תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האוהדים שרה וגילי שהתארחו היום ב103FM
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד עלתה שרה, בחורה מבוגרת שאני מניח שכולכם מכירים שם בשער 5 ובאוסישקין. אמרה את מה שצפוי שתגיד- היא נגד שירי שנאה מכל סוג. לא שואה, לא שמעון מזרחי תתאבד, לא מוני פנאן, ולא ביתר אנאלפבתים.
היא רוצה ללכת יד ביד עם אוהדי מכבי ולתת להם נשיקה בלחי. זכותה.

ואז עלה גילי (אני כמעט בטוח שזהו שמו), והוא פספס את כל המטרה.
נפל לידיים של מאיר ופרימו, ולמרות שגינה שוב ושוב את הקשקושים בשירותים, הם חזרו וביקשו ממנו. פשוט כי הוא לא פנה לכיוון הנכון.
זה נכון שטביב הוציא את הכביסה החוצה (שזו היתה הנקודה המרכזית שלו), אבל הוא פספס לומר שמה בעצם קרה כאן? הוא פספס לומר שיש קשקושים בשער 5 ו7 עד היום ממשחקים שמכבי וחיפה ישבו שם. שדברים כאלה קורים קרו ויקרו ומעולם לא התיחסו אליהם ברצינות, עד אשר בא טביב והוציא את זה החוצה.
הוא פספס גם לומר שאלה בסך הכל מילים. לא גזענות, ולא פשיעה. מילים. מילים שאולי אנשים לא אוהבים, אבל עדיין מילים.
אנחנו לא מרביצים, לא מפלים, לא אלימים. סתם ילדים עם פה גדול ומטונף. ניפחו את זה מכל פרופורציה, ומה שהבחור התעסק בו זה רק למה טביב הוציא את זה החוצה. ולכן, בצדק, הוא לא קיבל את הבמה ושרה נשארה המנצחת הגדולה של הערב.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האוהדים שרה וגילי שהתארחו היום ב103FM
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
תקשורת :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
באתר "אדום עולה" העלו שני טורים "ראש בראש", של שי אלבלינג ושלי. לשנינו יש דעות מאוד שונות בנושא.
אני מבקש מכל מי שהקבוצה חשובה לו: קראו את שנינו באותה תשומת לב, החליטו מה דעתכם והגיבו.
אנא מכם, הגיבו בשפה תרבותית, לא משנה מה דעתכם.
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3090

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
משה פרימו מקורב לאוסידון והוא מלקק לאלי טביב בלי סוף.
אתמול הוא אמר בשער השבת שההנהלה הביאה את איגייבור ודמארי בסכומים חסרי תקדים ולכן אנחנו צריכים להוקיר אותם על כך ולא חלילה לקלל.
ואני אומר אדון פרימו יא חלאה מוצצת דם מטונפת אלי טביב קנה את השחקנים האלה בכסף שלא שייך לו,אלי טביב לא השקיע שקל בהפועל ואלי טביב גזר קופון מהעברתו של דמארי.
ועוד משהו בקטנה בשבילך בתור אוהד נתניה,אלי טביב רמס והרס את הקשר הטוב שהיה לנו עם מכבי נתניה בשביל 200 אלף יורו מזויינים שמגיעים להם כחלק מעסקת שכטר.

והיום פרימו שב ומזכיר את מקרה שני האוהדים שקיללו את אהובה תומר ז"ל והכפישו את שמו של קהל הפועל ת"א שהעריך והוקיר את אהובה.

אבל תמשיכו להקשיב לתקשורת,זה בכלל לא מכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
דווקא פרימו חזר והדגיש יותר מפעם אחת שאסור לאיינשטיין לומר אוהדי הפועל ת"א ואוהדי הפועל ב"ש, כי זה רק קומץ ילדים טיפש. הופתעתי לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 22:44 
אני שונא את מקקי לא פחות מכל הילדים בני הטיפשעשרה שחושבים שהם המציאו את האהדה לקבוצה האדומה השגיבה הנוראה
אני מאלו שעוד זכו לראות אליפויות בכדורסל בשנות השישים וגם לחילופין לשמוע את המקהלה המקקית בשירה הידוע באהבת ישראל היתרה שבו "חיזבאללה הפועל חיזבאלה" משערים 10_11 במקדש וגם כמובן ב"היכל נוקיע"
אין לי בבית פריט צהוב אחד, מוצרי עלית היו מוחרמים בכל שנות תמיכתם במקקיה. גם ילדי אדומים בנשמה.
הרס מקדש המעט שלנו - אוסישקין - חיסל את כל הסובלנות שלי כלפי הממסד העירוני והטייס המהולל העומד בראשו.
אין לי שום בעיה עם ההמלצות לעורך הדין הידוע שנטש את ציפורה לטובת ענבר בארי, ובוודאי שאיני מבין איך הפרשה הפלילית לכאורה של אבא של לירון נעלמה מתחת לפני השטח.
ועם כל זה אינני מוכן שקומץ ילדים חסרי הבנה בסיסית במוסר אנושי ובתרבות אזרחית יוציאו את תיסכולם בכתובות נאצה מגעילות ובלתי נסבלות בנושא השואה.
כשביתי האוהדת האדומה נסעה עם כיתתה לביקור במחנות ההשמדה היא לקחה עימה רשימה ארוכה באורך הגלות של שמות, תינוקות, ילדים,נשים וגברים.
המושג "שואה" איננו יכול להיות מקובל בחברה הישראלית
אני מצטרף לעמיתי בגאווה להיות אוהד אדום. גם מבחינת ההישגים הספורטיביים וגם החברתיים. הקבוצה הראשונה שהוכיחה שאין פוליטיקה בספורט, שבני מיעוטים הם חלק אינטגרלי ממנה ואינם יוצאי דופן. שערבות הדדית ועזרה לזולת הם שגרת חיים.
השואה היא טאבו. יהרג ובל יעבור.
אם יחליט הפורום הנכבד שחרגתי מהמקובל בפורום, אשא בכבוד את התוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 22:56 
Bill Lawrance כתב:
תקשורת :HEART2:

זה היה ריאיון ברוח של אהדה וסימפטיה לקהל שלנו.
פרימו ואיינשטיין שיבחו באופן כללי את הקהל שלנו, כקהל מספר אחד בארץ, אולם באותה נשימה הם דרשו (בצדק מוחלט לדעתי) כי על אוהדי הפועל להוקיע ולגנות את כתובות הנאצה בשערים 10 ו-11.
לגבי קופמן - אי אפשר לחשוד בו בחיבה יתרה כלפי טביב ...
עצם זה שהם העלו לשידור את האוהדת שרה, הם הוכיחו קבל עם ועדה שיש להפועל אוהדים למופת הסולדים מכל ביטוי של אלימות ודברי נאצה כלפי אנשים כלשהם.
והריאיון הסתיים בדברי אינשטיין ופרימו לאותו אוהד בשם גילי - ״גנו את כתובות הנאצה, וללא קשר מחו נגד טביב ואנו נמחא לכם״.
ממש תקשורת אנטי-הפועל ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
התקשורת לא אנטי הפועל. התקשורת היא בעד רעש וטינופת
ואין יותר באופנה מלקשקש על הקהל של הפועל. להביא אוהדת שכל התרומה שלה מסתכמת ב"אסור לשנוא בכדורגל", כולל כל שירי השנאה מכל סוג, ממש לא מייצג לא את אוהדי הפועל ולא את אוהדי הכדורגל בארץ ובעולם.
להשקיע חצי שעה בקשקוש הזה זה בדיוק ההפך מלהיות בעד הפועל. בדיוק אותו סיפור כמו הנהמות לשחקן של הפועל חיפה..
הנה, היום בידיעות נכתב הציטוט הבא:
"גם מכבי חיפה תעמוד לדין השבוע עקב קריאות גזעניות למוסא קונטה, אך יתכן שבית הדין יסתפק בקנס כספי".
מפתיע פה מישהו שלא שמענו על זה בכלל?
כשרוצים להוציא משהו מפרופורציה, עושים את זה יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: