תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני נצחון הידד
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 01:20 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני נצחון הידד
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 01:21 
לא מקורי, אבל נכון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
מעתיקנים עלובים

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=69153

תגובה שניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 01:33 
תמונה

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
מוכן להישבע שזאת לפחות פעם שלישית שאני רואה את הכותרת הזאת בבוקר שאחרי לפחות מאז 2008

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 04:45 
איוניר: "הקבוצה הטובה יותר הפסידה" "כדורגל זה משחק משקר".
תן לנו עוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 04:58 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום
הוציאו להם את המיץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 08:25 
ידיעות אחרונות:
אלרואי כהן: "השארנו את ת"א אדומה"
שחקני הפועל ת"א חגגו דקות ארוכות על הדשא יחד עם האוהדים, אבל מי שהיה נרגש במיוחד הוא מריו פצ'אלקה.
הבלם הסלובקי שהובא לארץ ע"י סוכן השחקנים שלמה שטרן שהלך לעולמו ביום חמישי האחרון, ביקש להקדיש את השער שכבש לשטרן ז"ל ואמר: "הוא היה בנאדם גדול, והיה מאוד קרוב אליי".

בסיום המשחק ערכו שחקני הפועל אימון שחרור, ומחר יטוסו לרומניה לקראת המשחק ביום רביעי בליגה האירופית מול ראפיד בוקרשט.

במהלך ריצת השחרור נהמו אוהדי מכבי לעברו של החלוץ טוטו תמוז, שיחד עם יתר השחקנים ניפנפו לעבר האוהדים

בקבוצה כעסו על גל שיש שהורחק לאחר שביצע תנועה מגונה לעבר אוהדי מכבי, וייתכן כי יועמד לדין משמעתי ושיחמיץ את המשחק מול מכבי חיפה ביום שני

- מאמן הפועל ת"א דרור קשטן, אמר בסיום המשחק: "התחלנו לא טוב את המשחק, במיוחד ברבע השעה הראשונה, אבל במחצית השניה יכולנו לסיים את המשחק מוקדם יותר אלמלא ההחמצה של דמארי. ברגע ששיש הורחק, ואני לא ממש ראיתי מה קרה שם, נוצר לחץ של מכבי.
"מוקדם לדבר על אליפות, יש עוד דרך ארוכה. כיף לכבוש שלושה שערים בדרבי. נתחיל להתכונן למשחק מול חיפה רק אחרי בוקרשט".
אלרואי כהן: "אני שמח שהשארנו את תל אביב אדומה. פערי הרמות ברורים בין הקבוצות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 08:39 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000701465
הבטיח וקיים: 14.3% רייטינג לדרבי התל-אביבי
הניצחון של האדומים אתמול בבלומפילד היה השידור הכי נצפה בערוץ 1 מאז גמר המונדיאל ששודר ביולי 2010; זהו גם המשחק הכי נצפה בליגת העל בשתי העונות האחרונות

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/310 ... 101&loc=37
הפועל ת"א: בן דיין לא ייצא לבוקרשט
למרות הרחקת גל שיש בדרבי, מה שימנע ממנו לשחק מול מכבי חיפה, החליט הצוות המקצועי כי חברו לא יטוס להתמודדות בליגה האירופית ולא נמצא בתוכניות למפגש העונה מול הירוקים

למרות הרחקתו של גל שיש בדרבי, מה שהשאיר את הפועל ת"א ללא מגן שמאלי טבעי נוסף, הוחלט כי המגן דדי בן דיין לא ימריא עם הקבוצה במסגרת הליגה האירופית מול ראפיד בוקרשט וכמו כל השחקנים שיישארו בבית, הוא יקבל מרון ציבלין תוכנית אימונים אישית עד שיחזור.
המשמעות היא שהשחקן הוותיק לא יערוך אימון עם הקבוצה עד לפחות עד ליום שישי ונראה כי הוא הוא לא בתוכניות למשחק מול מכבי חיפה. גם העובדה כי שיש אמור לשחק מחרתיים, לא היתה אמורה להפריע לבן דיין לקבל דקות משחק, אך ההערכה היא שהוא לא נמצא בתוכניות של קשטן בכל מקרה. התחזית היא שהפועל ת"א תשחק באותו ציוות כמו לאחר ההרחקה, שעמרי קנדה כמגן ימני וחוטבא מגן שמאלי.
בהפועל ת"א החליטו שלא להעמיד לדין משמעתי את גל שיש בעקבות הרחקתו אמש בדרבי, לאחר שהניף אצבע משולשת לאחד מאוהדי מכבי ת"א. השופט הרביעי אוראל גרינפלד הבחין בכך והפנה את תשומת לבו של השופט לירן ליאני. בהפועל הודו כי אם הקבוצה לא היתה מנצחת, ההחלטה בעניין שיש היתה אחרת, אבל בעקבות הנסיעה לרומניה רצו בקבוצה להרגיע את האווירה.
הפועל ת"א תועמד לדין בגין איחור הקבוצה בעליה למגרש, גל שיש יועמד לדין בגין התנהגות בלתי הולמת. הדיונים יתנהלו ביום רביעי
בשעה 16.00. הקבוצה תמריא לבוקרשט, שם מצפה לה מזג אויר קפוא. במשחק בלילה של המשחק, שיתחיל ב-22.05 יהיו 3- מעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/310 ... 101&loc=37
הפועל ת"א: בן דיין לא ייצא לבוקרשט
למרות הרחקת גל שיש בדרבי, מה שימנע ממנו לשחק מול מכבי חיפה, החליט הצוות המקצועי כי חברו לא יטוס להתמודדות בליגה האירופית ולא נמצא בתוכניות למפגש העונה מול הירוקים

