redrony כתב:
מתנחל אדום כתב:
אם אני לא טועה גם צריך שני בלמים טובים בשביל השיטה הזו. אני אומר שנתחיל מאחד ומשם נמשיך הלאה.
תסביר למה צריך בלמים טובים
כל קבוצה ששולחת את השחקנים שלה קדימה ללחץ די חשופה מאחורה, ובדרך כלל מי שנשארים מאחור הם שני הבלמים..
שני הבלמים האלה בדרך כלל שומרים על חלוץ חוד של הקבוצה היריבה. בכל קבוצה שיש לה בלמים טובים בדרך כלל אין להם בעיה להתמודד עם חלוץ אחד שנשלח לכיוונו כדור גבוה, אבל אצלנו משום מה כל כדור ארוך לכיוון ההגנה שלנו זה התקף לב (או שפרנסמן/באדיר יגיעו ראשונים לכדור וימסרו אותו לחלוץ היריבה, או שהחלוץ איכשהו ישתלט בעצמו על הכדור ופשוט ירוץ קדימה עד שלמריו לא תהיה ברירה אלא לתקל אותו בתור שחקן אחרון בדרך לשער, או שסתם הכדור יעבור אותם והחלוץ ירוץ והשוער המופלא שלנו ישכח לצאת לכיוון הכדור וכו' וכו'..).
זוכר את דה סילבה? בשניה שידעת שהוא קרוב לחלוץ/בינו לבין השער, ידעת ב99% שאו שדאגלס לוקח עם הראש, או אם איכשהו החלוץ השתלט על הכדור ודאגלס בינו לבין השער אין כמעט סיכוי שהוא עובר אותו ב1 על 1 (וזה עוד בלי לדבר על החתול שעמד מאחורי דה סילבה..).
אני הראשון ששמח לראות את הפועל עושה לחץ בחצי של היריב, הבעיה היא שצריך תיאום בשביל לחץ, וצריך קו אחורי שיודע לצמצם פערים ולא לתת לחלוץ להשתלט על כדור/לעבור את ההגנה, ולא נראה לי שיש לנו את הדברים האלה בקבוצה.
הלוואי שאני טועה, אבל כך אני רואה את זה לצערי.