תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 07:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי (דיונים) 28-12
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הפועל ת"א בעקבות מטיאס קוואגליוטי
הבלם האורוגוואי נמצא בראש רשימת הקניות של האדומים שיפגשו הערב את בית"ר הפועל ירושלים פ" ברמת ת • גן מכבי • רותם גרוסמן
הבלם האורוגוואי מטיאס
קוואגליוטי (1.93גובה, גיל 26) הוא המועמד המועדף על ידי הצוות המקצועי ואלי טביב לחיזוק הקבוצה בינואר.
בימים האחרונים החל טביב במו"מ עם קבוצת מונטבידאו וונדררס כדי לקדם את עיסקת הבאתו של הבלם שיכול לתפקד גם כקשר אחורי. קוואגליוטי שעלה לבוגרים ב2006- רשם הופעות במדי הנבחרת האולימפית של אורוגוואי ונחשב לבלם קשוח וחסון במיוחד הודות למימדי גופו ולגובהו. אם יוחתם הוא צפוי להחליף את פרנסמן או פאצ'לקה שאחד מהם יעזוב בוודאות אך ייתכן כי שניהם ייחתכו שכן המאמן קשטן אינו מרוצה מתפקודם ובכל מקרה השניים פצועים ולא ישחקו בחודש הקרוב לפחות.
טביב החליט לדחות אתמול את הגעתו של הבלם הסלובני מרקו שולר מקבוצת גנט הבלגית זאת לאחר שהתגלעו פערים כספים משמעותיים במשא ומתן בין הצדדים.
מי מאיים על אלי טביב?
רימון הלם הושלך אתמול לפנות בוקר לחצר ביתם של טביב ואשתו בנאות אפקה בת"א. השניים שישנו בבית בזמן האירוע התעוררו לקול הנפץ אולם שום נזק לא נגרם למבנה. טביב התייחס אתמול לאירוע: "עולם הכדורגל הישראלי הגיע לשפל הגדול ביותר שלו.
מהיום שהגעתי להפועל יש יד מכוונת המסיתה נגדי. באתי באהבה גדולה ומכוונה לתרום לקהילה ושום דבר לא יעצור את דרכי. זו חציית קו אדום של קומץ אנשים מוסתים וכולי תקווה שהמשטרה תטפל בחומרה ותמצא את האשמים."
אוהדי הקבוצה שרבים מהם נמצאים בעימות ומחאה נגד הבעלים הביעו ביקורת על הדברים: "הוא מנצל את העניין לתקוף את המחאה הלגיטימית והתרבותית שמתנהלת מולו. אנחנו נגד אלימות מכל סוג שהוא. בושה שהבעלים של הפועל בכלל חושב שהאוהדים יכולים לעשות דבר כזה."
הפועל ת"א לא תיאלץ להיגרר הערב לאיצטדיון טדי ותתארח בר"ג מול בית"ר ירושלים לאחר שהעונש שספגה בית"ר מבית הדין הומתק למשחק בר"ג עם קהל.
מאמן הפועל דרור קשטן צפוי לבצע שני שינויים בהרכב כאשר גל שיש יפתח במקום נאאל חוטבא באגף שמאל של ההגנה ובקישור יפתח הקשר הקרואטי מירקו אורמוש על חשבון רועי גורדנה. בבית"ר צפוי המאמן יובל נעים לפתוח עם חלוץ בודד לטובת קישור הגנתי יותר. אבי ריקן ושי חדד יחזרו לסגל לאחר שריצו עונשי הרחקה.
הבלם אנדריי פילאבסקי שהפך לשחקן היציב בהגנת הבית"רים עדיין סובל מכאבים בברכו אך צפוי לפתוח בהרכב הראשון הערב מול הפועל.

Matias Quagliotti
יליד 1985
גובה 192 ס"מ
לפי הפרסום של ישראל היום, מועמד אלנו כבלם. משחק בקבוצה מרכז טבלה באורוגואי. בראשית דרכו נחשב להבטחה גדולה אך לאחרונה לא בלט במיוחד. בקבוצתו Wanderers
בועט פנדלים ומרבה לעלות לנגוח. נחשב לבלם חסון וגבוה. לא מדובר על "שם מפוצץ" בשוק האורוגואי. נחשב לשחקן מקצוען, רציני. ביקשתי מחבר שיברר האם המידע על הגעתו אמין. בכל אופן לפי המידע הראשוני שקיבלתי אודותיו, שחקן סביר לא מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי (דיונים) 28-12
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 07:29 
זה ענק מהחיים
הבלם שכולכך רצינו דרש חוזה לתקופה מטורפת של שנה וחצי , הפועל הייתה מוכנה רק חצי שנה...
מעניין כמה הוא מרשים שככה לא מוכנים לסגור איתו לשנה וחצי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
חבל ששוב מה שמכריע אצל טביב לגבי הזרים, זה ההוא שעולה 10 שקל וחצי פחות מההוא.
הרי אחר כך, שוב יספרו לנו שעקבו אחרי השחקן של 10 שקל וחצי פחות, עוד כשהיה בילדים. סיפורי סבתא על "בחירה ראשונה" ו"קשטן רצה". בושה וחרפה שככה מתנהלים כמו שוק.

האורוגואי הזה נראה כמו עמוד חשמל מגושם וכבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי (דיונים) 28-12
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:29 
לא יאומן שהוא עולה עם הרכב כזה. נמאס לי מקשטן, לא יכול לראות אותו כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:49 
שובה של ה"התרשמות" ..התגעגנו :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:19 
מה שנמסר לי אתמול שהבלם האורוגואי הנו תחת חוזה בקבוצתו, כך שאם ירצו אותו יצטרכו לשלם עליו.

לגבי אנטבי:
ברוב המקרים ששחקנים שלנו עזבו את המועדון, אפשר ללמוד שמצטערים שלא המשיכו אצלנו. בכל אופן אנטבי כמו רבים אחרים חשים זיקה מיוחדת לקבוצה. למרות חילוקי דעות שהיו בשעתו , לאחר זמן מה הטעם המתוק של הפועל ת"א צף. עם כל החיבה לאנטבי, העובדה שהוא שחקן לגיטימי בליגת העל אומר משהו על רמתה של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שובה של ה"התרשמות" ..התגעגנו :HEART2: :ROSE:

לא התגעגענו בכלל :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי (דיונים) 28-12
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
מה שנמסר לי אתמול שהבלם האורוגואי הנו תחת חוזה בקבוצתו, כך שאם ירצו אותו יצטרכו לשלם עליו.

לגבי אנטבי:
ברוב המקרים ששחקנים שלנו עזבו את המועדון, אפשר ללמוד שמצטערים שלא המשיכו אצלנו. בכל אופן אנטבי כמו רבים אחרים חשים זיקה מיוחדת לקבוצה. למרות חילוקי דעות שהיו בשעתו , לאחר זמן מה הטעם המתוק של הפועל ת"א צף. עם כל החיבה לאנטבי, העובדה שהוא שחקן לגיטימי בליגת העל אומר משהו על רמתה של הליגה.

לשלם עליו = לא יבוא.
למרות שבכל אשכול נתון אתה מתרברב שכל מי שעזב מתגעגע ומסיר בסוף את התביעה שלו, תהיה בטוח שאף לא אחד מהעוזבים מתגעגע לניהול המופתי של החבר של גל יוסף אלא לקהל ולרוח המועדון שהיתה לפני השתלטות האיש והאגדה, שמכדרר כמו מסי וקופץ כמו ג'ורדן. מי מהעוזבים שיחזור למועדון כמו שהוא נראה ומנוהל כיום סתם יהרוס לעצמו את איך שהוא זוכר את המועדון. מאחל לנו שיגאל יחזור ויפרוש אצלנו, מאחל לו להינות מכדורגל עד הפרישה. לא בטוח ששני הדברים יכולים להתקיים ביחד כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:54 
kobster כתב:
moshiko כתב:

לגבי אנטבי:

לשלם עליו = לא יבוא.
למרות שבכל אשכול נתון אתה מתרברב שכל מי שעזב מתגעגע ומסיר בסוף את התביעה שלו, תהיה בטוח שאף לא אחד מהעוזבים מתגעגע לניהול המופתי של החבר של גל יוסף אלא לקהל ולרוח המועדון שהיתה לפני השתלטות האיש והאגדה, שמכדרר כמו מסי וקופץ כמו ג'ורדן. מי מהעוזבים שיחזור למועדון כמו שהוא נראה ומנוהל כיום סתם יהרוס לעצמו את איך שהוא זוכר את המועדון. מאחל לנו שיגאל יחזור ויפרוש אצלנו, מאחל לו להינות מכדורגל עד הפרישה. לא בטוח ששני הדברים יכולים להתקיים ביחד כרגע.

לא מכיר את אנטבי אישית ולא דיברתי עמו. אני בסה"כ לומד מתחושותיו בעקבות הדברים שהוא אמר. ואמר מפורשות שמצטער שלא קיבל את עמדת ההנהלה לגבי תוכן החוזה. זה הכל. שחור על גבי לבן אומר שהיה צריך לוותר לגבי תוכן החוזה ולהשאר בהפועל ת"א.
כמו כן , איש לא הכריח את ערן זהבי או בן שהר לבקר באימוני הקבוצה. להם אין שום זיקה חוזית עם הקבוצה . באו כי חשים קרבה למועדון. אני כמעט בטוחש אנטבי היה מוכן גם כיום להחליף את איכות הניהול של הפועל פ"ת בברדק של אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

:PUKE: זהבי עם צהוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:04 
gibu כתב:
תמונה

יכול להיות שזו פרסומת לציוד ספורט, זהבי לובש את האימונית של ברזיל ושכטר את האימונית של איטליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
gibu כתב:
תמונה

יכול להיות שזו פרסומת לציוד ספורט, זהבי לובש את האימונית של ברזיל ושכטר את האימונית של איטליה?

אז?
שלא ילבש צהוב. בטח ובטח לא בשילוב כזה מזוויע עם השחקן שלצידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:08 
פרסומת לנייקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:29 
רואה שחורות כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
gibu כתב:
תמונה

אז?
שלא ילבש צהוב. בטח ובטח לא בשילוב כזה מזוויע עם השחקן שלצידו

תגיד, זהבי מוכן ללבוש חולצה ורודה. לא יהיה מוכן ללבוש חולצה צהובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
זהבי ושכטר, שניהם קוקסינלים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:31 
moshiko כתב:
kobster כתב:
moshiko כתב:

לגבי אנטבי:

לשלם עליו = לא יבוא.

לא מכיר את אנטבי אישית ולא דיברתי עמו. אני בסה"כ לומד מתחושותיו בעקבות הדברים שהוא אמר. ואמר מפורשות שמצטער שלא קיבל את עמדת ההנהלה לגבי תוכן החוזה. זה הכל. שחור על גבי לבן אומר שהיה צריך לוותר לגבי תוכן החוזה ולהשאר בהפועל ת"א.
כמו כן , איש לא הכריח את ערן זהבי או בן שהר לבקר באימוני הקבוצה. להם אין שום זיקה חוזית עם הקבוצה . באו כי חשים קרבה למועדון. אני כמעט בטוחש אנטבי היה מוכן גם כיום להחליף את איכות הניהול של הפועל פ"ת בברדק של אלי טביב.

נראה לי שהם באו לבקר חברים, זהבי אולי טיפה יותר בענין של לאהוד את הקבוצה. לגבי יגאל, בכושר הנוכחי שלו, אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל הוא עדיף בהרבה על שיש ועל 70 אחוז ממגנים השמאליים בארץ, וחבל שהוא לא סיים כמו לפחות באדיר.
בסוף גם אתה מושיקו תבין שהפעול ת"א עדיפה בלי הנוכחות ההרסנית של מר אלוהים אלי טביב המושלם והחתיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:33 
שוהם יפת כתב:
זהבי ושכטר, שניהם קוקסינלים !

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:34 
chimpfive כתב:
moshiko כתב:
kobster כתב:
moshiko כתב:

לגבי אנטבי:

לשלם עליו = לא יבוא.

נראה לי שהם באו לבקר חברים, זהבי אולי טיפה יותר בענין של לאהוד את הקבוצה. לגבי יגאל, בכושר הנוכחי שלו, אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל הוא עדיף בהרבה על שיש ועל 70 אחוז ממגנים השמאליים בארץ, וחבל שהוא לא סיים כמו לפחות באדיר.
בסוף גם אתה מושיקו תבין שהפעול ת"א עדיפה בלי הנוכחות ההרסנית של מר אלוהים אלי טביב המושלם והחתיך

לא הבנתי מה הקשר בין אלי טביב לאנטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:37 
אין קשר, כמו שאין קשר בין ביקור חברים באימון ל"הכל אחלה בפלה הכל שטויות הם אין שום בעיה עם טביב, התנהלו איתם נהדר, הוכחה: הנה הם בחודרוב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:47 
באמת אתם עדיין לא מבינים את ההבדל בין אשכול מידע ודיונים? חלאס כבר, זה לא פעם ראשונה שמפרידים. הגיע הזמן שתקלטו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:53 
"הפגישה" עם ורמוט לא הניבה תוצאות .
אני מצהיר בזאת שנפגשתי עם האייתוללה עלי חמינאי והפגישה לא הניבה תוצאות
http://www.one.co.il/Article/192787.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
הכתבה אצל אופירע לא קיבלה תשומת לב אבל בתור האתר הלא רשמי הרשמי של טביבי, יש כמה דברים מעניינים: ורמוט לא יבוא (אני בשוק וכו') וטביב בשבוע הבא טס למיאמי למספר חודשים. כן כן. חלון ההעברות נפתח ביום ראשון והבעלים טס יומיים-שלושה לאחר מכן עד אחרי סיומו כשבארץ ישארו היו"ר הממודר שלא סומכים עליו, הסקאוט שהוא גם המנהל והמאמן שעסוק ברצף של 3 משחקים בשבוע. זה מתחיל להרגיש כאילו כל המועמדים למינהם משמשים למריחת זמן עד לטיסתו של הבוס הגדול. הלוואי ואתבדה, אבל בקצב הזה הסגל הנוכחי ישמר כמו שהוא עד סוף העונה.
הולך להיות מעניין מאוד בחודש הקרוב....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:11 
kobster כתב:
הכתבה אצל אופירע לא קיבלה תשומת לב אבל בתור האתר הלא רשמי הרשמי של טביבי, יש כמה דברים מעניינים: ורמוט לא יבוא (אני בשוק וכו') וטביב בשבוע הבא טס למיאמי למספר חודשים. כן כן. חלון ההעברות נפתח ביום ראשון והבעלים טס יומיים-שלושה לאחר מכן עד אחרי סיומו כשבארץ ישארו היו"ר הממודר שלא סומכים עליו, הסקאוט שהוא גם המנהל והמאמן שעסוק ברצף של 3 משחקים בשבוע. זה מתחיל להרגיש כאילו כל המועמדים למינהם משמשים למריחת זמן עד לטיסתו של הבוס הגדול. הלוואי ואתבדה, אבל בקצב הזה הסגל הנוכחי ישמר כמו שהוא עד סוף העונה.

אני מחכה ליום האחרון של חלון ההעברות של ינואר, כאשר יתפתח פה דיון מהו המועד האחרון להחתמת שחקנים: האם שעת חצות שבין יום ג ה-31/01/12 לבין יום ד ה-01/02/12 או שעת חצות שבין יום ד ה-01/02/2012 לבין יום ה ה-02/02/2012. בנוסף תישאל השאלה עד מתי ניתן יהיה להעביר חוזים בבקרה של ההתאחדות: האם עד יום ג ה-31/12/12 אחה"צ, או עד יום ד אחה"צ ה-01/02/12 , או אולי אפילו עד יום ה ה-02/02/12.
בדבר אחד אני כמעט משוכנע, החל מסביבות ה- 30/12/12, תהיינה כתבות ודיווחים על סיכומים וכמעט החתמות של שחקני רכש להפועל. יהיו פה דיונים האם השחקן הזר X או השחקן הזר Y, כבר הספיקו להמריא בדרכם לארץ ומתי הם צפויים לנחות בנתב"ג.
הולך להיות שמייח בסוף ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:11 
kobster כתב:

מתפיע... זה היה צפוי שזה מה שיקרה, טביב שוב יתקמצן על חוזה לבלם שקשטן רצה והוא לא יגיע במקומו יגיע בסוף ינואר איזה פלופ
עם חוזה ל3 שנים שאחרי כמה חודשים יזרקו אותו...
אבל את כל הכסף יזרוק טביב על טב"ח בשביל לעזור לחברו הטוב עמוס לוזון, שחקן שאחרי יומיים יעזוב אותנו לקבוצה אחרת. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
"אנחנו מנסים ליצור קשר לקבל אוקיי של טביב לגבי הזר x אבל הפרשי השעות וכו'"
אנחנו נשמע את המשפט הזה או בסגנון הזה, הרבה פעמים בתקופה הקרובה.

אוסידון אומנם רשאי לחתום, אבל לא רשאי להחליט אם להחתים את x בככה וככה כסף. הוא חייב לדבר על זה עם טביב, שמזכרוני, כשהוא במיאמי וזה בעניין רכש, הוא לא ממהר לענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית מחכה לאשכול אנטון קרמר גרסת 2012.
זר בשנקל ששכחו לבקש את השחרור מהקבוצה שלו והם בדיוק בחג לאומי שקרכלשהו אז לא רשמנו אותו בזמן בהתאחדות אז לא נורא ניקח אליפות עם מור שושן בהרכב עד סוף העונה כי טביב בדק על הזר ההוא והוא בכלל לא שווה את הכסף.
יהיה פיצוץ, פיצוץ יהיה, יהיה פיצוץ בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
זר בשנקל ששכחו לבקש את השחרור מהקבוצה שלו והם בדיוק בחג לאומי שקרכלשהו אז לא רשמנו אותו בזמן בהתאחדות אז לא נורא ניקח אליפות עם מור שושן בהרכב עד סוף העונה כי טביב בדק על הזר ההוא והוא בכלל לא שווה את הכסף.

אוסידון וטביבי יודעים שהם בדיחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:

אוסידון וטביבי יודעים שהם בדיחה?

הילדה שלי רואה את מסיבה ביער עם סבא טוביה ויש שם את המשל על הצב והארנב, שנרדם תוך כדי התחרות ואז הצב השיג אותו.
טביב ואוסידון הם בעצם צבים שמתכחשים לאיטיות שלהם ומשוכנעים שיוכיחו שהם בעצם יותר חכמים וינצחו את כולם.
כולנו נאכל את החרא מזה בסוף, רק שזה שמכדרר כמו מסי וקופץ כמו ג'ורדן יהיה בכלל במיאמי ויצחק על כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
ללא ספק הקטע המובחר בכתבתו של בן טיפוחיה של הפרוצה מוואן:
ציטוט:
הפועל הגישה היום הצעה רשמית על הקשר ההונגרי של הקבוצה ההונגרית וידאוטון, גיאורגי שאנדור, כך נודע לראשונה ל-ONE. ההצעה שהוגשה באמצעות סוכן השחקנים חזי ויטקובסקי, עומדת על סך 50,000 דולר, אולם בהפועל לא מגלים עניין רציני בשחקן, כפי שמתבטא בהצעה הכספית הנמוכה שהגישו וסיכוייו להגיע למתחם חודרוב נמוכים.

אלי טביב :BOW:
תודה שאתה קיים,איש קדוש,איש אשכולות,שמש העמים,אדון הכל. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:00 
הגלמוד מלוד כתב:
באמת אתם עדיין לא מבינים את ההבדל בין אשכול מידע ודיונים? חלאס כבר, זה לא פעם ראשונה שמפרידים. הגיע הזמן שתקלטו כבר.

תסתכל למעלה מה כתוב בכותרת? אה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: