אנחנו שלושה מנויי שער 7. לא כל כך ידעתי מה נעשה היום, אם נכנסים או לא. בסוף באנו בכוונה להישאר בחוץ ולראות מה קורה.
היה מאוד מאכזב. היה דיי מלא בשאר השערים, כמו שיכולתי לראות אחרי זה בטלוויזיה. הפלאיירים והשלטים לא כל כך עזרו.
פנו אלי שני אוהדים ושאלו אותי אם מנוי שער 4-5 יכולים ללכת ושינקבו להם בשער 10-11. אמרתי שלא והם היו מאוד מופתעים ולא הבינו למה.
באופן כללי חשבתי שהרבה מהאוהדים שאני רואה סביבי בשער שבע שמנויים הרבה זמן כמוני לא יכנסו וישמרו על סולידריות, ומי שיכנס יהיו בעיקר "טרמפיסטים" מהשנים האחרונות.
בפועל, כל מי שהכרתי מהשער ראיתי שנכנס. כולל מישהו שאני מכיר הרבה שנים מהשער שהסיבה שאני מדגיש אותו היא כי יש לו קעקוע ענק של סמל האולטראס על הכתף.
שמעתי גם נער צעיר שמההקשר של דבריו הבנתי שהוא יושב בשער חמש בדרך כלל שאמר למישהי שאיתו "אני הולך לבדוק אם נשאר נוער בקופה לשערים אחרים ואם נשאר אני נכנס". מחיר כרטיס מלא הרתיע אותו אבל לשלם את מחצית הכרטיס לא היתה לו בעיה.
אני כמובן לא שופט אף אחד, אבל רק מאכזב אותי מאוד שאנחנו מחפשים סולידריות עם האוהדים שאינם מתעדכנים דרך קבע ולא חיים את מה שקורה בקבוצה כשבפועל לא נראה לי שהרבה מהקבועים בכלל תומכים במאבק או מזדהים איתו.
כמובן ששמעתי הרבה אנשים בדרך להיכנס שמדברים על "אני בדרך כלל לא מסכים עם טביב אבל עם המהלך הזה (הרחקת האוהדים משער 5) אני מסכים", ועוד דיבורים בסגנון של "מה הם מתלוננים ? מוני היה יותר טוב ?"
כשהמשחק התחיל הופתעתי שלא מקרינים את המשחק על מסכים (כמו שנכתב בהודעות בפורום). הלכנו לכיוון אנג'ל אבל לבפנים אי אפשר היה להיכנס כי היה מפוצץ, ומבחוץ היה קשה לראות כי מבפנים הסתירו. גם לא התחשק לי לריב עם אנשים על מקום.
אני לא מבקש מאף אחד כלום, בחיים לא דרשתי כלום מהאולטראס, אני תורם כל משחק ואמשיך לתרום. גם בחיים לא אירגנתי כלום, ואני לא בא בדרישות. אבל איפשהו הרגשתי קצת עצוב כי ציפיתי שכמו שאני ידעתי לשמור על סולידריות ולא להיכנס למרות שיש לי שלושה כרטיסים שאולי תהיה קצת יותר סולידריות מסביבי.
כאמור, בחיי לא אירגנתי כלום אבל הרגשתי שאם מישהו יכול לארגן משהו זה האולטראס וכאמור התאכזבתי. לא יזיק אם בפעם הבאה תארגנו באמת הקרנה (כמו שהבטחתם). זה יעזור למשוך עוד אוהדים מבחוץ אם הם יראו מסך גדול ומסביבו אוהדים ושלטים או אני לא יודע מה. האמת שזה מה שחשבתי לעצמי, שיאורגן איזה מתחם קטן עם כל השלטים שהאולטראס תולים בשער חמש ומסך או שניים ופלאיירים כמו שבאמת חילקו. אני באמת מאמין שזה יעזור. בכל אופן, אחרי עשר דקות נסענו הביתה.
בהצלחה במאבק בהמשך, אבל לאור מה שראיתי בעיני היום, מה ששמעתי ולאור תוצאת המחצית נכון לעכשיו, לא נראה לי שלטביב יש מה לדאוג.