תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 12:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שער 2
הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:32 
נכון ישבנו בשקט ובהרבה מקרים אף שרקנו בוז (בחלק מהפעמים אף צדקנו) חשבנו שיהיה אחרת רצינו להאמין שהתנהלות תהייה רצינית מקצועית שטובת הקבוצה היא מעל הכול .חשבנו שאחינו הצעירים משער 5 אינם מודעים להשלכות של מעשיהם , אנחנו משפחה תמיד היינו ותמיד נשאר בעיקר בזמנים קשים -טובת הקבוצה היא מעל הכול ולכן אנחנו אומרים NO MORE .ביום שבת גם אדון טביב (צא דיבוק צא ) יבין שכוחינו באחדותינו והוא לא רצוי פה יותר . אני ועוד רבים משער 2 מבינים שאנחנו נלחמים עכשיו על הבית ובמלחמה הזאת אנחנו לא מפסידים , אני מבטיח שבקרוב מאוד ( אולי כבר בשבת) כול שער 2 יצטרף .אם צריך אני יעבור שורה שורה כסא כסא,רובם מכרים אותי עשרות שנים .
אלי טביב תתחיל לארוז זמנך בהפועל תם!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שער 2
הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף
אוהבים אותכם :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:36 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
טוב מאוחר מאשר אף פעם.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
שער 2 שער 13 שער 7 וגם שער 8 המתקדם :BOW: :BOW:
כל בלומפילד אחים הם!
גם במשפחה הכי חזקה יש מחלוקות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
״אחינו הצעירים״ ״לפעמים צדקנו בשריקות בוז״?
היית יכול לחבוך מאיתנו דברים כאלה
ברוך הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
טוב שנזכרתם.
על הדרך תעיפו גם את "אוהדי טביב"(אותם אלה שמקבלים הזמנות מטביב ומרימים שלטים לטובתו).
יישר כוח! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
תודה שהבאתם אותנו עד הלום.יש לך,ולאוהדים כמוך חלק ענק במצב העגום שאנחנו נמצאים בו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
פאביו 27 כתב:
תודה שהבאתם אותנו עד הלום.יש לך,ולאוהדים כמוך חלק ענק במצב העגום שאנחנו נמצאים בו עכשיו.

לא, אתה. חוזה המדינה, האיש שכבר עמד לחתום על העפת אלי טביב מהפועל ת"א, רק אז, בדיוק באותו רגע, הוכשלת ע"י יושבי שער 2.

שחררו. אף אחד פה לא עשה כלום. הם עשו קצת יותר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 22:05 
פאביו 27 כתב:

נכון וגם אני חושב ככה. אבל האשמות הדדיות לא יועילו עכשיו לכלום, ההיפך.

מהרגע הזה כלאוהד שמצטרף למחאה הוא חלק מאיתנו בלי קשר למה שהוא עשה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 22:11 
אנחנו משפחה תמיד היינו ותמיד נשאר בעיקר בזמנים קשים -טובת הקבוצה היא מעל הכול ולכן אנחנו אומרים NO MORE .ביום שבת גם אדון טביב (צא דיבוק צא ) יבין שכוחינו באחדותינו והוא לא רצוי פה יותר . אני ועוד רבים משער 2 מבינים שאנחנו נלחמים עכשיו על הבית ובמלחמה הזאת אנחנו לא מפסידים
אלי טביב תתחיל לארוז זמנך בהפועל תם!!![/quote]

