שחר כתב:
Red or Dead כתב:
אוחנה וסיני? טוב שלא אמרת לואיס פרננדז
אני אומר דבר פשוט, אלי טביב הוא האשם בגדול
זה לא מנקה את קשטן מהטעויות המקצועיות שלו ויש לו המון
אני בטוח שעם גוטמן/עטר/רב"ש לדוגמא, הקבוצה נראית יותר טוב גם עם טביב ולמרות שסגל השחקנים בעייתי
כי זה מי שטביב יביא במקום קשטן. לא שאני חלילה מסנגר על המאמן הקרצייה הזה, אבל מי שמינה אותו ידע בדיוק מה הוא הולך לקבל, הוא גם דאג שתהיה לו את סביבת העבודה הכי גרועה שיש וזה רק יילך ויחמיר. זה התסריט הכי צפוי בעולם, מנסים לדבר ולהסביר,אבל אתם כמו עיוורים הולכים ונופלים במלכודת הזו.
טביב יביא מי שיהיה פנוי ויוכל לבוא, גם אם זה סיני או אוחנה כמו שאנחנו נראים רע יותר לא בטוח יהיה, ובכל מקרה את ההפגנה על הרצון להביא אותם אפשר להתחיל כבר עכשיו אם הבקשה לשינוי בעמדת המאמן. אבל איזה כיף להפוך הכל לטביב.
אז מה רב"ש הוציא מאלרואי כהן יותר ממה שגוטן הוציא מוורמוט, זה אלרואי שלא יודע לשחק לא המאמנים.
אז מה דאמרי היא הרבה יותר טוב בלוזוניה ממה שהוא בהפועל, זאת האוירה מסביב ולא קשטן שמשתק אותו.
אז מה עם אורמוש ונוסא אומרים שהם לא משחקים בעמדות שלהם, זה טביב שקובע את ההרכב.
אז מה עם קנדה הוא השחקן היחידי שמכניס אנרגיות להתקפה של הפועל, זה טביב שלא אהב את התגובה שלה לכתובות בשער 11.
אז מה עם ההגנה והקישור האחורי של השנה הם אלו שגוטמן סידר לנו שנה שעברה כשמוני עוד היה חלק מהבעלים, זה טביב שדאג לחרא סגל, זה לא קשטן.
כרגע הבעיה של הפועל מתחילה ונגמרת בקשטן, כי הפועל ת"א היא קודם כל קבוצת כדורגל מקצועית, שאמורה להביא תוצאות, ואחרי זה אירגון סעד.