Telkiyski כתב:
ישראל היום
"העכברים יצאו מהחורים"
חלוץ הפועל ת"א טוטו תמוז ספג ביקורת על הופעתו בגמר גביע הטוטו, עכשיו הוא עונה "יש לי ביקורת עצמית קשה, לא אכפת לי מהיתר" הקשר שי אבוטבול החליט לוותר על התביעה נגד טביב מחשש שזה ידרוש את הדחתו מההרכב
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א קיוו שהיום שלאחר גמר גביע הטוטו ייראה אחרת לגמרי, אלא שההפסד האכזרי בפנדלים (4:3) לאלופה שבדרך מקריית שמונה, החזיר את האדומים לאותה עמדת נחיתות שבה נמצא המועדון בחודשים האחרונים.
בת"א לא מפנים יותר מדי מחשבות לתוכניות לשינויים בצמרת טבלת ליגת העל. "נראה שיהיה קשה לעשות מהפך בליגה, אבל הכל אפשרי בכדורגל. אני לא יודע אם ק"ש הוכיחה שהיא אלופה, אבל הם משחקים טוב ומאוד קשה לנצח אותם בכל מצב כשהם במומנטום שכזה," אמר החלוץ עומר דמארי אתמול.
טוטו תמוז, שספג ביקורת מכמה חבריו לקבוצה, לא אהב את ההתבטאויות שנאמרו שלא לייחוס בכלי התקשורת. "קורה שנופלים על יום לא טוב. אני לא מתפלא שכמה עכברים יוצאים עכשיו מהחורים, אבל יש לי את הביקורת העצמית הכי קשה כלפי עצמי ולא אכפת לי מהיתר," אמר תמוז שעדיין ממתין להצעות מסוכנו רונן קצב שמנהל שיחות עם כמה קבוצות באירופה, בעיקר מגרמניה ומצרפת.
הקשר שי אבוטבול, שהציב בתחילת השבוע אולטימטום לאלי טביב, שמסרב לחתום על חוזהו המשודרג, החליט בינתיים שלא להגיש את התביעה לביהמ"ש. ההחלטה התקבלה לאחר שעורך דינו מורן מאירי קיבל מסרים מטביב כי הוא מעוניין ליישב את המחלוקת בצורה לא פורמלית.
חלק מההחלטה של אבוטבול נובע מהעובדה שברור לו כי ברגע שיגיש תביעה שכזו, הבעלים שנמצא במיאמי יורה למאמן ניצן שירזי שלא לשתפו במשחקים, זאת לאחר שלאחרונה חזר הקשר להיות ציר מרכזי בהרכב.
בין האדומים לקשרה הפורטוגלי של ביירה-מאר, ארתור, יש עדיין פערים בנוגע למשכורתו לאחר שכל התנאים עם הקבוצה כבר סוכמו. בסביבתו של שירזי מתחילים להיות לחוצים בנוגע לרכש, שכן המאמן קיווה לקבל מטביב גם אישור להחתמת מגן ובלם נוספים. אלירן דנין נמצא עדיין בתמונה, ואילו טביב עצמו מנסה לסיים מו"מ על חלוץ דרום-אמריקני, שבו היה מעוניין עוד מתקופת המאמן דרור קשטן.
טוטו קרוב ל"קריירת יבואה" אחרי קשקוש צסק"א, לא פחות מהשתלבות ראויה באירופה.
עדיף לו את אירופה עד לקיץ. לפחות.
ולהיזכר בשבריריות הקריירה אותה חווה רגע לפני שהגיע אלינו.