ברוכים הבאים.
הגיע הזמן שנחזור להיות הקהל המאוחד שהיינו.
ביום שבת מפגן אחדות בבלומפילד שישמע עד למיאמי הרחוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אודי, יש משהו ספציפי שמתוכנן ליושבי שער 2? אם כן אני אשמח לעדכון. אבא שלי יושב בשער 2 ומן הסתם לא ממש פעיל בפורום אז אני אשמח לעדכן אותו אם מתוכנן משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 22:27 
Udi כתב:
נכון ישבנו בשקט ובהרבה מקרים אף שרקנו בוז (בחלק מהפעמים אף צדקנו) חשבנו שיהיה אחרת רצינו להאמין שהתנהלות תהייה רצינית מקצועית שטובת הקבוצה היא מעל הכול .חשבנו שאחינו הצעירים משער 5 אינם מודעים להשלכות של מעשיהם , אנחנו משפחה תמיד היינו ותמיד נשאר בעיקר בזמנים קשים -טובת הקבוצה היא מעל הכול ולכן אנחנו אומרים NO MORE .ביום שבת גם אדון טביב (צא דיבוק צא ) יבין שכוחינו באחדותינו והוא לא רצוי פה יותר . אני ועוד רבים משער 2 מבינים שאנחנו נלחמים עכשיו על הבית ובמלחמה הזאת אנחנו לא מפסידים , אני מבטיח שבקרוב מאוד ( אולי כבר בשבת) כול שער 2 יצטרף .אם צריך אני יעבור שורה שורה כסא כסא,רובם מכרים אותי עשרות שנים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
UNITED WE STAND

ברוכים הבאים!
:hapoel: :hapoel: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
הכנתי היום שני שלטים קטנים לשער 2 של "טביב הביתה"

כרגע מתוכנן משהו יחסית מרשים שאני מקווה שאני וחבריי נצליח לעשותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
פועלי כל העולם התאחדו

קדימה "לשרוף שחקנים ולקלל כיסאות!!!!!!!!!!!!!!"

(הזכויות שמורות)

"if you want to shoot, shoot - don't talk"

"הם יענונו וילחצונו, ואנחנו נפרוץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 23:31 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
לא נורא. מחר תמצאו בוז אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
Udi כתב:

אני לא יודע אם אתה האודי שאני חושב עליו, אבל גם אם כן, הודעה כזו זו הזדמנות לאפס שעונים ולצאת ביחד לדרך.
:HEART2: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 05:32 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שאני יצליח לעשות את אותו דבר בשער 13 ולשכנע את כל הקהל המבוגר שם שחושב בידיוק כמו ב-2 ששער 5 לא הבין על מה הוא דיבר עד עכשיו. אני מקווה שגם שם נשברו ונמאסו מהתנהגותו של טביב ויצטרפו למחאה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר את אודי זה, ולא יודע עד כמה דעת היחיד שלו משקפת שער שלם.

ועדיין, משיחות שאני מקיים עם ידידים משער 13, יש מקום לאופטימיות רבה. בימים האחרונים אני עד אצלם ש"נפל האסימון". אנשים שעד לפני שבוע היו מתונים, סקפטים, "שורקי בוז", "נותני צ'אנס", הבינו את חומרת המצב וכעת הם מדברים לגמרי אחרת.

ואל תזלזלו בחבר'ה הותיקים של שער 2/13. כשאלה יתעוררו ויצטרפו - טביב באמת יכול להיות מודאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 07:34 
ofirhapoel כתב:
הלוואי שאני יצליח לעשות את אותו דבר בשער 13 ולשכנע את כל הקהל המבוגר שם שחושב בידיוק כמו ב-2 ששער 5 לא הבין על מה הוא דיבר עד עכשיו. אני מקווה שגם שם נשברו ונמאסו מהתנהגותו של טביב ויצטרפו למחאה הזאת.

לשכנע את החבר׳ה שיושבים שורה מאחוריך?
אם תצליח אז מגיע לך שאפו ענק ממני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
אוי כמה שאני מחכה לשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 11:30 
Jiveman כתב:
אודי, יש משהו ספציפי שמתוכנן ליושבי שער 2? אם כן אני אשמח לעדכון. אבא שלי יושב בשער 2 ומן הסתם לא ממש פעיל בפורום אז אני אשמח לעדכן אותו אם מתוכנן משהו...

מצטרף לבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
משיחה עם אוהדים בשער 2 ו-7, כאלה שלא גולשים פה ולדעתי לא יודעים על קיומו של הפורום, עולה תמונה מורכבת:
הם לא מרוצים בגדול מהמצב, מלכתחילה ראו בטביב נטע זר בהפועל, אבל מאידך הם סבורים שגם אוסידון וענבר למשל הם לא טלית שכולה תכלת. שגם השחקנים אשמים. שאת קשטן היה צריך לפטר בכל מקרה. שטביב הוא גרוע אולי אבל בטח שלא איזה שטן עלי אדמות וממילא לטענתם, עד שלא יבוא מישהו אחר שיהיה מוכן לקחת על עצמו את הקבוצה, אז טביב זה מה יש. הם אמרו לי (ואני מדבר על אוהדים של של שנים, כאלה שבאים כחבורה ותופסים שורה שלמה בשער 7) שהעסק מסריח אבל מאידך אי אפשר לשכוח שטביב הגיע אלינו בשעה קשה ואולי בלעדיו 3 השנים האחרונות לא היו מתרחשות.

בקיצור, הם סיכמו את השיחה בכך שהדג אמנם מסריח מהראש, אבל כדאי שאת האנרגיה יתעלו המוחים לכיוון מציאת רוכש חלופי כי החשש הוא שטביב פשוט ילך וזהו (ומי שחשוב שאין וואקום בכדורגל, שירים טלפון לקורנפיין שזה עתה סיים להטעין את הנייד במכונית והוא יספר לו כבר איך זה שיש בעלים שהוא נוכח-נפקד).
תמיד אפשר ללכת לפירוק, כמו הפועל פ"ת - וגם לגמור כמוה.

לכן, אני מקווה שלא תתאכזבו אם לא תהיה מחאה כזו גדולה כמו שאתם חולמים עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 11:39 
Udi כתב:

אני יושב שער 2 והפעם היחידה ששרקתי בוז היתה בשירת שואה, במשחק מול עכו חטפתי ריקושטים מכך שהנפתי שלטים נגד טביב.
איפה היית עד עכשיו??
לא מכיר אותך אבל דווקא מעניין לדעת מי אתה....
ואני באמת חושב שיש עכשיו רבים בשער 2 שהבינו מי זה טביב, יתראה מכך הניסיון שלו למנות את סיני עשה בשבילנו(הקהל) את העבודה... (רבים משער 2 ,שונאים את סיני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2012, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

בקיצור, הם סיכמו את השיחה בכך שהדג אמנם מסריח מהראש, אבל כדאי שאת האנרגיה יתעלו המוחים לכיוון מציאת רוכש חלופי כי החשש הוא שטביב פשוט ילך וזהו (ומי שחשוב שאין וואקום בכדורגל, שירים טלפון לקורנפיין שזה עתה סיים להטעין את הנייד במכונית והוא יספר לו כבר איך זה שיש בעלים שהוא נוכח-נפקד).
תמיד אפשר ללכת לפירוק, כמו הפועל פ"ת - וגם לגמור כמוה.

לכן, אני מקווה שלא תתאכזבו אם לא תהיה מחאה כזו גדולה כמו שאתם חולמים עליה.

יקירי,
מכיר את הדעה הזו. פעם, לפני שנים גם אני אחזקתי בה.
במהלך השנים האחרונות היו כמה שרצו לקנות את הפועל. חלקם אפילו היו מאוד רצינים וזה היה לפני שהוכח שהפועל יכולה למכור 6000 מינויים ואף יותר מכך ולמלא את בלומפילד בסה"כ 9000 אוהדים בכל משחק כאשר הקבוצה פורחת.
תמיד היו אינטרסנטים כאלה שדאגו לייצר את התמונה שבה מחזיקים חבריך שכן הם ידעו שברגע שיבוא קונה (100% ) ולא שותף הם יעבדו את ההשפעה שלהם במערכת.

זה נכון לגבי תאומים. זה נכון לגבי מוני ואולי לגבי עוד בעלים.
רבים כאן בפורום כתבו על טביב את מה שהיום רבים יותר רואים בעיניהם. הרי זה היה כתוב על הקיר ביום הראשון שהוא הגיע. לצערי לא מעטים התעלמו מהבאת שחקני כ"ס להפועל וריקון כ"ס וטענו "אנחנו הפועל מה איכפת לנו מכ"ס ". מהירות התפוצצות הבועה הפתיעה גם אותי.
אל לנו לדאוג, אם טביב ילך ימצא אחר (מאמין שלא גרוע ממנו). אולי נעבור שנה שנתיים קשות אפילו מאוד אבל נצא מחוזקים. לא מפחד ממצב שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: