תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 26/1 (מידע)
הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"העכברים יצאו מהחורים"
חלוץ הפועל ת"א טוטו תמוז ספג ביקורת על הופעתו בגמר גביע הטוטו, עכשיו הוא עונה "יש לי ביקורת עצמית קשה, לא אכפת לי מהיתר" הקשר שי אבוטבול החליט לוותר על התביעה נגד טביב מחשש שזה ידרוש את הדחתו מההרכב
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א קיוו שהיום שלאחר גמר גביע הטוטו ייראה אחרת לגמרי, אלא שההפסד האכזרי בפנדלים (4:3) לאלופה שבדרך מקריית שמונה, החזיר את האדומים לאותה עמדת נחיתות שבה נמצא המועדון בחודשים האחרונים.
בת"א לא מפנים יותר מדי מחשבות לתוכניות לשינויים בצמרת טבלת ליגת העל. "נראה שיהיה קשה לעשות מהפך בליגה, אבל הכל אפשרי בכדורגל. אני לא יודע אם ק"ש הוכיחה שהיא אלופה, אבל הם משחקים טוב ומאוד קשה לנצח אותם בכל מצב כשהם במומנטום שכזה," אמר החלוץ עומר דמארי אתמול.
טוטו תמוז, שספג ביקורת מכמה חבריו לקבוצה, לא אהב את ההתבטאויות שנאמרו שלא לייחוס בכלי התקשורת. "קורה שנופלים על יום לא טוב. אני לא מתפלא שכמה עכברים יוצאים עכשיו מהחורים, אבל יש לי את הביקורת העצמית הכי קשה כלפי עצמי ולא אכפת לי מהיתר," אמר תמוז שעדיין ממתין להצעות מסוכנו רונן קצב שמנהל שיחות עם כמה קבוצות באירופה, בעיקר מגרמניה ומצרפת.
הקשר שי אבוטבול, שהציב בתחילת השבוע אולטימטום לאלי טביב, שמסרב לחתום על חוזהו המשודרג, החליט בינתיים שלא להגיש את התביעה לביהמ"ש. ההחלטה התקבלה לאחר שעורך דינו מורן מאירי קיבל מסרים מטביב כי הוא מעוניין ליישב את המחלוקת בצורה לא פורמלית.
חלק מההחלטה של אבוטבול נובע מהעובדה שברור לו כי ברגע שיגיש תביעה שכזו, הבעלים שנמצא במיאמי יורה למאמן ניצן שירזי שלא לשתפו במשחקים, זאת לאחר שלאחרונה חזר הקשר להיות ציר מרכזי בהרכב.
בין האדומים לקשרה הפורטוגלי של ביירה-מאר, ארתור, יש עדיין פערים בנוגע למשכורתו לאחר שכל התנאים עם הקבוצה כבר סוכמו. בסביבתו של שירזי מתחילים להיות לחוצים בנוגע לרכש, שכן המאמן קיווה לקבל מטביב גם אישור להחתמת מגן ובלם נוספים. אלירן דנין נמצא עדיין בתמונה, ואילו טביב עצמו מנסה לסיים מו"מ על חלוץ דרום-אמריקני, שבו היה מעוניין עוד מתקופת המאמן דרור קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 26/1 (מידע)
הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 06:17 
הארץ (משה הרוש), מהזיכרון:
שירזי זועם על ההתנהגות המשמעתית של השחקנים במפגש מול קרית שמונה ועשוי "להיכנס" בשחקנים בימים הקרובים. בראש השחקנים שנמצאים על המוקד יהיה איגייבור שייקרא לוועדת משמעת ורועי גורדנה שעלה לטקס רק אחרי ויכוח עם צוות האימון. כעונש חינוכי, גורדנה עשוי שלא להיכלל לסגל למשחק ביום ראשון מול פ"ת. גם קנדה קיבל ביקורות קשות מהמאמן שנדהם לראות כמה השחקן שלו היה חופשי בשער. בהפועל יש כאלו שרמזו שהראש של קנדה לא היה במשחק כתוצאה מסיבות אישיות. קנדה קיבל הזדמנות של 3 משחקים תחת שירזי אך נראה שהבעיות בחיים האישיים מפריעות לו בתפקוד על המגרש. גם קנדה צפוי שלא לפתוח מול פ"ת.
הפציעה של דמארי בברך לא חמורה כמו שחשבו והוא עשוי להיות כשיר למשחק ביום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות
יעקב הלל קיבל דמי אבטלה בסה"כ 7000 שקל בחודש במשך 4 חודשים עד ינואר,וזה בגלל שאלי טביב לא הגיע איתו להסכמה על שכרו.
הלל בתגובה:"טביב ידע ושילם לי מענק חתימה מוגדל בינואר".

כל השאר סתם שטויות.
(ללא ספק שיא השיאים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 06:46 
ידיעות (צנציפר): הלל קיבל דמי אבטלה עד אמצע דצמבר.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 10:02 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/330 ... 1&cat=7101

פצ'אלקה באפילה: "לא יודע מה סגרו"
בלם הפועל ת"א מכחיש כי סוכמה השאלתו לברטיסלבה: "כרגיל, אני יודע אחרון מה קורה איתי". על קשטן: "לא החליף איתי מילה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
"אם טביב לא יכניס יד לכיס, לא נגיע לאירופה"

מוטי פשכצקי|11:22|26/01/2012

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14766.html

בהפועל ת"א מצפים לחיזוק. שחקן לקראת הפועל פ"ת: "פחות מ-3 נקודות, ואפשר להכריז על אובדן האליפות"

סלים טועמה, שזכה למחמאות בשני המשחקים האחרונים של הפועל ת"א כשעלה מהספסל כמחליף, צפוי לפתוח במשחק הקרוב מול הפועל פ"ת ביום ראשון כחלק מהמסר של ניצן שירזי לשחקנים: "רק מי שיתאמץ מעתה, ישחק". גם גל שיש, שלא שותף בגמר גביע הטוטו בגלל מחלה, יחזור ל-11 על חשבונו של עמרי קנדה ונא'אל חוטבה יפתח כמגן ימני

אנחנו חייבים להחזיר לאוהדים שלנו קצת מהכבוד האבוד", אמר אחד משחקניה הבכירים של הפועל תל אביב הבוקר לאתר ערוץ הספורט. "פחות משלוש נקודות ואפשר להכריז על אובדן האליפות", הוסיף אותו שחקן.

בגזרת הבעלים גם במשחק הקרוב לא יהיה שקט. האוהדים אספו כסף כדי להמשיך במחאה נגד אלי טביב, שיחזור ממיאמי בסוף החודש הבא. "כל שבוע נכין הפתעות", הצהירו נציגי האוהדים, שעד עכשיו שבעי רצון מהצטרפות רוב הקהל האדום למחאה. הבעלים עצמו ממשיך לעבוד, לדבריו, בכל הנוגע לחיזוק. "שטביב יכניס את היד לכיס וישלם, אחרת גם לא נגיע לאירופה", אמר אחד השחקנים.

טועמה, צפוי לפתוח (אלן שיבר)בשיחת טלפון שהתקיימה בין נציגו של שי אבוטבול, עו"ד מורן מאירי, לבין טביב הוחלט כי הצדדים ינסו לגשר על המחלוקות ביניהם לפני הליכה לבוררות כפי שדורש הקשר. הבעלים הבטיח בשיחה לבוא לקראת השחקן, שהסכים להשהות בינתיים את הפניה לבוררות. "לא הולך לטביב בבוררויות, לכן הוא מנסה לסדר את העניינים לפני ההליכה לבורר", הסביר גורם במועדון.

כזכור, הצעה רשמית נשלחה לבלם הצרפתי של מאריטימו, ולנטין רוברז'. על פי ההצעה שנשלחה וקיבלה את אישורו של טביב, מבקשת הפועל לשאול את השחקן עד סוף השנה עם אופציה לרכישתו, ומוכנה לשלם 150 אלף יורו לשחקן עד סוף השנה. במידה שהעסקה לא תצא לפועל, ייבחנו במועדון את אפשרות צירופו של הבלם הקרואטי כריסטיאן איפשה, שהעלויות הכספיות הכרוכות בהבאתו לא נופלות מאלה של הבלם הצרפתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:38 
YardenDe כתב:
"אם טביב לא יכניס יד לכיס, לא נגיע לאירופה"

מצטער שאני עושה את זה באשכול המידע, אבל אני חייב להוסיף כוכבית דווקא כאן למתעדכנים:

*יש לציין שלמרות מה שהשחקנים קוראים לזה "טביב צריך להכניס יד לכיס" גם אם יגיע רכש בשבוע הקרוב בסכום של 3 מליון יורו ( פחחח) טביב לא צריך להוציא אפילו שקל מכיסו הפרטי אלא רק להשתמש בכספים שנמצאים במועדון. כסף שהגיע ממענקים מאירופה, ממכירת שחקנים, ומכרטיסים שאני, אתה וכולנו רכשנו באמת מהכיס. אלי טביב דווקא נכנס חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nytimes.com/2012/01/26/sport ... lobal-home

עד לניו יורק טיימס שלחנו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
עוד ספין באוויר

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.114766.html

הפועל ת"א מעוניינת בתומר סוויסה
הפועל תל אביב מעוניית לצרף את תומר סוויסה, קשרה הצעירה של עירוני רמת השרון, בתנאי שהעלויות יהיו סבירות ובתנאי שתוכל להחתים את השחקן על חוזה ארוך טווח.
פניה על ידי ניצן שירזי ככל הנראה כבר נעשתה והמאמן רוצה אותו כבר בחלון ההעברות הנוכחי. סוכנו ג'קי דהאן הגיב: "בשלב זה אני מעדיף לא להתייחס לנושא". כזכור, גם מכבי חיפה מגלה עניין בשחקן, שהגיע בתחילת העונה לרמת השרון משורות הפועל קרית שמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הקשר ארתור על סף סיכום

ביממה האחרונה נרשמה התקדמות משמעותית בין הפורטוגלי למועדון. משא ומתן מתקדם גם לגבי צירופו של רוברג' הצרפתי.

הפועל תל אביב ממשיכה במאמציה להתחזק לקראת סגירת חלון ההעברות. למרות שאתמול (רביעי) נראה היה כי הקשר הפורטוגלי ארתור לא יגיע למועדון, בשעות הערב והיום נרשמה התקדמות ממשית בין הצדדים סביב שכרו, כשכעת קיים פער קטן מאוד בין הקשר למועדון. נראה כי אם לא יהיו שינויים דרסטיים בשני הצדדים, בימים הקרובים צפוי ארתור להגיע לארץ ולחתום.

גם בחוליית ההגנה, הקבוצה עדיין מחפשת בלם נוסף במקום ביוואן פרנסמן, שככל הנראה סיים את העונה ולכן יוקפא. במקומו אמור להגיע ולנטין רוברג', בלמה הצרפתי של מאריטימו הפורטוגלית. בין הקבוצה לשחקן מתנהל משא ומתן מתקדם, אך העסקה עדיין רחוקה מלהסתיים למרות שהצדדים אופטימים לגבי צירופו.

במידה והוא לא יחתום, מי שנחשב למועמד הבא להגיע למבחנים הוא מוחמד סאר, בלם הסנגלי שעשוי להגיע למספר ימי התרשמות. סאר עבר בקיץ לגנק הבלגית, קבוצתו של אליניב ברדה, אבל לא קיבל דקות משחק ולא נמצא בתוכניות של המאמן מריו בין. אלופת בלגיה מעוניינת לשחררו ללא תמורה ומחפשת לו קבוצה. לאחרונה נבחן סר באוקזר הצרפתית, אך לא הרשים ושוחרר. סאר בן ה-28 רשם הופעה אחת במדי מילאן האיטלקית בעונת 2001/2 ובהמשך בילה בעונות השאלה בין היתר בגלאסטסראיי ואטאלנטה. ב-2005 נרכש על ידי סטנדרד ליאז' וזכה איתה בשתי אליפויות. בעונה שעברה עבר להרקולס הספרדית ורשם במדיה ארבע הופעות בלבד. בקיץ חתם בגנק, אבל שיחק רק 45 דקות בליגת האלופות ובמועדון מעוניינים לשחררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

קרמיט ארסמוס מועמד להצטרף להפועל תל אביב

שירזי ואלימלך מחפשים מחליף לתמוז שעשוי לעזוב, החלוץ הדרום אפריקני בן ה-21 ששיחק בפיינורד עשוי להגיע. שצ'פוביץ' מהפועל עכו עדיין על הפרק.

בהפועל תל אביב מכינים את הקרקע לעזיבתו האפשרית של חלוץ הקבוצה, טוטו תמוז, כבר בימים הקרובים.

בהוראתו של הבעלים אלי טביב החלו בצוות המקצועי לחפש מועמדים כתחליף למלך השערים שלהם בעונה שעברה ונודע כי אחד המועמדים שהרשימו וסומנו כאופציה מועדפת הוא החלוץ הדרום-אפריקני, קרמיט ארסמוס.

כפי שכבר פורסם, השאיפה של ניצן שירזי ושביט אלימלך היא לצרף את סטפן שצ'פוביץ' מהפועל עכו אם תמוז יעזוב, אולם בשל הקושי בביצוע עסקה כזו בחלון ההעברות הנוכחי מחפשים בקבוצה מועמדים אחרים וסימנו את החלוץ בן ה-21 של סופר-ספורטס יונייטד מדרום אפריקה כמועמד בולט.

ארסמוס גדל בסופר-ספורטס ובגיל 18 כבר צד את עיניהם של סקאוטים מפיינורד, אליה הצטרף. בשורות ההולנדים רשם החלוץ, שיכול לשחק גם כקשר כנף, ארבע הופעות לפני שהושאל לאקסלסליור, במדיה כבש 12 שערים ב-30 הופעות.

לאחר תקופת ההשאלה שלו באקסלסיור, ארסמוס חזר לפיינורד אך לא מצא את מקומו בשל ריבוי שחקנים בעמדה שלו ושב לשחק בסופר-ספורטס בליגה הבכירה בדרום אפריקה, שם המשיך להציג יכולת גבוהה. בקיץ ניסתה וידאוטון ההונגרית לרכוש את החלוץ, שעבר בכל הנבחרות הצעירות של מולדתו, תמורת 160 אלף יורו, אך קבוצתו סירבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
מונאקו הציעו על טוטו 1.5 בתשלום אחד החלטה תוך 48 שעות ( החלטה של מי שלנו או של טוטו). http://m.one.co.il/article.aspx?id=194276

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
תמוז: בושה איך שאנחנו נראים. שירזי: תפסיקו לעשות פה שכונה

מוטי פשכצקי|

מי שחשב שהניצחון 3:7 של הפועל תל אביב על מכבי נתניה יביא שקט למועדון, טעה בענק. שלושה ימים לאחר מכן הפסידו האדומים בגמר גביע הטוטו להפועל קרית שמונה, והלכלוך מחדר ההלבשה יצא שוב החוצה. מאז שמונה ניצן שירזי למאמן, הוא ניסה לנהוג בכפפות של משי עם השחקנים, בניגוד לתקופה בה אימן דרור קשטן. הערב (חמישי) ובעקבות האירועים בגמר, החליט שירזי "לשטוף" את השחקנים.

"הלו, תתעוררו, אתם בהפועל תל אביב", פתח שירזי את האסיפה והמשיך בטון התקיף: "מעכשיו תהיה פה משמעת. אתם לא מבינים שזה מועדון גדול עם קהל גדול ואני אבדוק אתכם פרט אחרי פרט. לא תהיה פה שכונה". אחרי הדברים האלו, פנה המנהל והסקאוט יעקב הילל לשחקנים ואמר: "אל תדליפו מילה במילה, לפחות תסלפו קצת".

אחרי שסיים הילל, שירזי עבר בין השחקנים. ראשון לקבל על הראש היה נוסא איגייבור, שסירב ללחוץ את יד המאמן וירד ישירות לחדר ההלבשה לאחר שהוחלף. "אני אקנוס אותך. ככה לא מתנהג שחקן, לא כיבדת את החברים שלך. הוחלפת ועשית דין לעצמך ואני לא מקבל את זה. אתה לא שונה מאף אחד אחר. אתה תשב עם כולם בספסל", אמר המאמן לקשר הניגרי.

לאחר מכן עבר שירזי לגורדנה ואמר לו: "לפי שפת הגוף שלך אתה מזלזל, אני לא רוצה לראות דבר כזה". הבא בתור היה עומרי קנדה, שהיה אשם בשער שספגה הפועל: "אתה לא מחויב. לא ייתכן שנקבל כזה שער. כל שחקן לוקח שחקן ואתה חלמת".

אחרי ששירזי סיים את דבריו, טוטו תמוז לקח את רשות הדיבור ואמר לחבריו: "בושה וחרפה איך שאנחנו מתנהגים. אנחנו לא קבוצה מלוכדת כמו שיש בקרית שמונה. אפילו בפנדלים כל השחקנים שלהם היו ביחד והתחבקו. אצלנו הספסל אפילו לא נכנס למגרש. בהפועל שחקנים גדולים בפני עצמם ולא ביחד וזה לא יכול להיות. אין לי בעיה שתלכלכו עליי ושתגידו שהראש שלי באירופה, רק תשמרו אחד על השני. אני לוקח את ההפסד עליי".

ניצן שירזי הסכים עם הדברים של החלוץ, ושחקנים בהפועל ציינו כי "הוא דיבר כמו גבר" ו"שפך את כל מה שאנחנו מרגישים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

נועלת טבלת הליגה הלאומית מכבי ב"ש החתימה היום את שוערה השלישי של הפועל ת"א גליל בן שנן. השוער בן ה-29 קיבל את השחרור באמצעות ליהי טביב לאחר אישור שניתן מהבעלים אלי טביב ולמעשה כרטיסו שב אליו. בן שנן צפוי לעבור בבקרה התקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 21:57 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14789.html

התקדמות ממשית במו"מ עם ארתור. ''ייסגר תוך 48 שעות'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2012, 22:51 
לפי וואן ארתור חתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: