תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האם גורלה של בית"ר הוא גם גורלנו?
הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:29 
אני חושב על קבוצת הכדורגל בית"ר, קבוצה שאני אוהב לשנוא, קבוצה שכיף לנצח ומבאס להפסיד לה, קבוצה שעונה בלי שני משחקים מולה תהיה חסרה.
כן כמו ששביט אמר בית"ר מתפרקת לנו מול העיניים. אני לא רוצה שהם ירדו ליגה, אני רוצה שיבלו בתחתית ויחגגו הישארות בליגה.

*עריכה* עזבו בצד את ביתר והמשיכו לקרוא את ההמשך!!! *סוף עריכה*

ככל שאני חושב על הסיבות בגללן בית"ר במצב הזה, הסיבות מזכירות לי קבוצה אחרת באדום, בעלים אינטרסנט שרוצה להשיג מטרה. ברגע שישיג או שלא יעזוב ואז מה יקרה?
כאשר יעזוב טביב את הפועל האם יסגר הברז לאחר ירוקן את הקופה וישאיר אותנו להילחם בתחתית כמו בית"ר? ובכלל גרוע מגאידמק הכסף בכלל לא שלו, אבל לך תסמוך על מערכת המשפט הישראלית שתוציא את האמת לאור. טביב גונב את הפועל ככה או ככה ולדעתי במקום להתרכז במאבק בו יש להתכונן ליום שאחרי.

אז העפנו את טביב, מה עכשיו?
מי יזרים את הכסף הדרוש להחזיק קבוצת צמרת?

אולי עדיף לאולטראסלפתוח קרן תרומות חדשה, עד לעזיבה של טביב. כי ביום שזה יעזוב הפועל תיגרר לתחתית. ואם לא ילך וימאס לו האם יסגור את הברז כמו גאידמק בעלים שלא נותן שקל לקבוצה שלו?

אשמח לתשובות, תכנון המאבק הזה הוא לא יעיל, יש לגרש אותו מהפועל, יש לנקות את הפועל מהניהול הרע, אך רק כאשר נהיה באמת מוכנים ליום שאחרי.
מה ימנע מאיתנו גורל דומה לזה של ביתר?

אני יודע שיש אינספור נושאים בנושא, אך אני חושב שראוי להאיר עינהם של אלו שמתנגדים לו ואלו שתומכים בו, הטיפול בבעיה הוא ארוך ומורכב.
אם אדמין מוצא את האשכול הזה מיותר או מישהו מהפורום אני מצטער ואמחק אותו, אך אני חייב לנסות להעיר אנשים ולגרום להם להבין מה הבעייתיות במצב בו אנו שקועים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

נערך לאחרונה על ידי Tom Sawyer בתאריך 03 ינואר 2012, 01:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האם גורלה של בית"ר הוא גם גורלנו?
הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:31 
שימותו וירדו לליגה ג׳

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 03 ינואר 2012, 08:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
אני חושב על קבוצת הכדורגל בית"ר, קבוצה שאני אוהב לשנוא, קבוצה שכיף לנצח ומבאס להפסיד לה, קבוצה שעונה בלי שני משחקים מולה תהיה חסרה.
כן כמו ששביט אמר בית"ר מתפרקת לנו מול העיניים. אני לא רוצה שהם ירדו ליגה, אני רוצה שיבלו בתחתית ויחגגו הישארות בליגה.

עצור. למה אתה רוצה שתתקיים הקבוצה הזאת ככה שאתה תשנא אותה? אתה מעדיף שהיא תמשיך להיות קבוצה גזענית עם אוהדים גזענים ואלימים?

אני מעדיף שאו שהם יתפרקו, או שיביאו שחקנים ערבים וימגרו את הגזענות והאלימות בקהל שלה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
Red Nightmare כתב:

עצור. למה אתה רוצה שתתקיים הקבוצה הזאת ככה שאתה תשנא אותה? אתה מעדיף שהיא תמשיך להיות קבוצה גזענית עם אוהדים גזענים ואלימים?

אני מעדיף שאו שהם יתפרקו, או שיביאו שחקנים ערבים וימגרו את הגזענות והאלימות בקהל שלה.

בלי קשר לדיון האם בית"ר צריכה להתקיים או לא, הגזענים האלימים האלה לא ייעלמו מהארץ גם אם בית"ר תתפרק. הבעיה הרבה יותר עמוקה ואם בית"ר תתפרק הם ימצאו קבוצה אחרת לאהוד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:34 
קבוצה חשוכה ואפלה שאין לה זכות קיום.
מכילים בתוכם את מירב תחלואי החברה הישראלית. וראוי ורצוי שיפרקו את גוש הזוהמה האנושית הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:36 
קודם כל - אשמח שבית"ר תתפרק.
דבר שני - לצערי הרוכש היחיד הריאלי שאני רואה זה מוני הראל. כמובן שהוא לא ירכוש את הקבוצה מטביב,ולכן יש צורך למצוא רוכש שיקנה את הפועל במעל ל15 מליון שקל. (אוהדים מקושרים - יש,רצון לעזור להפועל,כנארה שאין) אחרת מצבנו יהיה גרוע ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:37 
וכמובן אנשים פיספסו את העיקר באשכול, בלי קשר אם אוהבים את ביתר או לא, היה עוד המשך שדיבר על הפועל!!!
עזבו את ביתר רגע היה עוד חלק עצום שדיבר עלינו

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
אני כמוך חושב על זה.
אחרי שהגנב יסיים לרוקן את הקופה בלי ספק ניהיה בבעיה,אבל היא לא תיהיה דומה לזו של ביתר.
ביתר חיה היום מתקציב של 30 מיליון שקל(!!),שזה לשם השוואה יותר גבוה מתקציבן של 12 קבוצות בליגת העל(להוציא אותנו,את מכב* ואת חיפה),אבל למה ביתר בצרות?
כי היא חיה מתקציב של 150 מיליון שקל פעם שכמעט כולו היה מכיסו של גיידאמק. והמשכורות שם היו חסרות פרופורציה לתקופה ההיא(היום הפרופורציות השתנו).
כרגע הסיבה שאנחנו מעמידים את התקציב השני בגודלו בליגה היא ההצלחות שלנו באירופה,ולכן חשוב מאוד לשמר את זה כי בלי זה אין לנו זכות קיום.
אגב,אם אני לא טועה בשנה הבאה נכנס החוק החדש של פיפא שאומר שקבוצה יכולה להתקיים אך ורק מההכנסות שלה ולא ע"י הזרמת כספים מבעלים חיצוני,שזה כמובן יפתור המון בעיות של פערים עצומים בליגות שונות וירחיק אנשים מפוקפקים מהכדורגל.

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 03 ינואר 2012, 01:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
השאלה והדיון כאן הוא לא בית״ר והאם כדאי שתתפרק.
פותח האשכול העלה וניסח בצורה נהדרת את הסכנה האורבת לנו,ועשה הקבלה מדאיגה עם המצב של בית״ר והשתלשלות העניינים מאופרית דאבל עד הסוף המר.
ואגב,גאיידמק התחיל להיות באמת מאנייק ואפתטי כאשר החלה המחאה נגדו מצד הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
bloodbrother כתב:
Red Nightmare כתב:

בלי קשר לדיון האם בית"ר צריכה להתקיים או לא, הגזענים האלימים האלה לא ייעלמו מהארץ גם אם בית"ר תתפרק. הבעיה הרבה יותר עמוקה ואם בית"ר תתפרק הם ימצאו קבוצה אחרת לאהוד.

המאבק בקבוצה הזאת, הסמל של הגזענות, הוא כמובן רק חלק מהמאבק בגזענות בישראל. מאבק חשוב, שכל חלק בו חשוב.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
השאלה והדיון כאן הוא לא בית״ר והאם כדאי שתתפרק.
פותח האשכול העלה וניסח בצורה נהדרת את הסכנה האורבת לנו,ועשה הקבלה מדאיגה עם המצב של בית״ר והשתלשלות העניינים מאופרית דאבל עד הסוף המר.
ואגב,גאיידמק התחיל להיות באמת מאנייק ואפתטי כאשר החלה המחאה נגדו מצד הקהל.

מודה שאני הגבתי רק לחלק הראשון שבהודעה הפותחת, שהוא גם נושא מעניין, וחלק מההודעה.

לגבי עניין הבעלים, טביב הכי בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
דבר אחד יקרה בטוח מיום מן הימים - טביב יעזוב. כמו שאתה אומר, השאלה באיזה מצב הוא יעזוב אותנו. המחאה והמאבק בהנהלה הוא יותר מסתם "להעיף" אותם וזהו, זה בעצם להראות שאנחנו נלחמים על הקבוצה שלנו, שיהיה לה את הכי טוב שאפשר. אולי יותר מסתם "להעיף את טביב" אנחנו מראים לו בכל הסיפור זה שפה זה לא כפר סבא, והוא לא יכול לדרוך עלינו ועל המועדון ולעשות כרצונו. כמעבר לכך , בכנות, אנחנו לא יכולים לעשות הרבה. אין פה הרבה מיליונרים שיהיו שמחים להשקיע בקבוצה. אנחנו משקיעים זמן ומאמץ כדי לוודא, שכאשר טביב יעזוב, הוא יעזוב אותנו במצב טוב, לטובת הגורמים נכונים, ושזה יקרה כמה שיותר מהר. לא חסרים קונים.

אם אנחנו לא נעבוד על זה עכשיו, ונזרום בראש של "יהיה בסדר" אז אכן נגמור כמו ביתר בסופו של דבר, שזה בערך הסיוט הכי נורא שיכול לקרות לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון, מקווה מאוד שבית"ר ירדו ליגה. יתרה מכך, היום שזה יקרה יהיה אחד הימים היותר מספקים ומאושרים בחיי הלא קצרים. קבוצה שבאמת מסמלת את כל מה שרע במדינה אפילו בתוך הקהל שלה. יש לי לא מעט חברים אוהדי בית"ר שמדירים את רגליהם מהמגרשים רק בגלל ההשתלטות של הקיצוניים והפנאטים, קצת כמו מה שקורה ברחבי המדינה ויכול להיות שירידת הליגה יביא להתנקות של המועדון הזה.

לעניין הבעלים. כבר לפני חצי שנה טענתי שהאוהדים חייבים להיות חלק מהבעלות על המועדון. קיימת עמותה פעילה ומצליחה בכדורסל שיכולה להפוך לעמותת כל אוהדי הפועל תל אביב. אותה עמותה יכולה לנהל בפועל את קבוצת הכדורסל ולהיות חלק מהבעלות בכדורגל. אם לצורך חברות בעמותה כל אחד ישלם 1200 ש"ח לדוגמא (100 ש"ח בחודש) ולא 300 כמו המצב היום רק לכדורסל (25 ש"ח לחודש), נוכל לאסוף מספיק כסף בשביל לקנות חלק מהבעלות על המועדון ולהביא לתפקוד טוב יותר של הכדורסל שלמיטב הבנתי המצב הכלכלי שם השנה לא הכי טוב ובטח אם נעלה לליגה הבכירה שם התקציב יהיה חייב לגדול משמעותית.
השאלה היא האם אנחנו צריכים לכוון לרכישת חלק מהבעלות מאלי טביב או לנסות להביא מישהו במקומו, זה משהו שכל מי שמתכוון ויכול לשים כסף יצטרך לשאול את עצמו ולקבל החלטה משותפת יחד עם כולם.
בכל מקרה, הכוח חייב לעבור לאוהדים, אם לא כולו אז בחלקו ובלבד שיהיה מספיק כדי לעשות את השינוי מההתנהלות כיום להתנהלות נורמאלית, ישרה ומקצועית.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 01:59 
אני מקווה שבית"ר ירדו ליגה.
יהיה משחק על הירידה בסכנין.
סכנין יתנו להם 1-0 מסריח.
והכרוז של סכנין יצעק להם יש לרמקול שבתוך היציע שלהם.
ושהשחקן שיבקיע להם גול יחגוג להם מול הפרצוף עם כאפייה.
ושישאירו את אוהדי בית"ר ביציע אחרי שעה וחצי.
ושאוהדי סכנין ישברו להם את כל החלונות של המכוניות בינתיים.
ושיהיו להם פקקים מטורפים בתוך סכנין.
ושהאוטובוס שלהם בחזרה הביתה יתקע.
והמזגן לא יעבוד.
ושקובי מויאל יקיא באוטובוס- ככה יהיה להם מסריח עד ירושלים.
ושכל האוהדות שלהן יעברו אונס בסכנין.
וכשהאוהדים יגיעו לירושלים תהיה הפסקת חשמל.
וכשהאוהדות שנאנסו יגיעו הביתה ב4 בבוקר לא יהיה להן מים חמים במקלחת.
ערן, אם אתה שומע תפילתי... :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
והמזגן לא יעבוד.

כל שנבקש לו יהי... :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
hapoel15 כתב:
והמזגן לא יעבוד.

כן, אונס זה נורא מצחיק (או אולי בעצם אתם ברצינות מייחלים לו. אז אתם בכלל חלאות מטונפות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עומרי קנדה כתב:
hapoel15 כתב:
והמזגן לא יעבוד.

כן, אונס זה נורא מצחיק (או אולי בעצם אתם ברצינות מייחלים לו. אז אתם בכלל חלאות מטונפות).

הסכמתי עם הכיוון הכללי.
אתה גם הבנת את הכיוון הכללי ואני בטוח שהוא לא התכוון לזה שהוא רוצה שמישהי תאנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
ביט"ר חייבת להתפרק.
המצב שם שונה לגמרי מהמצב פה אחרי שטביב יעזוב מסיבה אחת פשוטה - גיידמק לא עוזב אותה ולא מוכר אותה, הוא פשוט מייבש אותה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 02:10 
וזה באמת קשור לנושא...
בחייאט ביתר לא הבעיה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי כלום באשכול חוץ מהכותרת. התשובה היא לא. ההבדל בין הקבוצות הוא תהומי ונעוץ בנכס הכי חשוב שיש לקבוצת כדורגל - קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
גאיידמק שונה מאוד מטביב, טביב לא יחזיק סתם בהפועל מבלי להרוויח שקל. סתם כדי לעצבן כמו ארקדי.
מה גם שבביטר אף אחד לא רוצה לדעת. כל בנאדם שפוי לא יגע בדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
דבר ראשון, מקווה מאוד שבית"ר ירדו ליגה. יתרה מכך, היום שזה יקרה יהיה אחד הימים היותר מספקים ומאושרים בחיי הלא קצרים. קבוצה שבאמת מסמלת את כל מה שרע במדינה אפילו בתוך הקהל שלה. יש לי לא מעט חברים אוהדי בית"ר שמדירים את רגליהם מהמגרשים רק בגלל ההשתלטות של הקיצוניים והפנאטים, קצת כמו מה שקורה ברחבי המדינה ויכול להיות שירידת הליגה יביא להתנקות של המועדון הזה.

:hapoel:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
ישנוני כתב:
לא קראתי כלום באשכול חוץ מהכותרת. התשובה היא לא. ההבדל בין הקבוצות הוא תהומי ונעוץ בנכס הכי חשוב שיש לקבוצת כדורגל - קהל.

הקהל שלנו אכן שונה שנות אור משלהם, אבל עדיין הם תכף יורדים והביאו לחיפה נגד הפועל המקומית לפחות כמה מאות איש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה פיספסו את העיקר. פותח האשכול אולי אשם בכך כי חצי מדבריו הקדיש לשנאתו לבית'ר ומנגד חמלתו עליה.

השאלה היא מה יקרה להפועל אחרי טביב? האם גורלה יהיה כגורל בית'ר??

ראשית, טביב הוא לא גאידמק כמו שאמרו כאן. ברגע שיימאס לו או שיחשוב שהוא ינק את הקבוצה עד תום או שהוא יכול לעשות אקזיט כי מצא פראייר שיקח את הקבוצה - הוא בחוץ.

שנית, מקרי העבר הוכיחו כי בעת צרה תמיד יהיה מישהו שיבוא. בשיא החרא של מועצת הפועלים הגיע תאומים. כש"כתר" רצתה להיפטר מהקבוצה הגיע מוני. כשמוני לא יכל כבר הגיע טביב. כשטביב ילך יגיע מישהו אחר. ככה זה. יכול להיות שלא יגיע מישהו שישים מיליונים אבל אחד שלפחות ייצב את המערכת וישמור על הפועל במרכז הטבלה עד שיגיע אותו מיליונר שכן ישקיע.

אגב, הפועל היתה גומרת כמו בית'ר אם לא גרוע מכך, אילו חלילה היה לב לבייב מחליט לקנות אותה ב-2006.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
חבל שמוחקים הודעות משנים קודמות, ואי אפשר למצוא פה את שירי ההלל לגאיידמק, ואת כל ההודעות נוטפות הקינאה בביתר על המזל שנפל בחלקם שיש להם בעלים כמו גאיידמק.
היה יכול להיות משעשע מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
הנושא הוא הפועל ולא ביתר -
כשימאס לטביב מהקבוצה הוא ימכור אותה. הוא איש עסקים שלא יתקע עם חברה-קבוצה שאינו חפץ בה
השאלה:
א. כמה הוא ירצה עליה.
ב. מי יקנה (רק לא קבוצת רוכשים עם ארבעה בעלים).
ג. אם ומתי זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 09:47 
כל דבר שירחיק את העבריינים הערסים האלו מהכדורגל שלנו הרי זה משובח.

גם אני לא רוצה שירדו.
אני רוצה שיפורקו עד יסוד.
שלא יישאר מהם זכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
שנה חופש מהם נראה לי נהדר ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
בלי לקשר לאשכול
שימותו שישרפו ושיתפרקו שירדו 200 ליגות ויתפרקו רק רע רע רע

וחבל שבגללנו שנה שנייה ברציפות הם נשארים בליגה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 13:17 
פנוי להצעות בנושא יחצ"נות לטביב בשכר.
הפניה אלי כהודעה פרטית עם פרטי קשר להמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: