאי. לא יהיה מינוס 5.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 08:49 
נתי, יש החלטה מלפני כמה שנים להחמרה בעונשים ומידרוג: רדיוס, 2 רדיוס, 3 רדיוס, הפחתת נקודות, הפסקת פעילות וכן הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 08:59 
עפר דגמי לעולם כתב:
נתי, יש החלטה מלפני כמה שנים להחמרה בעונשים ומידרוג: רדיוס, 2 רדיוס, 3 רדיוס, הפחתת נקודות, הפסקת פעילות וכן הלאה.

ותמיד אנחנו הראשונים.(למה לבית"ר בעונש האחרון לא הופחתו נקודות?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 09:55 
נתי,
כשהיעד הוא לגרום לטביב לעזוב את הפועל, הפחתת נקודות שתרחיק את הפועל מאירופה, היא אבן דרך חשובה.
זה ימנע ממנו הכנסות נוספות. ככל שכמות הכסף הזורם תיקטן הוא יחשוף את פרצופו האמיתי.
אני לא רואה קונסטלציה שהוא מכניס יד עמוק לכיס ומביא כסף.
כמו כן, זה מפחית את ערך הקבוצה ומוריד את מחיר הרכישה העתידי ומקל על מומ עם בכלל מתנהל מומ.

בכלל ,
אם היה ניתן לעשות עצומה חתומה עי אוהדים בעלי מנויים, שיצינו ליד שמם את מספר המנוי, ויחתמו על כך שאם הוא בהפועל שנה הבאה הם לא קונים מנוי בכל מקרה, זה יתן עוד נידבך להחלטה המרכזית שהוא צריך לקבל (או שקיבל כבר) למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 10:31 
אדום ותיק כתב:
נתי,
כשהיעד הוא לגרום לטביב לעזוב את הפועל, הפחתת נקודות שתרחיק את הפועל מאירופה, היא אבן דרך חשובה.
זה ימנע ממנו הכנסות נוספות. ככל שכמות הכסף הזורם תיקטן הוא יחשוף את פרצופו האמיתי.
כמו כן, זה מפחית את ערך הקבוצה ומוריד את מחיר הרכישה העתידי ומקל על מומ עם בכלל מתנהל מומ.

בכלל ,
אם היה ניתן לעשות עצומה חתומה עי אוהדים בעלי מנויים, שיצינו ליד שמם את מספר המנוי, ויחתמו על כך שאם הוא בהפועל שנה הבאה הם לא קונים מנוי בכל מקרה, זה יתן עוד נידבך להחלטה המרכזית שהוא צריך לקבל (או שקיבל כבר) למכור.

א-אני לא רוצה שהפועל תתרחק מאירופה.
ב-מה הקשר בין מה שאוהדים רוצים,לעונש מהתאחדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 11:09 
זה אחלה להיות אופטימיים אבל לדעתי מצפה לנו הפתעה רעה.
ההתלהמות וההסתה בימים האחרונים תסתכם בעונש שלפחות מכבי חיפה תעבור אותנו עוד לפני המשחק מחרתיים ואם לא רז בטח אחרי המשחק.
אך תתפלאו אם אנחנו בפלייאוף התחתון (האמת בא לי אולי זה יגבש אותנו מחדש).
אירופה עם קבוצת הבזיון שתהיה לנו בשנה הבאה ? לפחות יחסכו לנו כסף לטיולים ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו עונש ע"ת של הפחתת שתי נקודות על התנהגות בלתי הולמת / התפרעות אוהדים ולכן הוא יופעל בטוח (בנוסף על 40,000 שקל קנס). אני משוכנע שהפוקוס עלינו ירד אחרי המשחק של הבבונים מול הלוזוניה ולכן לא בטוח בכלל שיורידו לנו נקודות מעבר לשתיים האלו, אולי יוסיפו עוד אחת בפועל ועוד 5 ע"ת ויכפילו את הקנס.
מעבר לכך, דרך אירופה אפשר להגיע גם דרך הגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 11:50 
דברים מהסוג הזה קורים לפחות פעם בעונה אצל בית"ר ואצל חיפה. כולנו יודעים את זה.
אבל אני כבר מזמן די התנתקתי רגשית מכל מה שקשור לבית דין-הפועל-עונשים. לא מחפש הגיון.
אם היית שואל אותי יום אחרי המשחק מה נקבל גם אני הייתי אומר הורדת נק'.
לא חושב שמישהו פה באמת החליט שזה מה שמגיע לנו...סתם הוצאת עצבים\תסכול\ציניות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 12:14 
נתי, קודם כל אתה צודק. אם על אירועי עבר כמו ידויי האבנים של אוהדי בני יהודה שנה לאחר הדאבל הראשון או רמיסת אמיר ראנד ע"י המון חיפאי זועם באליפות שלהם סוגיית הפחתת הנקודות לא עלתה על הפרק - על אחת כמה וכמה אירוע פחות חמור כמו השלכת מקלות פלסטיק (שלא יכולים להרוג אף אחד) לא מצדיק הפחתת נקודות.
אבל, יש פה שילוב של כמה גורמים:
1. קודם כל ההחמרה בענישה ע"י ההתאחדות. הפועל היא שפן הנסיונות של הענישה (למעט קריאות גזעניות, ששם בית"ר היא השפן, אבל זכור לי שהאשימו אותנו סתם על קריאות גזעניות). למה הפועל היא שפן נסיונות?
א. כי יש לה הכי הרבה שונאים, וענישה של הפועל היא קונצנזוס מקיר לקיר. ויש לנו הנהלה אימפוטנטית (בעתם כבר אין לנו הנהלה בכלל).
ב. אנחנו לא חזקים כמו חיפה בהתאחדות או כמו בית"ר בפוליטיקה.
ג. יכולת הלקאה עצמית משובחת. אוהדי הפועל, גם בתקשורת, לא יגוננו על אוהדים אחרים או על הקבוצה. מתי אראל סגל או שלומי ברזל קראו להוריד לבית"ר נקודות? זה לא נראה לי קרה. אוהדי הפועל בתקשורת, בשם השקר של "התקשורת האדומה", מנסים להוכיח יושרה מקצועית ואובייקטיביות בכך שהם יצלבו את הפועל. הם רק שוכחים שכדורגל זה עסק אמוציונלי, לא אובייקטיבי, ואין להתייחס לקבוצה כאל אובייקט זר.

2. התדמית של הפועל בעיני הציבור. נוצרה להפועל תדמית של קבוצה אלטיסטית, עם קהל מתנשא ואלטיסטי, "מנותק מהעם", עוכר ישראל. נוסיף על כך את הדעות הקדומות (מפא"י, ההסתדרות, שמאלנים) וקיבלנו מתכון בדוק לשנאה יוקדת. אין מה לעשות עם זה - ישנאו אותנו, וצריך ללמוד לחיות עם זה. הדרך להימנע מכך היא פשוט להיות ילדים טובים, תמיד, בכל מצב. לא לקלל, לא לנהום (לאף שחקן), לא להשליך חפצים או חזיזים, לא לשיר שירים שקשורים לשואה או שקוראים למותו של מישהו או משהו. נכון, כל קהלי הקבוצות האחרות עושים את זה, וחלקם אלימים פיזית ומסוכנים (שזה חמור בהרבה - רק שהחלאות מההתאחדות/תקשורת לא מתייחסים לזה בכלל) - אבל כמו במדינה חשוכה - מה שלהם מותר לך אסור. פה גם נמצא חלק מהתסכול בקרב אוהדי הפועל, אבל נשאיר את זה לדיון אחר.

3. כי אין לזה כמעט השלכות ספורטיביות - זה לא יכריע את זהות האלופה, אלא רק ישפיע על מקום באירופה (וגם לא בטוח).

4. כי זה בא לאחר הורדת נקודות לבית"ר, שהיא אחת הקבוצות הפופולריות במדינה, שהיא הקבוצה המזוהה עם השלטון (שוכחים את זה משום מה), שהטקטיקה שלה מאז ומעולם הייתה להשוות את העונשים שלה לעונשים של הפועל - והיא הצליחה לגרור יפה את התקשורת לשם (בזכות האוהדים שלה בתקשורת, שהם באמת אוהדים).

5. כי יש ציפיות מהקהל של הפועל - זה מתקשר לסע' 2. מהקהל של הפועל מצפים ליותר, כמו שמצפים ליותר בגרות מילד בן 15 מאשר מילד בן 5 - בכדורגל זה אותו הדבר. הצלחנו, בזכות אוהדים רהוטים, תפאורה יצירתית ורעיונות מקוריים למצב את עצמנו כקהל חכם יותר ובוגר יותר. עכשיו חובת ההוכחה היא עלינו, ומחכים לנו מעבר לפינה כדי שנמעד. בניגוד לסע' 2 זה לא נובע משנאה, זה נובע מקנאה. לראייה, לאיזו קבוצה מזכירים אירועים אלימים/גזעניים/פוגעניים שנים רבות לאחור? הבובה של הבן של אובארוב הייתה לפני 15 שנה. עדיין מזכירים לנו את זה. שנתיים-שלוש קודם לכן אוהדי בית"ר ביצעו את האקט הגזעני ביותר עלי אדמות כשהניחו על מקל כמה אשכולות של בננות וכתבו מתחת -"למקנאקי" (שחקנה שחור העור של הגרמנים). מישהו מזכיר את זה??? האם הם קיבלו עונש על כך??? לא. על כך נוסיף את אדהם שביטה (ונשווה זאת לאמיר ראנד, שכמעט ולא מוזכר) או את רימון ההלם שנזרק על שמעון גרשון (לעומת רימון גז, מסוכן בהרבה, שהושלך רק השנה במשחק בב"ש, או אבנים שהושלכו על אוטובוסים בטדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 12:37 
אדום ותיק כתב:
נתי,

בכלל ,

:ROSE:
סוף סוף משהו שפוי.
מקום 8 וחרם מנויים בעונה הבאה יקדמו ויזרזו את עזיבת הפסולת.
אירופה ומנויים רבים והפסולת ישאר. כל עוד הוא יכול להרוויח שקל אחד בודד אז הוא ישאר. מה איכפת לו?

מי שרוצה אירופה ומי שעושה מנוי שנה הבאה איכפת לו מעצמו יותר ממה שאיכפת לו מהפועל תל אביב.
בין אם זו טיפשות או תמימות או ביודעין, הוא משת"פ של הפסולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 12:41 
כרגיל, דעת הקהל והתקשורת יכתיבו את העונש בבית הדין
מדינת ישראל שנת 2012.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 13:04 
חתול אדום כתב:
אדום ותיק כתב:
נתי,

בכלל ,

סוף סוף משהו שפוי.
אירופה ומנויים רבים והפסולת ישאר. כל עוד הוא יכול להרוויח שקל אחד בודד אז הוא ישאר. מה איכפת לו?

מי שרוצה אירופה ומי שעושה מנוי שנה הבאה איכפת לו מעצמו יותר ממה שאיכפת לו מהפועל תל אביב.

אני טיפש גא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

כמו ההחלטה להחמרה בעונשים נגד גזענות, נכון? בית"ר כבר היתה אמורה מזמן לסגור את הבאסטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:

רעיון מצויין, לדעתי.
כאן ועכשיו אני מתחייב לחתום על העצומה (3 מנויים בשער 7).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 13:28 
nati כתב:
אני טיפש גא

זה לא חדש. :)

אתה יודע שגם יכולת לבחור תמים או ביודעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאנחנו לא צריכים להתעסק עם ההחלטה של בית הדין, זה בכלל לא צריך לעניין אותנו. שיפסקו מה שיפסקו הם במילא לא פוסקים מרציונליות, וממש לא יצליחו למגר את האלימות והגזענות מהמגרשים עם ההחלטות שלהם. מכיוון שאנחנו יודעים מה האווירה נגדינו והיינו עדים לעליהום שהיה עלינו, שום דבר לא צריך להפתיע אותנו. העונה הזאת גמורה מכל הבחינות, ואני אישית כבר מוותר גם על אירופה. הדבר היחיד שאני לא מוותר עליו זה לראות את השחקנים יורקים דם בכל משחק (למרות שאני לא יודע אם אני הייתי מסוגל לעשות את זה אם הייתי במקומם, עם כל האווירה מסביב). לכן, אני ממש ממש אתבעס לשמוע דיונים על העונש לאחר מכן, ההם קיבלו ככה, אנחנו חטפנו ככה, יאללה לא מעניין. זה ממש לא משנה, והדבר היחיד שחשוב להתרכז בו מעכשיו זה להעיף את החלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 14:25 
יורידו 2, יורידו 5, לא רלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 15:29 
חתול אדום כתב:
אדום ותיק כתב:
נתי,

בכלל ,

סוף סוף משהו שפוי.

כמה אפשר לטחון את השטות הזאת שאירופה מרחיקה את עזיבת טביב מהפועל.
אין שום קשר בין אירופה לעזיבה/השארות של טביב.
אם באמת הוא היה רוצה אירופה כדי לגנוב עוד יותר מהקופה אז הוא היה משקיע טיפה בחיזוק (מהכסף של הפועל
לא חס וחלילה מהכסף שלו) בקיץ ולוקח כאן אליפות בהליכה.
הכסף מליגת האלופות גדול פי 3 מהכסף מהליגה האירופית.

אירופה תשפיע במידה וכן נצליח להעיף עד הקיץ את טביב.
זה משפיע על התקציב (45 מליון ש"ח במקום 30) ועל הרצון של זרים סבירים לבוא לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:

ידידי,
הניתוח הלוגי שלך הוא פשטני לטעמי.
קח בחשבון כי הוא גם מרחיק אולי משקיעים מסויימים.
לפעמים למשקיע כדאי לשלם קצת יותר עבור נכס ששווה יותר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: