תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי (דיונים) 11-1-2012
הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום -
שבע בום.
טביב סיכם עקרונית עם משה סיני עד תום העונה. מספר 7 האגדי ביקש" לישון על זה בלילה". אוהדי הפועל ת"א הכריזו מלחמה על המהלך. היו"ר אוסידון והדובר ברדה עשויים להתפטר.
לאחר עוד יום ארוך ומייגע נראה כי המאמן שיחליף את דרור קשטן שפוטר מהפועל ת"א הוא משה סיני. שחקן העבר המזוהה כל כך עם האדומים שסיכם אתמול בשיחת טלפון עם אלי טביב שנמצא במיאמי על חוזה עד לתום העונה יחליף בתפקיד את המאמן שעבד איתו בצוותא ארבע שנים בנבחרת.
באופן רשמי ביקש סיני "לישון על ההצעה בלילה" אולם נראה כי מדובר בעיסקה סגורה שכן טביב לא שוחח עד כה עם אף מאמן אחר שהיה ברשימת המועמדים. טביב אמר אתמול: "אין עוד סיכום אבל דיברתי עם סיני ושנינו צריכים עוד קצת זמן כדי להחליט סופית. יכול להיות שנצרף עוד דמות מקצועית למערכת." טביב יודע שמינויו של סיני לא יתקבל בעין יפה על ידי רוב אוהדי הפועל ת"א - גם אלה היותר ותיקים שכרגע נמצאים בצד שלו ומתנגדים למחאה שכבר מתנהלת נגדו על ידי ארגון האולטראס - וחושב בין היתר גם על צירופו של שלום תקווה לצוות האימון. אלא שבינתיים לא נעשתה פנייה כזו לתקווה שככל הנראה לא יסכים לציוות הזה.
סיני (50) כיכב בשורות האדומים בשנות ה80- ובתחילת ה90- והיה שותף לזכייה בשלוש אליפויות וגביע. לאחר פרישתו בשנת 1993 אימן את הפועל במשך ארבע שנים.
הקדנציה שלו היתה רעה במיוחד בתקופה שבה ההסתדרות ניהלה את המועדון והובילה אותו להתרסקות כלכלית.
הכישלון אז גרם לו לצבור הרבה שונאים בקרב אוהדי הקבוצה שלא סלחו לו עד היום. סיני אימן לתקופות קצרות גם את מכבי פ"ת והפועל כפ"ס. בתחילת המילניום הוא מונה למאמן הנבחרת הצעירה ונשאר בתפקיד ארבע שנים.
לאחר מכן עבר לשמש עוזר מאמן הנבחרת הלאומית ועבד תחת אברהם גרנט ודרור קשטן.
בשנה שעברה הוא אימן את מכבי הרצליה ולאחר שכשל מלהעלותה לליגת העל התפטר בתום העונה.
אוהדי הקבוצה כבר נערכים לאימון הראשון של סיני בחודורוב ומכינים לו קבלת פנים סוערת במיוחד.
"אם טביב באמת יחתים אותו זה אומר סופית שהוא החליט לצאת איתנו למלחמה" אמר אחד האוהדים.
"אנחנו מבחינתנו נוותר על העונה הזאת מבחינה מקצועית ונגיע לכל אימון כדי לפוצץ אותו. נקלל במשחקים ונעשה לטביב את המוות זה יהיה תחילת הסוף שלו בהפועל. חבל שזה מה שנצטרך לעשות אבל אין לנו ברירה כי לסיני אסור להיות בהפועל." אם אכן סיני יחתום בקבוצה ייתכן כי היו"ר דורון אוסידון יבקש לעזוב. גם הדובר קובי ברדה עשוי לנהוג כך.
טביב הסביר אתמול קצת יותר על ההחלטה שלו לפטר את קשטן: "לא רציתי לפטר אותו בשיחה שהיתה בינינו אבל בניגוד למה שהוא אומר לכולם הוא פשוט לא רצה להקשיב למה שאני אומר ושכח מי הבעלים של המועדון וכל זה אחרי שאני קורא במשך כל השבוע ציטוטים של מקורבים לו כביכול שמכפישים אותי. זו לא צורה להתנהג הוא לא השאיר לי בעצם ברירה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי (דיונים) 11-1-2012
הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות אומר אופיר בן חיים שעסקת טב"ח סגורה.
גורמים נוספים מאשרים. מדובר על כסף, עבאס ולאלא כתמורה.
במעריב מדווח שהפועל ירדה מארתור ומכריסטיאנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום :
ייתכן שלא שמעתם על זה אבל אתמול נורתה יריית הפתיחה בדרכו של אלי טביב אל מחוץ להפועל ת"א. הוא אולי יספר לכם שבכוונתו להישאר בהפועל עוד שנים ולהוביל את הקבוצה להישגים אבל הפיטורים הבעייתיים של דרור קשטן והמינוי של אחד ממאמני המחמד שלו משה סיני במקומו אולי מעידים על אומץ מסוים אבל גם על ניתוק מהמציאות של הקבוצה שהוא עדיין בעלים שלה. מכאן זו רק שאלה של זמן עד הפרידה.
משה סיני הוא סדין אדום. לא עבור האוהדים הצעירים של האולטראס שמנהלים נגד טביב מלחמת חורמה מסיבות אחרות לגמרי אלא דווקא עבור המבוגרים יותר המתונים אלא ששורקים בוז בשירי שואה ומנסים להשתיק את המקללים. הם אולי שומרים לו פינה חמה בלב בזכות כל הרגעים המופלאים שסיפק להם כשחקן אבל לא יכולים לחשוב עליו כמנג'ר/מאמן אחרי מופע האימים של שנות ה‭.90-‬
 פתאום עולים הזיכרונות ממשטר הטרור של מקורביו ביציעים סגירת שער 7 העפת אבוקסיס מהמועדון ועוד שאר רעות חולות. הם מרגישים שמצפצפים עליהם והם לא ממש טועים. כשהם יצטרפו למחאה נגד הבעלים זה כבר יהיה סיפור אחר לגמרי.
עכשיו תגידו 15 שנה עברו בטח סיני למד משהו השתלם התפתח אבל עם העובדות קצת קשה להתווכח. הוא אולי עשה סטאז' בנבחרת תחת קשטן וגרנט אבל לא עשה דבר משמעותי בכדורגל הישראלי כמאמן ראשי שמצדיק את מועמדותו לקבוצה כמו הפועל ת"א אלא אם כן שנה בינונית במכבי הרצליה נחשבת.
העונה של הפועל ת"א נגמרה השבוע. גם אליפות כבר לא תחזיר את הגלגל אחורה. טביב הוכיח שהוא לא למד מהעבר או פשוט לא רוצה ללמוד כי הוא מתנהל עכשיו בדיוק כמו במינוי של דורון ג'מצ'י לדובר. אם זה ייגמר כמו עם ג'מצ'י כולם ירוויחו אבל אם לא - הכתובת של המועדון כל עוד שולט בו בעלים כזה כבר כתובה על הקיר: ברוכים הבאים למדבר. סיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום :
ייתכן שלא שמעתם על זה אבל אתמול נורתה יריית הפתיחה בדרכו של אלי טביב אל מחוץ להפועל ת"א. הוא אולי יספר לכם שבכוונתו להישאר בהפועל עוד שנים ולהוביל את הקבוצה להישגים אבל הפיטורים הבעייתיים של דרור קשטן והמינוי של אחד ממאמני המחמד שלו משה סיני במקומו אולי מעידים על אומץ מסוים אבל גם על ניתוק מהמציאות של הקבוצה שהוא עדיין בעלים שלה. מכאן זו רק שאלה של זמן עד הפרידה.
משה סיני הוא סדין אדום. לא עבור האוהדים הצעירים של האולטראס שמנהלים נגד טביב מלחמת חורמה מסיבות אחרות לגמרי אלא דווקא עבור המבוגרים יותר המתונים אלא ששורקים בוז בשירי שואה ומנסים להשתיק את המקללים. הם אולי שומרים לו פינה חמה בלב בזכות כל הרגעים המופלאים שסיפק להם כשחקן אבל לא יכולים לחשוב עליו כמנג'ר/מאמן אחרי מופע האימים של שנות ה‭.90-‬
 פתאום עולים הזיכרונות ממשטר הטרור של מקורביו ביציעים סגירת שער 7 העפת אבוקסיס מהמועדון ועוד שאר רעות חולות. הם מרגישים שמצפצפים עליהם והם לא ממש טועים. כשהם יצטרפו למחאה נגד הבעלים זה כבר יהיה סיפור אחר לגמרי.
עכשיו תגידו 15 שנה עברו בטח סיני למד משהו השתלם התפתח אבל עם העובדות קצת קשה להתווכח. הוא אולי עשה סטאז' בנבחרת תחת קשטן וגרנט אבל לא עשה דבר משמעותי בכדורגל הישראלי כמאמן ראשי שמצדיק את מועמדותו לקבוצה כמו הפועל ת"א אלא אם כן שנה בינונית במכבי הרצליה נחשבת.
העונה של הפועל ת"א נגמרה השבוע. גם אליפות כבר לא תחזיר את הגלגל אחורה. טביב הוכיח שהוא לא למד מהעבר או פשוט לא רוצה ללמוד כי הוא מתנהל עכשיו בדיוק כמו במינוי של דורון ג'מצ'י לדובר. אם זה ייגמר כמו עם ג'מצ'י כולם ירוויחו אבל אם לא - הכתובת של המועדון כל עוד שולט בו בעלים כזה כבר כתובה על הקיר: ברוכים הבאים למדבר. סיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שיש משהו בפסקה של ישראל היום, שלמרות הכרזותיו של טביב זו בעצם ההתחלה של הסוף מבחינתו. הלוואי. לא להפסיק את המאבק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 07:41 
רק בלי עלתה המחשבה שהמחמאות שטביב מקבל משליימה לא לגמרי מקריות?
יש לי תחושה ש....(לא מבוסס על כלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
עלותם של הפורטוגלים גבוהה מידי למר. קמצני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

בהשוואה לסיני הוא בוודאי מאמן ראוי (בלי קשר לזה שהוא אפס מאופס כבן אדם). כל מאמן בשוק טוב יותר מסיני, ולכן כל מאמן שיבוא זו תהיה חצי נחמה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

יש לך תחושה שסיני ושליימה חברים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:04 
mbracha כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בהשוואה לסיני הוא בוודאי מאמן ראוי (בלי קשר לזה שהוא אפס מאופס כבן אדם). כל מאמן בשוק טוב יותר מסיני, ולכן כל מאמן שיבוא זו תהיה חצי נחמה.

בהשוואה לסיני גם אתה מאמן ראוי...
אגב, אם כבר לשמות ורעיונות יצירתיים, הייתי גונב את עמיר תורג'מן מהנוער של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:13 
אוגוסטוס היל כתב:
mbracha כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בהשוואה לסיני גם אתה מאמן ראוי...
אגב, אם כבר לשמות ורעיונות יצירתיים, הייתי גונב את עמיר תורג'מן מהנוער של מכבי

גונב את עמיר תורג'מן? על סמך מה החלטת שהוא יודע לאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
לופא קדוש פנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
אני כבר הצעתי לתת לאליהו "לילו" עופר הצעה שבלתי ניתן לסרב לה.
צוות שלו ושל ויקו חדד יכול להוביל אותנו לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:44 
שי ברדה, מאמן הנוער של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
משה סיני בתגובה לקללות אתמול בפ"ת "מדובר ב-100 אוהדים שלא מכירים אותי"

לא הייתי אתמול בפ"ת אדון סיני. מודה.
מעולם לא ראיתי אותך כשחשקן גדול בהפועל. מודה.
מעולם לא "זכיתי" לראות אותך מאמן את הפועל. מודה.

אבל תרשום נשמה, זה 101.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אבל תרשום נשמה, זה 101.

102

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אבל תרשום נשמה, זה 102.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אבל תרשום נשמה, זה 101.

אני "זכיתי" לראות אותו מאמן. לא הפסדת כלום. (חוץ מהמוווון דרבים)
103.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
פחות ממחאה אלימה ומאוד לא תרבותית, תיחשב לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
"אתה לא מכיר אותי" הוא משפט עם עוד מובנים.
אחד הנפוצים שבהם הוא כשערס מקבל קללות והולך להביא את החברים שלו לשלב הדקירות לכאורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 09:36 
IdanTheLittle כתב:
האדס כתב:

אבל תרשום נשמה, זה 101.

אני "זכיתי" לראות אותו מאמן. לא הפסדת כלום. (חוץ מהמוווון דרבים)
103.

יש כאן כמה אנשים שהספיקו לראות אותו משחק.
לפחות אני, כילד, רצתי לחנות הספורט שפתח בסוקולוב חולון עוד כשהיה שחקן.
קשה לי להאמין שיש יותר ממספר אוהדים קטנטן מהתקופה ההיא שבאמת לא איכפת להם שסיני יחזור.
עבורי הוא לא סדין אדום אלא סדין שחור משחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אבל תרשום נשמה, זה 101.

מדהים הסיפור של סיני. זה מעבר לכל היגיון. אנשים שבכלל לא היו בבלומפילד באותן שנים בהן אימן (שלא לדבר על אותן שנים בהן שיחק) שונאים אותו על בסיס סיפורים, מיישרים קו עם הקיצוניים שבאוהדים ומבחינתם הוא סדין אדום.

אני לא חושב שסיני מתאים להפועל מהסיבה שהוא עדיין לא הוכיח את עצמו כמאמן בשום מקום שבו דרך. אני כעסתי עליו בשעתו על האלימות ביציעים של מקורביו וסגירת שער 7 אבל אני מניח שהזמן עשה את שלו וסיני מבין היום שטעה (הוא היה אז בחור צעיר בן 35 בערך שפעל מהבטן). אין לי משהו נגדו על איך שהוא אימן את הפועל, כי הוא היה חסר ניסיון באימון ולקח קבוצה עם בלגאן ניהולי, ללא כסף, מחלקת נוער הרוסה בליגה שבה שלטו (כלכלית) מכבי ת"א של "מופת", מכבי חיפה של שחר, הפועל חיפה של שפירא ז"ל ואפילו בית'ר של דדש ובא"ש של להב.
הבעיה איתו, שאחרי הסטאז' אצלנו הוא פשוט לא התרומם בתור מאמן והוכיח כי שחקן גדול הוא לא בהכרח מאמן גדול. להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
צ'ארלי, בתור שלא ראה אותו מאמן ולא שחקן, אני( ואני מניח שהרבה כמוני) לא שונא את סיני. פשוט לא רוצים לראות אותו בתור מאמן בדיוק בגלל הסיבות שציינת. ואנחנו בסה"כ מקשיבים ומכבדים את הסיפורים והצלקות שהוא השאיר. איך אומרים, מסורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
האדס כתב:

אבל תרשום נשמה, זה 101.

מדהים הסיפור של סיני. זה מעבר לכל היגיון. אנשים שבכלל לא היו בבלומפילד באותן שנים בהן אימן (שלא לדבר על אותן שנים בהן שיחק) שונאים אותו על בסיס סיפורים, מיישרים קו עם הקיצוניים שבאוהדים ומבחינתם הוא סדין אדום.

אני לא חושב שסיני מתאים להפועל מהסיבה שהוא עדיין לא הוכיח את עצמו כמאמן בשום מקום שבו דרך. אני כעסתי עליו בשעתו על האלימות ביציעים של מקורביו וסגירת שער 7 אבל אני מניח שהזמן עשה את שלו וסיני מבין היום שטעה (הוא היה אז בחור צעיר בן 35 בערך שפעל מהבטן). אין לי משהו נגדו על איך שהוא אימן את הפועל, כי הוא היה חסר ניסיון באימון ולקח קבוצה עם בלגאן ניהולי, ללא כסף, מחלקת נוער הרוסה בליגה שבה שלטו (כלכלית) מכבי ת"א של "מופת", מכבי חיפה של שחר, הפועל חיפה של שפירא ז"ל ואפילו בית'ר של דדש ובא"ש של להב.
הבעיה איתו, שאחרי הסטאז' אצלנו הוא פשוט לא התרומם בתור מאמן והוכיח כי שחקן גדול הוא לא בהכרח מאמן גדול. להפך.

למזלו הרע של סיני היסטוריה לא נמחקת וכך גם מי שלא ממש חווה אותו כמאמן/מנג'ר מודע למה שעבר בתקופתו (שלה שלאו עוצמים את העיניים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

למרות שהרבה אמרו את הטענה המטומטמת הזאת אני יענה לך.
לא ראיתי את גריים סונס כמנג'ר בשנים הגרועות שלו בליברפול אבל לא רציתי אותו כמנג'ר רומא כשהוא היה מועמד בקיץ, על פי סיפורים.
לא ראיתי את היטלר רוצח יהודים אבל ולא חייתי בתקופה של השואה, גם אתה לא ועדיין אם אני ישאל אותך מה הוא היה תגיד חלאה.
לא חייתי ברוסיה של סטאלין אבל אני יודע שהוא היה עריץ אכזר, לא הייתי באפריקה אבל אני יודע שברוב האזורים שם יש חתיכת עוני, לא הייתי בצפון קוריאה אבל אני יודע שהדיקטטוריה שם מפחידה.

בקיצור, מה הבעיה בלהסתמך על "סיפורים" ועובדות שסיני לא הצליח בשום מועדון ב25 שנה והיה אולי המאמן הכי גרוע בהיסטוריה של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:28 
Shacham כתב:
Charlie כתב:

למרות שהרבה אמרו את הטענה המטומטמת הזאת אני יענה לך.
לא ראיתי את גריים סונס כמנג'ר בשנים הגרועות שלו בליברפול אבל לא רציתי אותו כמנג'ר רומא כשהוא היה מועמד בקיץ, על פי סיפורים.
לא ראיתי את היטלר רוצח יהודים אבל ולא חייתי בתקופה של השואה, גם אתה לא ועדיין אם אני ישאל אותך מה הוא היה תגיד חלאה.
לא חייתי ברוסיה של סטאלין אבל אני יודע שהוא היה עריץ אכזר, לא הייתי באפריקה אבל אני יודע שברוב האזורים שם יש חתיכת עוני, לא הייתי בצפון קוריאה אבל אני יודע שהדיקטטוריה שם מפחידה.

בקיצור, מה הבעיה בלהסתמך על "סיפורים" ועובדות שסיני לא הצליח בשום מועדון ב25 שנה והיה אולי המאמן הכי גרוע בהיסטוריה של הפועל?

למה סיפורים?
ע-ו-ב-ד-ו-ת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:33 
אלי טביב: אביא את המאמן שאני רוצה, לא את מי שאוהדים רוצים

חלק מהקהל של הפועל ת"א מתנגד למינויו הצפוי של משה סיני, עליו פורסם כאן באתר, אבל הבעלים אמר בשיחות אישיות: "אני יודע שמדובר בקומץ שגם ככה לא אוהב אותי". אלרואי כהן: "עצוב לי שקשטן פוטר, אני בטוח שנצליח עם סיני

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13818.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
אסור להביא את טל בן חיים במחיר המוגזם הזה, מה זה השטויות האלה? 2 מיליון יורו על 50% מי הוא בכלל? בחצי העונה האחרונה הוא בכלל היה זוועה.
למה לא להשקיע 3 מיליון יורו על איזה זר איכותי ולקנות את כל הכרטיס שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
קומץ אה? בוא נחכה לנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 10:36 
סיני - אם הכותרת הזו
סיני יחזיר היום תשובה, תקווה צפוי להיות עוזרו
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, בהפועל מחכים לתשובה מכוכב העבר. אלרואי אחרי ה-1:3 על מכ' פ"ת: "רוצים את כל התארים". גיום כץ צפוי לנחות. צפו בתקציר ()
http://www.one.co.il/Article/193479.html

נכונה - אז תציל משהו מכבודך אצל האוהדים הוותיקים ותגיד לטביב לא!
מישהו כאן כתב שהיית צעיר, פעלת מהבטן או משהו כזה, אז הנה, יש לך אופציה לא רעה בכלל להחזיר לנו חוב ישן, פשוט תגיד לא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: