אחד הדברים שהפילו ממשלות , נסיכויות ואימפריות שונות היה חוסר הידברות/תקשורת .......
תגידו, מישהו בכלל יודע (
באמת יודע) על מה המחאה? .... אולי היא צודקת!!!! ואולי לא!!!
ראשי האולטראס וכל שאר המוחים/השורקים , יש המון אנשים בקהל שלא יודעים על מה המחאה , מבחינתם המחאה היא שטות כי טביב לא מוצא חן בעינכם .
הייתי אתמול בשער 7 כמו בכל משחק ובמחצית היו עשרות וויכוחים שונים בין תומכי המחאה לבין מתנגדיה , האמת היא שאין אף טענה של אחת המחנות שיכולה לשכנע קהל שלם, תפנימו!!! קוראי וכותבי הפורום מייצגים חלק קטן מאוד מיושבי בלומפילד. אפילו במקורות יש מקרה אחד מובהק על נפילת אימפריה בגלל חוסר תקשורת ....(מגדל בבל למי שלא עוקב).
אני חייב להודות שגם לי יש הרגשה של משהו מסריח אצל טביב ושות' אבל עדיין לא הצלחתי לשים את האצבע על משהו מוכח יש הרבה דברים קטנים שמעצבנים ומובנים לכל אבל תשלום מופרך על שחקן או דחיית פגישות עם שחקנים זה לא משהו שיקח קהל שלם למחאה , גם אני רוצה הפועל טובה יותר ובריאה יותר וכן גם אני רוצה שקיפות מלאה מול התנהלות המועדון ,שלנו!!!
אני קורא לראשי המחאה לצאת לקהל הרחב של הפועל ולהסביר את פשר המחאה, תבינו לאנשים אין מושג
למה!! עלונים , דפי A4 בכניסות, יציאה לערוצי תקשורת באינטרנט או תכניות רדיו 102FM/103FM אתם "משחקים" לידיים של טביב שכן משתמש בערוצי תקשורת אלו לכל מטרה וכך פונה לקהל הרחב, השוני הוא
שהוא גם מגיע אליו ונוגע בו ואם אפשר טיפ קטן....השחקנים לא אשמים במצב ועושים ככל יכולתם על מנת לשחק טוב ,
יש 15 דקות שלמות של מחצית שאפשר וצריך למחות ובקולי קולות נגד ההנהלה , למה באמצע משחק כל כך חשובלמען הפועל שלנו וותרו על האגו ,הסבירו את מחאתכם וקבלו את הקולות שלנו .
הפילוג הורג אותנו מבפניםתחזירו עטרה ליושנה ,

= הקהל הכי טוב בארץ.