לא אכפת לי לשחק אנטי-כדורגל, לתת גול בטעות ולקבל אותו חזרה דקה 90. לא אכפת לי להיות בהפרש 9 מהמוליכה ולא להיות אפילו בצמרת בעונה שהאליפות מונחת על הרצפה. לא אכפת לי מקשטן, רק שיהיה בריא. מתחילת העונה אנחנו נראים ככה, ויש לנו מזל שלקחנו דרבי והגענו לאן שהגענו.
אכפת לי ששחקנים לא מקבלים את הכסף שלהם. אכפת לי שאנשים במועדון שנותנים מעצמם מקבלים זין בפרצוף. אכפת לי שברגעים הכי קריטיים של העונה, הבעלים בורח לחו"ל. אכפת לי שהשחקנים משחקים עם איזו גאווה וגב שבעצם לא קיים, שהכל יהיה בסדר. אכפת לי שאין שמחת חיים במועדון, אבל בכלל. אכפת לי שהקהל פתאום מתפלג מכלום, במקום להתאחד נגד אותו כלום.
משהו עובר על הפועל... על כל המערכת, מהאפסנאי ועד הקהל. השחקנים והמאמן יהירים במחשבה של "יהיה בסדר, אנחנו בתכלס הכי טובים". אין הומאניות או אפטיות במועדון הזה, היום כשאני רואה שחקן בקבוצה מחייך זה נחשב נס. אפשר לראות שהשחקנים לא חברים, רובם דיי שכירי חרב, ורק דואגים לתחת של עצמם. מה קרה לימים שהחדר הלבשה שלנו נחשב המגובש בארץ? עושה רושם שכל מי שבמועדון סובל להיות כאן. הקהל עובר ועושה דברים שמעולם לא היו אצלנו, או לפחות מה שהיה, לא היה לגיטימי. קללות לשחקנים, השתקת חברים ליציע, הרעב הפשוט רק להצלחות. אין נשמה במועדון הזה, הסמל והעקרונות כבר ממזמן לא אומרים כלום. אנחנו עוד קבוצה. עוד עסק. עוד מפעל. פתאום אנחנו נורא דומים לשכיננו מהצד השני של הכביש.
זאת הפועל תל אביב בכדורגל 2011/2012
וכולנו יודעים שהדג מסריח מהראש, ועם כמה שזה מעצבן לחזור על זה - ההנהלה וטביב אשמים בלעדיים במצב הזה. יותר מהפעולות הקטנות של להביא שחקן כזה או אחר, תראו איזה גישה, מסרים וגועל מחלחלים לנו לתוך המועדון. זה הכל מתחיל מלמעלה. האם יש משהו שבאמת לא רואה את הדיכאון והמסחריות שמצניחינים את המועדון? האם אותם תומכי טביב באמת לא רואים משהו לא בסדר בהתנהלות המועדון כיום? ואין לזה כמעט שום קשר לעניין המקצועי.
חובתנו כקהל לעזור לקבוצה לצאת מהמצב האיום והמגעיל הזה . איך אמר היום השלט? By any means necessary
_________________ צחקו עלינו וזלזלו בנו, תסתכל תסתכל תסתכל! הפועל תל אביב זה אימפריה! עומר דמארי לעולם ועד
|