למרות הרחקתו של גל שיש בדרבי, מה שהשאיר את הפועל ת"א ללא מגן שמאלי טבעי נוסף, הוחלט כי המגן דדי בן דיין לא ימריא עם הקבוצה במסגרת הליגה האירופית מול ראפיד בוקרשט וכמו כל השחקנים שיישארו בבית, הוא יקבל מרון ציבלין תוכנית אימונים אישית עד שיחזור.
המשמעות היא שהשחקן הוותיק לא יערוך אימון עם הקבוצה עד לפחות עד ליום שישי ונראה כי הוא הוא לא בתוכניות למשחק מול מכבי חיפה. גם העובדה כי שיש אמור לשחק מחרתיים, לא היתה אמורה להפריע לבן דיין לקבל דקות משחק, אך ההערכה היא שהוא לא נמצא בתוכניות של קשטן בכל מקרה. התחזית היא שהפועל ת"א תשחק באותו ציוות כמו לאחר ההרחקה, שעמרי קנדה כמגן ימני וחוטבא מגן שמאלי.
בהפועל ת"א החליטו שלא להעמיד לדין משמעתי את גל שיש בעקבות הרחקתו אמש בדרבי, לאחר שהניף אצבע משולשת לאחד מאוהדי מכבי ת"א. השופט הרביעי אוראל גרינפלד הבחין בכך והפנה את תשומת לבו של השופט לירן ליאני. בהפועל הודו כי אם הקבוצה לא היתה מנצחת, ההחלטה בעניין שיש היתה אחרת, אבל בעקבות הנסיעה לרומניה רצו בקבוצה להרגיע את האווירה.
הפועל ת"א תועמד לדין בגין איחור הקבוצה בעליה למגרש, גל שיש יועמד לדין בגין התנהגות בלתי הולמת. הדיונים יתנהלו ביום רביעי
בשעה 16.00. הקבוצה תמריא לבוקרשט, שם מצפה לה מזג אויר קפוא. במשחק בלילה של המשחק, שיתחיל ב-22.05 יהיו 3- מעלות.

שיש יצא טיפש, אבל אני מאמין שלמד את הלקח שלו. בדיעבד, החלטה נכונה לא להעמיד אותו לדיון.
גם את ההחלטה על קנדה ודדי אהבתי, ואולי ייצא משהו טוב מההרחקה של גל.
ולגבי הקור של רומניה - פחד מוות. לעלות עם הרכב משני (עבאס, טועמה, אורמוש, פרנסמן, שי, לאלה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
3 אופציות לגבי הסיבות לציוות של קנדה וחוטבא:
1. הכתב ממציא דברים על דעת עצמו
2. גורמים בהנהלה ובצוות המקצועי קוראים בפורום ומנסים להתחנף לאוהדים
3. קשטן קיבל שכל (בדיליי מטורף).

בהפועל ת"א של 2011, לא יודע מה האופציה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 14:16 
הנה זה מתחיל , ידין תמוז ודמארי "נצפו" על ידי וולפסבורג על פי ZERO , רק שמישהו ייכנס לכתבה ויאמר לי אם זה דרור רוזנפלד פרסם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
בגלי צה"ל טל שורר סיפר הבוקר את הבדיחה עם הכלב ולא נתן קרדיט לפורום!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
ביי ביי אלרואי?
http://www.one.co.il/Article/191131.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 17&Lang=he
תמוז: המסורת בדרבי נשמרה כי אנחנו לא מאותו זן של מכבי ת"א
הפועל תל אביב המריאה למשחק מול ראפיד בוקרשט במצב רוח מרומם במיוחד אחרי ניצחון בעוד דרבי. גל שיש שספג אדום: "קיללו אותי בצורה שלא מתאימה לאדם שפוי. איבדתי את הראש". אלרואי כהן שכח את דרכונו אולם המריא בזמן

הפועל ת"א המריאה היום (ראשון) בצהרים לרומניה במצב רוח טוב, אפילו מצוין. הקבוצה עדיין חוגגת את הניצחון הגדול (1:3) בדרבי מול מכבי ת"א ולבטח רק מחר תרד לקרקע לקראת המפגש מול ראפיד בוקרשט ביום רביעי. למעשה מדובר בקרב חסר חשיבות עבור האדומים, שאיבדו כבר סיכוי לעלות לשלב הבא. במהלך ההכנות לטיסה התברר כי אלרואי כהן שכח את דרכונו אולם מונית שיצאה במיוחד הצליחה להביא את הדרכון בזמן. בקבוצה כבר היה מי שדאג לטעון בחיוך שהשער בדרבי "סובב" את הקשר.
טוטו תמוז, שלא כבש אך בישל פעמיים בדרבי, אמר: "אין הרגשה יותר טובה מלצאת לאירופה אחרי ניצחון כמו אתמול. כל שחקן חולם לשחק במשחק חשוב כמו זה שהיה ונכון שכל שנה מדברים על איך שמכבי מגיעה וכל הדברים מסביב ואנחנו מצליחים לשמור על המסורת. אנחנו כנראה בנויים מזן אחר וגם יודעים שזה מאוד חשוב לאוהדים להיות הקבוצה הראשונה בעיר".
"אנחנו מתחילים שבוע מטורף עם עוד משחק נגד חיפה ביום שני. אין ספק שברומניה זו תהיה אופרה אחרת ממה שהיה בארץ. אנחנו חייבים לנצח כי התחלנו משהו באיינדהובן וחשוב להמשיך אותו למרות שיהיה קשה מאוד".
"אנחנו יוצאים למשחק קשה שאין הרבה מה להפסיד בו ורוצים להביא שמחה ולעשות משהו במפעל הזה", אמר שי אבוטבול, "אנחנו מקווים שנעשה משהו שם ונשמח את עצמנו ואת הקהל".
"אני מאוד שמח והשער היה מרגש", התייחס הקשר לדרבי ולא הסתיר את התרגשותו, "אנחנו מסתכלים רק על עצמנו ועל איך נראינו. גם בעשרה שחקנים, החבר'ה נתנו מאה אחוזים וזה השתלם. עכשיו הפנים שלנו לאירופה".
גל שיש יעמוד לדין בגלל התנועה המגונה שביצע לעבר הקהל. המגן שספג אדום הציג את הגרסה שלו לאירועים: "מתחילת המשחק, היה אוהד שקילל אותי ואיחל לי סרטן. לצערי לא יכולתי להתאפק, הוא זרק קללות שלא נמצאות בלקסיקון של אף אדם שפוי. יש גבול למה שמותר להגיד, אבל אני אשם. איבדתי לרגע את העשתונות ואכלתי את עצמי עד שראיתי שניצחנו. זה לא יקרה לי יותר".
גם הקבוצה תעמוד לדין בגין איחור עליה לכר הדשא (אגב, גם מכבי תעמוד לדין באותו סעיף) וצפויה לספוג קנס כספי קל. במועדון הביעו כעס כלפי ההתאחדות שקבעה את הדיון ליום רביעי בזמן שהקבוצה נמצאת ברומניה לקראת משחק מול ראפיד בוקרשט. גל שיש שיועמד לדין יהיה עם שאר חבריו בחו"ל ולא יוכל להגיע. "איך מזמינים את השחקן והקבוצה לדיון כשאנחנו בחו"ל ומייצגים את הקבוצה?", אמר גורם בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 15:55 
אני שני שחקני רכש מלהיות באמת הקבוצה הטובה בליגה, בלם זר טוב וקשר נוסף ובאמת שאנחנו נהיה אמורים לקחת אליפות.
מקווה שקשטן יעשה קצת רוטציה וייתן לאלרואי, טוטו, באדיר, גורדנה וחוטבא מנוחה
הרכב מתבקש:
אדל
שיש פרנסמן פצקלה קנדה
אבוטבול ידין
אורמוש טועמה
לאלה דמארי

(אולי ניר לקס ייסע איתם יקבל הזדמנות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה ושניהם כשירים, אני בעד שקנדה וחוטבא יפתחו כמגינים מול בוקרשט. גם ככה זה סוג של משחק אימון, שלפחות יתרגלו את עצמם לפני המשחק החשוב באמת ביום שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 16:14 
Roman כתב:
אני שני שחקני רכש מלהיות באמת הקבוצה הטובה בליגה, בלם זר טוב וקשר נוסף ובאמת שאנחנו נהיה אמורים לקחת אליפות.
מקווה שקשטן יעשה קצת רוטציה וייתן לאלרואי, טוטו, באדיר, גורדנה וחוטבא מנוחה
הרכב מתבקש:
אדל
שיש פרנסמן פצקלה קנדה
אבוטבול ידין
אורמוש טועמה
לאלה דמארי

(אולי ניר לקס ייסע איתם יקבל הזדמנות)

אסור שיפתח נגד חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 16:18 
התמונה בעמודים 2-3 של ידיעות אדירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
גל שיש :HEART2:
קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 16:22 
מישהו יכול להביא גם מה שכתבו על המחלה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 16:29 
לא יכול לראות את פרנסמן בהרכב יותר,שבאדיר יעשה שעות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בהנחה ושניהם כשירים, אני בעד שקנדה וחוטבא יפתחו כמגינים מול בוקרשט. גם ככה זה סוג של משחק אימון, שלפחות יתרגלו את עצמם לפני המשחק החשוב באמת ביום שני

משחק אימון? חובה לנצח את המשחקים שנותרו בשביל הניקוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני נצחון הידד
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
kobster כתב:

משחק אימון? חובה לנצח את המשחקים שנותרו בשביל הניקוד.

גם במחיר של יום שני ? לא עלינו, יש עוד משחק במקדשר ב 15/12 נגד ורשה שבו באמת חייבים לנצח בשביל הניקוד. מעבר לזה שאני קונה תיקו ביום רביעי כדי להגיע בריאים וכשירים ליום שני, לא הייתי רוצה לראות את השילוב של קנדה וחוטבא בפעם הראשונה נגד חיפה. בניגוד לפראיירים של אתמול, נגד הנזלת אשכרה נצטרך לשחק טוב ולהראות כמו קבוצת כדורגל מחוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 18:06 
"התגייסתי, השתחררתי וטרם ראיתי ניצחון בדרבי"
אוהדי מכבי כעסו: "שילכו לשחק סקווש לפני הפעם הבאה",
one

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 19:46 
תאומים:
"הנכד שלי בן 11 לא מבין למה אני בלחץ לפני דרבי. הוא ראה את מכבי מנצחת פעמיים, שלוש, הוא בלחץ מרמה"ש".

נאחס ענק, אבל :BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2011, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1880825
טוטו תמוז: "יהיה משחק מטורף נגד מכבי חיפה"
הפועל תל אביב המריאה לרומניה לקראת ראפיד, החלוץ כבר חושב על משחק העונה. על הדרבי: "אנחנו עשויים מזן אחר"

עדיין נרגשים מהניצחון הגדול בדרבי 1:3 על מכבי תל אביב, המריאו היום (שני) שחקני הפועל תל אביב לרומניה, לקראת המשחק מחרתיים מול ראפיד בוקרשט במסגרת המחזור החמישי של שלב הבתים בליגה האירופית. דדי בן דיין נשאר בארץ ולא הצטרף לחבריו.
"אנחנו יוצאים בהרגשה טובה, ומקווים גם לחזור עם הרגשה כזו", אמר טוטו תמוז. "חשוב לנו לעשות את זה, כי כשנחזור מצפה לנו משחק מטורף מול מכבי חיפה. זה משחק עונה - כל שחקן רוצה להגיע למשחק כזה. היה כיף גדול לנצח את מכבי תל אביב, ראינו גם כמה זה היה חשוב לקהל. אני מקווה שעכשיו תהיה לזה המשכיות, אחרת זה לא שווה כלום". על השליטה של קבוצתו בעיר בשנים האחרונות, אמר החלוץ: "כנראה שאנחנו עשויים מזן אחר. אני מקווה שהמסורת הזו תימשך כי זה חשוב מאוד לקלה שלנו. כל שנה אנחנו עושים את זה מחדש, וזה מראה על הרבה אופי. אני מקווה שנמשיך את היכולת הטובה גם ברומניה, ושנדע לנצל את מצבי ההבקעה שלנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: