תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 16.10 (מידע)
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 08:28 
ישראל היום:
יריבה בהזמנה
אחרי שבועיים קשים שכללו שלושה הפסדים רצופים (באירופה ובליגה) ואת פרשת אביחי ידין, שהצטרפה למלחמה של דרור קשטן במספר שחקנים, הפועל פ"ת באה להפועל ת"א בזמן ואיתה העלייה הזמנית למקום הראשון.
האדומים מרגישים שום כמועמדים לאליפות, יחד עם מכמבי ת"א (נוכח איבוד הנקודות הנוסף של מכמבי חיפה), למרות שהמשחק אתמול לא יכול להוות אומדן רציני.
בכל מקרה, עומר דמארי החזיר לעצמו אתמול את הביטחון עם השלושער, אחרי שבועות של פציעה וביקורת שספג על יכולתו. עם זאת, הדינמיקה בינו לבין טוטו תמוז לא השתנתה, כשהאחרון רואה את חברו כובש ולא שש למסור לעברו, לפחות עד שכבש בעצמו (את השלישי) והשלים לעצמו צמד.
למרות החמישייה, שהרגיעה אולי את חדר ההלבשה, ביציעים של בלומפילד לא היה רגוע אתמול. לאחר שבמהלך החג הקים גרעין אוהדים קטן סוכת מחאה מול ביתו של הבעלים אלי טביב בצפון ת"א, הגיעה המחאה גם ליציעים, שקראו, "לא רוצים את טביב בהפועל" ואף קיללו את הבעלים. בנוסף הרימו האוהדים שלט אזהרה לבעלים: "100 ימי החסד שלך טביב עומדים להסתיים". מעניין יהיה לראות כיצד תתפתח המחאה הזאת ביציע, ואם היא תשרוד גם אם הקבוצה תיכנס לסדרה של הצלחות

http://www.one.co.il/Article/188716.html
ציטוט:
קנדה: היה חשוב להחזיר את כח ההרתעה שאבד
מגן הפועל לאחר ה-0:5 על הפועל פ"ת: "אני בין האחראים למצב החברתי הטוב בקבוצה, שכטר אומר לי מה להגיד". לקראת איינדהובן: "מחויבים לפחות לתיקו"
בדיוק למשחק הזה קיוו בהפועל תל אביב על מנת לצאת לדרך חדשה ולהשאיר מאחור את התקופה האחרונה והלא נעימה שעברה על המועדון, גם בפן המקצועי וגם בפן הבינאישי. האדומים שהביסו אמש (שבת) 0:5 את הפועל פתח תקווה ללא רחמים שאבו עידוד רב מהתוצאה ובעיקר מפער חמש הנקודות שנפתח ממי שאמורה להיות היריבה בצמרת, מכמבי חיפה וכן העובדה שהתבססו לפחות באופן זמנית במקום הראשון בטבלה עם 17 נקודות.
כוכב המשחק, עומר דמארי, שהחל לפרוע את השטרות הרבים ששילמה הפועל תמורת שירותיו כבש את השלושער הראשון שלו במדי הקבוצה וזכה לשבחים רבים מחבריו וגם מהצוות המקצועי על היכולת הטובה, זאת מבלי ליחס חשיבות כמובן לריפיון שהפגינה היריבה בהגנה והעובדה שנותרה בעשרה שחקנים בלבד. בנוסף זכה דמארי לכדור המשחק מאיש המשק אלי בואנו כנהוג לאחר כיבוש שלושער בליגה האנגלית.

גם טוטו תמוז שכבש צמד העניק אנחת רווחה גדולה מאוד לדרור קשטן שידע כי על כתפיו מונחת חובת ההוכחה עוד לפני המשחק וכשברקע הדבר החשוב ביותר לאוהדים, צימצום את הפער מהיריבה העירונית, מכמבי תל אביב, שנמצאת בפורמה טובה. במועדון הביעו שביעות רצון מהשינויים בהרכב ומהיכולת שהציגו אלרואי כהן ורועי גורדנה. כמו כן בהפועל היו מרוצים בעיקר מהעובדה שהשחקנים חזרו חדים מהפגרה וידעו לנצל את מצבה הקשה של הפועל פ"ת שהגיעה לבלומפילד בניסיון לשמור על כבודה.
גם בבוקר שאחרי במועדון עדיין לא נרגעו מכתובות הנאצה והביעו סלידה מההתנהגות של קומץ האוהדים שהשחיתו את שירותי שער 11 וללא בושה ריססו כתובות נגד אבי כהן ז"ל ונגד מני לוי, דברים שבשום מקום בעולם לא היו עוברים בשתיקה וגם לא בהפועל. כמו כן בהנהלה הביעו אכזבה גדולה מהעובדה כי ספגו קללות לאורך כל המשחק מהקהל האדום.

המגן הימני, עומרי קנדה אשר זכה גם הוא למחמאות אמר לאחר הניצחון: "היה משחק טוב, היינו צריכים את התצוגה כדי להחזיר את כוח ההרתעה של הפועל שאבד לנו בשבועות האחרונים. המצב החברתי בהפועל תל אביב מצויין ואני בין היתר אחראי על זה. אני מדבר עם איתי שכטר בסקייפ והוא אומר לי מה להגיד".

על קריאות הקהל נגד ההנהלה במהלך המשחק הוסיף: "אני לא אכנס בין ההנהלה לקהל ממנו אנחנו מושפעים בצורה חיובית. הכי חשוב שאותנו הקהל מעודד ואני מאמין שזה יסתדר כמו שכל דבר מסתדר בהפועל בסוף".
על הקהל של פ"ת שקילל אותו במהלך המשחק אמר: "הוא אוהב אותי מאוד אבל הוא לא היו מעורה במו"מ בזמנו מול הפועל, היה כדאי לפ"ת שאני אעזוב מבחינה כלכלית. אני מאוד אוהב אותם ומאחל להם הצלחה כי אני אהיה עצוב אם הם יירדו ליגה".

על המשחק נגד פ.ס.וו איינדהובן ביום חמישי הוסיף: "אני בטוח שדרור יכין אותנו ושנגיע מוכנים. השנה לא הולך לנו באירופה אחרי שהרגלנו את הקהל לתצוגות מול שאלקה וסלטיק. השנה זו אופרה אחרת, אנחנו קבוצה חדשה, בשני המשחקים הראשונים הפסדנו סתם, בבית נגד ראפיד ובחוץ נגד לגיה שאין לי מושג איך הפסדנו שם. נגד איינדהובן בבית אנחנו מחויבים להוציא לפחות נקודה ונשתדל לעשות את זה".

הקשר אלרואי כהן הוסיף: "איינדהובן זו לא הפועל פתח תקווה, האדום עזר לנו אבל גם לפני זה שיחקנו טוב והצגנו יכולת משכנעת. נחכה ליום חמישי ונראה אם זו אינדקציה לאיינדהובן.
אחרי כל משחק טוב שלנו שואלים אם הלחץ השתחרר. יכול להיות שהיה לחץ אבל ידענו שהיכולת הזו תגיע. כולם הספידו אותנו אבל צריך לזכור שאנחנו קבוצה חדשה וידענו שייקח לנו זמן להחתבר. יכול להיות שגם אותי הספידו מהר אבל לא שיחקתי טוב במשחקים שנתנו לי את ההזדמנות. עם קצת יותר ביטחון אני חושב שאני אוכיח את עצמי".

לסיום נשאל כהן על האווירה הלחוצה בתקופה האחרונה: "קרו כמה מקרים במועדון אבל השבוע היתה אווירה טובה מאוד וזה חשוב. העניין עם אביחי ידין נסגר כמו שצריך, אני לא יודע אם קשטן לקח הימור. הקהל אוהב את אביחי ומגיע לו לשחק כי הוא שחקן מצויין".

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/296 ... 1&cat=7101
ציטוט:
מנכ"ל היכלי הספורט: "זוועה, אין גבול"
נדב גרינשפן מזועזע מכתובות הנאצה, שרוססו בבלומפילד בגנות מכמבי ת"א, אבי כהן ז"ל ומני לוי. שלושה בני נוער נתפסו על חם. בהפועל ת"א קיבלו מידע מאוהדים כי המעשים מכוונים להביא להמאסת הקבוצה על הבעלים אלי טביב
"זוועה, אין גבול‭,"‬ כך מלמל אמש (שבת) נדב גרינשפן, מנכ"ל היכלי הספורט, כשצפה בכתובות הנאצה שנכתבו בכל מקום אפשרי בשערים ‭11-10‬ בבלומפילד, בעיקר בשירותים, במהלך משחק הניצחון אמש של הפועל ת"א על הפועל פ"ת.

אוהדי הפועל ת"א, רובם מנויים בשערים ‭,5-4‬ שנסגר אתמול בהוראות בית הדין המשמעתי, מילאו את היציעים האלה. שלושה מהאוהדים, בגילאים ‭,18-17‬ נתפסו על חם בשירותים כשהם כותבים בצבע ובטושים כתובות שמזעזעות מעצם המחשבה שנכתבו על-ידי ישראלים.

צלבי קרס בשחור הופיעו בכל מקום, ובנוסף נכתבו גידופים וקללות שונים כנגד מכמבי, אבי כהן ז"ל ומני לוי, תוך אזכור מושגים מהשואה והמילה נאצים. חתימת "אולטראס הפועל" הופיעה לצד הכתובות. יש לציין כי שומרים הוצבו ליד הקירות הצבועים צהוב-כחול, אבל תאי השירותים, המשתנות, המראות והקירות היו מלאים בכתובות.

בהפועל ת"א ובחברת היכלי הספורט שוקלים לתבוע את החשודים בתביעות נזיקין. הקבוצה צפויה לעמוד לדין על הקריאות "שתהיה שואה למכמבי‭,"‬ שאמנם הוסו בשריקות בוז על-ידי חלק מיושבי היציעים האחרים.

בהפועל ת"א קיבלו מידע מאוהדים כי הקריאות והמעשים מכוונים להביא להמאסת הפועל ת"א על הבעלים אלי טביב, שכלפיו החלה בימים האחרונים מחאה שהגיעה לשיאה במהלך החג עם סוכת מחאה, שפורקה פעמיים בהוראת המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 16.10 (מידע)
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 08:54 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08580.html
ציטוט:
הפועל צפויה לספוג עונש חמור. המשקיף: "זו זוועה, חשכו עיני"

כתובות הנאצה החמורות שרוססו בשערים 10-11 וכללו צלבי קרב ואת המילים 'אבי כהן נאצי' נרשמו בדו"ח חריף: "מחריד, אין מילים". גורם בהתאחדות אמר: "יש גבול לכל תעלול". במועדון פסימיים: "הפעם נקבל כמה משחקים ללא קהל"
כתובות הנאצה המחרידות שנרשמו אמש בבלומפילד לא נעלמו מעיני המשקיף והפועל ת"א צפויה להיענש בגלל האירועים. המשקיף יאיר גלילי שנכח ב-0:5 בין הפועל ת"א להפועל פ"ת שיגר הבוקר (ראשון) דוח חריף להתאחדות לכדורגל בעקבות כתובות הנאצה בשערים 10 ו-11 שאיכלסו את האוהדים האדומים וכללו צלבי קרס ואת המילים 'מכמבי לאשוויץ', 'אבי כהן נאצי', 'מני לוי מת'. "נחרדתי, חשכו עיני, אין לי מילים, פשוט זוועה", כתב גלילי בדוח אליו צירף תמונות הממחישות את האירוע החמור.
בנוסף, גם מפקד המשטרה במקום אלי דנינו הגיש דוח חמור בנושא וציין שנעצרו שני ילדים אחד מהם קטין אחרי שנתפסו עם טושים בשירותים. המשקיף יציין עוד כי במהלך המשחק נשמעו קריאות 'שואה למכמבי' מאותם יציעים אך יתר האצטדיון שהכיל 9,500 אוהדים אדומים גינה את התופעה ושרק בוז. כאמור בעקבות עונש קודם, שערים 4-5 לא איכלסו את הקהל האדום אז חלק ממנו החליט להשחית את היציעים שמזוהים עם היריבה העירונית. בין היתר נכתב שם: 'מכמבי לאושוויץ', 'מכמבי לתאים', 'מכמבי לטרבלינקה', 'העם דורש שואה למכמבי', 'אבי כהן נאצי', 'מני לוי מת' ועוד.

במועדון היה הבוקר מי שאמר כי המעבר של האוהדים ליציעים המזוהים עם היריבה העירונית היה שיקול מוטעה. גורמים בקבוצה קיבלו מסרים מהמשטרה כי בידם האפשרות לתבוע את אותם אוהדים שנתפסו באופן אישי. במקרה כזה עשויה הקבוצה להינזק בצורה קלה יותר למרות שגורם בקבוצה טען: "הפעם בית הדין לא יתחשב בנו. אנחנו כבר מבינים שנקבל כמה משחקים ללא קהל. חבל שקומץ הורס לקהל הכי טוב בארץ".

מחשש לתגובות האוהדים, השחקנים עצמם העדיפו שלא להתייחס לאירועים. בסביבתו של טביב אמרו: "חבל שיש כמה אוהדים שעברו את גבול הטעם הטוב". אגב, טביב והיו"ר דורון אוסידון גינו את מעשי האוהדים.
תובע ההתאחדות, שלום אבן עזרא, ימליץ על עונש קשה. אבן עזרא, אחד היחידים שפועל למיגור תופעת הגזענות יבקש עונש חמור. הפועל יש לציין הועמדה לדין על קריאות שואה רק לפני עשרה ימים ונקבע כי יציעים 4 ו-5 ייסגרו בשל כך. "הפעם העונש יהיה הרבה הרבה יותר חמור. יש גבול לכל תעלול", אמר בכיר בהתאחדות.

והיה גם משחק בבלומפילד שהסתיים בחגיגה אדומה. אחרי הביקורות הקשות, הפועל חגגה עם 0:5 על המלאבסים שנותרו ב-10 שחקנים אחרי ההרחקה של קאלדיירה בדקה ה-22. דמארי רשם שלושער ותמוז הוסיף צמד משלו.

"היום נהנה מהספק", התייחס עומרי קנדה להרחקה והמשיך כשהוא מגיב לטענות נגד ההנהלה: "זכות האוהדים לטעון מה שהם רוצים. אני יכול לומר שטביב ואסידון עזרו לי והם עושים את המיטב. זה מועדון מתחדש ולפעמים יש חיכוכים כמו בכל מקום אבל חדר ההלבשה שלנו מדהים. ב-3 העונות שלי כאן הקהל היה פשוט מדהים. קרע בין הקהל לקבוצה? לא מסכים. זה לא כמו בעבר כי השחקנים התחלפו, המאמן התחלף וההנהלה התחלפה ולכן צריך זמן. אנחנו השחקנים מחוברים מאוד לקהל ועם הזמן גם ההנהלה תתחבר".

"ברור שקשטן כועס וברור שהוא לא יחמיא לנו", ענה כשנשאל לגבי האסיפה הקשה שערך המאמן אחרי התוצאות המאכזבות במחזורים הקודמים, "התוצאות בליגה האירופית? הרגלנו את הקהל ואת עצמנו לתצוגות. הכל נבנה כאן מחדש. לא הלך לנו כל כך עד כה, אבל ביום חמישי זו תהיה אופרה אחרת".
"כתובות הנאצה? אני בטוח שההנהלה גינתה את המעשה הנבזה הזה היום, אבל זה לא תפקידי להתייחס לזה", התייחס לאירועים הקשים.

"אני עובד קשה על ההגנה שלי, הפלוס אצלי זה שאני תוקף. אין ספק שמגן צריך קודם כל להגן. התדמית הזו (שאני לא עושה הגנה) דבקה בי ואני עובד קשה באימונים בכדי לשפר את המינוסים שלי. נבחרת? חושב שאני מועמד אבל צריך לשאול את אלי. בסוף העונה? הפועל ת"א תמיד מדברת חזק בצמרת, וכמובן שאנחנו חושבים על אליפות".

"הרגשתי טוב וכך גם כל הקבוצה", אמר אלרואי כהן, "מבחינתי לאוהדים יש זכות למחות ואני לא בעד ולא נגד. אני רק על המגרש. השער יגיע והעיקר שהקבוצה ניצחה ועשינו תצוגה מדהימה. התאכזבתי שלא שיחקתי ובאימונים הראתי שמגיע לי. אנחנו עשינו את זה קל וברור שהאדום עזר לנו ולפני זה נתנו משחק טוב".

"במשחקים אחרונים התחברנו אבל לא השגנו את הנקודות וצריך סבלנות. אנחנו קבוצה חדשה והראינו שצריך לחכות. זה חלום של כל שחקן לשחק מול איינדהובן ורוצה לחשוב על הרגע. אני שומע את כל הביקורת ויודע שכל שחקן צריך את הזמן שלו ולאט אני מראה לכולם שאי חושב שאני שווה את זה. זה לא פוגע ואני חזק ויודע מה אני שווה ושכולם ידברו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1523589
דרור קשטן: "יכולנו להבקיע עוד, אבל אין לנו עיניים גדולות"
עומר דמארי כבש שלושער, טוטו תמוז הוסיף צמד ואפילו אביחי ידין וקשטן התחבקו ב-0-5 של הפועל ת"א על הפועל פ"ת. לנדאו: "הפסד צורב, אבל נלמד ממנו"

שני מאבקים נפרדים התקיימו אתמול בבלומפילד. הראשון ביציעים, השני על כר הדשא. הם התנהלו במקביל, אך היו מנותקים לחלוטין זה מזה.
ביציעים היו אלה האוהדים המשולהבים של הפועל תל אביב שהתנגחו בהנהלה, קראו בגנותה כמעט בכל רגע נתון, וזכו מחבריהם ביציעים הסמוכים לשריקות בוז שביטאו חוסר הזדהות עמם. על הדשא היו אלה חניכיו של דרור קשטן, שהתעלמו מהאווירה מסביב והתעללו באורחים מפתח תקוה, אולי כדי לאחד את האוהדים כנגד מטרה אחרת.
מבול השערים שהנחיתו האדומים בראשות עומר דמארי, לא מעט בזכות נחיתות מספרית של האורחים כבר בשלב מוקדם, היה אמור לגרום לאוהדים להתענג על הביצועים ולהתאחד, אבל זה לא קרה. דמארי ותמוז חגגו שוב ושוב, אך האוהדים ביציעים הדרומיים בחרו להמשיך למחות. הם הגיעו כדי לצעוק ולקלל, ולא עמדו לאפשר לאיש לקלקל להם את התכניות.
אבל היו גם כאלה שחגגו. רק בתחילת השבוע שעבר הוטחו באביחי ידין האשמות קשות מצד הנהלת המועדון והצוות המקצועי. דובר על הדלפות וחרחור ריבים בחדר ההלבשה, והוא הועמד לדין. אתמול הוא כבר חזר להרכב ואף זכה לחיבוק גדול מדרור קשטן אחרי אחד השערים, כאילו מעולם לא עבר ביניהם דם רע.
עם יציאתו של שי אבוטבול מהמגרש, כולם תהו למי יעבור סרט הקפטן. ביציעים המתינו לבשורה וראו את מהראן לאלא המחליף רץ לעברו של ידין כדי להעניק לו את הסרט. הפעם, כל האוהדים הגיבו בתשואות רמות. בסופו של דבר, הפועל תל אביב הצליחה למצוא דרך לאחד את כולם סביב רעיון אחד.
"אני יותר מרוצה מהדרך בה ניצחנו", סיכם קשטן, "שיחקנו כדורגל טוב, השחקנים הפעילו לחץ והיתה עבודה קבוצתית טובה מאוד. השערים היו תוצאה של מהלכי כדורגל יפים. יכולנו להבקיע עוד, אבל אין לנו עיניים גדולות". המאמן דיבר גם על המפגש מול איינדהובן ביום חמישי במסגרת הליגה האירופית. "זו תהיה אופרה אחרת. מדובר בקבוצה מצליחה מאוד בכדורגל ההולנדי, ונצטרך להתמודד עם האתגר הזה. נהיה חייבים להיות במיטבנו כדי לקחת נקודות".
עמרי קנדה הוסיף: "כל משחק אנחנו רוצים לתת הצגה, אבל לא תמיד זה הולך. היינו צריכים את ההצגה הזאת כדי להחזיר את כוח ההתרעה שאבד לנו בתקופה האחרונה".
"זה הפסד צורב, אבל נלמד ממנו", סיכם המאמן המפסיד גילי לנדאו, "התכנית קרסה ברגע שקלדיירה הורחק. לא נפסיד את הלקח ונתרכז במשחק הבא".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
http://news.walla.co.il/?w=/156/1868610
הפועל תל אביב תעמוד לדין בעקבות התנהגות אוהדיה
ההתאחדות הודיעה שהאדומים יעמדו לדין אחרי שחלק מאוהדי הקבוצה קראו "שואה למכבי" וציירו צלבי קרס בבלומפילד

ההתאחדות לכדורגל הודיעה הבוקר (ראשון) כי הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין התנהגות בלתי הולמת של אוהדיה במשחק הניצחון 0:5 על הפועל פתח תקוה אתמול (שבת). בסיום המשחק גילו עובדי אצטדיון בלומפילד שעל חלק מהקירות בשערים 10-11 נכתבו כתובות נאצה בגנות אבי כהן, מני לוי ואחרים וכן בגנותה של מכבי תל אביב. כמו כן, חלק מאוהדי הקבוצה גם שרו אתמול שירי נאצה נגד היריבה העירונית וקראו "שתהיה שואה למכבי".
אוהדי הפועל ישבו בשערים הללו אתמול בגלל סגירת שערים 4-5 למשחק אחד - עונש שהופעל על ידי ההתאחדות לכדורגל באשמת קריאות גזעניות כלפי שחקן הפועל חיפה איימוס קולי. במועדון צופים שהפעם בית הדין יעניש את הקבוצה גם במשחקים בלי קהל.
המשטרה עצרה שלושה חשודים בנוגע לאירוע. מהקבוצה נמסר: "אם הנהלת האיצטדיון תדרוש, אנחנו נשלם את הנזק שנגרם. הנהלת הפועל תל אביב מבקשת לגנות את כתובות הנאצה כנגד אבי כהן ז"ל וגם כנגד מני לוי וגם את קריאות השואה וקריאות הנאצה המושמעות על ידי קומץ אוהדים משער 5 שפוגעת בתדמיתו של הקהל הטוב בארץ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:28 
לפי אתר ההתאחדות:
קבוצת הפועל ת"א תועמד לדין משמעתי בגין התנהגות בלתי הולמת של אוהדיה.
הדיונים יתקיימו ביום שלישי הקרוב בשעה 15:00.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
חשש בהפועל תל אביב מועדת המשמעת ברביעי הקרוב.
הנהלת הקבוצה, שגינתה את כתובות הנאצה שרוססו אמש על קירות בלומפילד,
תישא בעלויות הניקוי. "נעשה הכל כדי לא לקבל עונש כבד". הקבוצה לקחה ייעוץ משפטי
לקראת הדיון בבית הדין. עומר דאמרי קיבל את כדור המשחק לאחר שכבש שלושער.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3086

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=0
אלי טביב לדורית כהן: אני מתנצל על כל הכתובות
בעלי הפועל ייפגש עם אלמנתו של אבי ז"ל ויתנצל באופן אישי על הכתובות. טביב: "לא אנוח עד שאשים את אותם אוהדים מאחורי סורג ובריח". צפו בתקציר

הקרע בין הנהלת הפועל תל אביב לאוהדים האדומים הולך ומעמיק, לאחר שהאחרונים ריססו אמש (שבת) כתובות נאצה כנגד אבי כהן ז"ל, מני לוי והיריבה העירונית, מכבי תל אביב, בשערים 10-11 בבלומפילד המזוהים עם האוהדים הצהובים, בזמן משחק הניצחון 0:5 על הפועל פתח תקווה.
במקום להיות שבעי רצון מהעלייה הזמנית למקום הראשון והאווירה הטובה ששבה למתחם 'חודורוב' לאחר תקופה ארוכה, בהפועל צריכים להתעסק בדברים שלא קשורים לכדורגל.
בעלי הפועל תל אביב, אלי טביב, התקשר בשעות הצהריים לאלמנתו של אבי כהן ז"ל, דורית והתנצל בפניה על כתובות הנאצה: "אני מתנצל בפניך ובפני כל המשפחה על הכתבות שנכתבו נגד אבי ז"ל". במהלך הערב מתכוון טביב להגיע לביתה של דורית ולהיפגש עימה על מנת להתנצל בפניה באופן אישי פנים מול פנים.
ל-ONE אמר טביב באותו הנושא: "לא אנוח עד שאסלק את אותם אוהדים ואשים אותם מאחורי סורג ובריח. אותם אוהדים פגעו בי ובמועדון שמייצג המון אוהדים טובים ומתורבתים. זה קומץ של חוליגנים שצריך למגר אותם מהכדורגל. אם זה היה בחו"ל היו מכניסים את האוהדים מאחורי סורג ובריח לתקופה ארוכה.
"אותם אוהדים לא מנסים רק לפגוע במועדון מבחינה כלכלית, אלא גם בדימוי של המועדון, של שאר האוהדים ובהצלחה שלו. האוהדים הללו מתנהגים ככה למועדון שנמצא במקום הראשון רק מתוך אינטרס אישי שלהם. ליבי ליבי עם משפחת כהן מאחר ואישית נפגעתי מאוד מהעניין, אבי היה חבר קרוב שלי. הקבוצה לא צריכה להיענש כי זה יהיה פרס בשביל אותם אוהדים שזו הייתה המטרה שלהם שהמועדון יינזק. נעשה הכל כדי שהאוהדים ייפגעו ולא אנחנו"
דורית כהן אמרה ל-ONE בתגובה לכתובות המכוערות: "אני מאוד כואבת וכעוסה, מאוד נעלבתי ואני לא חושבת שאלו שעשו את זה לא מבינים את משמעות המילה נאצי כי אם היו מבינים אז לא היו רושמים את זה, לאבי לא מגיע שיקראו לו ככה, אני כ"כ נפגעתי ואני לא יכולה לתאר כמה כואב לי. אבי בשבילי זה היה כל עולמי ושאומרים דברים כאלה אני נאכלת מבפנים.
"אבי היה כזה מלך, כולם יודעים, ידעו ויידעו מי זה אבי. שלושה פרחחים עשו כזה טררם לי וזה מאוד כואב וקשה לי, זה בעלי ואבא של הילדים שלי, הבן אדם שהיה הכי יקר לי עלי אדמות ודברים כאלה מפילים אותי עוד פעם אחרי שקמתי. הילדים האלה לא יודעים מה הם עשו. אבי כ"כ הרבה נלחם למען הגינות בספורט וכדי למגר את הגזענות והוא עשה למען זה ובאים ילדים שאני מעוניינת לדעת מי הם כדי ללכת להגיד להם מה זה נאצי ואז הם יבינו את הטעות שעשו. אישית אני רוצה ללכת להורים שלהם ולשאול אותם איזה חינוך הם נתנו להם".
כהן המשיכה ואמרה: "אלי טביב צריך להתנצל לא רק בפניי אלא גם בפני ההורים של מני לוי, שנים שוכב בן אדם והאוהדים רושמים 'מני לוי מת'. אני לא באה בטענות להפועל תל אביב. אני אכעס כל החיים שלי והילדים שלי יכאבו כל החיים שלהם. היום הייתי בארוחה בצפון לזכרו של אבי, ככה צריכים לכבד את זכרו, אנשים לא שוכחים אותו. באים שלושה אנשים כאלה והם מפילים אותי. זה הוריד את הכדורגל שלנו לשפל המדרגה אם על אחד כמו אבי כהן ככה כותבים, זה מה שתמיד אבי אמר ואני מסכימה שאין פה תרבות ולא תהיה תרבות".
בהנהלת המועדון גינו את המעשים וסבורים כי קומץ האוהדים שאחראי למעשה עשה זאת במודע ובכוונה על מנת לפגוע בטביב אותו הם מעוניינים לראות מחוץ לקבוצה.
גורם בכיר במועדון האדום הביע את כעסו וצערו על המעשה המכוער וציין: "אסור לשכוח שמיד לאחר מותו המצער של אבי כהן ז"ל עשרת אלפים אוהדי הפועל תל אביב עמדו ומחאו כפיים לכבודו וכיבדו את זכרו אבל בגלל כמה אנשים בקהל זה לא אומר שהקהל כולו מתנהג כך".
עוד הוסיף אותו גורם: "יש שלושים איש שרוצים לפגוע בהפועל תל אביב ובאלי טביב באופן אישי. החבר'ה האלה רוצים שיהיו משחקי רדיוס, אבל הם לא מבינים שזה לא יעזור להם. הקומץ הזה הם שליחים של אנשים מסוימים וזה מגעיל כל ההתנהגות הזו, אלה לא אוהדי הפועל האמיתיים".
במועדון האדום מספרים כי מאז שעות הבוקר קיבלו עשרות טלפונים מאוהדים רבים שהביעו סלידה מהתנהגות הקהל. "גם בתקופות הכי קשות לא קיבלנו כל כך הרבה טלפונים כמו שקיבלנו היום מאוהדים שאומרים כי הם מתביישים ממה שקרה בבלומפילד", אמרו בהפועל.
כמו כן, מבינים בקבוצה שהסיכוי שהיא תקבל עונש של משחק ללא קהל גבוה מאוד מאחר שעומד לחובת הקבוצה עונש על תנאי. כזכור, לפני שבוע וחצי הפועל עמדה לדין בשל קריאות גזעניות והדיין הבהיר לאדומים כי בפעם הבאה שיגיעו לבית הדין העונש על תנאי יופעל. "יש לנו עונש על תנאי וסביר להניח שבבית הדין לא יוותרו לנו עוד פעם כמו שעשו במשחק נגד הפועל פתח תקווה", הוסיף אותו גורם.
בנוסף, לאורך כל 90 הדקות ספגה ההנהלה האדומה קריאות נגדה ("הנהלה זונה", "איפה הכסף?") וכנגד בעלי הקבוצה, אלי טביב ( "לא רוצים טביב בהפועל") מאוהדי הקבוצה שהבהירו חד משמעית את עמדתם.
עם זאת, חלק מאוהדי הפועל טענו בפני חבריהם במהלך המשחק כי הקריאות פוגעות בקבוצה וביקשו מהם לחדול, ללא הצלחה. במועדון מקווים שקריאות דומות לא יתקיימו ביום חמישי במשחק נגד פ.ס.וו איינדהובן בליגה האירופית, דבר שעלול להביא לעונש חמור עוד יותר למועדון גם באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 26&lang=HE
טביב: אני מתנצל, לא אנוח עד שאסלק את האוהדים המעורבים
כתובות הנאצה המזעזעות שרוססו נגד מכבי ת"א ואבי כהן ז"ל בבלומפילד ממשיכות לעורר הדים. הבעלים של הפועל ת"א פנה לאלמנתו של שחקן העבר, דורית כהן, ואמר: "משתתף בכאב שלכם, הפגיעה בכם היא גם פגיעה אישית בי"

הכתובות המזעזעות בבלומפילד ממשיכות לעורר הדים ולהסעיר את הכדורגל הישראלי. בין הדברים שנכתבו על הקירות בשערים 10-11 היו צלבי קרס, איזכורים לשואה ("מכבי לאושוויץ'", "שואה למכבי") וגם התבטאויות מחרידות נגד מני לוי ("מני לוי מת") ונגד אחד הסמלים הגדולים ביותר של מכבי תל אביב, אבי כהן ז"ל ("אבי כהן נאצי").
הנהלת האדומים גינתה את האירועים כבר אמש אבל היום (ראשון) הבעלים אלי טביב פנה לאלמנתו של אבי כהן, דורית: "אני מתנצל בפניף ומשתתף בכאב. לא אנוח עד שאסלק את כל האוהדים המעורבים, שבפגיעה בכם ניסו והצליחו לפגוע בי אישית. אני רוצה לפגוש אתכם היום. איתכם תמיד".
דורית כהן התעדכנה במה שקרה בבלומפילד רק הבוקר, הזדעזעה והביעה את הכאב העמוק כשרשמה בטור אישי לאתר ערוץ הספורט: "הכאב גדול, שום עונש לא ינחם אותי. אין לי מילים לתאר את גודל הסלידה שלי. מאוד כואב שדווקא היום שנערכת תערוכה לזכרו בצפון הארץ אני צריכה לקרוא את הדברים האלה".
גם בנו של אבי, תמיר, התייחס לדברים ומסר לאתר ערוץ הספורט: "מדוע הרוע הזה? שייתנו לאבא לנוח. אין לי טענות להפועל כמועדון, אבל אוהדים בודדים שלהם פוגעים במשפחות, בקבוצה ובשאר הקהל. צריך למגר את הגזענות. אסייע בכך ואבא ישמח למעלה".
גם חברו הטוב של מני לוי, ערן חיים, לא הסתיר את הכאב: "לא ישנתי כל הלילה. מדובר בפחי זבל. אם אלה היו אוהדים של קבוצה אחרת היו סוגרים להם את המגרש לחצי שנה. בשבילי מני הוא כמו אח".
"לא שמעתי גינוי נחרץ של הנהלת הפועל. הם צריכים לכנס מסיבת עיתונאים ולטפל בנושא. יש דברים שהם טאבו - מני לוי ואבי כהן. אלו מקומות שלא צריך להגיע אליהם. העונש הראוי? לקונס אותם בחצי מיליון ש"ל ולהוריד להם נקודות", הוסיף חיים.
בהודעה רשמית מטעם אלי טביב והפועל ת"א נכתב: "בשמי ובשם המועדון אני מבקש ראשית להתנצל בפני דורית ומשפחת כהן (שאבי היה חבר קרוב שלי) ובפני משפחתו של מני לוי על כתובות הנאצה שנכתבו כנגדם שמבזים אותי ואת המועדון. אני מבקש לגנות ולהוקיע בכל פה את התנהלותם של קומץ אוהדים מסית ומוסת שמכתים את המועדון בהתנהגותו הברברית. הפועל ת"א זכתה לתהודה עולמית יוצאת בזכות פעילותה למען רווחתם של עשרות אלפי ילדים בישראל ובעולם, ללא כל אבחנת צבע, מין או דת, אלו הם ערכיה. ולכן, אני ורוב רובו המוחלט של קהל האוהדים האדיר מתבייש היום בהתנהגותם של קומץ עבריינים. אני מתחייב שאעשה הכל ע"מ שמי שכתב את דברי הבלע וההסתה הגזענית נגד העם היהודי יורחק לצמיתות ממגרשי הכדורגל וישב מאחורי סורג ובריח".
"לצערי, אותם אוהדים שגרמו לכך שיושבי שער 5 יזוזו לשער 11, ממשיכים בהתנהגותם הגזענית הנלוזה וגורמים לכך שהרוב של הקהל של הפועל ייענש קולקטיבית", הוסיף טביב בהודעתו. "חלקם אף פועלים מאינטרסים זרים לכדורגל לפגוע כלכלית, מקצועית ותדמיתית בקבוצה. כולי תקוה כי ביה"ד המשמעתי של ההתאחדות לא יסייע להם להשיג את מבוקשם. שערים שימשיכו לקרוא קריאות גזעניות יסגרו - לכן אני קורא לרוב קהל האוהדים של הפועל ת"א לצאת כנגד אותו הקומץ אשר מבייש אותו ופוגע בו. אני מתחייב כי ביחד עם גורמי החוק, המשטרה וחברת האבטחה נגביר את האכיפה ונמצה את הדין עם כל מי שייתפס במעשים מעין אלו במגרשה של הפועל ת"א".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4135546,00.html
טביב: קהל מסית ומוסת מכתים את הפועל ת"א
הבעלים של המועדון האדום יצא במתקפה חריפה כנגד האחראים לכתובות הנאצה בגנות אבי כהן ז"ל ומני לוי: "אני ורוב הקהל של הפועל ת"א מתביישים בהתנהגותם של קומץ עבריינים". דורית כהן: "אין לי מילים כדי לתאר את גודל העלבון"

יום לא קל עבר על דורית כהן, אלמנתו של כדורגלן העבר אבי כהן ז"ל. בזמן שעשתה את דרכה לצפון הארץ, שם השתתפה בפרוייקט נוסף להנצחת זכרו של בעלה המנוח, התבשרה כהן על מעשה הזוועה בבלומפילד ובמרכזם כתובות הנאצה שרוססו במקום נגד אבי.
דורית לא נותרה אדישה ויצאה בהתקפה חריפה כנגד אוהדי הפועל ת"א שעשו את המעשה הנפשע. "לא ראיתי את הכתובות, התקשרו אליי בבוקר ואני פשוט מזועזעת וכואבת", סיפרה ל-ynet ספורט.
"אני עושה הרבה דברים כדי להנציח את זכרו של אבי ובדרכי לתערוכה בצפון קיבלתי את ההודעה העצובה. זה עוול ופגיעה קשה בכבוד של אבי, ומי שפוגע באבי, פוגע בי", הוסיפה.
כהן, ההמומה מהמעשה, לא מוכנה לוותר לאותם פרחחים: "לא אשתוק. מי שכתב את הדברים המזעזעים האלה כנראה לא יודע מה זה נאצי ושוואה. אני רוצה שיתפסו את העבריינים האלה ויימצאו איתם את הדין".
עוד סיפרה כהן כי שלחה לאלי טביב הודעה חריפה על המעשה הנתעב, ושהאחרון אמר בתגובה שהוא מוקיע את האוהדים האחראים למעשה ומגנה אותו. "שום עונש שיקבלו לא ינחם אותי, אין לי מילים לתאר את גודל הזוועה והעלבון", סיכמה.

אלי טביב: "כתובות הנאצה מבזים אותי ואת המועדון"
מאוחר יותר פרסם אלי טביב הודעה ובה הביע צער על אירועי אמש: "בשמי ובשם המועדון אני מבקש
ראשית להתנצל בפני דורית ומשפחת כהן (שאבי היה חבר קרוב שלי), ובפני משפחתו של מני לוי על כתובות הנאצה שנכתבו כנגדם שמבזים אותי ואת המועדון. אני מבקש לגנות ולהוקיע בכל פה את התנהלותם של קומץ אוהדים מסית ומוסת שמכתים את המועדון בהתנהגותו הברברית.
הפועל ת"א זכתה לתהודה עולמית יוצאת בזכות פעילותה למען רווחתם של עשרות אלפי ילדים בישראל ובעולם, ללא כל אבחנת צבע, מין או דת - אלו הם ערכיה. ולכן, אני ורוב רובו המוחלט של קהל האוהדים האדיר מתבייש היום בהתנהגותם של קומץ עבריינים. אני מתחייב שאעשה הכל ע"מ שמי שכתב את דברי הבלע וההסתה הגזענית נגד העם היהודי יורחק לצמיתות ממגרשי הכדורגל וישב מאחורי סורג ובריח.
לצערי, אותם אוהדים שגרמו לכך שיושבי שער 5 יזוזו לשער 11, ממשיכים בהתנהגותם הגזענית הנלוזה וגורמים לכך שהרוב של הקהל של הפועל ייענש קולקטיבית. חלקם אף פועלים מאינטרסים זרים לכדורגל לפגוע כלכלית, מקצועית ותדמיתית בקבוצה. כולי תקוה כי ביה"ד המשמעתי של ההתאחדות לא יסייע להם להשיג את מבוקשם.
שערים שימשיכו לקרוא קריאות גזעניות יסגרו - לכן אני קורא לרוב קהל האוהדים של הפועל ת"א לצאת כנגד אותו הקומץ אשר מבייש אותו ופוגע בו. אני מתחייב כי ביחד עם גורמי החוק, המשטרה וחברת האבטחה נגביר את האכיפה ונמצה את הדין עם כל מי שייתפס במעשים מעין אלו במגרשה של הפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 20:46 
אלי טביב פירסם הודעה באתר הרשמי:

http://hapoelta-fc.co.il/pr1/

להלן דבר הודעתו של בעלי המועדון, אלי טביב:

"בשמי ובשם המועדון אני מבקש ראשית להתנצל בפני דורית ומשפחת כהן (שאבי היה חבר קרוב שלי) ובפני משפחתו של מני לוי על כתובות הנאצה שנכתבו כנגדם שמבזים אותי ואת המועדון.

אני מבקש לגנות ולהוקיע בכל פה את התנהלותם של קומץ אוהדים מסית ומוסת שמכתים את המועדון בהתנהגותו הברברית.

הפועל תל אביב זכתה לתהודה עולמית יוצאת בזכות פעילותה למען רווחתם של עשרות אלפי ילדים בישראל ובעולם, ללא כל אבחנת צבע, מין או דת. אלו הם ערכיה ולכן אני ורוב רובו המוחלט של קהל האוהדים האדיר מתבייש היום בהתנהגותם של קומץ עבריינים. אני מתחייב שאעשה הכל על מנת שמי שכתב את דברי הבלע וההסתה הגזענית נגד העם היהודי יורחק לצמיתות ממגרשי הכדורגל וישב מאחורי סורג ובריח.

לצערי, אותם אוהדים שגרמו לכך שיושבי שער 5 יזוזו לשער 11, ממשיכים בהתנהגותם הגזענית הנלוזה וגורמים לכך שהרוב של הקהל של הפועל ייענש קולקטיבית. חלקם אף פועלים מאינטרסים זרים לכדורגל לפגוע כלכלית, מקצועית ותדמיתית בקבוצה. כולי תקוה כי בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לא יסייע להם להשיג את מבוקשם.

שערים שימשיכו לקרוא קריאות גזעניות יסגרו – לכן אני קורא לרוב קהל האוהדים של הפועל ת"א לצאת כנגד אותו הקומץ אשר מבייש אותו ופוגע בו.

אני מתחייב כי ביחד עם גורמי החוק, המשטרה וחברת האבטחה נגביר את האכיפה ונמצה את הדין עם כל מי שייתפס במעשים מעין אלו במגרשה של הפועל תל אביב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: