תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 19:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראשי הארגון, זה בשבילכם
הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
אחד הדברים שהפילו ממשלות , נסיכויות ואימפריות שונות היה חוסר הידברות/תקשורת .......
תגידו, מישהו בכלל יודע (באמת יודע) על מה המחאה? .... אולי היא צודקת!!!! ואולי לא!!!
ראשי האולטראס וכל שאר המוחים/השורקים , יש המון אנשים בקהל שלא יודעים על מה המחאה , מבחינתם המחאה היא שטות כי טביב לא מוצא חן בעינכם .
הייתי אתמול בשער 7 כמו בכל משחק ובמחצית היו עשרות וויכוחים שונים בין תומכי המחאה לבין מתנגדיה , האמת היא שאין אף טענה של אחת המחנות שיכולה לשכנע קהל שלם, תפנימו!!! קוראי וכותבי הפורום מייצגים חלק קטן מאוד מיושבי בלומפילד. אפילו במקורות יש מקרה אחד מובהק על נפילת אימפריה בגלל חוסר תקשורת ....(מגדל בבל למי שלא עוקב).
אני חייב להודות שגם לי יש הרגשה של משהו מסריח אצל טביב ושות' אבל עדיין לא הצלחתי לשים את האצבע על משהו מוכח יש הרבה דברים קטנים שמעצבנים ומובנים לכל אבל תשלום מופרך על שחקן או דחיית פגישות עם שחקנים זה לא משהו שיקח קהל שלם למחאה , גם אני רוצה הפועל טובה יותר ובריאה יותר וכן גם אני רוצה שקיפות מלאה מול התנהלות המועדון ,שלנו!!!
אני קורא לראשי המחאה לצאת לקהל הרחב של הפועל ולהסביר את פשר המחאה, תבינו לאנשים אין מושג למה!! עלונים , דפי A4 בכניסות, יציאה לערוצי תקשורת באינטרנט או תכניות רדיו 102FM/103FM אתם "משחקים" לידיים של טביב שכן משתמש בערוצי תקשורת אלו לכל מטרה וכך פונה לקהל הרחב, השוני הוא שהוא גם מגיע אליו ונוגע בו ואם אפשר טיפ קטן....השחקנים לא אשמים במצב ועושים ככל יכולתם על מנת לשחק טוב , יש 15 דקות שלמות של מחצית שאפשר וצריך למחות ובקולי קולות נגד ההנהלה , למה באמצע משחק כל כך חשוב
למען הפועל שלנו וותרו על האגו ,הסבירו את מחאתכם וקבלו את הקולות שלנו .הפילוג הורג אותנו מבפנים
תחזירו עטרה ליושנה , :hapoel: = הקהל הכי טוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ראשי הארגון, זה בשבילכם
הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
בגדול - מחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ultrashapoel.com/index1024.php

ציטוט:

ארגון אולטראס הפועל מתנצל
בתום המשחק הערב מול בני יהודה, שהיה משחק הליגה השלישי ברציפות ללא נצחון, מבקש ארגון אולטראס הפועל להתנצל על שרשרת הכשלונות האחרונה שנגרמה באשמתו הישירה.

הארגון לא מתנצל על העובדה שלא חיזק את הקבוצה בנקודות שהיה ברור לכל בר דעת שהיא זקוקה לחיזוק. בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מתנצל על כך שחתם עם שחקנים על חוזה אך לא הפקיד אותו בבקרה, דבר שגורם למרמור בקרב אותם שחקנים איתם חתמו על חוזה. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מבקש להתנצל על כך שלמרות התחייבות חוזית שלו, טרם שילם לשחקני הקבוצה את מענקי ההעפלה לליגה האירופית, דבר שמוביל לתסיסה בקרב השחקנים מזה שבועות ארוכים, ואף לאיומים על השבתת האימונים. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מבקש להתנצל על כך שלמרות התחייבויות חוזרות ונשנות, הוא דוחה ומבטל פגישות עם שחקנים בנוגע לחוזים שלהם ולהמשך ההתקשרות עמם. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מתנצל על כך שמזה מספר חודשים אין להפועל תל אביב מנהל קבוצה. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מתנצל על כך ששחקנים שומעים דרך התקשורת על כך שהם משוחררים. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

ארגון אולטראס הפועל מבקש להתנצל על כך שגם במשחק היום, כמו בכל משחק מזה שנים רבות, הוא הגיע למגרש עם אותם השלטים איתם הוא מגיע מזה שנים, אותם שלטים המקנים לקהל האדום את הייחוד שלו, וצובעים את בלומפילד באדום. השלטים הללו הם הסיבה היחידה לכשלונות של הקבוצה בחודש האחרון. זוהי המסקנה המתבקשת היחידה, שכן הנהלת הפועל תל אביב הורתה הערב שלא להכניס את אותם שלטים לבלומפילד. אותה הנהלה, שלא עושה דבר על מנת להעביר חוזים חתומים של שחקנים בבקרה, לא עושה דבר על מנת לשלם לשחקנים מענקים עליהם היא חתומה מולם, לא עושה דבר על מנת לעמוד בהתחייבויותיה לקבוע פגישות עם שחקנים בנוגע לעתידם, לא עושה דבר על מנת לחזק את הקבוצה בזמן, לא עושה דבר על מנת למנות מנהל לקבוצה, לא עושה דבר על מנת להודיע אישית לשחקנים אם הם משוחררים או אם לאו, אותה הנהלה יצאה מגדרה על מנת להורות לחברת האבטחה בבלומפילד שלא להכניס שלטים של ארגון אולטראס הפועל הערב לבלומפילד.

הנהלת הפועל תל אביב לא עושה דבר מלבד המשך המלחמה האישית של ראשיה נגד ארגון אולטראס הפועל, במטרה לשבור את חזית ההתנגדות והביקורת נגדה ונגד התנהלותה החובבנית והבזיונית. במקום לטפל בנושאים הדוחקים שעל הפרק, בוחרת הנהלת הקבוצה לשחק שוטרים וגנבים מול אוהדי הקבוצה. אלו האנשים שעומדים בראשות המועדון. אלו האנשים אשר מופקדים על הדבר היקר לנו מכל. האם אלו האנשים עליהם אתם סומכים שישמרו לנו על הקבוצה? האם אלו המעשים שיקדמו את האינטרסים המשותפים לכולנו?

:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
YoniPerry כתב:
http://www.ultrashapoel.com/index1024.php

ציטוט:

ארגון אולטראס הפועל מתנצל
בתום המשחק הערב מול בני יהודה, שהיה משחק הליגה השלישי ברציפות ללא נצחון, מבקש ארגון אולטראס הפועל להתנצל על שרשרת הכשלונות האחרונה שנגרמה באשמתו הישירה.

הארגון לא מתנצל על העובדה שלא חיזק את הקבוצה בנקודות שהיה ברור לכל בר דעת שהיא זקוקה לחיזוק. בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מתנצל על כך שחתם עם שחקנים על חוזה אך לא הפקיד אותו בבקרה, דבר שגורם למרמור בקרב אותם שחקנים איתם חתמו על חוזה. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מבקש להתנצל על כך שלמרות התחייבות חוזית שלו, טרם שילם לשחקני הקבוצה את מענקי ההעפלה לליגה האירופית, דבר שמוביל לתסיסה בקרב השחקנים מזה שבועות ארוכים, ואף לאיומים על השבתת האימונים. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מבקש להתנצל על כך שלמרות התחייבויות חוזרות ונשנות, הוא דוחה ומבטל פגישות עם שחקנים בנוגע לחוזים שלהם ולהמשך ההתקשרות עמם. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מתנצל על כך שמזה מספר חודשים אין להפועל תל אביב מנהל קבוצה. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

הארגון גם לא מתנצל על כך ששחקנים שומעים דרך התקשורת על כך שהם משוחררים. גם בזה אשמה הנהלת הקבוצה.

ארגון אולטראס הפועל מבקש להתנצל על כך שגם במשחק היום, כמו בכל משחק מזה שנים רבות, הוא הגיע למגרש עם אותם השלטים איתם הוא מגיע מזה שנים, אותם שלטים המקנים לקהל האדום את הייחוד שלו, וצובעים את בלומפילד באדום. השלטים הללו הם הסיבה היחידה לכשלונות של הקבוצה בחודש האחרון. זוהי המסקנה המתבקשת היחידה, שכן הנהלת הפועל תל אביב הורתה הערב שלא להכניס את אותם שלטים לבלומפילד. אותה הנהלה, שלא עושה דבר על מנת להעביר חוזים חתומים של שחקנים בבקרה, לא עושה דבר על מנת לשלם לשחקנים מענקים עליהם היא חתומה מולם, לא עושה דבר על מנת לעמוד בהתחייבויותיה לקבוע פגישות עם שחקנים בנוגע לעתידם, לא עושה דבר על מנת לחזק את הקבוצה בזמן, לא עושה דבר על מנת למנות מנהל לקבוצה, לא עושה דבר על מנת להודיע אישית לשחקנים אם הם משוחררים או אם לאו, אותה הנהלה יצאה מגדרה על מנת להורות לחברת האבטחה בבלומפילד שלא להכניס שלטים של ארגון אולטראס הפועל הערב לבלומפילד.

הנהלת הפועל תל אביב לא עושה דבר מלבד המשך המלחמה האישית של ראשיה נגד ארגון אולטראס הפועל, במטרה לשבור את חזית ההתנגדות והביקורת נגדה ונגד התנהלותה החובבנית והבזיונית. במקום לטפל בנושאים הדוחקים שעל הפרק, בוחרת הנהלת הקבוצה לשחק שוטרים וגנבים מול אוהדי הקבוצה. אלו האנשים שעומדים בראשות המועדון. אלו האנשים אשר מופקדים על הדבר היקר לנו מכל. האם אלו האנשים עליהם אתם סומכים שישמרו לנו על הקבוצה? האם אלו המעשים שיקדמו את האינטרסים המשותפים לכולנו?

:CHE:

זה קשור למה שהוא כתב כמו שההוצאה של ידין מההרכב אתמול קשורה לניצחון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
זה לא משנה מה אני, אתה ועוד שאר קוראי הפורום יודעים או חושבים , אם לא היה ברור מה שנכתב אז אחזור במילים פשוטות...
חייבת להיות תקשורת בין מחנות האוהדים/ שערים השונים, שבהם יושבים האוהדים.
כארגוןu]הייתי מצפה[b][u]להתארגנותשתוביל להסברה על פשר המחאה!!!!
תפנימו לאנשים אין מושג מה קורה , יש כאוס רציני בקהל שלנו שיוביל למפולת ולקרע עמוק
אני רואה היום אנשים לידי שבמקום להוציא את הגרון בשירים שדווקא כן מושכים ,מקללים את שער 5 ויושביה .
בעבר היה לאירגון קואליציה מוחלטת בקרב קהל האוהדים, היום באנטי שנוצר (ציטוט של חבר בשער 7)"גם אם תצעקו אבי נימני בן זונה תזכו לשריקות בוז בלי הבחנה" , יש קרע, כאירגון שדואג לקבוצה הייתי מצפה להשתמש בכל כלי בכדי לאחות אותו . בלי אגו ובלי משחקים ....אם תצליחו לצאת מהמשבר הנוכחי אתם תיהיו חזקים עשרות מונים ממה שהייתם עד היום...אתם תקבלו את אהדת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 09:13 
פליירים? אין מה לנסות לרתום קהל שלא מעונין להיות מעורב. זה לא יעזור כמו שזה לא יתרום יותר מדי להדפיס שלט חוצות עם הידיעה מהבוקר שטביב מרוצה שההתאחדות הזרימה לו מענקים בסך מיליון וחצי ש״ח כי יש קשיים של תזרימים שוטפים, 20 מיליון פלוס והמיליארד בקשיים.
הבקשה מהקהל שמוחא הוא לשבת בשקט בזמן המשחקים, כדי לא להפריע לקבוצה, זה גם תמיד בא אחרי ניצחונות. לפעמים נסיונות לגייס את הרוב הם נסיונות שנועדו להיכשל, אני לא חושב שהמאבק בטביב צריך להתחשב ברוב של אוהדים שלא מענין אותו לדעת מי הבעלים שלו וכל מה שהוא רוצה זה ניצחון כאן ועכשיו ולא רוצה לראות מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 10:44 
חבל על הזמן שלנו
הם רוצים תקשורת חד כיוונית כמו שהיה אצל
קים איל ג׳ונג
ז״א הם יגידו מה לעשות ואנחנו נציית
הם לא רוצים להסביר כלום כי הם לא חייבים שום דבר לאף אחד
הם האוהדים האמיתיים לבדם
לפניהם לא היו אוהדים וגם לא קבוצה ואחריהם לא יהיה כלום
מי אנחנו בכלל אוהדי הצלחות וכורסאות ערב רב וארחי פרחי
שנבקש מבני האלים להסביר לנו במטותא על מה הם מוחים
תפקידנו הוא לציית באופן מוחלט ולתרום כספים
זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 10:52 
chimpfive כתב:
פליירים? אין מה לנסות לרתום קהל שלא מעונין להיות מעורב. זה לא יעזור כמו שזה לא יתרום יותר מדי להדפיס שלט חוצות עם הידיעה מהבוקר שטביב מרוצה שההתאחדות הזרימה לו מענקים בסך מיליון וחצי ש״ח כי יש קשיים של תזרימים שוטפים, 20 מיליון פלוס והמיליארד בקשיים.
הבקשה מהקהל שמוחא הוא לשבת בשקט בזמן המשחקים, כדי לא להפריע לקבוצה, זה גם תמיד בא אחרי ניצחונות. לפעמים נסיונות לגייס את הרוב הם נסיונות שנועדו להיכשל, אני לא חושב שהמאבק בטביב צריך להתחשב ברוב של אוהדים שלא מענין אותו לדעת מי הבעלים שלו וכל מה שהוא רוצה זה ניצחון כאן ועכשיו ולא רוצה לראות מעבר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 10:53 
mkorman1 כתב:
חבל על הזמן שלנו
קים איל ג׳ונג
הם האוהדים האמיתיים לבדם
זה הכל

אתה קיבלת פה בערך 1000 אשכולות עם הסברים.
וברצינות, מי שמסתובב בפורום משנה שעברה ושואל למה יש אנשים נגד טביב, שום הסבר כבר לא יעזור לו. הוא פשוט אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 11:08 
עוד פעם קילולים ונאצות
תגידו למה אתם לא יכולים לדבר כמו אנשים נורמליים?
התדמית בכאילו-עבריינית היא מגוחכת
ולגופו של ענין
למרות שהשתתפתי במחאה ולמרות שאת טביב יש לסלק עדיין
עילת המחאה לא ברורה לי
דהיינו האם זה נגד ההתנהלות של טביב פר-סה
או ,כפי שאני משוכנע אגב, יש כאן משהו מעבר לזה
נניח משהו בכיוון של שלילת זכויות יתר מסוימות שהיו בימי מוני העליזים והופסקו על ידי הקמצן?
בגלל זה אולי מתנפחים כל כך כשמבקשים להסביר על מה ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 11:10 
mkorman1 כתב:
חבל על הזמן שלנו
קים איל ג׳ונג
הם האוהדים האמיתיים לבדם
זה הכל

אתה מקצין מרגע לרגע וזה מיותר. אף אחד לא יגיד לך מה לעשות ואתה לא חייב לציית, אתה רוצה להיות רציני לרגע ולעזוב את הציניות וההשוואת הלא ברורות לבני אלילים ולמנוח מצפון קוריאה? כי אם כן אני אשמח להסביר שוב. אין פה תפיסת תחת על אף אחד, אנשים בשער חמש ושערים אחרים מרגישים שהם יצאו למסע מחאה מסיבות שהוסברו, בשלב הזה מי שרצה להיות מעורב מי שרצה לקבל הסברים קיבל. מה גם שהיה רצון להסביר והנסיון הזה מושתק פעם מצד טביב באמצעים דורסניים (איסור מוחלט של כל חומר מחאה שלטים ופליירים) פעם על ידי הקהל שנסחף למקהלות בוז, לכן נעשים מאמצי הסברה סבירים איפה שניתן באינטרנט ומחוץ לבלומפילד. אותם אנשים מרגישים תיסכול ואני בינהם כשאתה מקבל בתמורה "בוז", מכאן שאני מסיק את המסקנה המתבקשת, הפילוג קיים וכל אחד צריך להיות נאמן לאמת שלו, האמת שלי במקרה הזה היא המחאה הלגיטימית נגד טביב ובינהם שירה של 5 דקות ביציעים "הו הנהלה זונה" האמת של אנשים שמתנגדים למחאה היא שטביב הוא בסדר גמור, וכל מי שמתנגד לו בצורה אקטיבית פוגע בקבוצה יותר ממנו, והרבה מזה משולב בסוג של סגירת חשבונות מול חלקים משער חמש כאשר מחאה נגד טביב היא רק תירוץ מצוין לסגור את החשבון. כיום אני מבין שאני חלק קטנטן מאלה שחושבים שצריך להיות אקטיביים נגד טביב בכל זמן ובכל עת, מה שנקרא "מיעוט קיצוני" וטוב לי שם, למרות שאני מיעוט קיצוני יש לי מעט שיקול דעת והשיקול דעת הזה מסביר מפורשות שאין סיכוי לשכנע בשלב הזה של העונה את הרוב, כך שהרוב מוזמן לשרוק בוז, לקלל, להעליב ולשים את עצמו במקום של הפולניה הנפגעת, נדמה לי שאני ורבים מחבריי למחאה קטונו לומר לך ולאחרים איך לפעול ומה לעשות, וזיון המוח לגבי "תסבירו תירתמו את הקהל לטובכתם" הוא מס שפתיים פופליסטי שלא מתיישר עם מציאות של רוב אוהדי הכדורגל בארץ, אותם מענין ניצחנו לא ניצחנו, ובטח שלא כמה אוהדים שמתנגדים לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 11:30 
אני חושב שאפשר להתחיל מכך שהמחאה תהיה על התנהלויות ספציפיות ולא "נגד טביב".
לא חסרים דברים (רכש, יחס, מוסר תשלומים וכו'). דרך מחאה קונקרטית אתה יכול לרתום יותר אנשים כי המסר שלך יהיה יותר ברור. אין שום דבר שירתום את כולם, אבל ככה לפחות יהיה ברור על מה המאבק.

יש תחושה שיש פה איזה גל של מחאה פסאודו-אידאולגית שלא מתעסקת בזוטות, אלא רק במטרה הנעלה של להעיף את הנגע.
זה יוצר אנטגוניזם כמעט בהגדרה ויותר מכך זה לא ממש קונסטרוקטיבי.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 01 ינואר 2012, 11:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 11:31 
mkorman1 כתב:
עוד פעם קילולים ונאצות
תגידו למה אתם לא יכולים לדבר כמו אנשים נורמליים?
התדמית בכאילו-עבריינית היא מגוחכת
ולגופו של ענין
למרות שהשתתפתי במחאה ולמרות שאת טביב יש לסלק עדיין
עילת המחאה לא ברורה לי
דהיינו האם זה נגד ההתנהלות של טביב פר-סה
או ,כפי שאני משוכנע אגב, יש כאן משהו מעבר לזה
נניח משהו בכיוון של שלילת זכויות יתר מסוימות שהיו בימי מוני העליזים והופסקו על ידי הקמצן?
בגלל זה אולי מתנפחים כל כך כשמבקשים להסביר על מה ולמה?

איזה זכויות היה לי בתקופת מוני?
מה אתה מקשקש לי בשכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 11:54 
צ׳ימפי
מה שהצחיק אותי זה שאני מקצין, לא חלילה אלה שקוראים לי ולשכמותי בשלל כינויי גנאי
הרי יש כאן ילדי אולטראס עם החלב על השפתיים שלא יכולים לכתוב משהו נורמלי ומקדם את הדיון פרט לקילולים
ואחרי כל זה אני מקצין
יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
צ׳ימפי
הרי יש כאן ילדי אולטראס עם החלב על השפתיים שלא יכולים לכתוב משהו נורמלי ומקדם את הדיון פרט לקילולים
ואחרי כל זה אני מקצין
יפה

ואתה עדיין מתרגש מזה שילדים מדברים לא יפה בפורום באינטרנט?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אולטראס,תנהגו בבקשה בחוכמה ותפקחו עיניים לאנשים עיוורים בהידברות ראויה
הפעם הצדק איתכם לחלוטין,חייבים לעורר את הרדומים לפני שהפועל שלנו הולכת פייפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 12:08 
אורנה אוסטפלד כתב:
אולטראס,תנהגו בבקשה בחוכמה ותפקחו עיניים לאנשים עיוורים בהידברות ראויה
הפעם הצדק איתכם לחלוטין,חייבים לעורר את הרדומים לפני שהפועל שלנו הולכת פייפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 12:14 
mkorman1 כתב:
צ׳ימפי
ואחרי כל זה אני מקצין
יפה

אני מצטער, לא הבנתי שהגבת לגידופים שהם מכוערים ומגעילים, אני קראתי את התגובות האחרונות שלך מחוץ לקונטקס והם נראו לי קיצוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
כדאי שראשי הארגון האלה יפרקו את האירגון ! אנחנו מייצגים את ישראל ואם אני רוצה להניף דגל ישראל אני גם יעשה זאת ואף אחד לא יעשה סתימת פיות כמו שהיה אתמול שהפריע להם ששרקו בוז כשהם שרו לא מייצגים את ישראל . אז על אפם ועל חמתם יניפו שלטים כי הם לא ישליטו דיקטטורה ביציעים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:
כדאי שראשי הארגון האלה יפרקו את האירגון ! אנחנו מייצגים את ישראל ואם אני רוצה להניף דגל ישראל אני גם יעשה זאת ואף אחד לא יעשה סתימת פיות כמו שהיה אתמול שהפריע להם ששרקו בוז כשהם שרו לא מייצגים את ישראל . אז על אפם ועל חמתם יניפו שלטים כי הם לא ישליטו דיקטטורה ביציעים .

שמת לב לתמונה בצד שלך בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:

שאלה לי אליך, כמה זמן אתה אוהד את הקבוצה? בהנחה שתגיד לי 19 דורות אדומים בצבא אינדיאנן צ'רוקי, אני אשאל אותך איפה היית כל השנים האלו? מה , טביב יגרום למהפכה ביציעים ויגרש את הארגון המקולל? פתאום התעוררת? יאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 12:38 
תשרשרו איתו תגובות, עוד 3 תגובות פלוס מינוס הוא מאיים לקבוע איתכם פגישה כדי שתגידו לו את הדברים האלה בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 13:08 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
צ׳ימפי
ואחרי כל זה אני מקצין
יפה

ואתה עדיין מתרגש מזה שילדים מדברים לא יפה בפורום באינטרנט?

אני לא מתרגש מכלום כבר
אבל צר לי על הדיבור הלא מכובד שמאפיין את כל השיח הציבורי בישראל היום
תקראו פעם את המדרש על קמצא ובר קמצא ותבינו עד כמה מצבנו גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 13:24 
mkorman1 כתב:
חבל על הזמן שלנו
קים איל ג׳ונג
הם האוהדים האמיתיים לבדם
זה הכל

מקורמן אתה באמת לא יודע על מה המחאה?
הסברתי לך כמה פעמים כבר בפורום על מה החאה, ואם אינך זוכר\מבין אכתוב לך שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

שאלה לי אליך, כמה זמן אתה אוהד את הקבוצה? בהנחה שתגיד לי 19 דורות אדומים בצבא אינדיאנן צ'רוקי, אני אשאל אותך איפה היית כל השנים האלו? מה , טביב יגרום למהפכה ביציעים ויגרש את הארגון המקולל? פתאום התעוררת? יאלה.

נשמה לא אמרתי שטביב צריך לגרום למהפכה . הבעיה שלי היא סתימת הפיות של ראשי האולטראס שלא יכולים לקבל דגלי ישראל ואפילו יתעמתו פיזית אם מי שיניף דגל ישראל . שלא תחשוב שאני מצדד בטביב שבוא לא מכניס את השלט הזה . גם זה מבחינתי סתימת פיות בזיונית . אם יש לאולטראס רצון להניף שלא מייצגים את ישראל בבקשה אבל שלא ימנעו תליית שלטים בעד ישראל .
נב אני אוהד 25 שנה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 13:30 
הפועל הקטן ! כתב:
YardenDe כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

גם זה מבחינתי סתימת פיות בזיונית . אם יש לאולטראס רצון להניף שלא מייצגים את ישראל בבקשה אבל שלא ימנעו תליית שלטים בעד ישראל .

גם אם הייתי מתאמץ לכתוב את זה הפוך ממה שקורה במציאות, לא הייתי מצליח לנסח את זה טוב יותר ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ראשי הארגון, זה בשבילכם
הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:
YardenDe כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

נשמה לא אמרתי שטביב צריך לגרום למהפכה . הבעיה שלי היא סתימת הפיות של ראשי האולטראס שלא יכולים לקבל דגלי ישראל ואפילו יתעמתו פיזית אם מי שיניף דגל ישראל . שלא תחשוב שאני מצדד בטביב שבוא לא מכניס את השלט הזה . גם זה מבחינתי סתימת פיות בזיונית . אם יש לאולטראס רצון להניף שלא מייצגים את ישראל בבקשה אבל שלא ימנעו תליית שלטים בעד ישראל .
נב אני אוהד 25 שנה .

זה גם שטויות, הארגון לא מתנהל כארגון טרור, אנשים מניפים איזה דגלים ושלטים שבא להם והאולטראס לא הומיאו ציוץ. אם היה מקרה כזה או אחר אז הוא היה בושה אך ללא ספק מקרי. לארגון ושער 5 אין כלום נגד יושבי שער 7 , אין להם כלום נגד אוהדים שלא מעודדים, אין להם כלום נגד שחקנים, אין להם אפילו משהו נגד תומכי טביב והשורקים. יש להם בעיה עם האנשים שהורסים את המועדון. ואם יש פה משהו שמנסה לסתום פיות (בקהל) הוא בכלל לא מגיע מכיוון שער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 13:42 
נו באמת, כאילו הם בעצמם לא סתמו פיות לאנשים, לא אחד ולא שניים. אתם יכולים לשכנע את עצמכם שמדובר במאבק עקרוני ולא אישי, אבל את כלל הקהל זה לא יהיה אפשרי, במיוחד כשהדברור נעשה כרגיל ע"י חבורת ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 13:44 
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חבל על הזמן שלנו
קים איל ג׳ונג
הם האוהדים האמיתיים לבדם
זה הכל

לירון
כשהיתה ההפגנה ליד הבית של הנבלה והסוכה ידעתי טוב מאד על מה המחאה
עכשיו אני לא כל כך בטוח שאני יודע
מישהו ניכס את המחאה המקורית לעצמו ומוביל אותה לכיוון שלט שהוא בפרוש לא הכיוון שלי ואני מעז להניח שגם לא הכיוון שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 14:14 
mkorman1 כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חבל על הזמן שלנו
קים איל ג׳ונג
הם האוהדים האמיתיים לבדם
זה הכל

לירון
כשהיתה ההפגנה ליד הבית של הנבלה והסוכה ידעתי טוב מאד על מה המחאה
עכשיו אני לא כל כך בטוח שאני יודע
מישהו ניכס את המחאה המקורית לעצמו ומוביל אותה לכיוון שלט שהוא בפרוש לא הכיוון שלי ואני מעז להניח שגם לא הכיוון שלך

המחאות הם נגד טביב והסיבות הם מרובות, ייתכן שכמה מהסיבות לא יימצאו חן בעיינך בעוד אחרים כן יימצאו חן בעיינך.
לדעתי מספיק שתתמוך באחת הסיבות למחאה על מנת שתיהיה בעד המחאה ואף תשתתף בה.
אי אפשר לרצות 7,000 אוהדים(מנויים), תמיד יהיו אלו שנגד, אלו שלא יבינו ואלו שלא רוצים להבין גם.
יש אנטוגוניזם כלפי האולטראס בין אם בצדק או לא, אבל אתמול התפאורה נגד טביב לא באה מכיוון האולטראס, שלטים הונפו בכל היציעים החל משער 2 שם מושתלים של טביב ניסו להשתיק אותי המשך דרך שער 8 וכמובן גם שער 5, ולבסוף השלט הגדול היה בכלל בשער 7.
מי שמובילים את המחאה הזאת הם אוהדי הפועל ת"א, לא ארגון זה או אחר.
זה שלאולטראס יש יותר "כח" ביציעים ויותר השפעה לא אומרת שהמאבק הוא רק שלהם.
ושוב אם אתה צריך שאני אמנה לך את הסיבות למחאה נגד טביב רק תגיד ואכתוב פה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: