נושא ההודעה: ליגת העל, מחזור 19 : הפועל תל אביב נגד הפועל עכו
פורסם: 30 דצמבר 2011, 08:06
פרטי המשחק :
אצטדיון : אצטדיון הפועל ע"ש האחים בלומפילד [המקדש] שידור : ערוץ ספורט 1 וספורט 1 HD שעת המשחק : 20:00 צוות השיפוט שופט ראשי : אסף קינן קוונים : אייל חתוכה, שבתאי נחמיאס שופט רביעי : לירן ליאני יחסי ווינר : הפועל (1) - 1.45 תיקו - 3.55 הפועל עכו (2) - 4.90
הרכב משוער של הפועל ת"א : אפולה אדל, עומרי קנדה, וואליד באדיר, מור שושן, גל שיש, אלרואי כהן, שי אבוטבול (אביחי ידין), מירקו אורמוש, מחמוד עבאס, עומר דמארי וטוטו תמוז ספסל הפועל ת"א : בוריס קליימן, סלים טועמה, איאד חוטבא, רועי גורדנה, מהראן לאלא, יהודה חוטה, אלכס באסוק ייעדרו בגלל פציעה : ביוואן פרנסמן, מריו פצ'אלקה, נוסא איגייבור, אביחי ידין?. מחוץ לסגל : דדי בן דיין.
מה ההיסטוריה אומרת (כל הזכויות שמורות ל"נ.ע ארכיון הפועל ת"א")
מפגשי עבר
מפגשי עבר בליגות - המאזן הכללי בכל הליגות מספר משחקים 9 ניצחונות להפועל ת"א 6 תוצאות תיקו 3 ניצחונות להפועל עכו 0 שערי זכות - הפועל ת"א 22 שערי זכות - הפועל עכו 8 הפרש שערים 14 מפגשי עבר בליגות - המאזן כשהפועל ת"א ביתית בכל הליגות מספר משחקים 4 ניצחונות להפועל ת"א 4 תוצאות תיקו 0 ניצחונות להפועל עכו 0 שערי זכות - הפועל ת"א 14 שערי זכות - הפועל עכו 4 הפרש שערים 10 מפגשי עבר בליגות - המאזן כשהפועל עכו ביתית בכל הליגות מספר משחקים 5 ניצחונות להפועל ת"א 2 תוצאות תיקו 3 ניצחונות להפועל עכו 0 שערי זכות - הפועל ת"א 8 שערי זכות - הפועל עכו 4 הפרש שערים 4
מפגשים נוסטלגיים
בהצלחה אימפריה אדומה
_________________ ארכיון הפועל ת"א בכדורגל htaarchives@gmail.com htaarchives.blogspot.com
נושא ההודעה: Re: ליגת העל, מחזור 19 : הפועל תל אביב נגד הפועל עכו
פורסם: 30 דצמבר 2011, 15:25
אוקוצ'ה הבן אלף הזה מעלה בי זכרונות קשים איך כול הקבוצה התנפלה עליו,כול הכבוד
ובנוגע למשחק יהיה קשה מאוד בלי ידין,ועכשיו הבנתי שגם טוטו בספק בלי שניהם זה יהיה קשה אך לא בלתי אפשרי אנחנו בכול זאת הפועל וצריכים לעלות ולהילחם כמו משוגעים
_________________ "בתור ילד כבר הייתי אוהד שרוף של הפועל ת"א, מאז ומעולם היא היתה הקבוצה שלי כי גם שיחקתי בה מגיל 5. לא היתה לי אף פעם שום קבוצה בעולם חוץ מהפועל". - שי אבוטבול.
פורסם: 30 דצמבר 2011, 17:04
עכו- כבשה שחורה מונפצת. 9 משחקים 21/27 עוד תוגמה לתודעה כוזבת של האנשים פה חייבים נקודות בשבת. הם באים בלי אף אחד מההגנה אבל החוד שלהם מעולה העונה ובלי ידין יהיה קשה לא לספוג. צריך את אלרואי בכושר של לפני חודש אחרת יהיה מאוד קשה לייצר מהלכים טובים
_________________ flies like a butterfly, stings like a bee אבי כהן: לצערי המכיבזם מת לא שנה וגם לא שנתיים אלוהים לא ברא את האדם, האדם ברא את אלוהים!
פורסם: 30 דצמבר 2011, 17:44
אם יהיה פה עוד פעם תיקו אני יתחרפן סופית. אני מעדיף להפסיד שיהיה זעזוע רציני בהפועל מאשר עוד תיקו בלתי נסבל. לא רואה איך אנחנו מנצחים בלי טוטו ואביחי. אבל זה כבר לא חשוב,כי אליפות לא ניקח,העונה הזאת בפח.
פורסם: 31 דצמבר 2011, 11:07
היום התפקיד שלנו כקהל זה להחזיר לקבוצה את החשק והלטריף אותם. אם כמה שזה קשה כי גם הקהל עצמו בדאון, חייבים לשים את כל המריבות וחילוקי הדעות בצד רק ל90 דקות, כדי שעוד יהיה סיכוי לעונה הזאת.
פורסם: 31 דצמבר 2011, 11:35
Dushi כתב:
היום התפקיד שלנו כקהל זה להחזיר לקבוצה את החשק והלטריף אותם. אם כמה שזה קשה כי גם הקהל עצמו בדאון, חייבים לשים את כל המריבות וחילוקי הדעות בצד רק ל90 דקות, כדי שעוד יהיה סיכוי לעונה הזאת.
בבקשה ממכם תרעידו את בלומפילד!!!
היום? כי במשחקים האחרים זה שונה? בלי יותר מדי בלבולי ביצים וקלישאות ריקות, ממתי הסיבה לזה שהעידוד אנמי היא "חילוקי דעות"? יש את אלה שנהנים לעודד ויש את אלה שלא, זה הכל.
_________________ צריך לעשות שלום וצריך לשתות גם בירה 15.5.10 | 3.3.13 - been there, done that אם היא לא מקבלת שכר שווה בעבודה, שתישאר בבית.
פורסם: 31 דצמבר 2011, 12:14
תתאבד כבר כתב:
Dushi כתב:
היום? כי במשחקים האחרים זה שונה? בלי יותר מדי בלבולי ביצים וקלישאות ריקות, ממתי הסיבה לזה שהעידוד אנמי היא "חילוקי דעות"? יש את אלה שנהנים לעודד ויש את אלה שלא, זה הכל.
כי זה לא היה ככה בשנים קודמות, הקהל הפך למפונק, הקהל שלנו תומך יותר שהקבוצה נמצאת במאקבי תחתית מאשר מאבקי אליפות שהוא מצפה ל3-0 כל משחק.
אם אנשים היו קולטים שקהל יכול להוציא קבוצה לדרך חדשה ובטח ובטח הקהל שלנו שעשה זאת כמה פעמים, אז אתה יכול להיות בטוח שאם לא היינו מקום ראשון, הפער מק"ש היה הרבה יותר קטן מ9.
פורסם: 31 דצמבר 2011, 14:36
mkorman1 כתב:
לאור האווירה השוררת כרגע בקבוצה נחזה בעוד מפגן מביך שיסתיים בתיקו מאופס או אפילו בהפסד תרשמו: היום קשטן מתפטר
אני חושב שקשטן מספיק שנים בכדורגל כדי שנבין ונאפיין את הבנאדם. הוא מעולם לא התפטר מתפקידו, מעולם לא עזב לפני הזמן. והיו לו עונות הרבה יותר גרועות מזו של השנה.
פורסם: 31 דצמבר 2011, 16:51
Dushi כתב:
תתאבד כבר כתב:
Dushi כתב:
כי זה לא היה ככה בשנים קודמות, הקהל הפך למפונק, הקהל שלנו תומך יותר שהקבוצה נמצאת במאקבי תחתית מאשר מאבקי אליפות שהוא מצפה ל3-0 כל משחקדג.
אם אנשים היו קולטים שקהל יכול להוציא קבוצה לדרך חדשה ובטח ובטח הקהל שלנו שעשה זאת כמה פעמים, אז אתה יכול להיות בטוח שאם לא היינו מקום ראשון, הפער מק"ש היה הרבה יותר קטן מ9.
קהל לא יכול להוציא את הקבוצה לדרך חדשה, קהל זה בסך הכל גורם שהשחקנים פוגשים פעם בשבוע, הוא לא נמצא ביום יום ואין לו את הכח להוציא לבד את הקבוצה "לדרך חדשה" (מה זה המושג הזה בכלל?) וההשפעה שלו מאוד מוגבלת (וטוב שכך..) מה שקהל יכול לעשות זה לשנות מומנטום בזמן המשחק, לא הרבה מעבר לזה
ברגע שהקבוצה תביא תוצאות אני מבטיח לך שיותר אנשים מהשערים שהם לא 4/5 יפתחו את הפה, אין נוסחת קסם. נצחונות=עידוד מאסיבי יותר.
ככה אני רואה את זה לפחות שיהיה בהצלחה
_________________ צריך לעשות שלום וצריך לשתות גם בירה 15.5.10 | 3.3.13 - been there, done that אם היא לא מקבלת שכר שווה בעבודה, שתישאר בבית.
פורסם: 31 דצמבר 2011, 17:18
תתאבד כבר כתב:
Dushi כתב:
תתאבד כבר כתב:
Dushi כתב:
כי זה לא היה ככה בשנים קודמות, הקהל הפך למפונק, הקהל שלנו תומך יותר שהקבוצה נמצאת במאקבי תחתית מאשר מאבקי אליפות שהוא מצפה ל3-0 כל משחקדג.
קהל לא יכול להוציא את הקבוצה לדרך חדשה, קהל זה בסך הכל גורם שהשחקנים פוגשים פעם בשבוע, הוא לא נמצא ביום יום ואין לו את הכח להוציא לבד את הקבוצה "לדרך חדשה" (מה זה המושג הזה בכלל?) וההשפעה שלו מאוד מוגבלת (וטוב שכך..) מה שקהל יכול לעשות זה לשנות מומנטום בזמן המשחק, לא הרבה מעבר לזה
ברגע שהקבוצה תביא תוצאות אני מבטיח לך שיותר אנשים מהשערים שהם לא 4/5 יפתחו את הפה, אין נוסחת קסם. נצחונות=עידוד מאסיבי יותר.
ככה אני רואה את זה לפחות שיהיה בהצלחה
דרך חדשה זה כאשר הקבוצה משנה פאזה ומתחילה לנצח, כמו שאמרתה, כקהל אנחנו יכולים לשנות מומנטום מה שיכול להוביל למשחק יותר טוב של הקבוצה אם זה מבחינת לחימה,ריכוז או חשק.
במילים אחרות מומנטום במשחק יכול גם להשפיע על התוצאה אם מנצלים אותו. ברור שהרוב מוטל על השקחנים והצוות המקצועי אין ויכוח בכלל. אבל קהל נותן אקסטרות שכן, לפעמים גם מנצחות משחק.
איבדתי אתמול תאייפון.. יאללה הפועל שלי תשמחו אותי קצת
פורסם: 31 דצמבר 2011, 18:40
Maor7 כתב:
mkorman1 כתב:
לאור האווירה השוררת כרגע בקבוצה נחזה בעוד מפגן מביך שיסתיים בתיקו מאופס או אפילו בהפסד תרשמו: היום קשטן מתפטר
אני חושב שקשטן מספיק שנים בכדורגל כדי שנבין ונאפיין את הבנאדם. הוא מעולם לא התפטר מתפקידו, מעולם לא עזב לפני הזמן. והיו לו עונות הרבה יותר גרועות מזו של השנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה