תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נלחמים בספסרות !
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:15 
אני מביא לכם כאן את פנייתנו כאוהדי הפועל ת"א לח"כ יואל חסון וכן לתקשורת בעניין הספסרות(עם דגש לדרבי ביום ראשון) ובעיקר את אוזלת היד של משטרת ישראל בכל עניין הספסרות.
אשמח אם תקראו ותגיבו.
ראשית פנייתנו לח"כ חסון- ראש השדולה למען הכדורגל בישראל
לכבוד
חבר הכנסת יואל חסון
א.נ,
הנדון: אכיפת עבירת הספסרות במשחקי הכדורגל
הרינו מתכבדים לפנות אליך בדברים כדלקמן:
שמחנו לגלות כי לאחרונה גילית מעורבות רבה בכל הנוגע לשימוש במילים הקשורות לזכר השואה במגרשי הכדורגל. אין לנו ספק כי מעשיך נבעו מתוך רצון אמיתי להלחם בתופעה ודאגה כנה לספורט הישראלי.
בשבוע הבא יתקיים דרבי תל אביבי, ונודע לנו כי בכוונתך להגיע ולצפות במשחק.
אולם, אנו כחלק מציבור אוהדי הכדורגל הרחב, ניאלץ לרכוש כרטיסים במחירים מופקעים, ורובנו כלל לא נצליח להשיג כרטיס מאחר וכמות הכרטיסים הנמכרת נמוכה משמעותית מההיצע.
לעניות דעתנו, כיושב ראש השדולה למען הכדורגל הישראלי בכנסת, לפניך הזדמנות יוצאת דופן לעשות מעשה משמעותי לטובת ציבור אוהדי הכדורגל.
כמו בכל משחק בו קיים ביקוש גבוה לכרטיסים, מוצאים את דרכם עשרות, אם לא מאות, כרטיסים לידיהם של ספסרים, אשר מוכרים את הכרטיסים במחיר הגבוה עד פי שישה ממחירם הנקוב!
כפי שכמובן ידוע לך, ספסרות הינה עבירה פלילית, אולם משטרת ישראל כמעט ואינה אוכפת עבירה זו, זאת גם כשהעבירה מתבצעת אל מול עיניהם הבוחנות של השוטרים, או באתרי האינטרנט השונים כגון: אתר "יד 2", טוקבקים של אתרי הספורט, דפים רשמיים של קבוצות הכדורגל בפייסבוק, וכיוצא באלה.
לא זאת אף זאת, כשאוהדים מפנים את תשומת לבם של השוטרים אשר נמצאים במקום האירוע בדבר העבירה, הם נענים לרוב בתשובות: "אין לנו מה לעשות עם זה", או "זה לא התפקיד שלנו".
יצוין, כי בשיחות לא רישמיות שקיימנו עם מספר שוטרים מחוץ לאיצטדיונים השונים, נאמר לנו בפירוש כי המדובר בהנחיה פנימית של משטרת ישראל שלא לאכוף עבירות ספסרות.
אשר על כן, כאוהדים מודאגים ואזרחים שומרי חוק, נשמח אם תנצל את נוכחותך במשחק הדרבי היוקרתי, חלון הראווה של הכדורגל הישראלי, ותשתמש בסמכויותיך כח"כ על מנת לדרוש ממשטרת ישראל ומהשר האחראי לאכוף עבירה זו, הן באינטרנט, והן ברחוב טרם המשחק ותדאג כי הכרטיסים יגיעו לציבור אוהדי הכדורגל במחירם הנקוב.
בתודה מראש ובכבוד רב,
אוהדי הפועל תל אביב

ח"כ יואל חסון ענה במכתבו:
לכבוד
אוהדי הפועל תל אביב
שלום רב,
הנדון: אכיפת עבירת הספסרות במשחקי הכדורגל
כמי שרואה חשיבות בקידום הספורט הישראלי בכלל וענף הכדורגל בפרט, על כל המשתמע מכך, אני מודה לכם על שהעלתם את בעיה זו בפני.
אני מודאג נוכח התרחבות עבירת הספסרות בשנים האחרונות, שלדעתי, כפי שגם ציינתם בפנייתכם אלי, הגורמים האחראיים על אכיפת החוק לא נותנים לה את המענה הראוי ובכך למעשה מאפשרים את התרחבותה והתפשטותה גם לענפים אחרים, כדוגמת ספסרות בכרטיסים למופעי בידור ותרבות וכיוצ"ב.
בעקבות הטענות שהועלו על ידכם בפנייתכם אלי- על פיהן כאשר השוטרים הנמצאים במגרשי הכדורגל עדים לתופעת הספסרות הם מתעלמים מכך כלאחר יד ומרשים לספסרים להמשיך במכירת הכרטיסים הלא חוקית, וכן טענותיכם כי לדברי השוטרים ניתנה להם הוראה זו מגבוה אני מתכוון לפנות בשעות הקרובות לשר לביטחון פנים בדרישה לבירור הטענות ולהגברת האכיפה כבר במשחק הדרבי הקרוב.
בברכה,
ח"כ יואל חסון

כמו כן מכתבו של ח"כ חסון אל ח"כ יצחק אהרנוביץ' השר לבטחון פנים:
לכבוד
ח"כ יצחק אהרונוביץ
השר לביטחון הפנים
המשרד לביטחון הפנים, ירושלים
שלום רב,
הנדון: אכיפת עבירת הספסרות במשחקי הכדורגל בכלל ובדרבי התל אביבי הקרוב בפרט
עם פתיחתה של עונת הכדורגל הנוכחית הגיעו ללשכתי פניות רבות מאוהדי כדורגל, וזאת נוכח התגברות תופעת הספסרות בכרטיסים, ששכיחה בעיקר במשחקים בליגת העל.
אחת הטענות המרכזיות מצד האוהדים הינה כי תופעת הספסרות מתרחשת לעיני כל, ולרוב אף מול עיניהם של השוטרים המאבטחים את משחקי הכדורגל, טענה מדאיגה נוכח העובדה כי תופעה זו הינה עבירה פלילית על פי ספר החוקים של מדינת ישראל, ואין היא נאכפת כראוי על ידי גורמי אכיפת החוק ובראשם משטרת ישראל, שמכוח תפקידך נמצאת תחת אחריותך.
בעיית הספסרות יוצרת מצב בו אוזלים במהרה כרטיסים הכדורגל וזאת על ידי ספסרים שונים שמוכרים אותם לאחר מכן, לרוב ערב המשחק ממש בכניסה למגרשים, במחירים מופקעים שגורמים לאוהדים רבים להדיר את רגליהם מהמגרש.
בנוסף, ישנן טענות מצד אוהדים, בדגש על משחקים שמתקיימים באזור ת"א, כי כאשר פנו לשוטרים בדרישה לפעול כנגד התופעה נאמר להם כי ישנה הוראה מפורשת של הסגל הפיקודי להתעלם מפעילות בלתי חוקית זאת ולא לאכוף את החוק כנדרש כנגד אותם ספסרים.
כראש השדולה למען הכדורגל בישראל וכמי שרואה בשלטון החוק ובאכיפת החוק ערך חשוב בקיומה של חברה תקינה והוגנת, לאור הדברים לעיל אבקש את התייחסותך וטיפולך בהקדם בנושא זה, וזאת עוד לפני הדרבי התל אביבי שצפוי להתקיים בתחילת השבוע הבא באצטדיון בלומפילד בתל אביב, משחק אליו כרטיסים רבים כבר נרכשו על ידי ספסרים שונים שגרמו למחסור בכרטיסים בקופות.
בברכה,
ח"כ יואל חסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נלחמים בספסרות !
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:17 
כמו כן בתקשורת כבר כתבו על זה:
http://one.co.il/Article/190800.html
(
ציטוט:
בתוך כך, לצד תחילת מכירת הכרטיסים לדרבי לאוהדי הפועל ב-20:00, מספר מהאוהדים האדומים פנו בשמם לחבר הכנסת יואל חסון כדי שיטפל בתופעת הספסרות הרחבה סביב אצטדיון בלומפילד, האוהדים ביצעו פנייה זו לאחר שלטענת החתומים על הפנייה נאמר ע"י נציגי משטרה כי קיימת הנחייה פנימית של המשטרה שלא לאכוף עבירה זו. חסון, ראש הוועדה לקידום הכדורגל בישראל בכנסת, פנה לאור הטענות לשר לביטחון פנים, יצחק אהרונוביץ, בדרישה לבחון את הנושא במהרה.
בהודעה רשמית שהוציא חסון הוא אמר: "תופעת הספסרות הנה נגע רע שיש להילחם בו, ואני מקווה שכבר בדרבי הקרוב נראה ביטוי לכך מצד המשטרה. זהו פשע לכל דבר ובפשע יש להילחם".

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/308 ... 101&loc=30
ציטוט:
אגב, אוהדי הקבוצה פנו לחבר הכנסת יואל חסון במחאה על תופעת הספסרות שאינה נאכפת, לטענתם, ע"י המשטרה. בעקבות פנייתם פנה חסון לשר לביטחון פנים ח"כ יצחק אהרונוביץ' וביקש את טיפולו בנושא.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 61&Lang=he
ציטוט:
אוהדי הפועל תל אביב פנו במכתב לשר לבטחון פנים, יצחק אהרונוביץ' ודרשו ממנו להעלות על סדר היום את נושא הספסרות לקראת הדרבי. מי שהשיב לפניית האוהדים והתחייב לדאוג לנושא הוא חבר הכנסת יואל חסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד :ROSE:
אין ספור פעמים פניתי לשוטרים ליד הקופות בבקשה לעצור ספסרים שפעלו באין מפריע מטרים ספורים מהם, אני מניח שאין צורך לציין מה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
נקווה שבאמת יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
זה צריך להתחיל מ"יד 2".
הכי פשוט והכי מהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
מצויין - הגיע הזמן לשים לזה סוף,
כולנו מכירים את הגבוה ההוא שעומד שם ,
כולנו יודעים בדיוק מי האנשים האלה -
פראייר מי שקונה מספסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:05 
MoToBOy כתב:
נקווה שבאמת יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:06 
כל הכבוד!!! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 21:02 
teknoboy כתב:
כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 21:04 
כל הכבוד אח יקר, ובהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 21:06 
Eros Ramazzotti כתב:
אין ספור פעמים פניתי לשוטרים ליד הקופות בבקשה לעצור ספסרים שפעלו באין מפריע מטרים ספורים מהם, אני מניח שאין צורך לציין מה קרה.

דווקא יש, מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

דווקא יש, מה קרה?
כלום,פשוט כלום זה לא ייאמן.
הם או מתעלמים ממך או צועקים עלייך להסתלק,זונות העיקר לשפוךך בירה הם יודעים שרמוטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 21:46 
עזוב אחי, אם רוצים להעיף את הספסרים יש מבחר אפשרויות
לי יש רעיון שלדעתי יכול להעיף אותם על טיל מרצונם החופשי
צריך 3-4 אנשים כאן וגב למקרה שהם יתנהגו באלימות
רק תנו לי להעיף את הנמוך הבן זונה הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
זה צריך להתחיל מ"יד 2".
הכי פשוט והכי מהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:05 
20-30 אנשים שיצעקו שם יחד "לא רוצים פה ספסרים" יכול לעזור לתת להם את התחושה שהטבעת הולכת ומתהדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:08 
קומוניסים כתב:
red in blood כתב:
red-toro כתב:
red in blood כתב:
גרזן אדום כתב:
אני מקווה שאוהדים לא יעשו כסף על אוהדים 150 זה מחיר סביר אם כבר לעקוץ לא יותר מזה

150?
לקנות רק במחיר הכתוב על הכרטיס, לא שקל יותר!

תגיד לי באיזה סרט אתה חי?
כל אוהד הפועל שמגיע ליותר משני משחקי בית, יודע כבר לזהות ולהצביע על הספסרים.
השוטרים לוחצים ידיים לספסרים כל פעם, ואין מה לעשות, הספסרים מנצלים את זה שהמכירה פתוחה לכולם.
לא פעם ולא פעמיים ראיתי ספסר ניגש לקופה של לאן ויוצא עם עשרה כרטיסים. כששאלתי את הקופאי הוא אמר לי שאין לו מה לעשות.
אז אל תבלבל את הביצים ותגיד "לא לקנות". אנשים תמיד יקנו. כשאתה רוצה משהו מאוד אתה תשלם גם מחיר גבוה בשבילו.
הבעיה זה ההנהלה השרמוטה זונה של הפועל שעדיין עובדת עם לאן. במקום לעשות מכירה לדרבי במשחק חוץ או משהו כזה, נותנים לכל ספסר זין שיש לו אינטרנט להכנס ולקנות.

לא, הבעיה היא אוהדים חארות שקונים מהם (וגם אני הייתי פעם כזה, עד שהתעשתתי).
כן, המשטרה צריכה לטפל בזה, אבל זה לא אומר שאוהדים צריכים לדפוק אוהדים אחרים.
אם אף אחד לא ירצה לקנות, בסוף הם עוד ימכרו במחיר רגיל ואף במחיר הפסד.

אתה מנסה להיות צודק או חכם?
אם המטרה היא להעלים אותם ולתמיד, זה מעבר ללעמוד שם שלטים ולהסביר לאוהדים למה לא לקנות מהם. אתה תיתקל בתגובות נזעמות מחברים שמריחים את הדרבי ויודעים שזה מה שמפריד בינם לבין להיכנס, זה חסר סיכוי. אני, בכנות אומר לך תודה רבה אבל אני לדרבי הזה נכנס גם אם זה למכור את סבתא שלי המנוחה. תהיה הגיוני.

עכשיו תאר לעצמך מצב, 4-5 אנשים באים עם מצלמות ווידאו ומצלמים שם את כל מה שהולך בסביבה. לא מצלמות נסתרות, מצלמים להם בפרצוף. אני רוצה לראות איך הם מוכרים למרות זאת.
(בשלב הזה אני לא אומר לך להגיד להם שאתה רוצה לקנות ואז לתקוע להם את המצלמה בפנים, פשוט נהיה שם ונצלם )ושייחפשו פרייארים בקהלים אחרים. גם לי נמאס מהחוצפה שלהם לדרוש סכומים אסטרונומיים מילדים אדומים בלי להניד עפעף.
בוא נעשה לזה סוף בעצמנו, המשטרע לא תעזור וחבל על הזמן שלנו ועל האנרגיות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
למה לחבר כנסת הפופוליסט והמעצבן הזה? ניסית לפנות לאיתן כבל? אם אתה רוצה,אתן לך את הטלפון של אבא שלי בפרטית.הוא כבר פנה בעבר לאהרונוביץ הזה בשאילתא אחרי אירועי קרית שמונה.אולי כדאי שיקח את זה על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
:TRO:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 03 דצמבר 2011, 01:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
אולי כדאי לפנות ליריב לוין. הוא חבר כנסת נמרץ, לפחות שיתעל את זה לכיוונים חיוביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
חרמש אתה יודע שזה מאהבה ואל תיעלב אבל יש לא מעט מקרים שבהם אנחנו צריכים איש עם כח בשביל שיעזור
ואתה פה הכי מקורב לצלחת מה שנקרא
דבר עם אבא שלך באי אלו נושאים שאם לא בישירות אז שלפחות ינסה להפעיל את חיים רמון ויוסי שריד

תפסיק להיות טיפש כמו כפית.
ומה קשור חיים רמון ויוסי שריד? חיים רמון כבר לא בפוליטיקה.
אחזור לארץ ביום שישי ואנסה לעשות משהו.
הבנת,מר פרובינציאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
:CHE:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 03 דצמבר 2011, 01:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:44 
פעם ראשונה שאני אפילו לא צריך לקרוא מה כתב פותח האשכול בשביל להגיד "המון המון בהצלחה" חזק ואמץ!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2011, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף
מעריץ אתכם שהרמתם את הכפפה
עכשיו תור הפופוליסט :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
כל הכבוד אח יקר, ובהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 10:52 
לי אין שום ציפיה או תקווה מהמשטרע
אבל לא אכפת לי לתת לזה צ'אנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:05 
א- כל הכבוד
ב- לפי מה שהבנתי מהמשטרה יש בעיית חקיקה שגורמת לשוטרים טרטור רציני כשהם רוצים לטפל בספסר (מעצר, מילוי טפסים וכו') - שיואל חסון יתקן את החוק לקנס קל (זה באופנה היום) והם יעלמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: