el dudernio כתב:
azran כתב:
el dudernio כתב:
א. הפועל ת"א כן הפסידה, הפסידה כסף, וכסףמביא שחקנים יותר טובים. לא רק זה היא גם הפסידה בדעת הקהל, אם עד עכשיו זה היה "יש תביעות האמת תברר בבית המשפט", אז לפחות במקרה אחד האמת היא לרעת הפועל ת"א, ויכולה לגרום זלה ששחקנים יחשבו פעמים וכו'. כלומר מי שמפסיד כאן זה רק הפועל ת"א, לא טביב, לא זהבי (טוב הוא קצת כי לפי הבורר הוא היה צריך לקבל יותר כסף), אלא הפועל ת"א.
ב. לגבי בונדר, אני מקווה שמולו הפועל תנצח ומאחל לו הצלחה ברוסיה, ובכל מקום בו יבחר לשחק כל עוד זה לא נגד הפועל.
כל עוד חייבים לאנשים כסף שישלמו! גם אם זה על חשבון שחקן אחר.
ואתם שמחים שהפסדנו בבבית המשפט ושהתברר שחייבים לערן זהבי כסף, כי זה משרת את המחאה נגד טביב.
אני הייתי שמח אם ההינו מנצחים בבית משפט והיה נקבע שלא חייבים לאף שחקן אגורה.
אבל כל אחד ומה שעושה אותו שמח.
גם אני הייתי שמח אם ההנהלה שלנו היתה מתנהלת בהגינות, מכבדת חוזים והבטחות, מכבדת שחקני בית ותומכת באוהדים במקום להכריז עליהם מלחמה (אם לצטט את איש החינוך הדגול אליעזר טביב). הייתי שמח אם הייתי יכול להרגיש שההנהלה הזו מייצגת אותי.
זה לא המצב.
הסיבה שאני תומך במחאה היא שזה לא המצב.
היקש פשוט: החמולה של טביב, שלא מייצגת אותי, שהכריזה עלי מלחמה, הפסידה. לא הפועל תל אביב.
והטיעון שההנהלה הפסידה כסף שהיה מופנה לחיזוק לא תופס, משתי סיבות עיקריות:
1. כסף וחיזוק הם נושאים משניים ביחס לנזק המחריד שההנהלה הזו עושה למהות של הקבוצה. עם מספיק כסף וחיזוק, יהיו שם שחקנים שינצחו משחקים. הם פשוט לא יהיו קשורים להפועל בשום דרך, כמו שהקבוצה שנקראה "הפועל תל אביב כדורסל" בראשות שאול, לא היתה קשורה להפועל האמיתית, זו ששיחקה בליגות הנמוכות באותה תקופה.
2. גם אם יש למישהו ויכוח עם הנקודה הראשונה, עד עכשיו לא נעשה שימוש אמיתי בכמויות הכסף האדירות שהיו בקופת המועדון. איפה החיזוק להגנה? איפה החלוץ הרביעי (או השלישי?) איפה תקציב סקאוטינג רציני?
לא משנה מאיזו זווית תסתכל על זה, טביב הפסיד לערן זהבי. ויפסיד בתביעות נוספות, וכן, זה נותן חיזוק למחאה, כי זה מוכיח למי שעוד לא הבין, שטביב משקר, שהמחאה אמיתית ומוצדקת.