אוגוסטוס היל כתב:
אמיר ונונו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אם המחאה נשענת על זה שהוא הביא את סיני, יש לנו בעיה הסברתית קשה. פנימה ובוודאי החוצה ועוד יותר לתקשורת.
אוגוסטוס,
המחאה נשענת על התנהלות שמביישת מכולת שכונתית במאה שערים. המחאה נשענת על אדם שמרגע שדרך בקבוצה עשה כל דבר בדרך ברוטאלית, כוחנית, יהירה ואגוצנטרית. המחאה נשענת על הכרזת מלחמה שלו נגד הקהל, על פגיעה בחירויות אדם בסיסיות ובזכויות לקוח פשוטות. המחאה נשענת על פגיעה מקצועית קיצונית ומתמשכת בקבוצה ועלך פגיעה מוסרית קיצונית ומתמשכת במועדון.
כל מי שמוחה נגד טביב, אם היו מתנהגים אליו כך בסופר השכונתי או אצל ספק הסלולרי שלו - היה מטפס על קירות כדי לצאת נגד היחס הזה.
מינוי סיני (אם אכן יקרה) הוא עוד סימפטום בתהליך הזה. מצער שיש אנשים שהיו צריכים להגיע עד לכאן כדי להתעורר, אבל כפי שאמרת בעצמך, צריך לדבר בשפה שאנשים מבינים.
זה לא מעשה אחד או פעולה בודדת - זו כל הדרך כולה.
ממה שקראתי אותך, אתה לא צריך תרגום בגוף הסרט. אז בוא תניח שאני לא אדיוט גמור ותנסה שוב להבין את כוונתי
הבנתי לחלוטין את כוונתך. אני יודע שגם אתה לא זקוק לתרגום.
מה שכתבתי היה לעיני כולם.
יהיו אוהדים רבים שמבחינתם מינוי סיני יהיה חציית הרוביקון.
מבחינתי, זה דבר רע וקשה, אבל לא יותר מאשר הבטחות שלא קוימו, הכפשת שחקנים, אי עמידה בהסכמים, גרירת השם הטוב של המועדון בבוץ, סתימת פיות, טוקבקיסטים בשכר, השמצה פראית של הקהל ויצירת פילוג ודיכאון ביציעים.
עוד יום במשרד של אלי טביב.
ולא, אני לא כותב על הכסף הנעלם, כי אין לי הוכחות. אין לי הוכחות כי אין שקיפות. אני מוחה, בין השאר, על היעדר שקיפות מינימלית בגוף שמתקיים על רגשות של לקוחותיו, ושנהנה מכספי ציבור.