moshiko כתב:
YardenDe כתב:
אנשים מביאים תמונות של טביב, כן וזה מצחיק מאוד, אבל אני חושש(בעצם יודע) שהרוב לא יודעים את חומרת המצב.
כמו שפרנק אמר, מדובר בסכומי עתק ביחס לקבוצה ישראלית, לא ראינו איך הסכומים האלו התבטאו בהשקעה במועדון. מילא, טביב לא משקיע.
אבל אנשים לא מבינים, שסתם אני זורק, 40 מיליון שקל נעלמו כ-לא היו. טביב גונב, שודד וצוחק עלינו כל רגע, הכסף הזה נכנס לכיס שלו. זה חייב לבוא יותר לביטוי במחאה.
גייט 7 ושאר חבריו, איפה הכסף? לא בסלוגן, אלא בשאלה אמיתית. היו סכומים עצומים ש"נעלמו" מקופת המועדון. איפה הם?
אתה כבר קבעת. בטוח יש לך הוכחות וחבל כל דקה שאתה לא ניגש לאחד מהעורכי הדין של הפורום כדי להגיש תלונה במשטרה. כל עוד אתה, שיודע היטב שטביב גנב, לא מגיש קובלנה פלילית בתחנת משטרה הקרובה לביתך, הנך שותף לפשע.
זה נכון שאין הוחכות אמיתיות שטביב גנב. אבל נשארה תעלומה. עד שיוכח אחרת, יש לי הרבה מאוד סיבות לחשוב שהוא או גנב את הכסף, או אפילו השקיע אותו במקור שאינו קשור למועדון. לפחות מטעם אינטרס המועדון. כל עוד הסכום פשוט לא נמצא. וחוץ מזה, כדי לגייס אנשים ולהסביר להם את המצב ואת בעיית הטביב, הצגת הרעיון והדוגמא הזאת היא מאוד חזקה. יחד עם זאת מאוד מדאיגה. הכסף של הפועל לא כאן = הכסף של הפועל במקום אחר = הכסף של הפועל "נלקח".
האם זה בידי טביב? אי אפשר לאמר. אבל בסופו של דבר הוא אחראי על הקופה והחשבון.