תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 07:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ישיבת המועצה למניעת אלימות בספורט
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 16:51 
אסף אייל ואנוכי השתתפנו היום בישיבת המועצה למניעת אלימות בספורט. שעתיים וחצי של סבל מתמשך.
זה התחיל במופע גרנדיוזי וחסר פרופורציות של השרה לימור לבנת שבכלל לא ראתה מה היה בדרבי ודיבר על "פיגוע ספורטיבי",
קראה להעמיד לדין במיידי (דיברה על זה שהיו צריכים תוך 24 שעות לשפוט את כולם) ושצריכים להיות המוני עצורים.
במהלך הדיון, חוסר ההבנה של האנשים שמשפיעים לנו על החיים היה פשוט מצמרר. חלקם דיברו על "למה בכלל להכניס אביזרי עידוד
למגרשים, למה צריך את זה?", חלק אחר אמר שצריך לבטל החלטות בית משפט ולהעמיד לדין מחדש אוהדים ולהעניש אותם למען ייראו וייראו
(ממש משטר צבאי), דיברו על זה שצריך להיות עונש מרתיע ומפחיד נגד הפועל שיעביר מסר. תקפו את המשטרה שלא היו 250 עצורים
ושאנשים שוחררו לביתם אחרי שנחקרו ועוד כל מיני דברים פשוט הזויים שאני לא מצליח לזכור כעת. השיא היה שחצי מהדיון התמקד באוהדת כ'
ובזה שלא הענישו אותה מספיק ודרשו מהמשטרה ומהפרקליטות להעניש אותה בצורה מרתיעה. דיברו על חודש כלא.
מה שהיה הכי הזוי בכל הסיפור הוא שהיחידים כמעט שדיברו בהגיון, היו נציגי המשטרה. הם טענו שלמרות שדורשים מהם, הם לא יוכלו לעשות
את מה שבניגוד לחוק, לא יוכלו לעצור אנשים שלא חשודים בדברים ולא יוכלו לקבוע מה הענישה. הדבר הכי חשוב שהצלחנו להעביר שם
ולמעשה הוסכם על כולם זה שאסור בשום פנים ואופן להחזיר את השוטרים ליציעים.
מיד אעלה את הדברים שאני אמרתי בפני הוועדה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ישיבת המועצה למניעת אלימות בספורט
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 16:55 
הדברים שאמרתי בוועדה:

שמי נמרוד בוכמן, אני בן 28 ואוהד הפועל ת"א. בנוסף לכך אני סטודנט לתואר שני בדיפלומטיה באוניברסיטת תל אביב, פעיל חברתי שעוסק במאבקים ציבוריים, , חבר ועדת הספורט בעיריית ת"א ואחד ממובילי מחאת אוהדי הפועל ת"א בחודשים האחרונים.

ביום שני האחרון לא הייתי בדרבי התל אביבי, בפעם הראשונה מזה שנים רבות. יום קודם לכן הגיעו שני שוטרי מדור לביתי ולקחו אותי לחקירת משטרה. נחשדתי בזה שתליתי פלאיירים בשכונת מגוריו של אלי טביב. על הפלאיירים אגב, היה ציטוט פסק הדין של כבוד השופט סטרשנוב שמתאר את העבירות הפליליות של אלי טביב והעובדה שהוא אינו ראוי להיות בעלים של קבוצת כדורגל. אחרי שש שעות של חקירה שבהן התברר כי כלל לא הייתי קשור לתליית והפצת הפלאיירים, שחררה אותי המשטרה, אבל לא לפני שהרחיקה אותי ל-30 יום מהמגרשים ואסרה עליי להתקרב לביתו של אלי טביב או אל אלי טביב עצמו. למה? ככה.

באתי לכאן היום כדי לבקש מכם שלושה דברים:
הדבר הראשון הוא פרופורציות. אני יודע שבאווירה הציבורית שקיימת היום נורא קל להצטרף לגל המשמיץ והתוקף את אוהדי הפועל ת"א. שלא תבינו אותי לא נכון. אני לא מצדיק שום אלימות ותמיד פעלתי כדי למנוע אותה. אבל מכאן ועד למה שהולך בתקשורת הישראלית יש הבדל גדול מאוד. ביום שני האחרון לא היה פוגרום, לא היה פיגוע כפי שאמרה השרה. אני רוצה גם להזהיר אתכם. ברגע שאתם דוחקים אנשים לפינה בצורה כזאת תקיפה ואף מוגזמת, אתם רק גורמים להקצנה וממש לא מסייעים להרגעת המצב. קחו זאת בחשבון בהמשך דבריכם פה.

הדבר השני אותו באתי לבקש, וזו בקשה לא קלה, היא שתנסו באמת להתחקות ולהבין מהם שורשי הבעיה של מה שקרה ביום שני האחרון בבלומפילד. ולמה קהל שלם, וזה ממש לא היה קומץ, התפרץ והתנהג בצורה כזו. אתם יכולים להמשיך לטפל עם פלסטרים במחלת הסרטן, לתת רדיוס פה, להוריד נקודות שם. או שאתם יכולים באמת לעשות טיפול שורש אמיתי ולהבין מה עובר על אוהדי הכדורגל בישראל. וזה לא מייחד רק את אוהדי הפועל ת"א.

מה שאוהדי הפועל ת"א עשו ביום שני האחרון זו תולדה של תסכול וייאוש, 3 חודשים של מאבק ציבורי רחב מול בעלים של קבוצה שבמקום לנסות ולהבין מה האוהדים רוצים, בוחר להלחם בהם ודוחק אותם לפינה שבוע אחר שבוע (כאן נוצרה מהומה בדיון). אבל אלי טביב עם כל הרצון שלי לראות אותו מחוץ להפועל הוא לא העניין פה. אוהדי הכדורגל בישראל הגיעו לתחושת תסכול ומיאוס מהתהליכים שעובר הכדורגל הישראלי והם פשוט איבדו כל טיפה של אמון במוסדות ההתאחדות לכדורגל, בבתי הדין שלה, באיגוד השופטים ואפילו במשרד הספורט שלא באמת מנסה לעשות שום דבר כדי לשנות את המצב. אני רוצה שתנסו לנסות ולהבין איך באמת אפשר להבריא את הכדורגל הישראלי. כי הבעיות החמורות, הניתוק מהאוהדים שהם הבסיס לכל הדבר הזה, הם משהו שלא יכול להמשך יותר.

הדבר האחרון שבאתי לבקש הוא שלא תסחפו לגל הפופוליזם ושלא תחזירו את השוטרים ליציעים. אני יודע שיש כמה פובלציסטיים שמנסים לדחוף לזה, אותם פובלציסטיים שבחיים לא יישבו ביציע אוהדי הכדורגל. אבל אני אומר לכם, כאחד שנמצא שם כבר 15 שנה באופן רצוף. ששוטרים ביציעים הובילו לאלימות גרועה הרבה יותר ממה שיש מאז יציאתם, להרבה יותר פצועים, הרבה יותר עצורים, והרבה יותר בלאגן. יש מחקרים אקדמיים שמוכיחים זאת ויש גם מציאות בשטח. גם המשטרה מבינה את זה, גם ניר פרצלינה שנמצא כאן וראה מקרוב את הדברים מבין את זה. אם תחזירו את השוטרים ליציעים, נמצא כולנו את עצמנו יושבים פה, באותו המקום, בעוד פחות משנה, ומדברים על האלימות הגואה במגרשי הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 16:58 
250 עצורים,

כי זרקנו מלא שקיות גרעינים וכוסות שתייה.
ילדים נדקרים אחרי כל משחק בטדי,
אבל אנחנו אלה ששברנו את הקש.

אמרתי כבר שהמדינה הזאת פשטה רגל?
הלוואי לימור לבנת תמות.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 08 מרץ 2012, 17:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:04 
250 עצורים? חבל שלא היו 2500 עצורים
אז אנשים היו מתחילים להבין שמשהו כאן מסריח. אולי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:07 
באמת מתסכל.
אמרת דברי טעם.

נאיבי לחשוב ששרים ופוליטקאים לא ימהרו לקפוץ על עגלת הפופוליסטיות. זה טבוע בדם שלהם. על אחת כמה וכמה לימור לבנת, אולי גדולת הדור בפופוליזם ועומק חשיבה רדוד.

נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:07 
אגב, לא היה אף נציג מהנהלת הפועל ת"א (אולי כי אין כזו...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
לימור ליבנת הרוויחה את הכותרת שלה.
זאת הייתה המטרה היחידה של כל הדיון המיותר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:12 
סטרשנוב אמר משהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:13 
בר קולמוסא כתב:
באמת מתסכל.
אמרת דברי טעם.

נאיבי לחשוב ששרים ופוליטקאים לא ימהרו לקפוץ על עגלת הפופוליסטיות. זה טבוע בדם שלהם. על אחת כמה וכמה לימור לבנת, אולי גדולת הדור בפופוליזם ועומק חשיבה רדוד.

נורא

הוצאת לי את המילים מהפה. הבעיה היא שבנושאים האלו הכנסת די משקפת את הלך הרוח ברחוב. כל בנאדם שני שדיברתי איתו השבוע חינטרש לי את המוח עם דברים דומים. עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:20 
סימרוטיץ כתב:
סטרשנוב אמר משהו ?

סטרשנוב כתב:
כלום יכול להיות ספק ספיקא כי במקרה דנן השיג המשיב את הזיכיון לניהול קבוצת הכדורגל 'על סמך עובדות כוזבות, מצג שווא או פרט מטעה מהותי' - או שמא כולם יחד - שעה שהעלים מההתאחדות את הפרט המהותי של קיום עברו הפלילי וחתם על הצהרה כוזבת שלפיה אין לו עבר פלילי מסוג כלשהו? אתמהה

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:43 
חותם על כל מילה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4200055,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:47 
moshiko כתב:

וואלה?
אביחי פרחח עם קבלות? אפשר לראות את הקבלות בבקשה?
זה שסלים טועמה לא יוצא נגד הקללות שלו זה לאו דווקא דבר פסול!
מעטים השחקנים הערבים שאמרו או יצאו כנגד הגזענות.
עמיר פלג שלא כהרגלו החליט להיות פופוליסט ולהצטרף לעליהום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:53 
לירון האדום כתב:
moshiko כתב:

וואלה?

זה אשכול חשוב על ישיבת המועצה, אל תשתף פעולה עם הפרובקטור שרוצה להרוס אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

עמיר פלג שהיה מקבל כאן פרחים ולבבות מתחיל לאבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 18:11 
כל מילה שעמיר פלג כתב על טועמה מדויקת ב100 אחוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לירון האדום כתב:
moshiko כתב:

וואלה?

זה אשכול חשוב על ישיבת המועצה, אל תשתף פעולה עם הפרובקטור שרוצה להרוס אותו.

!!!!!!!!

עמיר פלג לא שייך לאשכול הזה. תפסיקו לזהם אותו!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 18:55 
מה לעשות שבערוץ 2 עכשיו היו סטרושנוב ועמיר פלג ביחד?
בכל אופן, האייטם היה בסך הכל סביר.
סטרשנוב אמר שיש ירידה באלימות במגרשים.
והכי מעניין - אמר שהקבוצות צריך לשתף ולהקשיב הרבה יותר לקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 18:59 
כן, כנסת ישראל שכל בן אדם שני שם עבריין מורשע או נחשד ככזה יטיפו לנו מוסר
גם כשהם הולכים מכות ושופכים מים אחד על השנים יש 120 עצורים לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
הארווי כתב:
סימרוטיץ כתב:
סטרשנוב אמר משהו ?

סטרשנוב כתב:
כלום יכול להיות ספק ספיקא כי במקרה דנן השיג המשיב את הזיכיון לניהול קבוצת הכדורגל 'על סמך עובדות כוזבות, מצג שווא או פרט מטעה מהותי' - או שמא כולם יחד - שעה שהעלים מההתאחדות את הפרט המהותי של קיום עברו הפלילי וחתם על הצהרה כוזבת שלפיה אין לו עבר פלילי מסוג כלשהו? אתמהה

:hapoel:

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 19:34 
ראשית אני חייב לציין שזהו אחד המקרים בהם אני מזדהה עם כל אות של נושא הדברים ראצ'ו שמסתמן בעיניי כאחד הדמויות היותר מרשימות בהם נתקלתי בשנה האחרונה. האופן שבו הרים את המחאה שלנו כנגד טביב , הקשבתי לראיונות שנתן ודבריו היום מעידים על דמות שעלינו להעמיד בראש המחנה. את קולי (ואדאג שלא רק שלי) בבחירות לעמותה הוא כבר קיבל.
כששמעתי היום בחדשות את הציטוט של לימור (אין ספק שבביטוי שלה היא יותר לימור ופחות לבנת) חלף במוחי רעיון שנאומו האדיר של ראצ'ו בוועדה רק שכנע אותי להעלות אותו פה ולקחת אותו צעד קדימה.
ועד קטן כגון עובדי ועד חברת חשמל (בהשוואה למספר אוהדי הפועל תל אביב) מצליח לסובב את על האצבע פוליטיקאים בכך שהם מתפקדים לאחת המפלגות ודוחפים מועמד שייצג את האג'נדה שלהם.
אם הפוליטיקאים כגון לימור מרימים לנו להנחתה בואו נעשה את המעשה ונתארגן על ידי הצטרפות לפריימריז של מפלגות ושם נריץ אנשים שידאגו לאינטרסים של ספורט ראוי, נקי, מכובד, הבנה שהאוהדים הם המהות של הספורט וכו' וכו'.
מצידי אם ראצ'ו היה מעמיד עצמו כמועמד מטעם כל מפלגה שיבחר אני נרשם עוד היום למפלגה ומצביע בפריימריז עבורו.
בכמות האוהדים שלנו אנו מסוגלים להעמיד אותו גם בראשות המפלגה ו/או לדאוג לכמה כאלו במפלגות שונות.
שיהיה לכולנו ברור אנו עומדים להיכנס לתקופה נוראית שהשיקום ממנה ייקח מספר שנים (גם אם המנוול מוכר אותנו היום) . אם הוא לא מוכר אז אללה ירחמו.
רק הרצת "פולטיקאים" תוכל לסייע לנו להתאושש מהר יותר.
אנחנו היום שק חבטות שחובטים בו ללא רחמים. אין לנו הנהלה , או דובר, שיעלו לשידורים וייצעקו "השתגעתם" !!! כל הפגנה של קומץ חרדים הזורקים אבנים מסוכנת יותר ממה שקרה בבלומפילד והמנוולת מכנה את זה פיגוע. אז מה יקרה ההתחרעות של אוהדי ביתר באותו סדרן , או הכאה של הילדים שהעזו להגיע לטדי, שרפת הכיסאות. ינעל העולם אף אחד לא נפגע מאירועי הסיום, אין נזקים לאצטדיון והיא מכנה את זה פיגוע. נכון נזרקו "מוטות" השוקלים 100 גרם ששוטרים עומדים ותופסים אותם באויר כאילו מישהו מסר להם סנדויץ.
אם הפוליטיקאים התחילו להתערב (וטוב שיתערבו אך בנושאים הנכונים) בוא נכנס לפוליטיקה ונכוון אותם על פי האינטרסים של הספורט ושלנו האוהדים.
לא אינטרסים של בעלים עבריינים וחסרי זיקה, לא אינטרסים של עסקנים עלוקות המתעלקים עלינו על מנת לקבל טיסה וכרטיסים לגמר ליגת האלופות, לא אינטרסים של עורכי דין שנזרקו מכל מקום על מנת לעמוד בבית הדין המגוחך של ההתאחדות, אינטרסים של עיתונאים מלוכלכים מלחכי פנכה שלא יודעים להפריד בין הקבוצה האהודה עליהן לתועלת הספורט .

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 08 מרץ 2012, 19:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
ראשית אני חייב לציין שזהו אחד המקרים בהם אני מזדהה עם כל אות של נושא הדברים ראצ'ו שמסתמן בעיניי כאחד הדמויות היותר מרשימות בהם נתקלתי בשנה האחרונה. האופן שבו הרים את המחאה שלנו כנגד טביב , הקשבתי לראיונות שנתן ודבריו היום מעידים על דמות שעלינו להעמיד בראש המחנה. את קולי (ואדאג שלא רק שלי) בבחירות לעמותה הוא כבר קיבל.
כששמעתי היום בחדשות את הציטוט של לימור (אין ספק שבביטוי שלה היא יותר לימור ופחות לבנת) חלף במוחי רעיון שנאומו האדיר של ראצ'ו בוועדה רק שכנע אותי להעלות אותו פה ולקחת אותו צעד קדימה.
ועד קטן כגון עובדי ועד חברת חשמל (בהשוואה למספר אוהדי הפועל תל אביב) מצליח לסובב את על האצבע פוליטיקאים בכך שהם מתפקדים לאחת המפלגות ודוחפים מועמד שייצג את האג'נדה שלהם.
אם הפוליטיקאים כגון לימור מרימים לנו להנחתה בואו נעשה את המעשה ונתארגן על ידי הצטרפות לפריימריז של מפלגות ושם נריץ אנשים שידאגו לאינטרסים של ספורט ראוי, נקי, מכובד, הבנה שהאוהדים הם המהות של הספורט וכו' וכו'.
מצידי אם ראצ'ו היה מעמיד עצמו כמועמד מטעם כל מפלגה שיבחר אני נרשם עוד היום למפלגה ומצביע בפריימריז עבורו.
בכמות האוהדים שלנו אנו מסוגלים להעמיד אותו גם בראשות המפלגה ו/או לדאוג לכמה כאלו במפלגות שונות.
שיהיה לכולנו ברור אנו עומדים להיכנס לתקופה נוראית שהשיקום ממנה ייקח מספר שנים (גם אם המנוול מוכר אותנו היום) . אם הוא לא מוכר אז אללה ירחמו.
אנחנו היום שק חבטות שחובטים בו ללא רחמים. אין לנו הנהלה , או דובר, שיעלו לשידורים וייצעקו "השתגעתם" !!! כל הפגנה של קומץ חרדים הזורקים אבנים מסוכנת יותר ממה שקרה בבלומפילד והמנוולת מכנה את זה פיגוע. אז מה יקרה ההתחרעות של אוהדי ביתר באותו סדרן , או הכאה של הילדים שהעזו להגיע לטדי, שרפת הכיסאות. ינעל העולם אף אחד לא נפגע מאירועי הסיום, אין נזקים לאצטדיון והיא מכנה את זה פיגוע. נכון נזרקו "מוטות" השוקלים 100 גרם ששוטרים עומדים ותופסים אותם באויר כאילו מישהו מסר להם סנדויץ.
אם הפוליטיקאים התחילו להתערב (וטוב שיתערבו אך בנושאים הנכונים) בוא נכנס לפוליטיקה ונכוון אותם על פי האינטרסים של הספורט ושלנו האוהדים.
לא אינטרסים של בעלים עבריינים וחסרי זיקה, לא אינטרסים של עסקנים עלוקות המתעלקים עלינו על מנת לקבל טיסה וכרטיסים לגמר ליגת האלופות, לא אינטרסים של עורכי דין שנזרקו מכל מקום על מנת לעמוד בבית הדין המגוחך של ההתאחדות.

אוהדי הפועל מתפקדים כאיש אחד לליכוד?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 19:57 
teknoboy כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
לא אינטרסים של בעלים עבריינים וחסרי זיקה, לא אינטרסים של עסקנים עלוקות המתעלקים עלינו על מנת לקבל טיסה וכרטיסים לגמר ליגת האלופות, לא אינטרסים של עורכי דין שנזרקו מכל מקום על מנת לעמוד בבית הדין המגוחך של ההתאחדות.

אוהדי הפועל מתפקדים כאיש אחד לליכוד?

גם אגודה הולך ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081175,00.html

לידיעת הוועדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 21:02 
משהו שכתבתי -
http://tzursade92.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
250 עצורים,

כי זרקנו מלא שקיות גרעינים וכוסות שתייה.
ילדים נדקרים אחרי כל משחק בטדי,
אבל אנחנו אלה ששברנו את הקש.

אמרתי כבר שהמדינה הזאת פשטה רגל?
הלוואי לימור לבנת תמות.

אתה רציני?! אתה אשכרה מתעלם מהמקלות שזרקנו?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 22:16 
צור ש. כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 22:34 
צור ש. כתב:

אהבנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
מעניין שהשרה לבנת תמכה בחוק שחנן את החוליגנים שתקפו את כוחות הבטחון בזמן ההתנתות. אצל לימור לבנת, אם זה בריונות אידיולית ימנית זה כשר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 22:40 
טור נהדר צור. רק שאתה לא מדייק בדבר אחד: בזמן האירוע בארץ לימור לבנת אפילו לא הייתה בארץ... רק סיפרו לה מה היה
ובגלל זה היא באה היום במופע כל כך מגוחך, שברגע שהיא יצאה מהחדר כל הנוכחים אמרו אחד לשני "אין לה מושג מהחיים שלה".
אה, ושלא תתבלבלו. לימור לבנת באה לתת שואו למצלמות. דפקה את הנאום, הוציאו את התקשורת ואז היא הלכה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: