el dudernio כתב:
אוגוסטוס אתה צודק, למרות שב 10 שחקנים מול סכנין ממש לא בטוח שהם לא היו מפסידים, אבל היכולת שלהם למכסם מצבים היא מדהימה,
דבר שמעיד בעיקר על שקט ורוגע, בדיור הפוך ממה שיש לתמוז בראש עכשיו.
רוני, אני לא אוהב תיאוריות קונספירציה, אבל במציאות של היום הרבה מושפע מהלך הרוח התקשורתי.
גם חיפה וגם ק"ש זוכות לגל האדה תקשורתי הרבה יותר רחב מזה שיש להפועל (למרות התקשורת האדומה וכו').
להוציא אדום כזה לבאדיר, זה הרבה יותר "נוח" מלהוציא אדום כזה לחאסרמה.
כאשר טשירה למשל קיבל הרחקה ל 6 משחקים זה היה כאשר היתה הסכמה שהפועל היא הקבוצה ה"ראויה" מבחינת כדורגל
הפער התדועתי בין הקבוצות בתקשורות לא היה כזה גדול, כמו שהיה בעונה לפני זה, וכמו שיש היום בין ק"ש להפועל.
למשל מול בית"ר או מכבי נכון לכרגע היה מאבק הרבה יותר "נקי".
עזוב אותך. סולארי קיבל נגד מכבי אדום שאני חשבתי שלא ממש הגיע לו. זה נכון שהיו נגד הפועל 3 טעויות שיפוט בחודש וחצי האחרונים (שני אדומים ופנדל שלא נשרק בחיפה), אבל אני רק רוצה להזכיר לך שמי שאשם בטעות השיפוט אתמול הוא קוון שבוא נגיד לא שונא את הפועל ת"א (והצהיר שאהד אותה בעבר). פשוט חשב שראה משהו אחר. חבל, מעצבן, אבל קורה, מה לעשות?
אני מסכים איתך שלתקשורת יש השפעה, אבל ההתעסקות הזו בשופטים ובחירה כל פעם ביעד אחר היא לא לעניין. מבחינת הפורום הזה תמיד דופקים את הפועל. אני לא חושב ככה ואני גם לא חושב שיש איזו תוכנית על בהתאחדות לטובת קבוצה זו או אחרת. תסתכל על השיפוט בספרד או באנגליה ותראה ששם טועים לא פחות (ובד"כ לטובת הגדולות).
אני חושב שהשיפוט בארץ הוא גרוע, אבל זה לא מתבטא בטעויות ה"גדולות", אלא יותר ששליטה של שופט במשחק, עצירות מרובות ומיותרות, מה שבליגות הבכירות באירופה קורה הרבה פחות. מבחינת טעויות קריטיות (אדומים, פנדלים) אני לא חושב שפה טועים יותר.