תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 18/11+19/11
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 06:06 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

איגיבור מחכה לטביב
רותם גרוסמן וליאב נחמני
הקשר הניגרי נוסא איגיבור נחת אתמול בארץ כדי לסיים את סאגת שחרורו למשחקי נבחרתו האולימפית. כידוע איגיבור הוזמן למשחקים שיתקיימו בתאריכים של הדרבי והמפגשים עם מכבי חיפה ועירוני ק"ש והמאמן דרור קשטן בצוותא עם ההנהלה החליטו שמכיוון שלא מדובר בתאריכי פיפ"א הם לא יאפשרו לשחקן לצאת. איגיבור ימתין לשובו של הבעלים אלי טביב מחו"ל והשניים ייפגשו כדי למצוא פתרון לפרשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 18/11+19/11
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
קראתי.יש לי אפליקציה כזו באייפד.
תוכל לרדת שניה לקיוסק מתחת לבית שלך ולקנות ״ידיעות״? הייתי עושה את זה בשבילך אם היתי בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
אדמין בא לפה -
למה נעלו את האשכול "ליגת העל מחזור 12 - אשכול יתר המשחקים"?
viewtopic.php?f=4&t=68444

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
קראתי.יש לי אפליקציה כזו באייפד.
תוכל לרדת שניה לקיוסק מתחת לבית שלך ולקנות ״ידיעות״? הייתי עושה את זה בשבילך אם היתי בארץ.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

נוסא חזר לארץ וערך אימון עם הקבוצה.
צפוי לשוחח עם טביב, השוהה כרגע בחו"ל, בתחילת השבוע הבא על יציאתו למשחקי הנבחרת הניגרית ואולם טביב צפוי לסרב. עם זאת, הצעת פשרה יכולה לשנות את התמונה כמו גם תוצאות המחזור הקרוב. נוסא מציע כי ישחק בדרבי ("אני מאד רוצה לשחק בדרבי") ויעזוב מיד אחריו וטוען כי המשחקים האולימפיים זה מה שנשאר לניגריה ואם לא יגיע למרוקו - לא ישחק באולימפיאדה.

בהפועל בוחנים שתי אפשרויות למכירת 1,600 הכרטיסים שיוצאו לדרבי - "כל הקודם זוכה" או הגרלה בין 9000 המנויים.

לקראת רמה"ש האולטראס יארגן הקרנת מחאה של המשחק בגלל האיסור למנויי 4-5 להיכנס עם המנוי לתוככי איצטדיון ר"ג.

מכבי ת"א צפויה לצאת ביום שלישי למחנה אימון בקיסריה לקראת הדרבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4149804,00.html
מה עושה היום זיטו אוגבונה שהיה החלוץ מספר 1 של הפועל ת"א?
תשובה: הקריירה של אוגבונה רק הדרדרה מאז שעזב את ישראל. קלוז' הרומנית קנתה אותו מהפועל בחצי מיליון אירו, אבל הוא כמעט לא שיחק בגלל פציעות.
אוגבונה שוחרר, עבר לשחק בדרום אפריקה ומשם לאלבניה. לאחר שלא קיבל משכורת בחודשים הראשונים עזב את הקבוצה וחתם לאחרונה בקזחסטן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 09:27 
בידיעות ידיעה על פסק דין שקבע כי יאיר רבינוביץ' צריך לשלם לרפי עגיב הוצ' משפט 150 אלף ש"ח על תביעה בנוגע לפידיון של צ'ק ששימש כערבות בעונת 2003-4.
עגיב טען (וזכה) שהכספים שנכנסו כיסו את כל החובות ולכן אין עילה לפדות את הצ'ק שרבינוביץ רצה לפדות.
קצת מוזר כל הסיפור...

החלק המעניין הוא שמי שישלם את הוצ' המשפט זה חברת כתר שהיא בעלת ענין שכן אם היה נפדה הצ'ק היא היתה זוכה לקבל חלק מהכספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
מה שיותר מוזר זה הסכומים.
לפי מה שמובא בעיתון כציטוט מהפס"ד:
"במועד ההצגת הצ'ק לפירעון נכנסו לקבוצה די כספים על מנת לכסות את החוב לשחקנים,
מאמנים ויתר בעלי התפקידים לעונת 2003-2004, אשר עמד על סך 3,091,000 ש"ח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 09:54 
יכול להיו שזה היה הסכום שכביכול היה חסר או שהם שכחו 2 ספרות. אין לי הסבר אחר. הסכום למעלה לא מכסה עלות שכר של 2 שחקנים (אולי אז כן אבל לא הרבה יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 10:29 
לא כתוב שזה הסכום של כל המשכורות אלא של החובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/190554.html
אלרואי כהן: מול רמה"ש לא יהיה קל, נבוא רעבים
קשר הפועל ת"א מקווה שקבוצתו לא תמעד ביום ראשון: "בגביע הטוטו באנו שאננים נגדם". אבוטבול צפוי לשחק לצד איגייבור: "דרבי? קודם כל המשחק הזה"

הפועל תל אביב אמנם מוליכה את ליגת העל, אבל יודעת שאם לא תנצח את הפועל ניר רמת השרון ביום ראשון, היא עלולה להגיע לדרבי מול מכבי תל אביב במחזור שלאחר מכן, לחוצה מתמיד.
האדומים המשיכו היום (שישי) בהכנות למשחק מול הקבוצה ממורשה, ועל רקע מזג אוויר נהדר תרגל המאמן דרור קשטן לראשונה את ה-11 שלו לקראת המשחק. לפי התרגול, מסתמן שינוי אחד לעומת ההרכב שלקח שלוש נקודות מבני סכנין במחזור הקודם.
קשר הקבוצה, אביחי ידין, חזר להתאמן עם הקבוצה ועל פי המסתמן יהיה כשיר ליום ראשון, אולם הוא לא תורגל ב-11. מי שצוות לנוסא איגייבור שערך אימון מלא גם כן, הוא שי אבוטבול. עם זאת, רק באימון המסכם של הקבוצה תתבהר באופן סופי תמונת ההרכב. בינתיים עושה רושם כי מלבד השינוי הזה, ימשיך קשטן לתת קרדיט לשחקנים שהביאו לו נקודות במחזורים האחרונים.
קשר הקבוצה, אלרואי כהן, אמר לקראת המשחק: "זה שאנחנו כרגע במקום הראשון לא משנה. מרגישים אווירה טובה בקבוצה, יש שקט וזה תורם הרבה. המצב הזה מאפשר לנו לעשות את העבודה כמו שצריך, ואני מקווה שזה יימשך".
"הפגרה באה לנו טוב אחרי עומס משחקים קשה, אבל עכשיו אנחנו באים רעבים ומוכנים. נגיע ביום ראשון עם כוחות מחודשים כדי לעשות את העבודה ולנצח", הוא הוסיף. "גם אם המשחק לא בבלומפילד, זה עדיין משחק בית שלנו ואנחנו צריכים לנצח. הולך להיות משחק קשה. בגביע הטוטו נגדם באנו שאננים והם עשו לנו מהפך, לא יהיה פשוט". כהן נמצא בכושר מצוין בתקופה האחרונה, ועל כך אמר: "קיבלתי הזדמנויות וניצלתי אותן. החיבור בקבוצה יצר מומנטום חיובי גם בשבילי. אנחנו משחקים אחד בשביל השני וזה עוזר לכולם, הקבוצה מגובשת ומחוברת ואנחנו נהנים על המגרש. הכל חזר אליי ואני נהנה".
שי אבוטבול כתב בעמוד הפייסבוק שלו לקראת המשחק ביום ראשון: "כולם מדברים על הדרבי, אבל תזכרו שיש לנו את רמת השרון ביום ראשון. קודם נעבור אותם ואז רק הדרבי יהיה בראש".
הקשר נוסא איגייבור ממתין לשובו לישראל של הבעלים אלי טביב כדי לשמוע מה יעלה בגורל השתתפותו בטורניר הקדם אולימפי במרוקו החל מהשבוע הבא. איגייבור ינסה לשכנע את הבעלים לשחררו לאחר משחק הדרבי, אולם הסיכויים לכך לא גבוהים מאחר שטביב מעוניין שהקשר הצעיר ייקח חלק גם במשחק מול מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
תשובה: הקריירה של אוגבונה רק הדרדרה מאז שעזב את ישראל. קלוז' הרומנית קנתה אותו מהפועל בחצי מיליון אירו, אבל הוא כמעט לא שיחק בגלל פציעות.
אוגבונה שוחרר, עבר לשחק בדרום אפריקה ומשם לאלבניה. לאחר שלא קיבל משכורת בחודשים הראשונים עזב את הקבוצה וחתם לאחרונה בקזחסטן.

