תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: התאכזבתי קצת. אולי קצת הרבה.
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:18 
אנחנו שלושה מנויי שער 7. לא כל כך ידעתי מה נעשה היום, אם נכנסים או לא. בסוף באנו בכוונה להישאר בחוץ ולראות מה קורה.
היה מאוד מאכזב. היה דיי מלא בשאר השערים, כמו שיכולתי לראות אחרי זה בטלוויזיה. הפלאיירים והשלטים לא כל כך עזרו.
פנו אלי שני אוהדים ושאלו אותי אם מנוי שער 4-5 יכולים ללכת ושינקבו להם בשער 10-11. אמרתי שלא והם היו מאוד מופתעים ולא הבינו למה.
באופן כללי חשבתי שהרבה מהאוהדים שאני רואה סביבי בשער שבע שמנויים הרבה זמן כמוני לא יכנסו וישמרו על סולידריות, ומי שיכנס יהיו בעיקר "טרמפיסטים" מהשנים האחרונות.
בפועל, כל מי שהכרתי מהשער ראיתי שנכנס. כולל מישהו שאני מכיר הרבה שנים מהשער שהסיבה שאני מדגיש אותו היא כי יש לו קעקוע ענק של סמל האולטראס על הכתף.
שמעתי גם נער צעיר שמההקשר של דבריו הבנתי שהוא יושב בשער חמש בדרך כלל שאמר למישהי שאיתו "אני הולך לבדוק אם נשאר נוער בקופה לשערים אחרים ואם נשאר אני נכנס". מחיר כרטיס מלא הרתיע אותו אבל לשלם את מחצית הכרטיס לא היתה לו בעיה.
אני כמובן לא שופט אף אחד, אבל רק מאכזב אותי מאוד שאנחנו מחפשים סולידריות עם האוהדים שאינם מתעדכנים דרך קבע ולא חיים את מה שקורה בקבוצה כשבפועל לא נראה לי שהרבה מהקבועים בכלל תומכים במאבק או מזדהים איתו.
כמובן ששמעתי הרבה אנשים בדרך להיכנס שמדברים על "אני בדרך כלל לא מסכים עם טביב אבל עם המהלך הזה (הרחקת האוהדים משער 5) אני מסכים", ועוד דיבורים בסגנון של "מה הם מתלוננים ? מוני היה יותר טוב ?"
כשהמשחק התחיל הופתעתי שלא מקרינים את המשחק על מסכים (כמו שנכתב בהודעות בפורום). הלכנו לכיוון אנג'ל אבל לבפנים אי אפשר היה להיכנס כי היה מפוצץ, ומבחוץ היה קשה לראות כי מבפנים הסתירו. גם לא התחשק לי לריב עם אנשים על מקום.
אני לא מבקש מאף אחד כלום, בחיים לא דרשתי כלום מהאולטראס, אני תורם כל משחק ואמשיך לתרום. גם בחיים לא אירגנתי כלום, ואני לא בא בדרישות. אבל איפשהו הרגשתי קצת עצוב כי ציפיתי שכמו שאני ידעתי לשמור על סולידריות ולא להיכנס למרות שיש לי שלושה כרטיסים שאולי תהיה קצת יותר סולידריות מסביבי.
כאמור, בחיי לא אירגנתי כלום אבל הרגשתי שאם מישהו יכול לארגן משהו זה האולטראס וכאמור התאכזבתי. לא יזיק אם בפעם הבאה תארגנו באמת הקרנה (כמו שהבטחתם). זה יעזור למשוך עוד אוהדים מבחוץ אם הם יראו מסך גדול ומסביבו אוהדים ושלטים או אני לא יודע מה. האמת שזה מה שחשבתי לעצמי, שיאורגן איזה מתחם קטן עם כל השלטים שהאולטראס תולים בשער חמש ומסך או שניים ופלאיירים כמו שבאמת חילקו. אני באמת מאמין שזה יעזור. בכל אופן, אחרי עשר דקות נסענו הביתה.
בהצלחה במאבק בהמשך, אבל לאור מה שראיתי בעיני היום, מה ששמעתי ולאור תוצאת המחצית נכון לעכשיו, לא נראה לי שלטביב יש מה לדאוג.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: התאכזבתי קצת. אולי קצת הרבה.
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

משחקים לידיים של טביב. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:24 
כל אוהד של שער 5 שקנה כרטיס, הוא יותר אפס מכל אוהד גרוע משער 7\8 או 2 שנכנס היום עם המנוי שלו.
לצערי בשער 5 לא חסרים אוהדים כאלה.
משחקים כאלה גורמים לטביב להיות רגוע מצד אחד, כי אין קהל שאולי יגרום לו לנזק בכיס, אבל מצד שני רואים שהוא מודע לאווירת בית קברות. (וכן, כמה שהקהל שלנו מעודד כמו הביצים שלי,בלי שער 5, שער 7 ו-2 שווים בערך לקהל של מכבי פ"ת).
סמרטוטים תמיד יהיו. אמרתי את זה כבר על כל אוהד ואוהד שקנה מנויים לליגת אלופות ואני אגיד את זה גם עכשיו.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
הקהל הכי מפולג בארץ .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:27 
red-toro כתב:
כל אוהד של שער 5 שקנה כרטיס, הוא יותר אפס מכל אוהד גרוע משער 7\8 או 2 שנכנס היום עם המנוי שלו.
משחקים כאלה גורמים לטביב להיות רגוע מצד אחד, כי אין קהל שאולי יגרום לו לנזק בכיס, אבל מצד שני רואים שהוא מודע לאווירת בית קברות. (וכן, כמה שהקהל שלנו מעודד כמו הביצים שלי,בלי שער 5, שער 7 ו-2 שווים בערך לקהל של מכבי פ"ת).
סמרטוטים תמיד יהיו. אמרתי את זה כבר על כל אוהד ואוהד שקנה מנויים לליגת אלופות ואני אגיד את זה גם עכשיו.

אני חושב שאתה טועה לגבי בית קברות. אוקיי, אז אין שירים, אבל האצטדיון מלא כרגיל חוץ משער 5.
אין קרחות קטנות אפילו כמו שחשבתי שיהיו.
זה מראה לטביב שאין הזדהות במאבק נגדו.
אל תשכח גם שאין פה נזק לכיס של טביב, לא בהווה (המנויים כבר שולמו, וחלקם רכשו כרטיס נוסף) ולא בעתיד (אם עכשיו אין הזדהות אז כנראה שגם בשנה הבאה יקנו מנויים ואז הוא לא מפסיד גם בשנה הבאה).
ויותר מזה, השלישיה עד עכשיו נגד ראשון לציון עוד יותר מרדימה. יש תוצאות בלי קהל מעודד, אז מי צריך בכלל את שער 5 ?
עזוב שעוד פעם נותנים הצגה נגד קבוצת פח זבל. אף אחד לא יזכור את זה כמו שלא זכרו עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
אולי עכשיו קצת יצאו מאשליות שאנחנו יותר ממה שאנחנו באמת. לרוב הקהל שלנו לא אכפת מטביב, ולא אכפת מההנהלה. אכפת להם מניצחונות, כמו רוב אוהדי הכדורגל.אין כל כך על מה לכעוס עליהם, זה בא יחד עם הצלחות. זה שהצלחנו לסנן את הגזענות ורוב הקללות לבד זה נס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
טעות איומה של האולטראס.
הביאו מתנה ענקית לטביב שהולך לחגוג על זה.
אם הוחלט לללכת על צעד כזה היה עדיף לעשות את המהלך נגד חיפה או אפילו בדרבי ששם היה מורגש החיסרון,לעשות את זה במשחק שהניצחון כמעט מובטח היה צעד גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:40 
השאלה ממי התאכזבת?
זה הקהל של הפועל. נקודה.
הבעיה היא שבמקום להבין את זה ולקבל החלטות בהתאם, כרגיל אצל הקהל של הפועל יש בעיה בקבלת ההחלטות. אין מחשבה וככה זה נראה.
היה ברור שהאנשים שלא נכנסו לא יורגשו בכלל. היציעים מספיק מלאים ויש קצת עידוד (אגב, אין לי ספק שאלה שמעודדים היום, לא מעודדים בדר"כ). אין שלטים ואין שירי שחקנים. וואו. בקיצור, בדיוק אותו דבר.
במקום להחרים משחק חוץ באשדוד, שם הכוח שלנו, בחרו, שוב, לשחק לידיים של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
.

לא מבין למה אתה שופט אחרים.
האם כל אוהדי שער 7 מזדהים אחד עם השני ? לא !! בשער 7 יש כאלה שצועקים הנהלה זונה ויש כאלה שעונים להם בשריקות בוז !!!
כך גם בשער 5.
כל הזמן שטוענים שלא כל שער 5 זה אולטראס או מופרעים (ולא שהאולטראס הם מופרעים) . כניראה שגם שם יש כאלה ששלמים עם פעילויות האולטראס , יש כאלה שלא חושבים שצריך מחאה נגד טביב , ויש כאלה שחושבים שטביב רק ניסה למזער נזקים על פי הצעת ההתאחדות לפני הדיון בבית המשפט.
ויש אולי גם כאלה שמשוכנעים שאין סולידריות בקהל לא הייתה בעבר וגם לא תהיה בעבר. כל אחד לעצמו. אני בצער רב למדתי שזה נכון ולכן משתייך לקבוצה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 19:54 
אני ראיתי את המשחק מהבית למרות שהייתה לי אפשרות להגיע.
על פי הטלוויזיה נראה שרוב הגדול של מנויי שאר השערים הגיעו למשחק.
אני לא מאשים אף אחד. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל אחר כך שאותם אנשים לא יתפלאו שדופקים אותם בשלל דרכים יצירתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:
טעות איומה של האולטראס.
הביאו מתנה ענקית לטביב שהולך לחגוג על זה.
אם הוחלט לללכת על צעד כזה היה עדיף לעשות את המהלך נגד חיפה או אפילו בדרבי ששם היה מורגש החיסרון,לעשות את זה במשחק שהניצחון כמעט מובטח היה צעד גרוע.

אתה באמת מדמיין מצב שבגלל חרם של האולטראס, בלומפילד לא יהיה מלא בדרבי או נגד חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:02 
villa crespo כתב:

!!!
לא יודע אם להחרים, או להגיע ולא לעודד, אבל זה מה שצריך להיות
הייתי בחוץ והיה ברור שהרבה מ5 יכנסו, חלק גדול ישאר בבית וחלק קטן יהיה בחוץ(עם עוד כמה מעטים משער 7 שכן הזדהו איתנו)
מגיע לקהל המסריח זה את אלי טביב, ואם לא מקריבים משחקים כמו היום אפשר לחרבן עונות שלמות
קהל מפגר.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:12 
מעניין מה היה קורה אם היו סוגרים את שער 7 וכל שער 5 היו נכנסים.
גם אז היית מתאכזב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
כמו שכתבתי פה מאה פעם בערך. היה צריך להחרים את 5 הדקות הראשונות נניח ואז הייתה הרבה יותר היענות.
החלטה רעה מאוד של האולטרס , בעיתוי שבו רוב בלומפילד אימן את האמונה בארגון , רק הראתה כמה הוא חלש היום.
חבל שהם לא מקשיבים לאלה שמסביבם , היה יכול לצאת מזה הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:27 
אין מה לבנות על הקהל של הפועל ועל סולידאריות. 90% זה אותו הזבל שיש בכל הליגה וצריך לדעת
להפנים את זה.
בחיים לא הייתי בתחושות של ריחוק כל כך מהקבוצה שלי ובטח שלא מהקהל שלי.
מבחינתי לא להכנס גם נגד חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:35 
הבעיה הגדולה ביותר היא שהמסר לא עובר בתקשורת.

אתה לא יכול להסביר לאנשים את הסיבות כשהם מגיעים למשחק ומחכים בחוץ.

זה יקח לא מעט זמן.

קל לי לומר את זה בתור מי שמחרים את העונה ולא קנה בכלל מנוי, אבל צריך להמשיך עם זה גם במשחקים הגדולים.

השאלה אם האנשים שנשארו היום בחוץ מסוגלים לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:36 
רדנקו כתב:
הבעיה הגדולה ביותר היא שהמסר לא עובר בתקשורת.

אתה לא יכול להסביר לאנשים את הסיבות כשהם מגיעים למשחק ומחכים בחוץ.

זה יקח לא מעט זמן.

קל לי לומר את זה בתור מי שמחרים את העונה ולא קנה בכלל מנוי, אבל צריך להמשיך עם זה גם במשחקים הגדולים.

השאלה אם האנשים שנשארו היום בחוץ מסוגלים לעשות את זה.

הבעיה שאנשים בכלל לא חושבים שיש בעיה. וכשמנסים להסביר להם הם עונים ב"אם לא טביב אין הפועל תל אביב".
ו"הוא הבוס- זכותו לעשות מה שהוא רוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:40 
הבעיה שכרגיל עסוקים פה בלהיות צודקים ולא חכמים , נלחמים מול מטוס קרב עם ססנה , בשניה אחת הוא עושה לנו בית ספר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
זה לא "הוא"
זו ההחלטה השגויה להכריז על חרם כשהאוכלוסיה שאמורה לקיים אותו היא אוכלוסיה שמאסה באולטרס כל עוד הוא מתגרה בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
זה לא "הוא"
זו ההחלטה השגויה להכריז על חרם כשהאוכלוסיה שאמורה לקיים אותו היא אוכלוסיה שמאסה באולטרס כל עוד הוא מתגרה בה

כל מה שטביבי יאכיל אותך תאכל ?
אולי תפקח את העיניים ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם רדנקו.

הסיכוי היחידי לעשות מחאה אמיתית נגד טביב היה בתחילת העונה טרם ניקנו המנויים.
מה שנותר לעשות למי שרוצה להחרים את טביב הוא להמשיך ולהחרים את משחקי הקבוצה וצפות במשותף במשחק מול שער 5.
לא נגד ראשון אלא גם נגד חיפה ובדרבי ובכל המשחקים הבאים.
אם באמת היו שם 600 איש כפי שמדווח בוואן זה הישג מאוד יפה למחרימים.

כאשר זה יקרה פעם אחר פעם וגם כאשר יפתחו את שער 5 , זה יעורר דעת קהל. גם התקשורת תתעסק בזה.
מנקודת מבטם של תומכי המחאה הציטוטים מפיו של המשורר הלאומי פוגעים לדעתי במחאה.. הם דמגוגיה שלא תצליח לשכנע אנשים להצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
החרמת משחקי חוץ צריכה להיות המשימה הבאה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מסכים עם רדנקו.

הסיכוי היחידי לעשות מחאה אמיתית נגד טביב היה בתחילת העונה טרם ניקנו המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
החרמת משחקי החוץ לא תזיז לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:51 
אין מה להתאכזב מכשלון שהיה ידוע מראש.
צריך לקחת את הדברים הטובים, כל הכבוד למי שארגן את הצפייה במשחק, כל הכבוד למי שהחרים.

האוהדים של הפועל הם בדיוק כמו שאר האוהדים בארץ וכל עוד יהיו תוצאות טובות הם לא יראו ממטר ומצידם שטביב ילביש את השחקנים במדים של מכבי.

צריך להמשיך למחות ולא להתייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
רועי כתב:
זה לא "הוא"

כל מה שטביבי יאכיל אותך תאכל ?
אולי תפקח את העיניים ?

אז בוא ותסביר לי למה ואיפה אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 21:05 
להתאכזב יכול מי שיש לו ציפיות. כל השערים מלבד 4-5 היו בתפוסה רגילה, האוירה היתה בית קברות.
הכי צפוי בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
החרמת משחקי חוץ צריכה להיות המשימה הבאה.

בדיוק,היינו צריכים להתחיל כבר באשדוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 21:22 
villa crespo כתב:
השאלה ממי התאכזבת?
זה הקהל של הפועל. נקודה.
הבעיה היא שבמקום להבין את זה ולקבל החלטות בהתאם, כרגיל אצל הקהל של הפועל יש בעיה בקבלת ההחלטות. אין מחשבה וככה זה נראה.
היה ברור שהאנשים שלא נכנסו לא יורגשו בכלל. היציעים מספיק מלאים ויש קצת עידוד (אגב, אין לי ספק שאלה שמעודדים היום, לא מעודדים בדר"כ). אין שלטים ואין שירי שחקנים. וואו. בקיצור, בדיוק אותו דבר.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד נהנתי בחוץ ואני בטוח שהרבה אנשים שכן נכנסו היום לא יכנסו פעם הבאה.
אי אפשר לשנות את דעת הקהל ברגע,זה יכול לקחת גם כמה שבועות או אפילו חודשים.
החוכמה היא להיות נחושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: