תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 08:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הקהל והעידוד היום (והאולטראס)
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתכוון לאכול את הראש אבל יש כמה דברים שאני חייב להגיד.

דבר ראשון, קרה היום משהו מוזר מאוד ביציע 11. היו שירי ההנהלה זונה בתחילת המשחק שהתבקשו כבר הרבה זמן. הייתי בטוח, הנה, סוף סוף האיצטדיון ירעד. אבל לא, אי אפשר לספק אותכם יא בני זונות. אחרי 10 דקות מזה, דבר מוזר קרה.
לא מאור הראל, ולא אף אחד מהאולטראס, לא תפס פיקוד כמו בדרך כלל. אף אחד לא הכתיב קצב לשירים. היו שני חברה משמאלי שהתחילו את כל השירים, וכל הכבוד להם, אחרת לא היה עידוד. האם האולטראס מוחה על טביב? האם זה היה בגלל שהיינו בשער 11? אני ממש ישמח לתשובות.

מעבר לכך, ואולי כתוצאה מהחוסר במנהיגים, העידוד היה בית קברות שאני לא זוכר הרבה זמן. שקט. חצי יציע(!) שעמד יותר קרוב לשער 13, פשוט לא הוציא מילה כל המשחק. אבל לזה אנחנו כבר רגילים.

לגבי שאר הדברים. הכתובות, השריקות בוז, השירה של שער 7 דווקא ששרים ההנהלה זונה, (ואז שמעודדים לסתום את הפה), השירי שואה דווקא.

הכל כל כך נמאס. למה כל טמבל חושב שהוא המנהיג של הפועל ועושה מה שהוא רוצה, תתחילו להתחשב בשאר הקהל. אתם לא פה לבד. לא זוכר שהתביישתי בקבוצה כמו היום. אנחנו כאלה מכבי. אותם אנשים, אתם מגעילים, ומגיע לכם טביב.

אני יודע שהרוב כבר מדובר במועצה, אבל האשכול הוא בעיקר עוסק בשאלה מה קרה היום עם האולטראס, ולאן נעלמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הקהל והעידוד היום (והאולטראס)
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מיותר
אבל פגעת בנאום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 05:53 
רק ה"דווקא" הזה הורס את הפועל. כל כך מעצבן.
YardenDe :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 06:55 
YardenDe כתב:

הכל כל כך נמאס. למה כל טמבל חושב שהוא המנהיג של הפועל ועושה מה שהוא רוצה, תתחילו להתחשב בשאר הקהל. אתם לא פה לבד . לא זוכר שהתביישתי בקבוצה כמו היום. אנחנו כאלה מכבי. אותם אנשים, אתם מגעילים, ומגיע לכם טביב.

מי זה המנהיג של הפועל? לא זוכר ששמעתי עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: