el dudernio כתב:
את דעתי על החרם אמרתי כבר מקודם, והיא לא משנה לדיון הזה.
גם אם אתם לא אולטראס, פועלים באדום, אנשי שער 4-5 אתם יכולים להחרים, זה לא קשור לנושא,
וכבודכם, למרות שאתם עושים טעות אבל בר"ג היא יותר מתקבלת, במקומו מונח. הבעיה שלי היא
בקביעת העובדה של פואד כי מחרימים, במציאות נגד ראשון לציון הרב הגדול לא החרים, לכן להגיד
"אל תשכחו גם את המשחק הזה מחרימים" זה לא נכון, כי הרב לא החרים גם את המשחק ההוא.
האמירה הזאת היא אמירה טיפוסית של האולטראס וחבר מרעים אשר מבטלת את כל מי שלא איתם.
ותואמת את אמירות סו אלן : מה צריך אותם, נגד סגול היינו 400, וגם היום נהיה 400. הדרך
הזאת פועלת בניגוד גמור למה שהאולטראס מנסה להשיג, ליכוד הקהל.
פעם אחר פעם אנשים מדברים בשם האולטראס ובשם המאבק וטועים בגדול בניסוח הדברים.
ההודעה הנכונה היא בסיגנון הזה :" החרם שהכריזו האולטראס ופועלים באדום ממשיך גם למשך הזה, ואנו מזמינים את יושבי כל השערים להצטרף
אליו ואלינו, ומקווים שמי שתומך במאבק ויחליט להיכנס למגרש בכל מקרה לצאת נגד ההנהלה, בשביל להראות לטביב שאותנו לא שוברים."
אני מסכים אתך לגבי הניסוח.
רצוי לא להתלהם על מי שאתה רוצה למשוך לצדך כשרגע הפופולריות שלך אצלו היא על הקרשים.
אני לא מסכים לגבי הצלחת החרם.
למשחקים בסגנון כזה מגיעים בדרך כלל בסביבות 9000 אוהדים, למשחק הזה הגיעו קצת פחות מ6000.
אם מספר המקומות ב4-5 הוא באמת 2200 כמו שטוענים פה תמיד זה אומר על היענות של בסביבות ה1000 אוהדים מיציעים אחרים שזה הישג עצום לאור נסיון העבר, ככה שאין סיבה לזלזל בחרם הזה.
כמובן שברמת גן אמור להיות הרבה יותר קל להצטרף לחרם הזה גם כי בטלויזיה רואים יותר טוב מאשר באצטדיון, גם כי בבית האווירה הרבה יותר טובה מאשר האווירה באיכסטדיון (גם בימים שהאווירה בקהל באופן כללי טובה ובטח עכשיו כשטביב וסוכניו בשערים 7 ו2 מנסים לפלג את הקהל), וגם כי גם ככה באיכסטדיון אין לקהל שום השפעה על המשחק.