תחזור :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 14:34 
ירושלים של זהבי כתב:
its-sick כתב:

זיטו :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
זיטו אחד החלוצים האהובים עליי
מלך :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 17:56 
מתוך הראיון עם זאב חיימוביץ בספורט 5:

ציטוט:
חיימוביץ' החל את הקריירה בחממה של טוברוק, עבר גם בהפועל רעננה, הפועל פ"ת, בני יהודה, ואחרי תקופה נהדרת במכבי נתניה הוא עבר לרוסיה. לפני כמה חודשים הפועל ת"א ומכבי ת"א הציעו לו לחזור לארץ. הוא סירב. ייתכן שהיום הצעה כזו תגרום לו לחזור ארצה. "אם תגיע הצעה מישראל לא אפסול מיד", הוא אומר, "נשב ונחשוב, אבל אם לומר את האמת - מבחינת השאיפות שלי אני רוצה לנסות עוד משהו בחו"ל, אולי מדינה אחרת, חוויה אחרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:

ציטוט:
חיימוביץ' החל את הקריירה בחממה של טוברוק, עבר גם בהפועל רעננה, הפועל פ"ת, בני יהודה, ואחרי תקופה נהדרת במכבי נתניה הוא עבר לרוסיה. לפני כמה חודשים הפועל ת"א ומכבי ת"א הציעו לו לחזור לארץ. הוא סירב. ייתכן שהיום הצעה כזו תגרום לו לחזור ארצה. "אם תגיע הצעה מישראל לא אפסול מיד", הוא אומר, "נשב ונחשוב, אבל אם לומר את האמת - מבחינת השאיפות שלי אני רוצה לנסות עוד משהו בחו"ל, אולי מדינה אחרת, חוויה אחרת".

טביב:"צעקתי זאב זאב, והוא לא ענה לי , הוא לא שווה את המחיר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
תפוז אדום כתב:

ציטוט:

טביב:"צעקתי זאב זאב, והוא לא ענה לי , הוא לא שווה את המחיר"

:ROSE: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 15:37 
אגב זאביק חיימוביץ' שיחק גם כמה שנים טובות במחלקת הנוער של הפועל בין היתר.
מישהו יכול להעלות את הכתבת 2 עמודים של ניר איסקוב שהיתה הסופ"ש בידיעות ת"א על המתרחש בחודורוב בשבוע האחרון?
בין היתר כתוב שם שלקחו לגל שיש ולגורדונה את האוטו, שלקחו את ה50 שקל דמי נסיעות למשחקים לבואנו, שרק 5 שחקנים טרחו להגיע לחתונה של הבת של טביב, ושכרגע מי שמתפקד בינתיים על תקן המנהל אחרי מורדי דדון->ארז הורוביץ->ניר בן אבו זאת רחל המזכירה(!) שסתם מעניין אותי אם היא זאת שתעמוד על הקווים במשחקים הקרובים בשביל לבצע חילוף. היו שם עוד כמה גילויים הזויים-עצובים כאלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=0
ידין לא בסגל של הפועל: מקבל את זה כמקצוען
גשם ושמחה לאיד על ההפסד של מכבי, ליוו את אימון האדומים לקראת רמה"ש מחר ב-20:00. הקשר מחוץ לסגל של קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 11:23 
hapoelta5 כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
its-sick כתב:

זיטו :BOW: :HEART2:

לפי המקומון של חולון בת-ים (זמן משהו מרשת מעליב) מהסופ"ש, הוא סיכם דרך סוכנו בעירוני בת-ים והם מחליפים טיוטות ועניינים.
לא ברור עדיין אם זה סופי ויצא לפועל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: