תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לחמן?
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 13:40 
מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת.איך יכול להיות שה0 הלוזר הזה שנכשל בכל קבוצה כל הזמן מצליח למצוא קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לחמן?
הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 13:42 
יעני אינטיליגנט שיודע לדבר יפה ועם האנשים הנכונים.
קיצר גרנט VER.2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 14:12 
לא ממש חסרים דוגמאות כאלה
אתה רק צריך קשרים במקומות הנכונים
ראה מקרה משה סיני ואלי אוחנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
אין יותר מדי אלטרנטיבות.
וגם בין אלו שיש, אין הרבה אנשים שיסכימו לבוא למקומות שהוא בא.

בטח גם הדרישות שלו לא מוגזמות מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
איך פיספסנו אותו בשבוע.
לפחות היינו מתחילים לקבל צהובים ואדומים על שבירת רגליים ולא על שטויות כמו ויכוחים עם השופט, ריב מטופש עם שחקן היריבה, תנועות מגונות לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2012, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
איך פיספסנו אותו בשבוע.
לפחות היינו מתחילים לקבל צהובים ואדומים על שבירת רגליים ולא על שטויות כמו ויכוחים עם השופט, ריב מטופש עם שחקן היריבה, תנועות מגונות לקהל.

אולי אפשר להביא אותו רק לשבוע של הדרבי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
צחוק צחוק, לא יודע מה הוא עושה באימונים, אבל כנראה הוא מפחיד מספיק את השחקנים שלו שילחמו (או סתם יפוצצו). זה מה שאנחנו צריכים מול שחקנים סמרטוטים שמושפעים לרעה ממחאת אוהדים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 04:51 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
צחוק צחוק, לא יודע מה הוא עושה באימונים, אבל כנראה הוא מפחיד מספיק את השחקנים שלו שילחמו (או סתם יפוצצו). זה מה שאנחנו צריכים מול שחקנים סמרטוטים שמושפעים לרעה ממחאת אוהדים.

אתה דמגוג ומסית אלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:

אתה דמגוג ומסית אלים.

הכנסת לי. :)

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
אבל אתה באמת דמגוג, ומה שעשית פה באמת גובל בהסתה, ולכל הפחות אתה רומז פה רמיזות שהן בגדר לשון הרע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אבל אתה באמת דמגוג, ומה שעשית פה באמת גובל בהסתה, ולכל הפחות אתה רומז פה רמיזות שהן בגדר לשון הרע.

רמיזות שמה?

שהשחקנים מושפעים לרעה מהחאת האוהדים?

במה זה שונה מהרמיזות של רבים פה (אולי גם אתה) שהשחקנים מושפעים לרעה מהתנהלות ההנהלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 09:27 
teknoboy כתב:
אנטיגונה כתב:
איך פיספסנו אותו בשבוע.

אולי אפשר להביא אותו רק לשבוע של הדרבי?

רק לשבוע של הדרבי הייתי מביא את שייע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
teknoboy כתב:

רמיזות שמה?

במה זה שונה מהרמיזות של רבים פה (אולי גם אתה) שהשחקנים מושפעים לרעה מהתנהלות ההנהלה?

השחקנים אמרו במפורש, כולל לעיתון (שחקני עבר גם אמרו את זה בשמם), שהתנהלות ההנהלה פוגעת בהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
teknoboy כתב:

רמיזות שמה?

השחקנים אמרו במפורש, כולל לעיתון (שחקני עבר גם אמרו את זה בשמם), שהתנהלות ההנהלה פוגעת בהם.

נו, אז?

זה שהשחקנים לא אמרו שמחאת הקהל פוגעת בהם, אומר שהיא לא משפיעה עליהם לרעה? ברור שהיא משפיעה עליהם לרעה.

בכל מקרה מה ששחקנים אומרים, בטח בעילום שם, ובטח שחקני עבר מתוסכלים או סמרטוטים, לא בהכרח נכון.

ועדין לא הבנתי, למה מה שאני רומז זה בגדר לשון הרע, ומה שאתה (או שחקנים בעילום שם, או שחקני עבר) טוענים, זה לא בגדר לשון הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:30 
אדמין אתה חתיכת סמרטוט שהאפס הזה עוד כותב כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 11:37 
bloodbrother כתב:
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
teknoboy כתב:

רמיזות שמה?

נו, אז?

זה שהשחקנים לא אמרו שמחאת הקהל פוגעת בהם, אומר שהיא לא משפיעה עליהם לרעה? ברור שהיא משפיעה עליהם לרעה.

בכל מקרה מה ששחקנים אומרים, בטח בעילום שם, ובטח שחקני עבר מתוסכלים או סמרטוטים, לא בהכרח נכון.

ועדין לא הבנתי, למה מה שאני רומז זה בגדר לשון הרע, ומה שאתה (או שחקנים בעילום שם, או שחקני עבר) טוענים, זה לא בגדר לשון הרע.

כפי שכתבת כאן פה ושם, באנגליה אתה אוהד את מנצ'סטר יונייטד. מה יש לך להגיד על מחאת האוהדים הגדולה ( ברמות פי אלף בערך ממה שקורה כאן ) נגד הגלייזרים? אפשר להביא עוד מספיק דוגמאות לאוהדי קבוצות שהפגינו נגד בעלים באמצע עונה. האם זו עמדה אוטומטית שלך וגם שם היית יוצא כנגד, או שאתה מנצל את זה שיש כאן אדמין שקוף כדי לקלקל אשכול אחרי אשכול בהפרעות הנפשיות שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
bloodbrother כתב:
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
teknoboy כתב:

רמיזות שמה?

נו, אז?

כפי שכתבת כאן פה ושם, באנגליה אתה אוהד את מנצ'סטר יונייטד. מה יש לך להגיד על מחאת האוהדים הגדולה ( ברמות פי אלף בערך ממה שקורה כאן ) נגד הגלייזרים? אפשר להביא עוד מספיק דוגמאות לאוהדי קבוצות שהפגינו נגד בעלים באמצע עונה. האם זו עמדה אוטומטית שלך וגם שם היית יוצא כנגד, או שאתה מנצל את זה שיש כאן אדמין שקוף כדי לקלקל אשכול אחרי אשכול בהפרעות הנפשיות שלך?

אני אוהד מאד לייט של היונייטד, אין לי זמן ו-או רצון ו-או יכולת לראות משחקים שלה בשנים האחרונות, פרט לתקצירים בחדשות הספורט וגם לא הרבה. אני אוהד שרוף רק של הפועל ת"א. לכן לא ממש מכיר את המחאה של אוהדי היונייטד. ועד כמה שידוע לי מהקצת שידוע לי, אולי אוהדים עשו חרם צרכנים, ואפילו הקימו קבוצה אחרת, אבל היציעים של אוהדי מנצ'סטר יונייטד מלאים בכאלה שלא עשו חרם, ולא עושים מחאה. לא יודע אם היתה שם מחאה פעילה תוך כדי משחק.

בנוסף, זה שהמחאה משפיעה לרעה על השחקנים, זה בלי קשר לאם היא מוצדקת או לא. אני חושב שהיא לא מוצדקת ספציפית בהפועל. עדיין, גם אם הייתי חושב שהיא מוצדקת, הייתי חושב גם שהיא משפיעה לרעה על השחקנים.

לגבי הפרעות נפשיות, אתה איש רע ולא בפעם הראשונה שאתה מנסה לפגוע אישית בי. ואח"כ לך תתקוף את האדס שעושה אותו דבר לאחרים.

ועדין לא הבנתי, למה מה שאני רומז זה בגדר לשון הרע, ומה שאתה (או שחקנים בעילום שם, או שחקני עבר) רומזים, זה לא בגדר לשון הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עדין לא הבנתי, למה מה שאני רומז זה בגדר לשון הרע, ומה שאתה (או שחקנים בעילום שם, או שחקני עבר) רומזים, זה לא בגדר לשון הרע.

ממליץ לך לבדוק מה זה "לשון הרע", ומה הן ההגנות שעומדות למי שמואשם בזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 10:06 
לא בדקתי את כל מחאות האוהדים אי פעם, אבל אין ספק שזו הנוכחית של יונייטד היא אחת הגדולות והנרחבות שהיו אי פעם, אם לא הכי. היו מחאות פעילות גדולות תוך כדי משחק וראה זה פלא, זה לא פגע בהצלחות. אני מאמין שאם ננהל מחקר על מחאות אוהדים כנגד התנהלות כושלת של בעלים, לא נגלה מתאם בינן לבין תוצאות גרועות כתוצאה מכך.
אני גם מאמין שזה לא באמת מעניין אותך לכן לא טרחת לנסות ולהביא תימוכין לטענה שלך, ואתה כאן כדי להחריב אשכול אחרי אשכול כמו שאתה נוהג כבר שנים.

לא הבנתי מה במה שציינתי הופך אותי לרע,סה"כ תיארתי את דעתי על התנהגותך. אני חושב שיש לך הפרעות נפשיות, ממש כמו שרוב מוחלט של הפורום חושב שאלי טביב הוא סוג של אוטיסט וקמצן פתולוגי, ששאול אייזנברג הוא שקרן פתולוגי ונוכל עם הפרעות חברתיות, או שגיא לוזון הוא מאמן גרוע עם אופי מאצ'ואיסטי מחורבן. לא הייתי נדרש לנושא הזה, אם ההפרעות הללו לא היו מזהמות מאות דיונים לאורך השנים ( בדיוק כמו ההתנהגות של האדס, מה שגרם לי לכתוב נגדו וגם זה אחרי כמה שנים טובות ) בלי שאחד מהאדמינים שהיו פה יקום כבר ויעשה לזה סוף אחת ולתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול להגיב לך, אבל חבל על הזמן. אתה וטכנובוי הם אלו שהסיתו פה את הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: