תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 29/11
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

תמונה

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 29/11
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

תמוז: חשוב שנשלוט בעיר
בצד האדום של העיר היו כמובן חיוכים מקיר לקיר. הקבוצה המריאה אתמול לרומניה לקראת המשחק מול ראפיד בוקרשט בליגה האירופית ולאחר הניצחון על מכבי יש רצון בקרב השחקנים להשיג ניצחון בכורה ביבשת. ההנהלה פנתה להתאחדות בדרישה לבדוק את הימצאותו של אוהד מכבי על הדשא בבלומפילד בזמן עליית השחקנים לדשא לפני הדרבי.
האוהד שהחזיק צעיף צהוב והתהלך באין מפריע ליד הכרוז הטריף את הקהל הצהוב והצליח לעצבן את האדומים שיבקשו להעמיד לדין את מכבי על אירוע זה.
טוטו תמוז התייחס למשחק הצפוי ברומניה: "אנחנו יוצאים בהרגשה טובה ואני מקווה שנחזור כך. חשוב לעשות את זה כי מצפה לנו משחק מטורף מול מכבי חיפה כשנחזור." על הניצחון בדרבי אמר: "כנראה שאנחנו עשויים מזן אחר. חשוב מאוד לקהל שלנו שנשלוט בעיר."
אביחי ידין סיים לרצות עונש הרחקה בליגה האירופית ויהיה בסגל. דדי בן דיין נותר מחוץ לסגל ולא טס עם חבריו לרומניה.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 06:12 
סמל אישי של המשתמש
מעריב - NRG

טביב החליט: גל שיש יעמוד לדין פנימי
בנוסף להעמדה לדין משמעתי בהתאחדות, צפוי מגן הפועל ת"א לשלם את המחיר גם בתוך המועדון. נאאל חוטבא צפוי להחליפו מול מכבי חיפה, דדי בן דיין לא יצא עם האדומים למשחק החוץ מול ראפיד בוקרשט

רון עמיקם | 28/11/2011 23:48
לאחר צפייה חוזרת בדרבי התל אביב החליט הבעלים של הפועל ת"א אלי טביב להעמיד

גל שיש. ייתן את הדין גם בתוך המועדון צילום: דני מרון
לדין פנימי את גל שיש, שהורחק לאחר שהניף אצבע משולשת לעבר אוהדי מכבי ת"א.

במועדון זועמים על שיש, שהודה כי איבד את עשתונותיו לאחר שאחד האוהדים איחל לו לחלות בסרטן. שיש גם יעמוד מחרתיים לדין משמעתי בהתאחדות, באשמת התנהגות בלתי הולמת.

המגן עלול לספוג עונש הרחקה של יותר ממשחק אחד, למרות שזו העבירה המשמעתית הראשונה שלו. יש לציין כי החלוץ טוטו תמוז ספג צהוב חמישי וייעדר מהמשחק מול קרית שמונה.
הרחקתו של שיש רק חשפה את עומק השבר עם דדי בן דיין, שעד אוגוסט היה באנקר בהרכב הפועל ת"א ואחד הבכירים בישראל. בן דיין לא המריא עם הקבוצה לבוקרשט, וההערכה כי כי למרות המפגש עם מכבי חיפה ביום שני הבא, המגן לא יתאמן עם חבריו עד יום שישי.

משמעות
הדבר היא כי דרור קשטן ישתמש בנאל חוטבא כמגן השמאלי מול הירוקים, או שיבריק פתאום עם מירקו אורמוש בתפקיד הטבעי שלו. בהפועל טענו כי בן דיין לא מתאמץ כדי להשתלב בחזרה, וכי זו הסיבה המרכזית לכך שלא נלקח בחשבון ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 06:56 
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1578214
ציטוט:
לשחרר את נוסה
איגייבור איים לא לעלות על הטיסה, בהפועל ת"א הבטיחו לשקול את החלטתם שלא לשחררו לטורניר הקדם אולימפי ועשויים תת לו פס מהמשחק מול ראפיד
דרמה התחוללה אתמול שעות ספורות לפני המראתה של הפועל ת"א לרומניה, כאשר נוסה איגייבור, שהביע את מורת רוחו על הסירוב לשחררו לטורניר הקדם אולימפי, איים כי אין בכוונתו להגיע לשדה התעופה.
איגייבור הפציר באנשי הפועל לגלות התחשבות לאחר שניגריה הפסידה במשחקה הראשון בטורניר למרוקו, וטען כי המשחק הבא מול סנגל ביום רביעי קריטי. במשך שעות ארוכות ניסו אנשי הפועל לרכך את זעמו של השחקן, אבל רק לאחר שהובטח לו כי ישקלו בחיוב את בקשתו, ניאות איגייבור להגיע לנתב"ג. לא מן הנמנע כי היום תתקבל החלטה לשחררו מהמשחק מול ראפיד בליגה האירופית ולאפשר לו לטוס ישירות למרוקו, ליטול חלק במשחק עם נבחרתו ולשוב למחרת לישראל. "הוא מקווה שאחרי שהקבוצה ניצחה בדרבי הפועל תיתן לו ללכת", סיפר סוכנו אטא אנקה.
הנסיעה לרומניה סיפקה תשובה נחרצת לגבי האפשרות שהרחקתו של גל שיש בדרבי תחזיר לרוטציה את דדי בן דיין. המגן השמאלי המוקפא נותר בארץ ולא יילקח בחשבון לקראת המפגש עם מכמבי חיפה. שיש, שיועמד לוועדת משמעת פנימית בהפועל, יועמד לדין גם בהתאחדות בגין התנהגות בלתי הולמת, בשל התנועה המגונה לעבר אוהד מכמבי. "היה שם אוהד שלא הפסיק לאחל לי סרטן", הסביר השחקן. אחד מבין עמרי קנדה או ביוואן פרנסמן ייכנס להרכב במקומו של שיש בשבוע הבא.

"היה כיף גדול לנצח בדרבי", אמר אתמול טוטו תמוז לפני ההמראה לרומניה, "כנראה אנחנו עשויים מזן אחר אם לא הפסדנו דרבי כמעט ארבע שנים". אלי טביב הוסיף: "אני מודה לאוהדים. העידוד והדחיפה שלהם היו המפתח לניצחון". אלרואי כהן נכנס באיחור רב לשדה התעופה, לאחר שדרכונו נשכח בבית ונשלח אליו כעבור שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
צריך לשחרר את כל ההרכב מהמשחק הזה, לא רק את נוסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
לשחרר בשביל שינוחו, לא בשביל שיטיילו לאפריקה ואלוהים יודע מתי יחליטו לחזור...

למרות שעם היכולת שלו אולי באמת עדיף שיסע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
כמו עם מקרה ידין נגד בית"ר שוב ההנהלה שלנו עושה אותה טעות.
תמתינו עם ועדת המשמעת הפנימית, תנו להתאחדות ובתי הדין שלה, להחליט עם שיש אשם ומה חומרת העונש,
ואל תגידו מראש שהוא אשם וצריך להענש.

לגבי נוסא, כמו שאמרתי בעבר, אני אומר גם עכשיו, לשחרר לנבחרת.
להפועל יש סגל מספיק רחב בקישור טועמה / אורמוש / עבאס יכולים / צריכים לפתוח במקומו נגד חיפה.
שיהיה כאן למשחק נגד ק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 08:59 
לא הצלחתי להבין את הקשר הין אורמוש למגן שמאלי

ככה או ככה הכול עדיף על פרנסמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא רואה יתרון בזה שהמועדון אומר-תראו, אנחנו מטפלים בזה, אין צורך שגם אתם תענישו אותו בחומרה?

ואת נוסא לא צריך לשחרר לא כי הוא שחקן כזה גדול (כל אחד זכאי לדעתו), אלא כי אלה משחקים חשובים למועדון שמשלם לו את המשכורת שלו. ובזה זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
לא הצלחתי להבין את הקשר הין אורמוש למגן שמאלי

ככה או ככה הכול עדיף על פרנסמן
אורמוש שיחק מגן בקבוצתו הקודמת, והאוהדים שלהם אמרו שזה לא מקומו הטבעי אלא יותר קדימה באגף.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אתה לא רואה יתרון בזה שהמועדון אומר-תראו, אנחנו מטפלים בזה, אין צורך שגם אתם תענישו אותו בחומרה?

ואת נוסא לא צריך לשחרר לא כי הוא שחקן כזה גדול (כל אחד זכאי לדעתו), אלא כי אלה משחקים חשובים למועדון שמשלם לו את המשכורת שלו. ובזה זה נגמר.

ראינו איך זה הצליח עם ידין.... ההיסטוריה של כל הקבוצות בארץ מראות אחרת.
ועדת משמעת בקבוצה אמורה להתבצע רק אחרי הדיון בבית הדין של ההתאחדות, שהם ימצאו את אשמתנו ולא אנחנו נודה בה מראש.

לגבי נוסא, פרעה גם האכיל את היהודים במצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
לטעמי כל מה שקורה בבית הדין בהקשר של הפועל הוא מוטה מראש ולא תלוי במה יעשה המועדון בנושא. אני לא אומר שיש אפשרות עדיפה על השניה, אני רק אומר שאפשר להבין את ההגיון.

ואיזו השוואה מצוינת.. חבל שלא אמרת שהגרמנים האכילו את היהודים בשואה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:20 
כנראה שלא גדלת על הסלוגן - ״בכביש אל תהיה צודק, היה חכם״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
כנראה שלא גדלת על הסלוגן - ״בכביש אל תהיה צודק, היה חכם״

טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:27 
ידיעות אחרונות:
בן דיין בדרך החוצה מהפועל
לא יצא אתמול עם הקבוצה לרומניה.
נשיא ההתאחדות הניגרית ביקש מטביב לשחרר את איגיבור ונענה בשלילה.

- דדי בן-דיין לא יצא אתמול עם הפועל ת"א לרומניה, ונראה שיעזוב את הקבוצה בחלון ההעברות בינואר.
לבן דיין הושארה תוכנית אימונים אישית והוא יצטרף לאימוני הקבוצה ביום שישי בלבד, מה שאומר שהוא לא בתוכניות גם למשחק מול מכמבי חיפה, שלושה ימים אח"כ, למרות החיסרון במגן שמאלי טבעי.

- נשיא התאחדות הכדורגל הניגרית, אמינו מייגרי, התקשר אתמול במפתיע לאלי טביב וביקש ממנו לשחרר נוסה איגיבור להמשך הטורניר הקדם אולימפי המתקיים במרוקו. הניגרים החליטו להפעיל לחץ על טביב בעקבות ההפסד של הנבחרת, שהציבה לעצמה מטרה להגיע לאולימפיאדת לונדון 2012, ונוצחה בשבת האחרונה ע"י מרוקו בטנג'יר.
מייגרי הציע שאיגיבור ייצא למשחק השני של הנבחרת ויחזור לישראל לקראת מכמבי חיפה, אולם טביב סירב והשיב: "כמו שהנבחרת חשובה עבורך, הקבוצה שלי חשובה עבורי".
הקשר הניגרי שאיחר במעט לנתב"ג טען כי סבל מכאבי גב ובקבוצה פסלו שיש לכך קשר לעובדה שלא שוחרר לנבחרת.
איגיבור נחת אמש יחד עם הפועל בבוקרשט לקראת המשחק מחר בליגה האירופית נגד ראפיד בוקרשט והוא ישחק גם מול מכמבי חיפה.

- במשחק צפויות הטמפרטורות לצנוח מתחת לאפס ובהפועל הצטיידו בביגוד חורפי במיוחד.

- "אנחנו עובדים בשקט לקראת ינואר", הבהיר דרור קשטן והתכוון בין היתר לנסיון להתחזק בבלם ובקשר ימני בחלון ההעברות.

- בהפועל יישבו בקרוב עם נציגי טוטו תמוז בנסיון לקבוע תג מחיר ולהימנע מהליך בוררות.

- מספר נציגים מחו"ל, בהם מוולפסבורג הגרמנית, עקבו אחרי שחקני הפועל בדרבי והתלהבו בעיקר מאביחי ידין.

- באופן טבעי, אם הפועל תזכה באליפות, דרור קשטן צפו להמשיך בתפקידו עונה נוספת.

- שיש: "מצטער, איבדתי את העשתונות"
גל שיש, שיצא עם הקבוצה לרומניה, יועמד מחר לדין משמעתי בהתאחדות בהיעדרו, בשל התנועה המגונה כלפי אוהד מכמבי. בקבוצה מקווים כי לאור גליון המשמעת הנקי שלו הוא לא ייענש בחומרה.
במועדון החליטו שלא להעמיד לדין את המגן, שאמר לחבריו: "זה כבר היה מוגזם, האוהד הזה איחל לי סרטן. חבל שאיבדתי את העשתונות, אני מצטער, לא הייתי צריך לעשות את זה. בדקות האחרונות לא נשמתי, אם היינו מפסידים, זה היה בלאגן".
עם זאת, הבעלים אלי טביב החליט גם הוא להעמיד את שיש לדין פנימי בקבוצה על התנהגותו (לפני כמה שורות כתבו שהחליטו לא להעמיד.. עושים צחוק הכתבים האלו)

- בסביבתו של שי אבוטבול עשויים לבקש מהרשות לבקרה להפקיד את זכרון הדברים מול המועדון, חוזה חמש שנתי. זאת מאחר שלמרות הסיכום בין הצדדים, הקשר עדיין מקבל שכרו על פי חוזהו הישן, כשהפועל רוצה להפחית את אורך החוזה לשלוש שנים.
"זה לא תלוי בי, אני לא יודע מה לענות, אבל אני מאמין שיהיה לזה סוף", אמר אבוטבול, שהבקיע את השער השלישי בדרבי.

- לעיקר המחמאות אחרי הדרבי זכו הבלם מריו פצ'אלקה ואביחי ידין.

- בלומפילד יהיה מלא בשני הקרוב, במשחק מול מכמבי חיפה, כשלצד 8,700 המנויים יימכרו החל מהבוקר כ-5000 כרטיסים.
לחיפה יוקצו שערים 10-11 בלבד ויהיה פיקוח כדי למנוע הסתננויות לשערים אחרים, כפי שאוהדי הפועל השתלטו על שער 7 שהיה מיועד למכמבי בדרבי.

- טביב ועמוס לוזון מתקרבים
היחסים בין אלי טביב לעמוס לוזון, שהתקרבו בין היתר אחרי ביצוע עסקת דמארי, ממשיכים להתהדק, כשגם ההצטרפות האפשרית של החלוץ טל בן חיים בינואר להפועל עדיין עומדת על הפרק.
שלשום, במהלך הדרבי, טביב ולוזון ישבו זה לצד זה וגורם המקורב להפועל טען כי לא מן הנמנע שיהיה ביניהם שיתוף פעולה גם בבעלות על הפועל ת"א. טביב הכחיש את הדברים בתוקף.
לוזון, שהצהיר לאחרונה כי הוא עוזב את מכמבי פ"ת, היה אף נחרץ יותר: "אין סיכוי אפילו של אחד למליון שאני אהיה אדום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:33 
טוב, לא מצליח

סורי...

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 29 נובמבר 2011, 09:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:43 
אלוהים ישמור להתחיל לחשוב על המשחק נגד חיפה ועוד בדרך יש את הרומנים האלה...
פשוט שבועיים של סיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:46 
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 1172&Bz=25

דו"ח ההגינות: למרות המקרה החמור, מחמאות לאוהדי הפועל שהתנגדו לקריאות: "שתהיה שואה למכבי".
תכנית 'בועטים את הגזענות והאלימות מהמגרשים', מייסודה של הקרן החדשה לישראל, ציינה מספר אירועים חיוביים שהתרחשו במחזור האחרון בליגת העל, לצד כמובן אירועים שליליים שלא מוסיפים כבוד לכדורגל הישראלי.

מבחינת האירועים החיוביים, בדרבי התל אביבי ציין הדו"ח של הקרן שבמקביל לקריאות "שתהיה שואה למכבי" מצד קבוצת אוהדים של הפועל ת"א, המשקיף שנכח בשער אוהדי הקבוצה, דיווח על התנגדות מצד חלקים של אוהדי הפועל ת"א וציין בדו"ח: "במקביל לקריאות נשמעו שריקות בוז של אוהדים שמתנגדים לקריאות מסוג זה".

אך לצד כל אלו היו מספר אירועים שליליים בולטים: במחצית משחק הדרבי התל אביבי בין מכבי והפועל ובסיומו, החלה השלכת חפצים הדדית בין אוהדי מכבי ת"א ואוהדי הפועל ת"א בשער האוהדים המעורב – שער 7. סדרנים שחצצו בין מחנות האוהדים מנעו תיגרות שעמדו להתפתח, ואף הרחיקו מהיציע מספר אוהדים מתפרעים.
כמה מאות מאוהדי הפועל ת"א קראו בסיום המשחק: "שתהיה שואה למכבי". כמו כן כמה עשרות מאוהדי מכבי ת"א נהמו במהלך המשחק לשחקניה שחומי העור של הפועל ת"א, אפולה אדל וטוטו תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:49 
תמונה

תמונה

הסתדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 09:55 
noamw כתב:
תמונה

תמונה

הסתדר...

בכל מקרה כתבתי הכל למעלה.. ובאשכול על באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 10:00 
הסיפור עם נוסא נשמע לי כמו ברווז או הנפצה. איך בדיוק אמורים לשחרר אותו היום מבוקרשט למרוקו והוא אמור להגיע עד לשם ולשחק ב9 וחצי היום בערב? למען האמת, גם אם הפועל היו משחררים אותו אתמול, אין סיכוי שהוא היה מגיע למשחק בזמן וגם אם כן, איך בדיוק הוא אמור לשחק כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הסיפור עם נוסא נשמע לי כמו ברווז או הנפצה. איך בדיוק אמורים לשחרר אותו היום מבוקרשט למרוקו והוא אמור להגיע עד לשם ולשחק ב9 וחצי היום בערב? למען האמת, גם אם הפועל היו משחררים אותו אתמול, אין סיכוי שהוא היה מגיע למשחק בזמן וגם אם כן, איך בדיוק הוא אמור לשחק כך?

קטן עליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 12:28 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11263.html

ציטוט:
הפועל תל אביב רוצה את הבלם ההונגרי ריצ'ארד גוזמיץ' בינואר

ציטוט:
סגנית האלופה לא נחה על זרי הדפנה. בעקבות המלצתו של גאבור הולמאי, נסע הסקאוט יעקב הלל לצפות בשחקן (24) של האלאדש והתרשם. לא מן הנמנע כי הוא יגיע בקיץ. חוטבא לקראת ראפיד בוקרשט: "רוצים להשיג ניצחון באירופה"

ציטוט:
אחרי הניצחון הגדול בדרבי על מכבי (1:3), הפועל תל אביב נחתה אמש (שני) במצב רוח טוב בבוקרשט לקראת המפגש עם ראפיד ביום רביעי במסגרת הליגה האירופית. לאדומים כבר אין סיכוי להעפיל לשלב הבא במפעל השני בחשיבותו ביבשת, אולם במועדון נותנים חשיבות רצינית למשחק, שכן הקבוצה רוצה לרשום ניצחון ראשון בשלב הבתים ולשמור על השם שבנתה באירופה בשנים האחרונות.

למרות ההצלחה בליגה והעובדה שהקבוצה מוליכה את הטבלה בפער משמעותי מיריבותיה הגדולות (5 ממכבי חיפה ו-7 ממכבי ת"א), דרור קשטן ואלי טביב ממש לא נחים על זרי הדפנה. לאתר ערוץ הספורט נודע היום כי הסקאוט יעקב הלל צפה ביום שישי האחרון בבלם ההונגרי של האלאדש (סיימה ב-2:2 עם הונובאד), ריצ'ארד גוזמיץ' בן ה-24, שעשוי לחזק את הקבוצה כבר בחלון ההעברות בינואר.

הלל המריא להונגריה לאחר שהפועל תל אביב קיבלה המלצה על הבלם משחקן העבר שלה גאבור הולמאי, שגם אישר את הפרטים והוסיף כי מדובר בשחקן מצוין. שיחות עם גוזמיץ' או עם קבוצתו טרם נעשו, אולם נסיעתו של סקאוט האדומים מראה על הרצינות של האדומים.

בקבוצה כאמור ינסו לצרפו כבר בחודש ינואר הקרוב, אך עם זאת מוסיפים כי לא מן הנמנע שהוא יגיע בקיץ. גוזמיץ' זומן בעבר לסגל הנבחרת הצעירה של הונגריה, אך לא ערך אף הופעה במדיה. בקבוצתו הוא הספיק להופיע כבר 181 פעמים (רק בן 24, להזכירכם) וכבש 7 שערים.

"יהיה קשה מול חיפה", חוטבא (אלן שיבר)
וחזרה לבוקרשט. "אנחנו מרגישים טוב אחרי הדרבי התל אביבי ולקראת ראפיד בוקרשט ובעזרת השם נחזור משם עם שלוש הנקודות", אמר המגן נא'אל חוטבא. "אנחנו חייבים להביא ניצחון באירופה בשביל להחזיר מעט מהכבוד".

אחרי הדברים לקראת המשחק הקרוב, התייחס המגן לניצחון בדרבי: "בתחילת הדרבי התרגשתי מאוד ואני שמח שניצחנו בסיום. היה הרבה קהל שלהם ואנחנו שמחים שלא ספגנו והצלחנו להבקיע שער מוקדם, דבר שעזר לנו לנצח".

עם כל הכבוד למשחק בבירת רומניה, למחזיקת הגביע מצפה משימה משמעותית הרבה יותר ביום שני הבא – מפגש עם האלופה מכבי חיפה בבלומפילד. "אנחנו משחקים כדורגל טוב, אבל מול חיפה יהיה משהו אחר", אמר חוטבא והוסיף: "בעזרת הקהל שלנו אני מאמין שנעשה את העבודה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 12:50 
חוטבא באמת אמר שלא ספגנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 12:52 
צור ש. כתב:
חוטבא באמת אמר שלא ספגנו?

חחח נראה לי הוא התכוון שלא נספגנו בהתחלה ואז כבשנו

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
תכלס,אולי עדיף שאיגיבור ייסע ולא יהיה מול חיפה
עם כול הכבוד,אני בעצם לא רוצה לראות אותו בהרכב

הוא זורק זין תמיד,והוא יזרוק עוד יותר כשהוא יהיה מתוסכל שלא נתנו לו לנסוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי איגבור היה טוב בדרבי מכיוון ששיחק לרוב במרכז השדה.
יחד עם זאת, למרות שלא חייבים בכלל לשחרר אותו לנבחרת, הייתי נותן לו לשחק את המשחק הזה ברביעי עם הנבחרת, גם כדי להראות לו שלא כובלים אותו, וגם כדי לתת לשחקנים רעננים יותר דוגמאת אורמוש או עבאס לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
ההתאחדות הודיעה שההעמדה לדין של גל שיש נדחתה בשבוע, ליום רביעי הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

ברור בשביל לראות אם הקבוצה מענישה בחומרה, ואז אופציית ההתנגדות וטעוניו של שיש בטלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 15:42 
el dudernio כתב:
ערן כתב:

ברור בשביל לראות אם הקבוצה מענישה בחומרה, ואז אופציית ההתנגדות וטעוניו של שיש בטלים.

או שרצו לתת לו הזדמנות להגן על עצמו ולא לדון בעניינו שהוא נמצא בחו"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: